Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
Gost emisije Novi dan televizije N1 bio je hrvatski zastupnik u Europskom parlamentu IDS-ov Ivan Jakovčić, koji smatra da se oko Ine treba biti iskren prema hrvatskim građanima.
- Mislim da građanima treba reći istinu - Rosnjeft, Rusi će kupiti Inu , ne znam zašto se nema hrabrosti reći to. Ako bude drugačije, odlično, ali ne znam otkud sredstva da se kupi Inu, a Ina više nije ono što je nekada bila, ne vidim nikakvog ogromnog strateškog odnosa da se zadužimo, izvjesno je da će Rusi biti vlasnici ine.
Neće to biti baš blagonaklono gledano, ali ako nema drugog rješenja, Europska komisija će zažmiriti. Imamo ruskog vlasništva i to ne u malom dijelu u raznim državama diljem EU. Ne vidim u tome nekakav neriješiv problem - kazao je Jakovčić.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/zastupnik-u-europskom-parlamentu-gradanima-treba-reci-istinu-ne-znam-zasto-se-nema-hrabrosti-reci-to-inu-ce-kupiti-rusi/6877410/
- Mislim da građanima treba reći istinu - Rosnjeft, Rusi će kupiti Inu , ne znam zašto se nema hrabrosti reći to. Ako bude drugačije, odlično, ali ne znam otkud sredstva da se kupi Inu, a Ina više nije ono što je nekada bila, ne vidim nikakvog ogromnog strateškog odnosa da se zadužimo, izvjesno je da će Rusi biti vlasnici ine.
Neće to biti baš blagonaklono gledano, ali ako nema drugog rješenja, Europska komisija će zažmiriti. Imamo ruskog vlasništva i to ne u malom dijelu u raznim državama diljem EU. Ne vidim u tome nekakav neriješiv problem - kazao je Jakovčić.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/zastupnik-u-europskom-parlamentu-gradanima-treba-reci-istinu-ne-znam-zasto-se-nema-hrabrosti-reci-to-inu-ce-kupiti-rusi/6877410/
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
hoce li rusi kupit INU ne znam samo znam da HR nece
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
Pa šta?
Znači kad bi je kupovali Ameri,ili Švabe,onda bi se to pronosilo na sva zvona,a ovdje ako će to učiniti Rusi,za to treba imati mooda?
Znači kad bi je kupovali Ameri,ili Švabe,onda bi se to pronosilo na sva zvona,a ovdje ako će to učiniti Rusi,za to treba imati mooda?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Odakle kod nas takva rusofobija?
Mislite li da je to od Rezolucije IB-a i Titovog NE Staljinu,ili?
Mislite li da je to od Rezolucije IB-a i Titovog NE Staljinu,ili?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a što bi mi sa inom?Opet isto ili ovaj puta još gore?
vili40-
2015-08-02
Zašto baš Rusi? To je isto kao da su ju kupili Srbi! Ako ne još i gore!
crvenkasti-
2014-04-17
rusi su srbi,pa to je svakom jasno..valjda radi Pravoslavlja...
Guest- Guest
Rusima se ne sme prodati zbog uljudbe, ukrudbe, promidzbe i tankocutnosti!!!
MOL je vecinski ruski,tako da..
Guest- Guest
debotoijusto wrote:hoce li rusi kupit INU ne znam samo znam da HR nece
pa da im plenković donese lex ina po kom se vlasnika razvlašćuje i ina nacionalizira, s tim da će dugove platit vjerovnici i ruske banke...
Treba bit iskren i građanima reći, u Hrvatsku nakon lexa više nikad nitko neće uložiti ni kunu.
Stanojko wrote:Rusima se ne sme prodati zbog uljudbe, ukrudbe, promidzbe i tankocutnosti!!!
uljudbeno te i tankoćutno nadasve nabijem na ukrudbu...
marcellus wrote:debotoijusto wrote:hoce li rusi kupit INU ne znam samo znam da HR nece
pa da im plenković donese lex ina po kom se vlasnika razvlašćuje i ina nacionalizira, s tim da će dugove platit vjerovnici i ruske banke...
zas me ovo podjeca na Čaveza i Venecuelu.,.ono..nacionaliziranje i buduca perspektiva drzave...
Nema se vise mooda zaneke lexove,jer bi doslovno se glave pocele kotrljati..
Guest- Guest
pismejker wrote:MOL je vecinski ruski,tako da..
Njemački
ima nes godina kako sam ovo govorio..davno prije lexamarcellus wrote:Treba bit iskren i građanima reći, u Hrvatsku nakon lexa više nikad nitko neće uložiti ni kunu.
Guest- Guest
Pitanje je šta je tu INA pošto imaš najmanje tri odvojena sektora
Naftna polja, geodezija
Rafinerije i infrastruktura
Benzinske pumpe tj maloprodajni lanac
Naftna polja, geodezija
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kupujes INA-u,kupujes sve pod njenom ingerencijom..RayMabus wrote:Pitanje je šta je tu INA pošto imaš najmanje tri odvojena sektora
Naftna polja, geodezija
Guest- Guest
doduse ne moras bas..mozes i segmente kompanije
Guest- Guest
Hinim li ja to da govoris o miloklizu!?marcellus wrote:Stanojko wrote:Rusima se ne sme prodati zbog uljudbe, ukrudbe, promidzbe i tankocutnosti!!!
Stanojko wrote:Hinim li ja to da govoris o miloklizu!?marcellus wrote:Stanojko wrote:Rusima se ne sme prodati zbog uljudbe, ukrudbe, promidzbe i tankocutnosti!!!
ne seri
Similar topics
» Nek ti nikad ne bude neugodno reći "Ne znam"
» Plenki odgovorio na provokacije nekih hdz-ovaca da mu treba vise hrabrosti:'Gdje ste sad junaci'?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
» Ne znam zašto nisam iznenađen
» Plenki odgovorio na provokacije nekih hdz-ovaca da mu treba vise hrabrosti:'Gdje ste sad junaci'?
» HDZ=SDP=SKH (ili zašto nema reformi, i zašto su bavimo -U- i partizanima)
» ..Zasto Kinu treba unistiti?..evo zasto..
» Ne znam zašto nisam iznenađen
Page 1 of 7