“Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: “Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”
govinda wrote:Oplicala Sava ljetos pa smo koelga i ja iskopali sakama rimskih novcica, banovaca, talira i nekoliko turskih lula za hasis...
Stavi na njuuskalo...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: “Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”
bravogovinda wrote:A da si odete prek k Znidarsicu i procitate nekaj o Abesiniji?epikur37 wrote:Regoč wrote:Nisam više omrznuti pravaš?epikur37 wrote:ideološki, regoch je najispravniji na forumu
Pravaštvo ti spočitavam zbog ove uže balkanske, konkretnije bosanske geopolitike.
Ideološki kod tebe jasno razaznajem socijalni, nacionalni i konzervativni temelj.
A to su zdravi temelji, na tome možeš graditi državu i naciju...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma, ni ti mi se ne sviđaju. Sve gledaju s visoka, a sami ništa ne čine. Bolje ti je ono što je Epi rekal.govinda wrote:Sebe vise smatram cinikom...epikur37 wrote:Govinda je stara raga, zna fore i bistar je.
Doduše nekorektan, provokator, bezobrazan, pomalo licemjeran.
I musliman, Bošnjak.
Regoč wrote:S takvim se možeš najbolje i najiskrenije napričati. A ne oni što ti stalno mede, uviek se slažu i nisu strasni oko ičega.epikur37 wrote:Govinda je (...) nekorektan, provokator, bezobrazan, pomalo licemjeran.
Ja to cijenim, doduše od muslimana na forumu najviše sam cijenio farposa.
2015-08-06
Pogledaj prvo pravnu pozadinu da ti ne zapliene.epikur37 wrote:govinda wrote:Oplicala Sava ljetos pa smo koelga i ja iskopali sakama rimskih novcica, banovaca, talira i nekoliko turskih lula za hasis...
Stavi na njuuskalo...
Ma znam pravnu pozadinu, ne smijem iznositi iz zemlje ni trgovati time...ma malo se vise zezam nego sam ozbiljan, ne bih prodavao, mozda mijenjao za nesto drugo...Regoč wrote:Pogledaj prvo pravnu pozadinu da ti ne zapliene.epikur37 wrote:govinda wrote:Oplicala Sava ljetos pa smo koelga i ja iskopali sakama rimskih novcica, banovaca, talira i nekoliko turskih lula za hasis...
Stavi na njuuskalo...
2016-11-17
Jes, pa da mi dodju oni iz Sarajeva i sve oduzmu..epikur37 wrote:govinda wrote:Oplicala Sava ljetos pa smo koelga i ja iskopali sakama rimskih novcica, banovaca, talira i nekoliko turskih lula za hasis...
Stavi na njuuskalo...
2016-11-17
govinda wrote:Ma znam pravnu pozadinu, ne smijem iznositi iz zemlje ni trgovati time...ma malo se vise zezam nego sam ozbiljan, ne bih prodavao, mozda mijenjao za nesto drugo...Regoč wrote:Pogledaj prvo pravnu pozadinu da ti ne zapliene.epikur37 wrote:govinda wrote:Oplicala Sava ljetos pa smo koelga i ja iskopali sakama rimskih novcica, banovaca, talira i nekoliko turskih lula za hasis...
Stavi na njuuskalo...
Pony bicikl ili Rog za te rimske jel ti igra kao opcija :)
Dva kubika javora ili akumulator 110 ampera..
2015-08-06
Al meni su najdraze ove lule za hasis
2016-11-17
Ja imam i beha državljanstvo sve ćemo obaviti interno :D
2015-08-06
Joj, epi, nemoj, ne bih da te oderem kao jarca :D nisu ti novcici toliko skupi...banovac je na cijeni, svaki hrvat koji drzi do sebe ga zeli imati :Depikur37 wrote:govinda wrote:Ma znam pravnu pozadinu, ne smijem iznositi iz zemlje ni trgovati time...ma malo se vise zezam nego sam ozbiljan, ne bih prodavao, mozda mijenjao za nesto drugo...Regoč wrote:Pogledaj prvo pravnu pozadinu da ti ne zapliene.epikur37 wrote:govinda wrote:Oplicala Sava ljetos pa smo koelga i ja iskopali sakama rimskih novcica, banovaca, talira i nekoliko turskih lula za hasis...
Stavi na njuuskalo...
Pony bicikl ili Rog za te rimske jel ti igra kao opcija :)
Dva kubika javora ili akumulator 110 ampera..
2016-11-17
Ne voliš Sarajevo? Da nisi ti ipak Hrvat?govinda wrote:Jes, pa da mi dodju oni iz Sarajeva i sve oduzmu..epikur37 wrote:govinda wrote:Oplicala Sava ljetos pa smo koelga i ja iskopali sakama rimskih novcica, banovaca, talira i nekoliko turskih lula za hasis...
