Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
Hahahakaja wrote:nek radi što hoće, mi se ne bojimo i milost ne tražimo..ko Rade smo..dzango wrote:Ovaj će sve potanko da vas ispita i istraži. Ako lažete...kaja wrote:pa sada..nismo.dzango wrote:Niste imale bezobraznih misli?maggie13 wrote:
Jako, jako :-P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
maggie13 wrote:Puno si ti knjiga procitao, vidim..:-Ddzango wrote:Iz iskustva znam gde mogu da verujem a gde ne. Nema to nikakve veze sa time da li je neko dama ili ne.maggie13 wrote:Ne vjerujes jednoj dami?dzango wrote:maggie13 wrote:
Ja sam romanticna, si vidio..samo ceskanje. :-))
Lažeš Melita. Ništa ti ne verujem. Eno i onaj unuk se smeška.
Makar forumskoj:-P
Ma, ti se smjeskas....masta moze svasta 8-))
Za mene stoji, priznajem.
A, intuicija nista? :-P
'Ko prizna, pola mu se dodaje, haha
Dve, tri knjige. Šta će ti intuicija ako imaš iskustvo. I to 45 godina istog.
Ne vredi da lažem. Znamo se.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ofc, znamkaja wrote:Da, da. Provjereno. Bolje pali nego alati, parfemi, gaće :)Pinochet wrote::D
Osim toga ispalis na živce po muškim dućanima..
Guest- Guest
Dobro procjenjujes ljude?dzango wrote:maggie13 wrote:Puno si ti knjiga procitao, vidim..:-Ddzango wrote:Iz iskustva znam gde mogu da verujem a gde ne. Nema to nikakve veze sa time da li je neko dama ili ne.maggie13 wrote:Ne vjerujes jednoj dami?dzango wrote:
Lažeš Melita. Ništa ti ne verujem. Eno i onaj unuk se smeška.
Samo odnosi li se to i na zene..tu je bitan talent :-))
Dobro, necemo.
Ja. mogu, ti ne smijes.
@-*
2014-04-12
Bolje žene nego muškarce. Valjda me više interesuju.maggie13 wrote:Dobro procjenjujes ljude?dzango wrote:maggie13 wrote:Puno si ti knjiga procitao, vidim..:-Ddzango wrote:Iz iskustva znam gde mogu da verujem a gde ne. Nema to nikakve veze sa time da li je neko dama ili ne.maggie13 wrote:
Ne vjerujes jednoj dami?
Dobro, necemo.
Ja. mogu, ti ne smijes.
@-*
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ima nesto i u tome.dzango wrote:Bolje žene nego muškarce. Valjda me više interesuju.maggie13 wrote:Dobro procjenjujes ljude?dzango wrote:maggie13 wrote:Puno si ti knjiga procitao, vidim..:-Ddzango wrote:
Iz iskustva znam gde mogu da verujem a gde ne. Nema to nikakve veze sa time da li je neko dama ili ne.
Dobro, necemo.
Ja. mogu, ti ne smijes.
@-*
No, dobro si se izvjezbao kad ih ni vidit ne trebas za procjenu.
:-))
2014-04-12
dobro došli rusi :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ima čari u troje, malo te sram u početku. Ženama je lakše.
2014-12-30
View image on Twitter
[size=40]Explosion Hits Oil Pipeline Leading to Libya's Port - Reports[/size]
[size=40]Explosion Hits Oil Pipeline Leading to Libya's Port - Reports[/size]
The Libya Times@thelibyatimes
[ltr]#Breaking: #LNA sources accuse islamist militants from ‘the #Benghazi Defense Brigades’ of blast targeting the main pipeline linking the Sidrah terminal and #oil fields belonging to al-Waha company. The attack took place about 30km northwest of Maradah. #Libya[/ltr]
2:33 PM - Dec 26, 2017
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Vjerujem da je INA PRIJEBOJ DUGOVA koje imaju RH i RUSI zbog Agrokoramarcellus wrote:debotoijusto wrote:hoce li rusi kupit INU ne znam samo znam da HR nece
pa da im plenković donese lex ina po kom se vlasnika razvlašćuje i ina nacionalizira, s tim da će dugove platit vjerovnici i ruske banke...
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Nek ti nikad ne bude neugodno reći "Ne znam"
» Plenki odgovorio na provokacije nekih hdz-ovaca da mu treba vise hrabrosti:'Gdje ste sad junaci'?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
» Ne znam zašto nisam iznenađen
» Plenki odgovorio na provokacije nekih hdz-ovaca da mu treba vise hrabrosti:'Gdje ste sad junaci'?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
» Ne znam zašto nisam iznenađen
Page 7 of 7