“Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: “Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”
Kad budes ulazio vozi oprezno, pandura na svakih par kilometara, samo vrebaju i naplacuju kazne..RayMabus wrote:Da dobro si me čuogovinda wrote:Motiv za fajt? Ja samo kad mi neko pozvoni iza devet sati navece, ako ga ker nije pojeo u medjuvremenu dok je dosao od kapije do kucnih vrata, izadjem sa sjekirom, zamahnem i onda pitam ko je..a inace sam miroljubiv..RayMabus wrote:Da samo ja imam motiv za fightgovinda wrote:Sve sajber ratnici, prva puska kad zapuca to bi u Minkenu vikalo Ih bin azilant...
Izbacivanje islama iz okupiranih djelova Hrvatske, unsko sanski kanton i to povezivanje prugom tri dalmatinska grada sa Zagrebom i sjevernom Hrvatskom
Koji je tvoj motiv
Tvoj motiv je manji od moga tamo, puno manji
Isto ko da uspoređujem moj ulazak u centralnu Bosnu i tebe, ti imaš jači motiv tamo
Zato ugodan život gore i pozdravi četnike, ja imam svog posla
2016-11-17
Re: “Franja, ti uzmi Cazin, Kladušu i Bihać, to meni ne treba, to je takozvana ‘turska Hrvatska’”
Preventiva. Vidjel sam što se zbilo u središnjoj Bosni i Hercegovini devedesetih, a to ne želim u Slavoniji za dvadesetak godinah.govinda wrote:A sad mi reci Regoc za koji kurac bi ti mene ubijao ili protjerivao? Pitam ozbiljno.Regoč wrote:Jedan dobar rat (po receptu koji smo naučili u posljednjih četvrt stoljeća: osvoji, pobij, protjeraj i spali dokumentaciju) pa smo ispravili stare pogrješke.epikur37 wrote:Regoč wrote:Epi, Epi! Zapadna Bosna je ključ opstanka države i nacije. Hercegovina svakako jer je većinski naša, ali spoj je dolinom Vrbasa. Banovina Hrvatska i Vrbaska banovina pa smo na konju.
ea da ali trebalo se o tome prije misliti...
Da, Brčko može, ali i ne mora.epikur37 wrote:govinda wrote:A sad mi reci Regoc za koji kurac bi ti mene ubijao ili protjerivao? Pitam ozbiljno.Regoč wrote:Jedan dobar rat (po receptu koji smo naučili u posljednjih četvrt stoljeća: osvoji, pobij, protjeraj i spali dokumentaciju) pa smo ispravili stare pogrješke.epikur37 wrote:Regoč wrote:Epi, Epi! Zapadna Bosna je ključ opstanka države i nacije. Hercegovina svakako jer je većinski naša, ali spoj je dolinom Vrbasa. Banovina Hrvatska i Vrbaska banovina pa smo na konju.
Ako smijem dodati, Brčko nije u našoj zoni interesa...toš morati srbe pitati....evo ti džango došao nije ni sjahao kako treba :D
Ciene smještaja u hotelih ne zaostaju za dalmatinskom okolicom. Po dućanih i restoranih solidno, jeftinije nego u Dalmaciji.govinda wrote:Digli cijene? dobro, natocis goriva, napunis gepek u onoj samoposluzi kraj ceste pa dodje malo jeftinije..Regoč wrote:Tako je. Rekoh ja "druga država, siromašnija, bit će jeftinije", ali kurac! I oni znaju da su na pola puta od Makarske do Dubrovnika. Dobro, izvanpansionski smo izvrsno prošli.govinda wrote:A mislis na Neum? Ja konto o Makarskoj pricas..Regoč wrote:Ne, nije tuđe. Barem ne u državnopravnom smislu.govinda wrote:
Sram ih bilo, na tudje more dolaze..sve to treba u Tursku il u jamu..
Preventiva? Pa jebes mu mater, onda da tebe koknemo preventivno? I djecu ti, sta znas u kakve narkomane ili kriminalce se mozda pretvore...naglas razmisljam...Regoč wrote:Preventiva. Vidjel sam što se zbilo u središnjoj Bosni i Hercegovini devedesetih, a to ne želim u Slavoniji za dvadesetak godinah.govinda wrote:A sad mi reci Regoc za koji kurac bi ti mene ubijao ili protjerivao? Pitam ozbiljno.Regoč wrote:Jedan dobar rat (po receptu koji smo naučili u posljednjih četvrt stoljeća: osvoji, pobij, protjeraj i spali dokumentaciju) pa smo ispravili stare pogrješke.epikur37 wrote:Regoč wrote:Epi, Epi! Zapadna Bosna je ključ opstanka države i nacije. Hercegovina svakako jer je većinski naša, ali spoj je dolinom Vrbasa. Banovina Hrvatska i Vrbaska banovina pa smo na konju.
