ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

“Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”

Page 1 of 11 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

Go down

“Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’” Empty “Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”

Post by Yehudi Sun 24 Dec - 12:53

“Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’” Stjepan%20mesi%C4%87

ŽRTVA LINČA
Mesić za Jutarnji odgovara na optužbe da je izdajnik zbog svjedočenja u Haagu, ali i otkriva detalje famoznog sastanka Tuđmana i Miloševića

Koliko je Tuđmanova sklonost da snima i transkribira sve razgovore koje je vodio u predsjedničkom Uredu olakšala haaškom
 tužiteljstvu dokazivanje umiješanosti hrvatskog državnog vrha u ratne zločine u BiH?
- Pa gledajte, ako je on Paddyju Ashdownu dao salvetu na kojoj je nacrtao na koji način treba podijeliti Bosnu i Hercegovinu, 
onda je jasno da je to olakšalo posao haaškom tužiteljstvu. Tuđman je uvijek govorio o “hrvatskom perecu”

Upitao sam Tuđmana - a što kaže Alija? Odgovorio mi je: “Što ima Alija pitati, kad se hrvatske i srpske škare slože, nema Alija što pitati”. Rekao sam mu 

- slušaj, to onda znači rat. Rekao je: “Ma kakav rat, to je izbjegavanje rata”. 

- Svjedočio sam u postupcima bivšem vukovarskom gradonačelniku Slavku Dokmanoviću, u postupku Slobodanu Miloševiću i u suđenju 
generalu Tihomiru Blaškiću.
- Nema tajnih svjedočenja. Bio sam zaštićeni svjedok i to zato što je 1998. uoči svjedočenja u procesu generalu Tihomiru Blaškiću protiv 
mene pokrenuta orkestrirana kampanja u kojoj su prednjačile tri novinarke, ili kako smo ih tada zvali, “tri gracije”: Olga Ramljak, Aleksa 
Crnjaković i Dunja Ujević. One su najviše dizale temperaturu. I zato sam pristao da za početak budem zaštićeni svjedok. To, međutim, ne
znači da je riječ o tajnom svjedočenju. Nema tu nikakve tajne.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/mesic-za-jutarnji-odgovara-na-optuzbe-da-je-izdajnik-zbog-svjedocenja-u-haagu-ali-i-otkriva-detalje-famoznog-sastanka-tudmana-i-milosevica/6870723/
Yehudi
Yehudi

2014-04-20

Back to top Go down

“Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’” Empty Re: “Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”

Post by RayMabus Sun 24 Dec - 12:57

Trpili smo pet stoljeća turskog haračenja po unsko sanskom kantonu, najbolje da ih još trpimo pet stoljeća
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

“Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’” Empty Re: “Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”

Post by RayMabus Sun 24 Dec - 13:03

Neće oni tamo još pet stoljeća tamo bit

http://ex-iskon.forumcroatian.com/t23528-biskup-komarica-nema-vise-katolika-na-podrucju-zapadne-rs

Srbima sve poviše pravca Prijedor Trebinje meni ovo ispod
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 24 Dec - 13:19

Nema više ni jednog katolika u zapadnom dijelu RS

Zagrebački plan o osvajanju BiH propao

Sad ide moj, Srbima sve iznad poteza Prijedor Trebinje, meni sve ispod

Netreba mi željeznica preko Sarajeva, uzimam unsku prugu i stvaramo dole svoju državu bez muslimana i služiti će kao vojna krajine Dalmaciji
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 24 Dec - 13:23

Pa to i jesu hrvatski muslimani. To su jedini muslimani u BIH koji su stvarno hrvatskog porijekla.

A ne Hasanbegović,ili Izetbegović.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 24 Dec - 13:27

Neće bit islama tamo, neću ih trpit idućih pet stoljeća tamo

Uostalom uzmiam unsku prugu

Moja je do svakog metra
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 24 Dec - 13:53

Čak mi ne treba ni onaj Novi grad u RS, nije mi cilj slabiti Srbe, oni će se samo povući s onih desetak kilometara pruge prije, imam bolju ideju, željeznički most tu pa novi dio pruge pa opet spajanje na Hr tako da mi niti Novi grad ne treba

Oni dobivaju Sanski most i to tamo, jačaju obranu Bl jer dobiju širinu teritorija
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 24 Dec - 13:57

RayMabus wrote:Čak mi ne treba ni onaj Novi grad u RS, nije mi cilj slabiti Srbe, oni će se samo povući s onih desetak kilometara pruge prije, imam bolju ideju, željeznički most tu pa novi dio pruge pa opet spajanje na Hr tako da mi niti Novi grad ne treba

Oni dobivaju Sanski most i to tamo, jačaju obranu Bl jer dobiju širinu teritorija
Ma taj dio je jako veseo i raspjevan. Od tamo je i veliki veseljak Brankec Ćopić,te Bora Drljača. To je vesela,osunčana i vedra Bosna. Unom okupana i suncem obasjana.

Nije ti to onaj tamni Andrićev vilajet i one mračne šume Romanije,neveselo Podrinje i tamni Han Pijesak.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 24 Dec - 13:58

Tu je i Zmaj od Šipova. Znači to je veseo i raspjevan svijet.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 24 Dec - 14:07

Tu je naravno i naš popularni glumac i pjesnik,Enes Kišević.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sun 24 Dec - 14:08

Znaci, fali jos 14% ...
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 24 Dec - 14:09

Bmk, Zagreb više nekontrolira ništa u BiH

Netreba meni pruga kroz Sarajevo, ionako je to za tržište Bosne

Sad ja cepam
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 24 Dec - 14:12

Činjenica da je Tuđman dijelio BiH kao i svi ostali.

