Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
Stanojko wrote:Hinim li ja to da govoris o miloklizu!?marcellus wrote:Stanojko wrote:Rusima se ne sme prodati zbog uljudbe, ukrudbe, promidzbe i tankocutnosti!!!
uljudbeno te i tankoćutno nadasve nabijem na ukrudbu...
ne seri
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
A pa to, uostalom Jakovčić nije kompetentan da o ovome pričapismejker wrote:doduse ne moras bas..mozes i segmente kompanije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A emarcellus wrote:debotoijusto wrote:hoce li rusi kupit INU ne znam samo znam da HR nece
pa da im plenković donese lex ina po kom se vlasnika razvlašćuje i ina nacionalizira, s tim da će dugove platit vjerovnici i ruske banke...
A ono
2014-04-11
Istina je da smo mi uigrani sa Rusima
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t23438-plinski-rat-u-bosni
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t23438-plinski-rat-u-bosni
2014-04-11
Saperlot! Bizantinac jedan...marcellus wrote:Stanojko wrote:Hinim li ja to da govoris o miloklizu!?marcellus wrote:Stanojko wrote:Rusima se ne sme prodati zbog uljudbe, ukrudbe, promidzbe i tankocutnosti!!!
ne seri
Sarajevo će morati da se snadbeva preko Srbije
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:703036-Dusan-Bajatovic-Gradicemo-Srpski-tok
Postoji rat ovdje međutim zna se i kako mora da se vodi
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ekonomija/aktuelno.239.html:703036-Dusan-Bajatovic-Gradicemo-Srpski-tok
Postoji rat ovdje međutim zna se i kako mora da se vodi
2014-04-11
Putin će da kontroliše Sarajevo, Hrvati će dati zeleno svjetlo za plinovod preko Brčko
Mi vučemo plinovod u Bihać, Hercegovina te u zapadnu RS s jedne strane a Rusi preko Brčko
Bl diktira Sarajevu
Pozzzz od ujkana
Mi vučemo plinovod u Bihać, Hercegovina te u zapadnu RS s jedne strane a Rusi preko Brčko
Bl diktira Sarajevu
Pozzzz od ujkana
2014-04-11
Rusian croat dogovor o kontroli Bosne
AJ ZDRAVO
AJ ZDRAVO
2014-04-11
jastreb wrote:Odakle kod nas takva rusofobija?
Mislite li da je to od Rezolucije IB-a i Titovog NE Staljinu,ili?
Jasno da ne, radi se o novokomponiranoj histeriji
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Hrvati spoje rafineriju Brod na svoj plinovod
Pa to je ruska rafinerija, treba vam nacrtati da su ustaše i Rusi totalno uigrani
Rusija dobiva plinovod preko distrikta Brčko, kontroliraju ga Srbi i Hrvati
Pa to je ruska rafinerija, treba vam nacrtati da su ustaše i Rusi totalno uigrani
Last edited by RayMabus on Tue 26 Dec - 12:52; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:A pa to, uostalom Jakovčić nije kompetentan da o ovome pričapismejker wrote:doduse ne moras bas..mozes i segmente kompanije
????????????????????? Nego tko.....coli......:)))
Svatko u ovoj banana republici ima pravo i dužnost, obavezu reći ISTINU
2014-04-20
Građane boli kurac tko će kupit INU, to je briga samo političara čije guzice ovise o onima iz EU.
RayMabus wrote:Hrvati spoje rafineriju Brod na svoj plinovod
Može se i tako reći ako je nekome lakše
Inače ta " uigranost " znači da usraše igraju kako Rusi sviraju
Već se tako naviklo, kao i prema drugima, kad se naredi - skoči -,
samo se može pitati - a koliko visoko triba -
2014-04-20
Daj, skini toga Drazu vise!!Stanojko wrote:Saperlot! Bizantinac jedan...marcellus wrote:Stanojko wrote:Hinim li ja to da govoris o miloklizu!?marcellus wrote:Stanojko wrote:Rusima se ne sme prodati zbog uljudbe, ukrudbe, promidzbe i tankocutnosti!!!
ne seri
2014-04-12
Pa recimo ja koji sam deset godina radio na pumpiYehudi wrote:RayMabus wrote:A pa to, uostalom Jakovčić nije kompetentan da o ovome pričapismejker wrote:doduse ne moras bas..mozes i segmente kompanije
????????????????????? Nego tko.....coli......:)))
Svatko u ovoj banana republici ima pravo i dužnost, obavezu reći ISTINU
AJMO sad
Ruski plin je najjeftiniji
A nafta?
