Ivanovac: Čardak pop kupio si Mercedes od 500.000 kn
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ivanovac: Čardak pop kupio si Mercedes od 500.000 kn
pa ..za sirotinju..Kayo..milodari,pomoci izvana,ovo,ono..kaja wrote:Kakav je to novac, namjenski za sirotinju?pismejker wrote:to ne negira cinjenicu da je namjenskim novcem za sirotinju kupio sebi Merca
Eto nas Don Marco je bio bas pravo lopina,ali je uza sve sto je radio,gledao da ne provocira narod takvim stvarima..cim je novi model auta izisao,imao ga je prvi...VW GOLF..posteno..mada mu je jedna minobacacka rascijepila doslovno trojkicu,parkiranu pred zupnim uredom...bozji naum ili ..??
Guest- Guest
Joj pa nije ti to za sirotinju , milodari su ti za crkvu :) sto ti mislis da se to za sirotinju skuplja?!pismejker wrote:pa ..za sirotinju..Kayo..milodari,pomoci izvana,ovo,ono..kaja wrote:Kakav je to novac, namjenski za sirotinju?pismejker wrote:to ne negira cinjenicu da je namjenskim novcem za sirotinju kupio sebi Merca
Eto nas Don Marco je bio bas pravo lopina,ali je uza sve sto je radio,gledao da ne provocira narod takvim stvarima..cim je novi model auta izisao,imao ga je prvi...VW GOLF..posteno..mada mu je jedna minobacacka rascijepila doslovno trojkicu,parkiranu pred zupnim uredom...bozji naum ili ..??
Ali on ima placu a ne placa ništa, u 37 godina je mogao skupit 25000 bez problema . Jest da mu stoji ko saka u oko ili časni minica al to su budale
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kakogod,uloga svetjernika nije sam omantranje za pozornicom,nego i ukazivanje primjerom u privatnom zivotu..
uslijed neimastina u drzavi,,napose drzavni sluzbenik,na drzavnoj platji,plus lemozijama,ide kupovati Mercedes...
Kakvu poruku to odasilje svom stadu(kojebajdevej,nema nis protiv,no tesko bi se slozio s time...)
uslijed neimastina u drzavi,,napose drzavni sluzbenik,na drzavnoj platji,plus lemozijama,ide kupovati Mercedes...
Kakvu poruku to odasilje svom stadu(kojebajdevej,nema nis protiv,no tesko bi se slozio s time...)
Guest- Guest
ojojojoj..!! Kayo...Pa ne cine li crkvu vjernici..???kaja wrote:Joj pa nije ti to za sirotinju , milodari su ti za crkvu :) sto ti mislis da se to za sirotinju skuplja?!pismejker wrote:pa ..za sirotinju..Kayo..milodari,pomoci izvana,ovo,ono..kaja wrote:Kakav je to novac, namjenski za sirotinju?pismejker wrote:to ne negira cinjenicu da je namjenskim novcem za sirotinju kupio sebi Merca
Ali on ima placu a ne placa ništa, u 37 godina je mogao skupit 25000 bez problema . Jest da mu stoji ko saka u oko ili časni minica al to su budale
Dobro,necu se prepirati..meni ni iz dzepa nit u dzep..
Samo ovo nije oke..nek je i njegova ustedjena lova,moj prethodni post to objasnjava..
Guest- Guest
Pa šalje stadu poruku da je on velik frajer i ima merdu .. budaletina. Ali ne radi ništa zabranjeno.pismejker wrote:Kakogod,uloga svetjernika nije sam omantranje za pozornicom,nego i ukazivanje primjerom u privatnom zivotu..
Pa meni je teški presrans kako oni imaju časnu da im kuha jer ona tako valjda kuha Isusu . Sto si sami ne kuhaju..
2015-08-15
Nemoj se prepirati ali milodari ti nisu nikad bili za sirotinju. To ti je za njih. Jer oni kao nisu imali placu , kasnije su dobili i placu..pismejker wrote:ojojojoj..!! Kayo...Pa ne cine li crkvu vjernici..???kaja wrote:Joj pa nije ti to za sirotinju , milodari su ti za crkvu :) sto ti mislis da se to za sirotinju skuplja?!pismejker wrote:pa ..za sirotinju..Kayo..milodari,pomoci izvana,ovo,ono..kaja wrote:Kakav je to novac, namjenski za sirotinju?pismejker wrote:to ne negira cinjenicu da je namjenskim novcem za sirotinju kupio sebi Merca
Dobro,necu se prepirati..meni ni iz dzepa nit u dzep..
Samo ovo nije oke..nek je i njegova ustedjena lova,moj prethodni post to objasnjava..
2015-08-15
Pa nemaju svi časnu. Neki imaju tzv domaćicu,koju kod nas nekada zovu i divica. Obično se radi o starijoj ženi usidjelici,koja po mom mišljenju i jest djevica i sa kojom čisto sumnjam da se upuštao u intimne odnose.kaja wrote:
Pa meni je teški presrans kako oni imaju časnu da im kuha jer ona tako valjda kuha Isusu . Sto si sami ne kuhaju..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pismejker wrote:Kakogod,uloga svetjernika nije sam omantranje za pozornicom,nego i ukazivanje primjerom u privatnom zivotu..
Ljudi i ćudi, mogao je i bolje ali eto.
Na primjer koliko liječnika puši pa im ne uzimamo za zlo a još manje grintamo protiv medicine zbog toga :
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:pismejker wrote:Kakogod,uloga svetjernika nije sam omantranje za pozornicom,nego i ukazivanje primjerom u privatnom zivotu..
Ljudi i ćudi, mogao je i bolje ali eto.
Na primjer koliko liječnika puši pa im ne uzimamo za zlo a još manje grintamo protiv medicine zbog toga :
medicina je nauka a ne religija. dakle analogija ti je bizantinsko makjavelistička kao i uvijek utebe.
Guest- Guest
Privatizirat Crkvu i bok. Neka izlista dionice na burzi i da vidimo.
2014-12-30
pismejker wrote:pa ..za sirotinju..Kayo..milodari,pomoci izvana,ovo,ono..kaja wrote:Kakav je to novac, namjenski za sirotinju?pismejker wrote:to ne negira cinjenicu da je namjenskim novcem za sirotinju kupio sebi Merca
daj ne seri.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
veber-
2014-12-30
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Oh Lord, won't you buy me a Mercedes Benz
» Ferrari, Audi i Mercedes
» Mercedes, BMW i VW odustali od e-autića
» Srbin ljut: Mercedes je smeće
» DVOJE UBIJENIH U TVORNICI MERCEDES