BARCLAYS EPL 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 17/18
Nije trolanje...
Ne podnosim engleske igrače koje njihovi mediji precijene nemilo...
Lingard, Rashford, Kane, Alli i slični poluigrači mi se gade...
Možda ja iman čudne poglede na mašineriju u koji se pretvorila balun (parada kiča, PR marketinga i pranja love), al to je jednostavno tako...
;)
Ne podnosim engleske igrače koje njihovi mediji precijene nemilo...
Lingard, Rashford, Kane, Alli i slični poluigrači mi se gade...
Možda ja iman čudne poglede na mašineriju u koji se pretvorila balun (parada kiča, PR marketinga i pranja love), al to je jednostavno tako...
;)
Guest- Guest
E sad, Lukica baš i nije dio ove priče, ali ako baš hoćeš, Luka da ama baš ništa do kraja svoje karijere ne napravi, on do sada ima više odigranih minuta u Ligi prvaka i u finalima prilikom osvajanja Lige prvaka od svih hrvatskih nogometaša zajedno.fridrih_niche wrote:Lipse je bilo pisanje Villarreala po glupavom Lukici...Zeko wrote:Kakvo pišanje Kloppa po malom Pepeku.
:D
Zaslužena pobjeda Liverpoola...
Imaju prebrutakan napad i jednostavno tribaju uvik igrat totalno napadački...
Klopp nije kukavica poput Mourinha i ostalih minijatura od trenera...
A golman im triba vise nego Realu sudačka pomoć...
Ako je istina da žele Oblaka onda tribaju iskrcat svu lovu koju imaju...
;)
Zeko-
2015-08-26
Pep Guardiola ima vise osvojenih trofeja nego sta ih je mali Hobit vidija dok je googla, i sta sad s tim?
Jel i dalje ‘mali Pepek’?
Onda kakav je Hobit u paraleli s njim?
Obozavan tvoje analogije...
Nogometna analfabeto...
Nogometna analfabeto...
Guest- Guest
Si siguran ?fridrih_niche wrote:Pep Guardiola ima vise osvojenih trofeja nego sta ih je mali Hobit vidija dok je googla, i sta sad s tim?
Nogometna analfabeto...
Guardiola - 17 trofeja
Luka - 19 trofeja
Naravno, radi se o igračkim karijerama. Ako Luka ikada postane trener, tek tada možemo uspoređivati i ostalo. Do tada - budi kuco.
Zeko-
2015-08-26
19 čega...? možda pušenja kurca tatici, to se njemu broji pod trofeje...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Zicer Irelanda i kmice i još jedna dobra šansa Irelanda i sad dobiju gol.
Guest- Guest
Aha...budući igrač Burnleya ili Lillea.Браћала wrote:Meanwhile-buduća zlatna lopta još jednu lepoticu zabija...
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Trofeja glupko, trofeja. Počni brojati, jasno mi je da ti je to problem, mislim brojati i zato ti dajem cijelu ovu godinu da nabrojiš do 19. Brojanje može početi. Jedan .......End wrote:19 čega...? možda pušenja kurca tatici, to se njemu broji pod trofeje...
Zeko-
2015-08-26
HNL je relevantan ka i kup Katalonije...Zeko wrote:Si siguran ?fridrih_niche wrote:Pep Guardiola ima vise osvojenih trofeja nego sta ih je mali Hobit vidija dok je googla, i sta sad s tim?
Nogometna analfabeto...
Guardiola - 17 trofeja
Luka - 19 trofeja
Naravno, radi se o igračkim karijerama. Ako Luka ikada postane trener, tek tada možemo uspoređivati i ostalo. Do tada - budi kuco.
Daj, ubij se, glupane rektumaski i ne zagađivaj vise forum svojim oportunizmom i beskičmenjaštvom...
;)
Guest- Guest
Sad meni veliš da zagađujem forum, k'o da sam ja kriv kaj ni tebe nisu naučili brojati do 19. Moraš ponovo u prvi razred i ti i The end.
Zeko-
2015-08-26
Otac Ryana Giggsa rekao je po imenovanju svog sina za velškog izbornika kako ga je toliko sram da se ne može prisiliti izreći njegovo ime.
Trebao bih biti najponosniji otac na svijetu, sretan kao malo dijete njegovim uspjehom, ali sramim ga se. Ne mogu se natjerati izgovoriti njegovo ime, zovem ga 'bivši nogometaš',“otkrio je njegov otac britanskim medijima.
„Stavio je sebe na prvo mjesto, jedino što mu je važno jest pojavljivanje na televiziji i otvaranje otmjenih hotela u Manchesteru. Kad ga ugledam na TV-u, ugasim ga, svi u obitelji to čine.“
„Sin mi je i plače mi se kad priznam kako ga obitelj ne poštuje, kao najstariji trebao je čuvati bratu leđa, a ne mu zariti nož u njih. Prevario ga je na najgori mogući način i nije čak bio dovoljno muško da se ispriča.“
Trebao bih biti najponosniji otac na svijetu, sretan kao malo dijete njegovim uspjehom, ali sramim ga se. Ne mogu se natjerati izgovoriti njegovo ime, zovem ga 'bivši nogometaš',“otkrio je njegov otac britanskim medijima.
„Stavio je sebe na prvo mjesto, jedino što mu je važno jest pojavljivanje na televiziji i otvaranje otmjenih hotela u Manchesteru. Kad ga ugledam na TV-u, ugasim ga, svi u obitelji to čine.“
„Sin mi je i plače mi se kad priznam kako ga obitelj ne poštuje, kao najstariji trebao je čuvati bratu leđa, a ne mu zariti nož u njih. Prevario ga je na najgori mogući način i nije čak bio dovoljno muško da se ispriča.“
Guest- Guest
Ovo sad pišen bez zajebancije, skroz ozbiljno...operw wrote:Otac Ryana Giggsa rekao je po imenovanju svog sina za velškog izbornika kako ga je toliko sram da se ne može prisiliti izreći njegovo ime.
Ryan Giggs je najveci šljam u povijesti baluna, ljudsko govno, dno dna...
U usporedbi s njim CR mi ispada simpa momak...
Zamisli kad te vlastita obitelj toliko mrzi da gase TV kad te vide na njemu...
Koja bruka i sramota!
;)
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19