BARCLAYS EPL 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 17/18
Heil Hitleroperw wrote:HEIL HITLERDesert_fox wrote:Forza juventus
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
I onda Pogba napravi dva asista...operw wrote:Gdje je Paul Pogba kojeg smo gledali u Juventus? Bio je na terenu, borio se, trčao, zabijao iz daljine. Danas ne djeluje spremno, pitam se trenira li kako treba, uoči utakmice Evertona i Manchester Uniteda zvijezdu vragova oprao je Paul Scholes.
:D
Guest- Guest
Koliko je mourihno unazadio treci najveci svjetski klub da je to strasno. Gori je od mojzare i van galcine zajedno. Uskoro ce taj portugalski olos trenirati klubove poput benvenuta spala i milana za vece dosege jednosravno i nije
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
scholes osim trčanja i pucanja iz daljine ne razumije drugačije nogometfridrih_niche wrote:I onda Pogba napravi dva asista...operw wrote:Gdje je Paul Pogba kojeg smo gledali u Juventus? Bio je na terenu, borio se, trčao, zabijao iz daljine. Danas ne djeluje spremno, pitam se trenira li kako treba, uoči utakmice Evertona i Manchester Uniteda zvijezdu vragova oprao je Paul Scholes.
smiješan igrač, kao i pogba
Guest- Guest
Desert_fox wrote:Koliko je mourihno unazadio treci najveci svjetski klub da je to strasno. Gori je od mojzare i van galcine zajedno. Uskoro ce taj portugalski olos trenirati klubove poput benvenuta spala i milana za vece dosege jednosravno i nije
Guest- Guest
Desert_fox wrote:Koliko je mourihno unazadio treci najveci svjetski klub da je to strasno. Gori je od mojzare i van galcine zajedno. Uskoro ce taj portugalski olos trenirati klubove poput benvenuta spala i milana za vece dosege jednosravno i nije
Guest- Guest
operw wrote:Desert_fox wrote:Koliko je mourihno unazadio treci najveci svjetski klub da je to strasno. Gori je od mojzare i van galcine zajedno. Uskoro ce taj portugalski olos trenirati klubove poput benvenuta spala i milana za vece dosege jednosravno i nije
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
operw wrote:scholes osim trčanja i pucanja iz daljine ne razumije drugačije nogometfridrih_niche wrote:I onda Pogba napravi dva asista...operw wrote:Gdje je Paul Pogba kojeg smo gledali u Juventus? Bio je na terenu, borio se, trčao, zabijao iz daljine. Danas ne djeluje spremno, pitam se trenira li kako treba, uoči utakmice Evertona i Manchester Uniteda zvijezdu vragova oprao je Paul Scholes.
Guest- Guest
skols kritizira pogbu i sve ostale igrače, ali nema ništa protiv bunkera.
govori o manjku motivacije kod igrača, ali niti slučajno za to nije kriv mourinho i nogomet koji igraju.
po njemu ekipa ima sve samo fali jedan vođa na terenu, ali ne zna koji je to igrač i koga dovesti.. primjer vođe mu je de bruyne i zato je city ispred njih...
govori o manjku motivacije kod igrača, ali niti slučajno za to nije kriv mourinho i nogomet koji igraju.
po njemu ekipa ima sve samo fali jedan vođa na terenu, ali ne zna koji je to igrač i koga dovesti.. primjer vođe mu je de bruyne i zato je city ispred njih...
End- Posts : 21177
2015-08-25
operw wrote:scholes osim trčanja i pucanja iz daljine ne razumije drugačije nogometfridrih_niche wrote:I onda Pogba napravi dva asista...operw wrote:Gdje je Paul Pogba kojeg smo gledali u Juventus? Bio je na terenu, borio se, trčao, zabijao iz daljine. Danas ne djeluje spremno, pitam se trenira li kako treba, uoči utakmice Evertona i Manchester Uniteda zvijezdu vragova oprao je Paul Scholes.
glupaku najgluplji klosarski, igraca kao scholes mala lopovska klosarska druzina iz torina nije imala u istoriji.
i u 2018-oj si i dalje gkk, ako ne i gluplji...
Guest- Guest
End wrote:skols kritizira pogbu i sve ostale igrače, ali nema ništa protiv bunkera.
de bruyne i silva zajedno na terenu prave razliku koji $hitty ima u ligi. moga je nesto slicno cmarinjo da napravi sa matom i mikijem, ali mata nije trkacki jak kao ova dvojica, dok miki nije tehnicki jak kao ova dvojica.
Guest- Guest
druze bafalo sta mislis o radi manojlovic jer jaca od lane ...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Jimmy je cetnik
2015-09-13
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Teško ... njegovo vrijeme tek dolazi ...operw wrote:vlašić nakon 4 mjeseca dobio izgon iz evertona
sat2-
2015-09-28
operw wrote:vlašić nakon 4 mjeseca dobio izgon iz evertona
stavio ga u prvu protiv uniteda, ja ga video samo na rpedstavljanju igrača, a nigde ne piše da dobio crveni karton...
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 21/22
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 21/22
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19