Stavi na njuuskalo...
Dobra ti je reklama, skoro kao za čisti hrvatski zrak.govinda wrote:banovac je na cijeni, svaki hrvat koji drzi do sebe ga zeli imati :D
Regoč wrote:Ne voliš Sarajevo? Da nisi ti ipak Hrvat?govinda wrote:Jes, pa da mi dodju oni iz Sarajeva i sve oduzmu..epikur37 wrote:govinda wrote:Oplicala Sava ljetos pa smo koelga i ja iskopali sakama rimskih novcica, banovaca, talira i nekoliko turskih lula za hasis...
Stavi na njuuskalo...
Govinda je rodom iz Krajine, živio u Hrvatskoj i više se glođe s nama nego sa srbima, njih se boji...
znači naš je kao i hasanbegović :D
2015-08-06
Bosanske krajine? Čudno da više mrzi Srbe.epikur37 wrote:Regoč wrote:Ne voliš Sarajevo? Da nisi ti ipak Hrvat?govinda wrote:Jes, pa da mi dodju oni iz Sarajeva i sve oduzmu..epikur37 wrote:govinda wrote:Oplicala Sava ljetos pa smo koelga i ja iskopali sakama rimskih novcica, banovaca, talira i nekoliko turskih lula za hasis...
Stavi na njuuskalo...
Govinda je rodom iz Krajine, živio u Hrvatskoj i više se glođe s nama nego sa srbima, njih se boji...
Regoč wrote:Bosanske krajine? Čudno da više mrzi Srbe.epikur37 wrote:Regoč wrote:Ne voliš Sarajevo? Da nisi ti ipak Hrvat?govinda wrote:Jes, pa da mi dodju oni iz Sarajeva i sve oduzmu..epikur37 wrote:
Stavi na njuuskalo...
Ne, njih se boji. Ali Hrvate ne voli.
2015-08-06
Mi smo pitomiji, naša pozicija u beha je slabija, nagodni smo i u povlačenju. Kao takvi smo idealan predmet za bošnjački nacionalizam i ekspanziju.
S druge strane Srbi su agresivniji, oderali su ih u prošlom ratu gdje su stigli, dobili pola BiH, drčni su i prkosni posebice prema bošnjacima koje drže za poturice kojima pripisuju povijesnu krivicu.
Muslimani se boje Srba, priklonit će im se i namiriti se na Hrvatima.
S druge strane Srbi su agresivniji, oderali su ih u prošlom ratu gdje su stigli, dobili pola BiH, drčni su i prkosni posebice prema bošnjacima koje drže za poturice kojima pripisuju povijesnu krivicu.
2015-08-06
Da, to smo jasno vidjeli 93. i 94., a gledamo i u dekonstituciji Hrvatah danas.epikur37 wrote:Mi smo pitomiji, naša pozicija u beha je slabija, nagodni smo i u povlačenju. Kao takvi smo idealan predmet za bošnjački nacionalizam i ekspanziju.
Banovac je interesantan onima u Zagrebu i gore
Izroni amforu u Savi
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/split-dobiva-pravu-hotelsku-ljepoticu-investicija-je-vrijedna-26-mil-eura-zaposlit-ce-se-120-ljudi---495175.html
Banovac je više muzeji i to, numizmatika, sigurno u Zagrebu ima kupaca
Izroni amforu u Savi
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/split-dobiva-pravu-hotelsku-ljepoticu-investicija-je-vrijedna-26-mil-eura-zaposlit-ce-se-120-ljudi---495175.html
Banovac je više muzeji i to, numizmatika, sigurno u Zagrebu ima kupaca
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Uopće nisam zainteresiran, ona Spc je patologija, neće ih trpit kao muslimane, čim im ne budu od koristi eliminirati će ihepikur37 wrote:Mi smo pitomiji, naša pozicija u beha je slabija, nagodni smo i u povlačenju. Kao takvi smo idealan predmet za bošnjački nacionalizam i ekspanziju.
2014-04-11
Spc su pravoslavne balkanske wehabdije
Bradati muđahedini bradati četnici
Isti smrad
Bradati muđahedini bradati četnici
Isti smrad
2014-04-11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» Pocelo je!Delije i Grobari medjusobno 'ttenirali' makljazu sa stanglama a uspaniceni roditelji vikali 'uzmi decu uzmi decu'
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» Merkel: Turska ne treba da postane članica EU
» Triatelara : Turska , BiH , Hrvatska
» Pocelo je!Delije i Grobari medjusobno 'ttenirali' makljazu sa stanglama a uspaniceni roditelji vikali 'uzmi decu uzmi decu'
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» Merkel: Turska ne treba da postane članica EU
» Triatelara : Turska , BiH , Hrvatska
Page 8 of 11