Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
Sad kad ste dobili na uvid da Rus nema najjeftiniju naftu nego Arap ajmo opet rusofilija
Rusija otvori pumpu ovdje a ja otvorim do sa arapskom naftom
AJMO
Rusija otvori pumpu ovdje a ja otvorim do sa arapskom naftom
AJMO
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
Jakovčić sere, ruski agent, prodaje bajke za malu djecu, Rus je nekonkurentan
2014-04-11
Živ je Lenon, umro nije, dok je srpstva i Srbije.Stanojko wrote:Ju, al si perverzna!maggie13 wrote:Daj, skini toga Drazu vise!!Stanojko wrote:Saperlot! Bizantinac jedan...marcellus wrote:Stanojko wrote:
Hinim li ja to da govoris o miloklizu!?
ne seri
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Mujage negoduju
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bh-gas-objasnjava-kako-srbija-ucjenjuje-bih-moguce-vece-cijene-gasa-za-fbih/171226060
He he he
https://www.klix.ba/vijesti/bih/bh-gas-objasnjava-kako-srbija-ucjenjuje-bih-moguce-vece-cijene-gasa-za-fbih/171226060
He he he
2014-04-11
Bas vole bacati lovu...
darth_vader-
2014-04-17
Pusti Jakovčića, on je rusofil
Tko će, koji dio i kako kupiti tu nešto je stvar biznisa i dogovora
Tko će, koji dio i kako kupiti tu nešto je stvar biznisa i dogovora
2014-04-11
Rus je okupirao Srbiju, ista priča ne vrijedi mu drugdje jer njegova nafta je sedam kuna a u arapa pet kuna
Druga stvar je plin a ovdje za naftu on na slobodnom tržištu poput Hr nije broj jedan osim ako ga ujkani ne štite
Druga stvar je plin a ovdje za naftu on na slobodnom tržištu poput Hr nije broj jedan osim ako ga ujkani ne štite
2014-04-11
Vaistinu! Imagine!dzango wrote:Živ je Lenon, umro nije, dok je srpstva i Srbije.Stanojko wrote:Ju, al si perverzna!maggie13 wrote:Daj, skini toga Drazu vise!!Stanojko wrote:Saperlot! Bizantinac jedan...marcellus wrote:
ne seri
Zato i postoje hrvatsko ruske mučkeRayMabus wrote:Rus je okupirao Srbiju, ista priča ne vrijedi mu drugdje jer njegova nafta je sedam kuna a u arapa pet kuna
To je UIGRANO
2014-04-11
Nafta tj naftni derivati a to su ovdje benzin i dizel iz Broda su vam slabije kvalitete i EU standarde neprolaze
Dvije trećine nafte tj naftnih derivata iz Rijeke i jedna trećina iz Broda ide u rezervoar i sve štima
Dvije trećine nafte tj naftnih derivata iz Rijeke i jedna trećina iz Broda ide u rezervoar i sve štima
2014-04-11
To je mladi Draza, stavila sam i sliku prije par dana.dzango wrote:Živ je Lenon, umro nije, dok je srpstva i Srbije.Stanojko wrote:Ju, al si perverzna!maggie13 wrote:Daj, skini toga Drazu vise!!Stanojko wrote:Saperlot! Bizantinac jedan...marcellus wrote:
ne seri
Ne znam samo kakve veze on ima s Bozicem.
Btw, cestit i vama.
2014-04-12
Uglavnom to su vam doslovce mučke, ako mislite da rafinerija Brod živi od bih tržišta tj samo od njega onda ste naivni
Dvije cisterne riječke i jedna cisternama brodske daje gorivo koje prolazi EU standarde
OK
Oćemo još malo o rusko hrvatskoj mafiji
Dvije cisterne riječke i jedna cisternama brodske daje gorivo koje prolazi EU standarde
OK
2014-04-11
RayMabus wrote:Uglavnom to su vam doslovce mučke, ako mislite da rafinerija Brod živi od bih tržišta tj samo od njega onda ste naivni
OK
I danas se mujage bune jer im je Srbija gas nabila cijenu
Ček malo sad ću da te upoznam
Ovo je Al Capone ovo je Jessy Jemjs a ovo je
ŠTA PITAŠ!?
2014-04-11
Inu Rusi neće kupiti, neće to dopustiti Buzin. No, Rusi bi mogli doći u posjed određene količine dionica koja im ipak neće biti dovoljna za upravljanje cijelim poduzećem.
Guest- Guest
Koji će im kurac INA, imaji u Srbiji rafinerije, sve njihovo, sve držeslidingdoorsoperator wrote:Inu Rusi neće kupiti, neće to dopustiti Buzin. No, Rusi bi mogli doći u posjed određene količine dionica koja im ipak neće biti dovoljna za upravljanje cijelim poduzećem.
Rusija drži Srbiju
2014-04-11
Rusima su problem dvije stvari, prvo njihova nafta i nije na jeftinija a drugo u EU postoji slobodno tržište
Znači bez zaštite tu neš daleko
A u Srbiji mogu raditi šta oće, nije nit u EU, standardi niži plus slizani sa vlasti
Znači bez zaštite tu neš daleko
A u Srbiji mogu raditi šta oće, nije nit u EU, standardi niži plus slizani sa vlasti
2014-04-11
A plin je druga priča, tu su najjeftiniji ali za to treba plinovod dakle ako očeš uči kod mene onda sjedi i naćuli uši
2014-04-11
Plin će isto bit ruskohrvatska mafija
Pola plina LNG pola iz Brčkog
Skupo plus jeftino =srednja cijena
Win Win
Pola plina LNG pola iz Brčkog
Skupo plus jeftino =srednja cijena
Win Win
2014-04-11
Ako ja uvezem milijardu kubika preko LNG i to košta dva dinara a Rus milijardu kubika i to košta jedan dinar
Koliko košta takve dvije milijarde kad ga pošaljem zapadnije
1.5 dinara
Koliko košta takve dvije milijarde kad ga pošaljem zapadnije
1.5 dinara
2014-04-11
Italija je ovisna o ruskom plinu 30%,spojit će se morem preko Otranta, ide preko Austrije sada ali to je Ukrajinska veza
Rusima treba prodor prema Sloveniji i sjevernoj Italiji
A ima šema čak i da Amerikanci nemogu blokirati
Miks
Rusima treba prodor prema Sloveniji i sjevernoj Italiji
A ima šema čak i da Amerikanci nemogu blokirati
Miks
2014-04-11
Nije valjda? Baš je pokvaren što nas je prevario. Meni nije Božić. Meni je danas Džangićmaggie13 wrote:To je mladi Draza, stavila sam i sliku prije par dana.dzango wrote:Živ je Lenon, umro nije, dok je srpstva i Srbije.Stanojko wrote:Ju, al si perverzna!maggie13 wrote:Daj, skini toga Drazu vise!!Stanojko wrote:
Saperlot! Bizantinac jedan...
Ne znam samo kakve veze on ima s Bozicem.
Btw, cestit i vama.
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Nek ti nikad ne bude neugodno reći "Ne znam"
» Plenki odgovorio na provokacije nekih hdz-ovaca da mu treba vise hrabrosti:'Gdje ste sad junaci'?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
» Ne znam zašto nisam iznenađen
» Plenki odgovorio na provokacije nekih hdz-ovaca da mu treba vise hrabrosti:'Gdje ste sad junaci'?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
» Ne znam zašto nisam iznenađen
Page 3 of 7