BARCLAYS EPL 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 17/18
Ovo sad pišen bez zajebancije, skroz ozbiljno...operw wrote:Otac Ryana Giggsa rekao je po imenovanju svog sina za velškog izbornika kako ga je toliko sram da se ne može prisiliti izreći njegovo ime.
Trebao bih biti najponosniji otac na svijetu, sretan kao malo dijete njegovim uspjehom, ali sramim ga se. Ne mogu se natjerati izgovoriti njegovo ime, zovem ga 'bivši nogometaš',“otkrio je njegov otac britanskim medijima.
„Stavio je sebe na prvo mjesto, jedino što mu je važno jest pojavljivanje na televiziji i otvaranje otmjenih hotela u Manchesteru. Kad ga ugledam na TV-u, ugasim ga, svi u obitelji to čine.“
„Sin mi je i plače mi se kad priznam kako ga obitelj ne poštuje, kao najstariji trebao je čuvati bratu leđa, a ne mu zariti nož u njih. Prevario ga je na najgori mogući način i nije čak bio dovoljno muško da se ispriča.“
Ryan Giggs je najveci šljam u povijesti baluna, ljudsko govno, dno dna...
U usporedbi s njim CR mi ispada simpa momak...
Zamisli kad te vlastita obitelj toliko mrzi da gase TV kad te vide na njemu...
Koja bruka i sramota!
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ovo sad pišen bez zajebancije, skroz ozbiljno...operw wrote:[size=41]Otac Ryana Giggsa rekao je po imenovanju svog sina za velškog izbornika kako ga je toliko sram da se ne može prisiliti izreći njegovo ime.[/size]
[size=41]Trebao bih biti najponosniji otac na svijetu, sretan kao malo dijete njegovim uspjehom, ali sramim ga se. Ne mogu se natjerati izgovoriti njegovo ime, zovem ga 'bivši nogometaš',“otkrio je njegov otac britanskim medijima.[/size]
„Stavio je sebe na prvo mjesto, jedino što mu je važno jest pojavljivanje na televiziji i otvaranje otmjenih hotela u Manchesteru. Kad ga ugledam na TV-u, ugasim ga, svi u obitelji to čine.“
„Sin mi je i plače mi se kad priznam kako ga obitelj ne poštuje, kao najstariji trebao je čuvati bratu leđa, a ne mu zariti nož u njih. Prevario ga je na najgori mogući način i nije čak bio dovoljno muško da se ispriča.“
Koja bruka i sramota!
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ovo sad pišen bez zajebancije, skroz ozbiljno...operw wrote:Otac Ryana Giggsa rekao je po imenovanju svog sina za velškog izbornika kako ga je toliko sram da se ne može prisiliti izreći njegovo ime.
Trebao bih biti najponosniji otac na svijetu, sretan kao malo dijete njegovim uspjehom, ali sramim ga se. Ne mogu se natjerati izgovoriti njegovo ime, zovem ga 'bivši nogometaš',“otkrio je njegov otac britanskim medijima.
Koja bruka i sramota!
;)
ne najveci sljam fudbala, jedan od najgorih ljudi na svetu.
samo ne znam zašto ronalda stavljaš kao lošeg čoveka? razumem da ti je antipatičan na terenu i da ti je mnogo boli zadao tokom fudbalske karijere, ali van terena je on fenomenalan čovek i svetac. mislim da će ga papa za nekih 100-200 godina beatifikovati i da će postati svetac, mada je on svojim fudbalskim dostgnućima došao do tog statusa i besmrtnosti...
Guest- Guest
ako ti kažeš šiptaru onda mora biti tako, ti znaš kakav je van terena.. nmvz šta je utajio najmanje 15 milijuna, spominje se čak i duplo, umjesto da donira za potrebite, ali ionako svaki dan izlazi članak o njegovim plemenitim nepostojećim akcijama..
egotriper koji traži najveću plaću svijeta, kojemu se igra doslobvo bazira na simulacijama i KRAĐI, a zna da ga gleda milijardu ljudi, može biti samo govno i nitkov...
egotriper koji traži najveću plaću svijeta, kojemu se igra doslobvo bazira na simulacijama i KRAĐI, a zna da ga gleda milijardu ljudi, može biti samo govno i nitkov...
End- Posts : 21177
2015-08-25
gde je presuda, mamu ti jebem cigansku?
zna se ko je ovde pravnosnazno osudjen za utaju poreza...
Guest- Guest
Dobro je, Bracala, sve je u redu...
CR je ljudina i dobrotvor i prava legenda od covika...
<3
CR je ljudina i dobrotvor i prava legenda od covika...
<3
Guest- Guest
giggs je jednako govno koliko i legenda u nogometnom smislu no čitao sam nešto da su mu i stari i brat također šljam koje je ionako izbjegavao. kao mali je i uzeo starino prezime da se distancira a brat mu je drogeraš i vucibatina. čini se da je u pitanju jedna od onih klošarskih obitelji samo što je tu netko uspio pa se o njima čuje. svejedno ne možeš karat bratovu ženu lol
donešena je prije 6 mjeseci u ničeovoj glavi evo sad će i javno samo da ga puste iz ludareБраћала wrote:gde je presuda, mamu ti jebem cigansku?
hahahaha predobrobafalo wrote:giggs je jednako govno koliko i legenda u nogometnom smislu no čitao sam nešto da su mu i stari i brat također šljam koje je ionako izbjegavao. kao mali je i uzeo starino prezime da se distancira a brat mu je drogeraš i vucibatina. čini se da je u pitanju jedna od onih klošarskih obitelji samo što je tu netko uspio pa se o njima čuje. svejedno ne možeš karat bratovu ženu lol
alexis je izgleda gotova stvar. dobrodosao u najveci klub na svetu, trebalo je da dodje jos kada je igrao za udinese...
Guest- Guest
još jedan odličan posao guardiole, naložio glupoga čmarinha na kupovinu igrača iz kojega neće izvući 50% mogućnosti
End- Posts : 21177
2015-08-25
profesor doktor fubala za sve cigane iz $hittya, gluperdo ciganska...
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/nestvarno-engleska-dobiva-najbolje-placenog-nogometasa-u-povijesti-ima-29-godina-a-smijese-mu-se-tjedna-primanja-koja-prelaze-granicu-dobrog-ukusa/6946086/
Koji kretenski potez. Gdje će sad tzv. buduće zlatne lopte?
Guest- Guest
[size=34]VLAŠIĆ PREKOBROJAN U EVERTONU Čeka li ga sudbina Liverpoolovog Srbina?[/size]
opet pucaju šamari tovarskoj gluperdi...
opet pucaju šamari tovarskoj gluperdi...
Guest- Guest
Najbolji igrač Junajtida...Браћала wrote:alexis je izgleda gotova stvar. dobrodosao u najveci klub na svetu, trebalo je da dodje jos kada je igrao za udinese...
On i de Gea jedini klasni igrači...
;)
Guest- Guest
Hahahahaha...Tommy R wrote:https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/nestvarno-engleska-dobiva-najbolje-placenog-nogometasa-u-povijesti-ima-29-godina-a-smijese-mu-se-tjedna-primanja-koja-prelaze-granicu-dobrog-ukusa/6946086/
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20