“Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: “Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”
To pitaj Fadila Novaliča šta će mu aerodrom Bihać i to još međunarodni
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: “Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”
A nek rade bmk, kad zazmemo to tamo dobit ču i gotov aerodrom, baš mi treba za vojsku
2014-04-11
A ti se nasikirao vidim plaho...ko da tvoje pare daju..
2016-11-17
Uz samu mi je granicu, preblizugovinda wrote:A ti se nasikirao vidim plaho...ko da tvoje pare daju..
2014-04-11
A ja, uvijek zaboravim, ti si ono djeneral Galakticke flote..RayMabus wrote:Uz samu mi je granicu, preblizugovinda wrote:A ti se nasikirao vidim plaho...ko da tvoje pare daju..
2016-11-17
General efendija Raz Mabus
2016-11-17
Glupo im je pozicioniran aerodrom, ispada da ti veliki avioni ulaze u zračni prostor hrvatske na niskoj visini
Samo oni znaju kako su to zamislili
2014-04-11
sta ba pricas? Pa stalno ti iznad hrvatske lete putnicki avioni, bolan, sta bi ti zabranio aviJone?RayMabus wrote:Glupo im je pozicioniran aerodrom, ispada da ti veliki avioni ulaze u zračni prostor hrvatske na niskoj visini
2016-11-17
To su ti pametni balijski planovi
Sarajevo u magli, umjesto da Zenici naprave aerodrom oni ga rade uz granicu sa Hrvatskom i nema nikakve komercijalne isplativosti
Sarajevo u magli, umjesto da Zenici naprave aerodrom oni ga rade uz granicu sa Hrvatskom i nema nikakve komercijalne isplativosti
2014-04-11
Da ali na višim visinamagovinda wrote:sta ba pricas? Pa stalno ti iznad hrvatske lete putnicki avioni, bolan, sta bi ti zabranio aviJone?RayMabus wrote:Glupo im je pozicioniran aerodrom, ispada da ti veliki avioni ulaze u zračni prostor hrvatske na niskoj visini
Ma nema veze, neće se radit problem oko toga, nije bitno
2014-04-11
Iskreno Vas molim da bez ikakvih obveza, impliciranih ili implicitnih, prihvatite moje najljepše želje povodom predstojećeg ekološki savjesnog, društveno odgovornog, rodno neutralnog te, s aspekta ovisnosti, prevencijski poticajnog obilježavanja blagdana zimskog solsticija kojeg ćete proslaviti u skladu s tradicijama religijskog usmjerenja po Vašem slobodnom izboru, tj. tradicijama za koje procijenite da najviše odgovaraju Vašim osobnim opredjeljenjima, a koje nadasve poštuju religijska/sekularna uvjerenja i/ili tradicije drugih članova društva, kao i njihov mogući izbor da uopće ne prakticiraju bilo koji oblik religijskih tradicija ili sekularnih praksi srodnog oblika.
Također Vam želim fiskalno uspješno, osobno ispunjavajuće te zdravstveno pozitivno obilježavanje društveno općeprihvaćenog početka kalendarske godine 2018., nimalo ne omalovažavajući kalendarske metode i odabire drugih kultura koje su bez imalo sumnje također dale svoj nemjerljiv doprinos razvoju vaše divne domovine Bosne, čime se ničim ne želi implicirati da je Bosna nužno divnija od bilo koje druge domovine. Ova čestitka je jednako upućena svima, bez obzira na rasu, vjerovanje, boju kože, dob, stupanj fizičke sposobnosti, religijsko opredjeljenje i seksualnu orijentaciju.
----------------------
Vaš Inzko :)
Također Vam želim fiskalno uspješno, osobno ispunjavajuće te zdravstveno pozitivno obilježavanje društveno općeprihvaćenog početka kalendarske godine 2018., nimalo ne omalovažavajući kalendarske metode i odabire drugih kultura koje su bez imalo sumnje također dale svoj nemjerljiv doprinos razvoju vaše divne domovine Bosne, čime se ničim ne želi implicirati da je Bosna nužno divnija od bilo koje druge domovine. Ova čestitka je jednako upućena svima, bez obzira na rasu, vjerovanje, boju kože, dob, stupanj fizičke sposobnosti, religijsko opredjeljenje i seksualnu orijentaciju.
----------------------
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Vasionsac, zračne snagegovinda wrote:A ja, uvijek zaboravim, ti si ono djeneral Galakticke flote..RayMabus wrote:Uz samu mi je granicu, preblizugovinda wrote:A ti se nasikirao vidim plaho...ko da tvoje pare daju..