2016-11-17
Istina je. Epi nije za protjerivanje i ubijanje, nego za podjelu polag sadašnje nacionalne većine uz poveznicu Bihaća s Jajcem da vam država ima teritorijalni kontinuitet.epikur37 wrote:govinda wrote:Dobro ti znas sta sam pitao..ti i regoc bi vidim tu kao ubijali i protjerivali..epikur37 wrote:govinda wrote:Dobro, evo pitam i Srbe a i Hrvate a i tebe Bosanca bivseg ateistu i liberala a sadasnjeg vjernika i konzervativca: koji vam je kurac?epikur37 wrote:
Ako smijem dodati, Brčko nije u našoj zoni interesa...toš morati srbe pitati....evo ti džango došao nije ni sjahao kako treba :D
Prvo sam se prejeo bakalara jucer, danas ova srma i prase (da se razumijemo davio si se u čvarcima a najviše volio slaninu) ...
Čekaj što si ono pitao...
Ja ne, dobro znaš da podržavam nastanak vaše države, vezu s krajinom i poštivanje etničkih područja.
Regoch zna da se ne slažemo po tom pitanju a i posvjedočit će.
Ako se nećete dogovoriti s politikom kakvu ja zstupam onda vam ostaje regoch.
Tjah, ne morate osvajati, pricekajte jos koju godinu pa mozete uci u prazno Brcko..Regoč wrote:Da, Brčko može, ali i ne mora.epikur37 wrote:govinda wrote:A sad mi reci Regoc za koji kurac bi ti mene ubijao ili protjerivao? Pitam ozbiljno.Regoč wrote:Jedan dobar rat (po receptu koji smo naučili u posljednjih četvrt stoljeća: osvoji, pobij, protjeraj i spali dokumentaciju) pa smo ispravili stare pogrješke.epikur37 wrote:
2016-11-17
Eto, vidiš da shvaćaš.govinda wrote:Preventiva? Pa jebes mu mater, onda da tebe koknemo preventivno? I djecu ti, sta znas u kakve narkomane ili kriminalce se mozda pretvore...naglas razmisljam...Regoč wrote:Preventiva. Vidjel sam što se zbilo u središnjoj Bosni i Hercegovini devedesetih, a to ne želim u Slavoniji za dvadesetak godinah.govinda wrote:A sad mi reci Regoc za koji kurac bi ti mene ubijao ili protjerivao? Pitam ozbiljno.Regoč wrote:Jedan dobar rat (po receptu koji smo naučili u posljednjih četvrt stoljeća: osvoji, pobij, protjeraj i spali dokumentaciju) pa smo ispravili stare pogrješke.epikur37 wrote:
Ne shvacam, nego srecom se tebe ne pita nista, mozes frustracije ispoljavati na forumu, kao i svi mi i tako to...Regoč wrote:Eto, vidiš da shvaćaš.govinda wrote:Preventiva? Pa jebes mu mater, onda da tebe koknemo preventivno? I djecu ti, sta znas u kakve narkomane ili kriminalce se mozda pretvore...naglas razmisljam...Regoč wrote:Preventiva. Vidjel sam što se zbilo u središnjoj Bosni i Hercegovini devedesetih, a to ne želim u Slavoniji za dvadesetak godinah.govinda wrote:A sad mi reci Regoc za koji kurac bi ti mene ubijao ili protjerivao? Pitam ozbiljno.Regoč wrote:
Jedan dobar rat (po receptu koji smo naučili u posljednjih četvrt stoljeća: osvoji, pobij, protjeraj i spali dokumentaciju) pa smo ispravili stare pogrješke.
2016-11-17
Epi je za ovo, otprilike.
