BARCLAYS EPL 18/19
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 50
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 18/19
Gotovo je, Mateo Kovačić dolazi u Chelsea! Danas će obaviti medicinske pretrage u Londonu, a nakon toga se očekuje i - autogram.
bit ce to strasna sezona prvi favoriti su svakako siti liverpul dok bi chelsea mogao biti iznanadjenje mocni manju standardni clan top4 EPL i CL je tu isto
EstebanEnrique-
2014-04-16
neke lijepe predsezonske price ...
Premier League 2018-19: BBC Sport pundits pick champions and top four
https://www.bbc.com/sport/football/45088530
Premier League 2018-19: BBC Sport pundits pick champions and top four
https://www.bbc.com/sport/football/45088530
EstebanEnrique-
2014-04-16
Man Utd: Why it is dangerous to write off Jose Mourinho - Alan Shearer
https://www.bbc.com/sport/football/45119737
https://www.bbc.com/sport/football/45119737
EstebanEnrique-
2014-04-16
od pojacanja je dosao samo fred, bojim se da se nista nije uradilo u ovom prelaznom roku. bice sreca ako uhvatimo top4...
Guest- Guest
arsenal totenhem ...ima preko 5timova sto su jaki ...i jos ovo otvorenje sa leicesterom koji
ima titulu nedavno pa uvjek standardne utakmice dje zadnja tri na tablici dobijaju prva tri ...jako zanimljiva sezona ...vidimo...
ima titulu nedavno pa uvjek standardne utakmice dje zadnja tri na tablici dobijaju prva tri ...jako zanimljiva sezona ...vidimo...
EstebanEnrique-
2014-04-16
[size=36]Murinjo i Junajted odustali od svih transfera!
Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo otkrio je da njegov klub neće dovesti nikoga poslednjeg dana prelaznog roka.
IZVOR: B92 ČETVRTAK, 9.08.2018. | 10:46
[/size]
Photo by Rob Foldy/Getty Images
Iako se očekivalo da ‘crveni-đavoli’ budu veoma aktivni na fudbalskoj pijaci tokom dana, izgleda da će jedino pojačanje u letnjem prelaznom roku biti Fred.
"Nisam ubeđen. Prelazni rok se završava danas i vreme je, barem za mene, da prestanem da razmišljam o dovođenju igrača jer će uskoro biti gotov. Moram da se koncentrišem na igrače koje imam i koji su u pogonu. Ne razmišljam čak ni o povređenim igračima, samo o onima koje imam", rekao je Murinjo.
Znači, neće biti dolazaka i odlazaka tokom dana u Mančester junajtedu?
"Informacija koju ja imam je – ne", dodao je Portugalac.
Prelazni rok u Engleskoj završava se u 18 časova po našem vremenu, a vi sve najnovije informacije možete pratiti u live blogu.
Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo otkrio je da njegov klub neće dovesti nikoga poslednjeg dana prelaznog roka.
IZVOR: B92 ČETVRTAK, 9.08.2018. | 10:46
[/size]
Podeli
Photo by Rob Foldy/Getty Images
Iako se očekivalo da ‘crveni-đavoli’ budu veoma aktivni na fudbalskoj pijaci tokom dana, izgleda da će jedino pojačanje u letnjem prelaznom roku biti Fred.
"Nisam ubeđen. Prelazni rok se završava danas i vreme je, barem za mene, da prestanem da razmišljam o dovođenju igrača jer će uskoro biti gotov. Moram da se koncentrišem na igrače koje imam i koji su u pogonu. Ne razmišljam čak ni o povređenim igračima, samo o onima koje imam", rekao je Murinjo.
Znači, neće biti dolazaka i odlazaka tokom dana u Mančester junajtedu?
"Informacija koju ja imam je – ne", dodao je Portugalac.
Prelazni rok u Engleskoj završava se u 18 časova po našem vremenu, a vi sve najnovije informacije možete pratiti u live blogu.
Guest- Guest
Junajtid ako bude u top 6 može se tuc nogom u guzicu...
Osrednjost im je realnost...
;)
Osrednjost im je realnost...
;)
Guest- Guest
za njih je sredina tablice mila majka...
znači ove sezone lagano prešaltavanje na đubrentus to je surova realnost gaynajtedovih simpatizera..
znači ove sezone lagano prešaltavanje na đubrentus to je surova realnost gaynajtedovih simpatizera..
End- Posts : 21177
2015-08-25
izgleda da se smesi titula, kada ova dva ,,vrsna'' prognozera daju ocene i evaluacije...
Guest- Guest
End wrote:za njih je sredina tablice mila majka...
Guest- Guest
Prema tvrdnjama Gianluce Di Marzija, Manchester United aktivirao je otkupnu klauzulu Atleticovog Diega Godina u iznosu od 25 milijuna eura. Navodno su Urugvajcu ponudili godišnju plaću od 9 milijuna eura.
i kaže godin evo vam kurac šiptari
2015-08-25
Nije lud napustit jedan od 5 najboljih klubova na svitu i otic u taj jad...End wrote:Prema tvrdnjama Gianluce Di Marzija, Manchester United aktivirao je otkupnu klauzulu Atleticovog Diega Godina u iznosu od 25 milijuna eura. Navodno su Urugvajcu ponudili godišnju plaću od 9 milijuna eura.
;)
Guest- Guest
Manchester United boss Jose Mourinho says finishing behind Manchester City was one of his biggest achievements:
"I won eight championships and three Premier Leagues but I keep feeling the second [place] last season was one of my biggest achievements in the game."
dobro jutro debilu jer guardiola je svijet za sebe..
"I won eight championships and three Premier Leagues but I keep feeling the second [place] last season was one of my biggest achievements in the game."
dobro jutro debilu jer guardiola je svijet za sebe..
2015-08-25
i onda portugalski cigan kmeči da neće dovoditi pojačanja..fridrih_niche wrote:Nije lud napustit jedan od 5 najboljih klubova na svitu i otic u taj jad...End wrote:Prema tvrdnjama Gianluce Di Marzija, Manchester United aktivirao je otkupnu klauzulu Atleticovog Diega Godina u iznosu od 25 milijuna eura. Navodno su Urugvajcu ponudili godišnju plaću od 9 milijuna eura.
;)
naravno kad je idiot poslao 100 ponuda samo nitko nije dovoljno glup da potpiše za taj jad od kluba..
2015-08-25
Bas san čita članak na Four Four Two di elaboriraju kako igrači ne žele doc upravo zbog Mourinha...End wrote:i onda portugalski cigan kmeči da neće dovoditi pojačanja..fridrih_niche wrote:Nije lud napustit jedan od 5 najboljih klubova na svitu i otic u taj jad...End wrote:Prema tvrdnjama Gianluce Di Marzija, Manchester United aktivirao je otkupnu klauzulu Atleticovog Diega Godina u iznosu od 25 milijuna eura. Navodno su Urugvajcu ponudili godišnju plaću od 9 milijuna eura.
;)
naravno kad je idiot poslao 100 ponuda samo nitko nije dovoljno glup da potpiše za taj jad od kluba..
Jer nikome se ne igra taj nazadan balun...
Kako je skoro unistija Salaha i de Bruynea, dva najbolja igrača lige...
:D
Guest- Guest
već danas gaynajted dobiva porciju, nastavlja se brukanje
2015-08-25
Page 1 of 50 • 1, 2, 3 ... 25 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19