2014-04-11
SDA gubi izbore tamo pa će im dat malo sadake tamo
Aerodromi se negrade tako nego sa ekonomskom računicom i dobro izvaganim prometom putnika u odnosu na ulaganja
Ono moraš imati plan, točno šta očeš, kolika pista, koji avion, koje tržište i tako to
Zatim konkurencija isto, ima u Hrvatskoj Udbina, možemo je sutra aktivirati
Aerodromi se negrade tako nego sa ekonomskom računicom i dobro izvaganim prometom putnika u odnosu na ulaganja
Ono moraš imati plan, točno šta očeš, kolika pista, koji avion, koje tržište i tako to
Zatim konkurencija isto, ima u Hrvatskoj Udbina, možemo je sutra aktivirati
2014-04-11
Srbija je puna takvih aerodroma, vukojebine, moš samo seoski turizam pa zjape prazni, očito fali nešto a to nešto je stanovništvo koje bi tu putovalo
S druge strane Zenica to ima tako da ulažu u aerodrom ali krivo ulažu kad već ulažu
Shvatit će uskoro
S druge strane Zenica to ima tako da ulažu u aerodrom ali krivo ulažu kad već ulažu
Shvatit će uskoro
2014-04-11
Zenica tj ta zona tu je jedino mjesto u BiH gdje se isplati izgraditi potpuno novi aerodrom
Služi kao rezervni za Sarajevo plus dosta zgodniji ovima tamo
Iznajmiš ga jakoj aviokompaniji i to ti je to
Sarajevski je i onako nezgodan, magla plus odlasci i dolasci avion ide na avion
Služi kao rezervni za Sarajevo plus dosta zgodniji ovima tamo
Iznajmiš ga jakoj aviokompaniji i to ti je to
Sarajevski je i onako nezgodan, magla plus odlasci i dolasci avion ide na avion
2014-04-11
To se inače zove planski urbanizam, vidiš pola stoljeća unaprijed što negdje treba
Tamo u Bihaću to ne treba, može manji sportski aerodrom ali međunarodni veliki, ček nek im dođe račun za struju, troškovi održavanja deset puta veći od prometa
Tamo u Bihaću to ne treba, može manji sportski aerodrom ali međunarodni veliki, ček nek im dođe račun za struju, troškovi održavanja deset puta veći od prometa
2014-04-11
Radi presjedanja za Udbinu.govinda wrote:Sta ce ti aerodrom u Bihacu?RayMabus wrote:Aerodromu Bihać... sa predsjedanjem u Bugojnugovinda wrote:ne moramo stalno o sexu, mozemo nekad i o Bosni, vehabijama, balkanskom pitanju...
Zračna luka u Bihaću postoji još od Jugoslavije, a dielovi su se, uključujući i diel piste, nalazili i u Hrvatskoj. Ovo je vjerojatno obnova postojećega sustava, sumnjam da grade na goloj ledini.
Nije, ovo je doleRegoč wrote:Zračna luka u Bihaću postoji još od Jugoslavije, a dielovi su se, uključujući i diel piste, nalazili i u Hrvatskoj. Ovo je vjerojatno obnova postojećega sustava, sumnjam da grade na goloj ledini.
Željava aerodrom je gore u brdu na proplanku
2014-04-11
jel ovo zajebancijaepikur37 wrote:Iskreno Vas molim da bez ikakvih obveza, impliciranih ili implicitnih, prihvatite moje najljepše želje povodom predstojećeg ekološki savjesnog, društveno odgovornog, rodno neutralnog te, s aspekta ovisnosti, prevencijski poticajnog obilježavanja blagdana zimskog solsticija kojeg ćete proslaviti u skladu s tradicijama religijskog usmjerenja po Vašem slobodnom izboru, tj. tradicijama za koje procijenite da najviše odgovaraju Vašim osobnim opredjeljenjima, a koje nadasve poštuju religijska/sekularna uvjerenja i/ili tradicije drugih članova društva, kao i njihov mogući izbor da uopće ne prakticiraju bilo koji oblik religijskih tradicija ili sekularnih praksi srodnog oblika.
----------------------
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
meanwhile in Americaprckov wrote:epikur37 wrote:Iskreno Vas molim da bez ikakvih obveza, impliciranih ili implicitnih, prihvatite moje najljepše želje povodom predstojećeg ekološki savjesnog, društveno odgovornog, rodno neutralnog te, s aspekta ovisnosti, prevencijski poticajnog obilježavanja blagdana zimskog solsticija kojeg ćete proslaviti u skladu s tradicijama religijskog usmjerenja po Vašem slobodnom izboru, tj. tradicijama za koje procijenite da najviše odgovaraju Vašim osobnim opredjeljenjima, a koje nadasve poštuju religijska/sekularna uvjerenja i/ili tradicije drugih članova društva, kao i njihov mogući izbor da uopće ne prakticiraju bilo koji oblik religijskih tradicija ili sekularnih praksi srodnog oblika.
----------------------
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» Pocelo je!Delije i Grobari medjusobno 'ttenirali' makljazu sa stanglama a uspaniceni roditelji vikali 'uzmi decu uzmi decu'
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» Merkel: Turska ne treba da postane članica EU
» Triatelara : Turska , BiH , Hrvatska
» Pocelo je!Delije i Grobari medjusobno 'ttenirali' makljazu sa stanglama a uspaniceni roditelji vikali 'uzmi decu uzmi decu'
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» Merkel: Turska ne treba da postane članica EU
» Triatelara : Turska , BiH , Hrvatska
Page 10 of 11