“Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: “Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”
meanwhile in Americaprckov wrote:epikur37 wrote:Iskreno Vas molim da bez ikakvih obveza, impliciranih ili implicitnih, prihvatite moje najljepše želje povodom predstojećeg ekološki savjesnog, društveno odgovornog, rodno neutralnog te, s aspekta ovisnosti, prevencijski poticajnog obilježavanja blagdana zimskog solsticija kojeg ćete proslaviti u skladu s tradicijama religijskog usmjerenja po Vašem slobodnom izboru, tj. tradicijama za koje procijenite da najviše odgovaraju Vašim osobnim opredjeljenjima, a koje nadasve poštuju religijska/sekularna uvjerenja i/ili tradicije drugih članova društva, kao i njihov mogući izbor da uopće ne prakticiraju bilo koji oblik religijskih tradicija ili sekularnih praksi srodnog oblika.
Također Vam želim fiskalno uspješno, osobno ispunjavajuće te zdravstveno pozitivno obilježavanje društveno općeprihvaćenog početka kalendarske godine 2018., nimalo ne omalovažavajući kalendarske metode i odabire drugih kultura koje su bez imalo sumnje također dale svoj nemjerljiv doprinos razvoju vaše divne domovine Bosne, čime se ničim ne želi implicirati da je Bosna nužno divnija od bilo koje druge domovine. Ova čestitka je jednako upućena svima, bez obzira na rasu, vjerovanje, boju kože, dob, stupanj fizičke sposobnosti, religijsko opredjeljenje i seksualnu orijentaciju.
----------------------
Vaš Inzko :)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: “Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”
Bravo, Trumpi!
Aviokompanije odustaju od Sarajeva a ovi bi u Bihaću međunarodni aerodrom
https://www.klix.ba/biznis/aviokompanija-tuifly-odustaje-od-sarajeva-prekida-se-veza-s-briselom/171226067
https://www.klix.ba/biznis/aviokompanija-tuifly-odustaje-od-sarajeva-prekida-se-veza-s-briselom/171226067
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» Pocelo je!Delije i Grobari medjusobno 'ttenirali' makljazu sa stanglama a uspaniceni roditelji vikali 'uzmi decu uzmi decu'
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» Merkel: Turska ne treba da postane članica EU
» Triatelara : Turska , BiH , Hrvatska
» Pocelo je!Delije i Grobari medjusobno 'ttenirali' makljazu sa stanglama a uspaniceni roditelji vikali 'uzmi decu uzmi decu'
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» Merkel: Turska ne treba da postane članica EU
» Triatelara : Turska , BiH , Hrvatska
Page 11 of 11