S tim da je na kraju ispušio u tom pokeru.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Antijunak Sun 24 Dec - 14:36

epikur37 wrote:Činjenica da je Tuđman dijelio BiH kao i svi ostali.

S tim da je na kraju ispušio u tom pokeru.

On ju je još i najmanje dijelio, a samo se njega proziva. Miloševića i Srbe, Aliju i muslimane, Vancea, Owena, Cutileeira i ostale nitko ne spominje.
Treći entitet i dalje je realna mogućnost.
Antijunak
Antijunak

2015-09-26

Back to top Go down

Post by Antijunak Sun 24 Dec - 14:38

Yehudi wrote: “Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’” Stjepan%20mesi%C4%87

ŽRTVA LINČA
Mesić za Jutarnji odgovara na optužbe da je izdajnik zbog svjedočenja u Haagu, ali i otkriva detalje famoznog sastanka Tuđmana i Miloševića

Koliko je Tuđmanova sklonost da snima i transkribira sve razgovore koje je vodio u predsjedničkom Uredu olakšala haaškom
 tužiteljstvu dokazivanje umiješanosti hrvatskog državnog vrha u ratne zločine u BiH?
- Pa gledajte, ako je on Paddyju Ashdownu dao salvetu na kojoj je nacrtao na koji način treba podijeliti Bosnu i Hercegovinu, 
onda je jasno da je to olakšalo posao haaškom tužiteljstvu. Tuđman je uvijek govorio o “hrvatskom perecu”

Upitao sam Tuđmana - a što kaže Alija? Odgovorio mi je: “Što ima Alija pitati, kad se hrvatske i srpske škare slože, nema Alija što pitati”. Rekao sam mu 

- slušaj, to onda znači rat. Rekao je: “Ma kakav rat, to je izbjegavanje rata”. 

- Svjedočio sam u postupcima bivšem vukovarskom gradonačelniku Slavku Dokmanoviću, u postupku Slobodanu Miloševiću i u suđenju 
generalu Tihomiru Blaškiću.
- Nema tajnih svjedočenja. Bio sam zaštićeni svjedok i to zato što je 1998. uoči svjedočenja u procesu generalu Tihomiru Blaškiću protiv 
mene pokrenuta orkestrirana kampanja u kojoj su prednjačile tri novinarke, ili kako smo ih tada zvali, “tri gracije”: Olga Ramljak, Aleksa 
Crnjaković i Dunja Ujević. One su najviše dizale temperaturu. I zato sam pristao da za početak budem zaštićeni svjedok. To, međutim, ne
znači da je riječ o tajnom svjedočenju. Nema tu nikakve tajne.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/mesic-za-jutarnji-odgovara-na-optuzbe-da-je-izdajnik-zbog-svjedocenja-u-haagu-ali-i-otkriva-detalje-famoznog-sastanka-tudmana-i-milosevica/6870723/

To samo budala može vjerovati da je Tuđman išta dogovarao s Miloševićem, nakon što je ovaj izvršio brutalnu agresiju na RH i okupirao 1/4 teritorije!
Antijunak
Antijunak

2015-09-26

Back to top Go down

Post by jastreb Sun 24 Dec - 14:45

Antijunak wrote: 

To samo budala može vjerovati da je Tuđman išta dogovarao s Miloševićem, nakon što je ovaj izvršio brutalnu agresiju na RH i okupirao 1/4 teritorije!
ma ne nikad nisu pregovarali.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Antijunak Sun 24 Dec - 14:48

jastreb wrote:
Antijunak wrote: 

Ali to ne znači da su išta dogovorili.
Antijunak
Antijunak

2015-09-26

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 24 Dec - 14:49

jastreb wrote:
Antijunak wrote: 

Nisu, Hrvatska je štitila i štiti cjelovitost BeHa buahahahahaha :)

zato ga i puši :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 24 Dec - 14:50

Antijunak wrote:
jastreb wrote:
Antijunak wrote: 

Dragi, RH je ispušila u toj partiji sad može samo kmečati :)

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Antijunak Sun 24 Dec - 15:11

epikur37 wrote:
Antijunak wrote:
jastreb wrote:
Antijunak wrote: 

Dragi, RH je ispušila u toj partiji sad može samo kmečati :)

To ti misliš.
Vi "Hrvati" iz velikih BiH gradova (izuzev naravno Mostara) ste uvijek bili mekušci, anacionalni jugoslaveni, srbofili i sad najnovije muslimofili. Što vas nema u BiH nije neka šteta.
Ako su Hercegovci sa kamena upola žestoki kao ja koji sam iz nizine opstat će u BiH. Mehanizmi za borbu i postojanje hrvatskog urbanog centra su tu čega prije rata nije bilo kad su BiH vladali srbi,a od početka 70-ih i muslimani.
Hrvati imaju trećinu u Domu naroda, člana u predsjedništvu, kvote u federalnim tijelima vlasti i županije s jakim ovlastima čega prije nije bilo.
Antijunak
Antijunak

2015-09-26

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 11 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics