“Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: “Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”
A ovo ti je bosanski vilajet koji će u skoroj budućnosti biti izbriasan s karte Europe
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bosnia_Vilayet
Balijko
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Bosnia_Vilayet
Balijko
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: “Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”
Ne znam ja ciji ti na ionalizam pridaješRayMabus wrote:Jok ti si zdrava, prodaješ mi balijski nacionalizam
Ovo ti je Bosna, ono tamno crveno
https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Bosansko_kraljevstvo
Kad te balije toliko muce
Sve sto ste ti i takvi imali za prodavati. Vec ste prodali .
Ovo je sad šuplje skroz . Obicno klepetanje nanulama.
Nemas ti pojma tko ti glsvu nos blento.
Pa ti i tvoje balije prodajete svima priču o Bosni, to je vaš bosanski osmanski vilajet i ništa drugo
To šta si ti i drugi to uzeli zdravo za gotovo to ne znači da su i ostali
2014-04-11
[size=39]Stipe Mesić: "Znao sam da Tuđman i Milošević dogovaraju podjelu BiH već nakon prvog sastanka"[/size]RayMabus wrote:Pa ti i tvoje balije prodajete svima priču o Bosni, to je vaš bosanski osmanski vilajet i ništa drugo
Piše
Odgovorio je - nama treba 63 posto Bosne i Hercegovine. To je, rekao mi je, bilo srpsko, jest srpsko i srpsko mora ostati. Rekao sam - ako je to tako, idemo onda ti, ja, Franjo Tuđman i Slobodan Milošević sjesti za stol pa da vidimo o kojim problemima se u Hrvatskoj radi, pa da se oni pokušaju riješiti kroz institucije u Hrvatskoj, bez balvan-revolucije i oružja. Zvao je Miloševića i on se složio. Odmah sam sjeo na avion i odletio u Zagreb jer nisam htio o tome s Tuđmanom razgovarati telefonom. Prenio sam prijedlog Tuđmanu i on se složio. Međutim, to je Tuđmanu bio signal da bi bilo dobro da on sjedne s Miloševićem i on je zaista za siječanj 1991. dogovorio njihov susret u Karađorđevu", kazao je Mesić.
[size=39]Stipe Mesić: "Znao sam da Tuđman i Milošević dogovaraju podjelu BiH već nakon prvog sastanka"[/size]RayMabus wrote:Pa ti i tvoje balije prodajete svima priču o Bosni, to je vaš bosanski osmanski vilajet i ništa drugo
Piše
Potvrdio je kako je već u siječnju 1991. nakon prvog susreta Tuđman - Milošević znao da njih dvojica dogovaraju podjelu BiH.
"To je bio prijedlog Slobodana Miloševića. On nam nije rekao da je to prihvatio već da je to prijedlog Slobodana Miloševića, ali bilo je očito da je s tim prijedlogom bio oduševljen. Na drugi sastanak s Miloševićem, Tuđman je otišao u jedno drugo lovište, Tikveš, ali mene više nije zvao na sastanak na kojem je referirao o njemu, tako da ne znam što je na kraju dogovoreno. U svakom slučaju, prijedlogom Slobodana Miloševića na prvom sastanku o podjeli Bosne bio je oduševljen", poručio je Mesić.
Nema nikakve bih, to je bosanski vilajet koji je Tito da muslimanima da ih dobije na svoju stranu
2014-04-11
Ti si Ray obicna kavanska prznica i budaletina
Koja barata predrasudama a ne dokazima
Ne zelim gubiti vrijeme na tvoje nebuloze
Bosanski vilajetSora wrote:Ti si Ray obicna kavanska prznica i budaletina
2014-04-11
spomenuti stručnjaci ne slože, ne preostaje nam drugo već da razmatramo razvitak političke vlasti u Južnih Slavena, napose u Bosni, jer ne vidimo razlog zbog kojega bismo jednu vlast, npr. onu u Hrvatskoj, nazvali državnom, a onu u Bosni u isto vrijeme nedržavnom.”2
Nauci nesto konjinoRayMabus wrote:Bosanski vilajetSora wrote:Ti si Ray obicna kavanska prznica i budaletina
O povijesti Bosne
Tiš dobit šamarčinu pa ćeš naučit neke stvari, prije pesto godina ste napali Hrvatsku uzeli joj cijeli prostor tamo i još imaš obraza prepirati se s menom.Sora wrote:Nauci nesto konjinoRayMabus wrote:Bosanski vilajetSora wrote:Ti si Ray obicna kavanska prznica i budaletina
O povijesti Bosne
MA MRŠ U TRI PIČKE MATERINE
2014-04-11
Ne učini drugome ono šta ne želiš da tebi drugi učini
Učini drugome ono šta želiš da ti drugome učiniš
SVE ĆU VAS POBACATI S BALKONA
TO JE TOČNO ŠTO BI JA ŽELIO DA MENI NAPRAVI NETKO DRUGI KOJEMU SAM JA JUČER UZEO POLA TERITORIJA I DRŽAVE I SAD MU U LICE MRTAV LADAN GOVORIM KAKO JE TO SAD MOJE I TKO TEBE JEBE
SVE ĆU VAS S BALKONA BACIT
Učini drugome ono šta želiš da ti drugome učiniš
TO JE TOČNO ŠTO BI JA ŽELIO DA MENI NAPRAVI NETKO DRUGI KOJEMU SAM JA JUČER UZEO POLA TERITORIJA I DRŽAVE I SAD MU U LICE MRTAV LADAN GOVORIM KAKO JE TO SAD MOJE I TKO TEBE JEBE
2014-04-11
NAjveci pobornici opstanka BiH su ovi kao Mesic koji o BiH pojma nemaju, nisu u njoj nikada proveli sat vremena i kojima ne pada na pamet da ikada tu zive makar jedan dan.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jugoslaven, Srbofil, komunjara, chetnik, Srbin, udbas ... vi ustasoidi ste stvarno dosadni nemastoviti, iste frazetine ponavljate vec desetljecima.Antijunak wrote:epikur37 wrote:Antijunak wrote:jastreb wrote:ma ne nikad nisu pregovarali.Antijunak wrote:
To samo budala može vjerovati da je Tuđman išta dogovarao s Miloševićem, nakon što je ovaj izvršio brutalnu agresiju na RH i okupirao 1/4 teritorije!
Ali to ne znači da su išta dogovorili.
Dragi, RH je ispušila u toj partiji sad može samo kmečati :)
To ti misliš.
Vi "Hrvati" iz velikih BiH gradova (izuzev naravno Mostara) ste uvijek bili mekušci, anacionalni jugoslaveni, srbofili i sad najnovije muslimofili. Što vas nema u BiH nije neka šteta.
Ako su Hercegovci sa kamena upola žestoki kao ja koji sam iz nizine opstat će u BiH. Mehanizmi za borbu i postojanje hrvatskog urbanog centra su tu čega prije rata nije bilo kad su BiH vladali srbi,a od početka 70-ih i muslimani.
Hrvati imaju trećinu u Domu naroda, člana u predsjedništvu, kvote u federalnim tijelima vlasti i županije s jakim ovlastima čega prije nije bilo.
A nije ni cudo obzirom na ustaski IQ.
2015-09-24
Ringo10 wrote:Jugoslaven, Srbofil, komunjara, chetnik, Srbin, udbas ... vi ustasoidi ste stvarno dosadni nemastoviti, iste frazetine ponavljate vec desetljecima.Antijunak wrote:epikur37 wrote:Antijunak wrote:jastreb wrote:
ma ne nikad nisu pregovarali.
To ti misliš.
Vi "Hrvati" iz velikih BiH gradova (izuzev naravno Mostara) ste uvijek bili mekušci, anacionalni jugoslaveni, srbofili i sad najnovije muslimofili. Što vas nema u BiH nije neka šteta.
Ako su Hercegovci sa kamena upola žestoki kao ja koji sam iz nizine opstat će u BiH. Mehanizmi za borbu i postojanje hrvatskog urbanog centra su tu čega prije rata nije bilo kad su BiH vladali srbi,a od početka 70-ih i muslimani.
Hrvati imaju trećinu u Domu naroda, člana u predsjedništvu, kvote u federalnim tijelima vlasti i županije s jakim ovlastima čega prije nije bilo.
Vidim da si se prepoznao
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Ma naravno, jebo te patak, vasa ustaska genijalnost me uvijek fascinirala ...Antijunak wrote:Ringo10 wrote:Jugoslaven, Srbofil, komunjara, chetnik, Srbin, udbas ... vi ustasoidi ste stvarno dosadni nemastoviti, iste frazetine ponavljate vec desetljecima.Antijunak wrote:epikur37 wrote:Antijunak wrote:
To ti misliš.
Vidim da si se prepoznao
2015-09-24
RayMabus wrote:
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Zato što nije država, jebote...Protektorat nije država, posebno još ako je i 75% države ne drži svojom.Sora wrote:spomenuti stručnjaci ne slože, ne preostaje nam drugo već da razmatramo razvitak političke vlasti u Južnih Slavena, napose u Bosni, jer ne vidimo razlog zbog kojega bismo jednu vlast, npr. onu u Hrvatskoj, nazvali državnom, a onu u Bosni u isto vrijeme nedržavnom.”2
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Dobili su karinu na kraju jedan i drugi..
2016-11-17
Slobo je dobil 49 % Boshera. Što će biti s nami Hrvati, vidjet ćemo.govinda wrote:Dobili su karinu na kraju jedan i drugi..
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» Pocelo je!Delije i Grobari medjusobno 'ttenirali' makljazu sa stanglama a uspaniceni roditelji vikali 'uzmi decu uzmi decu'
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» Merkel: Turska ne treba da postane članica EU
» Triatelara : Turska , BiH , Hrvatska
» Pocelo je!Delije i Grobari medjusobno 'ttenirali' makljazu sa stanglama a uspaniceni roditelji vikali 'uzmi decu uzmi decu'
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» Merkel: Turska ne treba da postane članica EU
» Triatelara : Turska , BiH , Hrvatska
Page 3 of 11