BARCLAYS EPL 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: BARCLAYS EPL 17/18
koliko ozljeda niej čudo da je fala forma. bracala jesi vidio šta nam rade prvo protiv klestera penal na rashfordu a jučer i ruka penal kraj lingarda. to su 4 ukradena boda makar se i bez toga trebalo dobit
štija ide ove sezone jučer su trebali izgubit pa opet bod kad te ide ide čudo da sterling opet nije nekako ubacio
štija ide ove sezone jučer su trebali izgubit pa opet bod kad te ide ide čudo da sterling opet nije nekako ubacio
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
inače samo da primjetim da se o unitedu najviše priča. ja o juventusu, barci, realu, bayernu i sl godišnje ostavim možda 100 komentara a ovdje ekipa u par daan svaki. to je odlika najvećeg kluba uvukao im se u kožu hejt dođe kao droga
O čemu ti pričaš? Kad si zadnji put pogledao utakmicu Premier lige? 1999?jasambrend wrote:Taj usrani premieršit ima jedan i po klub koji zna igrati nogomet, a svi ostali su jebeni mesari...ponekad pomislim da su gori od Serie A, ali nitko nije gori od Serie A realno...mada nikad neću zaboraviti koji šok su jebeni incestuozni otočki debili doživjeli kad im je u ligu došao Gianfranco Zola...pola usrane lige im je završilo na rehabilitaciji koliko je kičmi polomio...Talijani su uvijek imali klasnih igrača, ali forsiraju igrati usrani nogomet tj. kukavički, ali Englezi božesačuvaj i jedno i drugo...
Guest- Guest
Ajd dobro, dok je Krančar igrao bilo je ponešto dobrog nogometa...
darth_vader-
2014-04-17
Niko ih je sam bija odvea u LP one sezone kad je Hobit bija ozljedjen...jasambrend wrote:Ajd dobro, dok je Krančar igrao bilo je ponešto dobrog nogometa...
Šteta sta ga ja pijani Harry unistija sezonu iza...
I Bale koji je bija u naletu...
;)
Guest- Guest
i već danas se nastavlja premieršit, a čmarnajted u totalno potonuće..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Zadnja velika sezona Nike Kranjčara. Platio je to sve Tottenham poslije kada se godinama nije kvalificirao u LP.fridrih_niche wrote:Niko ih je sam bija odvea u LP one sezone kad je Hobit bija ozljedjen...jasambrend wrote:Ajd dobro, dok je Krančar igrao bilo je ponešto dobrog nogometa...
;)
Guest- Guest
I prije njega žuti. Doduše, u drugoj ligi, pa si tamo moga viditi ponešto nogometa.jasambrend wrote:Ajd dobro, dok je Krančar igrao bilo je ponešto dobrog nogometa...
Možda nešto Vlašić prominiti, a vidim novi trener mu ne da igrati nego igraju trkači s cca 30 godina na leđima koji po nogometno znanju nisu Nikoli do čička.
Da sam mladi igrač NIKAD ne bi otiša u tu ligu, a prvi izbor bi mi bija Bundesliga. Šteta što oni baš ne plaćaju neke odštete.
Guest- Guest
Tako nekako, kasnije su krenulo ozljede i sve je otišlo u 3pm. Šteta, moga je dati više.Fénix wrote:Zadnja velika sezona Nike Kranjčara. Platio je to sve Tottenham poslije kada se godinama nije kvalificirao u LP.fridrih_niche wrote:Niko ih je sam bija odvea u LP one sezone kad je Hobit bija ozljedjen...jasambrend wrote:Ajd dobro, dok je Krančar igrao bilo je ponešto dobrog nogometa...
;)
Guest- Guest
Nažalost, tako ispada...Fénix wrote:Zadnja velika sezona Nike Kranjčara. Platio je to sve Tottenham poslije kada se godinama nije kvalificirao u LP.fridrih_niche wrote:Niko ih je sam bija odvea u LP one sezone kad je Hobit bija ozljedjen...jasambrend wrote:Ajd dobro, dok je Krančar igrao bilo je ponešto dobrog nogometa...
;)
Al je bija čaroban tu sezonu...
Koji doppel-pack protiv Man Cityja...
Lukica da igra sto godina ne bi to bija u stanju napravit...
<3
Guest- Guest
U nacionalnoj vrsti je isto tako davao važne golove i asistencije za Euro 12'. No Harry ga je sredio, a onda par godina poslije patetično vratio u QPR, mislim ono...
Bale već godinama ne igra lijevo, već desno krilo ili čak 10-tku u Walesu. Kao da nije mogao naći mjesta za Modrića, Balea i Kranjčara, no ispalo je što je ispalo.
Bale već godinama ne igra lijevo, već desno krilo ili čak 10-tku u Walesu. Kao da nije mogao naći mjesta za Modrića, Balea i Kranjčara, no ispalo je što je ispalo.
Guest- Guest
Niko je proglašen najboljim HR igračem te godine, bija je klasa ka i Messi...
Glupa pijandura ga je sjebala totalno...
;)
Glupa pijandura ga je sjebala totalno...
;)
Guest- Guest
Niche pusi kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Forza juventus
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Gdje je Paul Pogba kojeg smo gledali u Juventus? Bio je na terenu, borio se, trčao, zabijao iz daljine. Danas ne djeluje spremno, pitam se trenira li kako treba, uoči utakmice Evertona i Manchester Uniteda zvijezdu vragova oprao je Paul Scholes.
Guest- Guest
Heil Hitleroperw wrote:HEIL HITLERDesert_fox wrote:Forza juventus
2015-09-13
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 19/20
» BARCLAYS EPL 17/18
» BARCLAYS EPL 18/19
» BARCLAYS EPL 18/19