Ovo što mi laprdamo negdje planiraju s digitroni na stolu.govinda wrote:Ne shvacam, nego srecom se tebe ne pita nista, mozes frustracije ispoljavati na forumu, kao i svi mi i tako to...Regoč wrote:Eto, vidiš da shvaćaš.govinda wrote:Preventiva? Pa jebes mu mater, onda da tebe koknemo preventivno? I djecu ti, sta znas u kakve narkomane ili kriminalce se mozda pretvore...naglas razmisljam...Regoč wrote:Preventiva. Vidjel sam što se zbilo u središnjoj Bosni i Hercegovini devedesetih, a to ne želim u Slavoniji za dvadesetak godinah.govinda wrote:
A sad mi reci Regoc za koji kurac bi ti mene ubijao ili protjerivao? Pitam ozbiljno.
Regoč wrote:Epi je za ovo, otprilike.
da
poštivanje realnog stanja, izbjegavanje rata, nacionalnu afirmaciju svih.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jah..nesto me zaboli kita al samo vi planirajteRegoč wrote:Epi je za ovo, otprilike.
2016-11-17
Nemreepikur37 wrote:Regoč wrote:Epi je za ovo, otprilike.
da
Treba mi pruga, meni sve ispod Prijedora, Jajca pa pravac Trebinje
Ovi gore me nezanimaju
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Nemreepikur37 wrote:Regoč wrote:Epi je za ovo, otprilike.
da
Ovi gore me nezanimaju
prelako se razbucujete s listom želja a niste svjesni da em nisu odrzive izvan fizičkog stanja na terenu em svaka promjena se mora okupati u krvi i opet tek mozda biti.
drzimo se realne politike
2015-08-06
Realno je 90. bilo da ni ne pokušamo. Pa ti vidi!epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nemreepikur37 wrote:Regoč wrote:Epi je za ovo, otprilike.
da
Ovi gore me nezanimaju
prelako se razbucujete s listom želja a niste svjesni da em nisu odrzive izvan fizičkog stanja na terenu em svaka promjena se mora okupati u krvi i opet tek mozda biti.
Meni ide unsko sanski kanton i pruga te područje iza pruge dovoljno da mogu prometovat, dakle Bl uzima Sanski most, Ključ i Petrovac
Ja uzimam potez Jajce Neretva tj ta zona tamo do ispod Trebinja
Ovo gore oćel bit Bošnjačko ili srpsko nisu moja posla
Ja uzimam potez Jajce Neretva tj ta zona tamo do ispod Trebinja
Ovo gore oćel bit Bošnjačko ili srpsko nisu moja posla
2014-04-11
Ovo i jest REALNA POLITIKAepikur37 wrote:RayMabus wrote:Nemreepikur37 wrote:Regoč wrote:Epi je za ovo, otprilike.
da
Ovi gore me nezanimaju
2014-04-11
Regoč wrote:Realno je 90. bilo da ni ne pokušamo. Pa ti vidi!epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nemreepikur37 wrote:Regoč wrote:Epi je za ovo, otprilike.
da
Ovi gore me nezanimaju
Nemamo demografski ni vojno-politički kapacitet za ambicije preko ovoga.
S jugoistoka će nadirati problemi u narednim decenijama u to grotlo se ne trebamo bacati, već prema relnom stanju podebljati i utvrditi.
2015-08-06
To mi je ziheraški, pomalo i defetistički. Ako sad krenemo s pripremami, za desetak godinah možemo krenuti.epikur37 wrote:Regoč wrote:Realno je 90. bilo da ni ne pokušamo. Pa ti vidi!epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nemreepikur37 wrote:
da
Ovi gore me nezanimaju
Nemamo demografski ni vojno-politički kapacitet za ambicije preko ovoga.
S jugoistoka će nadirati problemi u narednim decenijama u to grotlo se ne trebamo bacati, već prema relnom stanju podebljati i utvrditi.
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Erdogan opomenuo Dodika : Sastank Turska BiH Srbija će biti u Sarajevu i naznačio da se mora održati triatelarni sastanak Turska BiH Hrvatska
» Pocelo je!Delije i Grobari medjusobno 'ttenirali' makljazu sa stanglama a uspaniceni roditelji vikali 'uzmi decu uzmi decu'
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» Merkel: Turska ne treba da postane članica EU
» Triatelara : Turska , BiH , Hrvatska
» Pocelo je!Delije i Grobari medjusobno 'ttenirali' makljazu sa stanglama a uspaniceni roditelji vikali 'uzmi decu uzmi decu'
» Vučić:'Ajde pičke šta bi pišali po meni i tukli nek rekoše gde treba da dođem da pobegnu glavom bez obzira'
» Merkel: Turska ne treba da postane članica EU
» Triatelara : Turska , BiH , Hrvatska
Page 6 of 11