Eeeeeeee
Vidiš libijska nafta je jeftinija od ruske tako da shvati da oni nisu NUMBER ONE
2014-04-11
http://net.hr/danas/svijet/ruski-strucnjaci-obnavljaju-ina-ina-postrojenja-u-siriji-teroristi-se-vise-nece-ovamo-vratiti/
Fifty Fifty plus plinovod preko Brčkog
Imaš dogovore, nisu za kurac dobili zeleno svjetlo za plinovod preko Brčkog prema Bl
Ruski plin je najjeftiniji, ne i nafta
Fifty Fifty plus plinovod preko Brčkog
Imaš dogovore, nisu za kurac dobili zeleno svjetlo za plinovod preko Brčkog prema Bl
Ruski plin je najjeftiniji, ne i nafta
2014-04-11
boli me kurac za INU.
kakvu ja korist iman od INE? nikakvu. niti tankam gorivo kod njih niti ništa. samo znam, da su svake godine u gubicima, i da su nagomilali milijarde kuna gubitaka , da je sama INA iselila tisuće i tisuće hrvata put Irske i Njemačke, stoga bilo bi najbolje da su je Srbi spržili 91-95kada su imali priliku.
ovako neka je Rusi nose, Rusi su stručnjaci za naftu i naftnu industriju(jedna od nekoliko grana industrije što Rusi imaju) pa neka se bave sa INA-om
kakvu ja korist iman od INE? nikakvu. niti tankam gorivo kod njih niti ništa. samo znam, da su svake godine u gubicima, i da su nagomilali milijarde kuna gubitaka , da je sama INA iselila tisuće i tisuće hrvata put Irske i Njemačke, stoga bilo bi najbolje da su je Srbi spržili 91-95kada su imali priliku.
ovako neka je Rusi nose, Rusi su stručnjaci za naftu i naftnu industriju(jedna od nekoliko grana industrije što Rusi imaju) pa neka se bave sa INA-om
Guest- Guest
Pa uzeo bi Rus nego divlja zona, radije to radi preko posrednika npr prvo plinarsko društvoPinochet wrote:boli me kurac za INU.
2014-04-11
Ju, al si perverzna!maggie13 wrote:Daj, skini toga Drazu vise!!Stanojko wrote:Saperlot! Bizantinac jedan...marcellus wrote:Stanojko wrote:Hinim li ja to da govoris o miloklizu!?marcellus wrote:
ne seri
Rus ima najjeftiniji plin ali ne i naftu tako da priča da njemu nitko ne može konkurirati nestoji
http://openwritings.net/content/public/excerpt/oil-production-cost-country
OK
OK
OK
http://openwritings.net/content/public/excerpt/oil-production-cost-country
OK
OK
OK
2014-04-11
Sad kad ste dobili na uvid da Rus nema najjeftiniju naftu nego Arap ajmo opet rusofilija
Rusija otvori pumpu ovdje a ja otvorim do sa arapskom naftom
AJMO
Rusija otvori pumpu ovdje a ja otvorim do sa arapskom naftom
AJMO
2014-04-11
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Nek ti nikad ne bude neugodno reći "Ne znam"
» Plenki odgovorio na provokacije nekih hdz-ovaca da mu treba vise hrabrosti:'Gdje ste sad junaci'?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
» Ne znam zašto nisam iznenađen
» Plenki odgovorio na provokacije nekih hdz-ovaca da mu treba vise hrabrosti:'Gdje ste sad junaci'?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
» Ne znam zašto nisam iznenađen
Page 2 of 7