Ivanovac: Čardak pop kupio si Mercedes od 500.000 kn
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ivanovac: Čardak pop kupio si Mercedes od 500.000 kn
Ne znam baš, ovo kod nas je metastaziralo u agenciju za promet nekretninama i lobiranjemarcellus wrote:jastreb wrote:Crkva u Hrvata. Kaptol.marcellus wrote:jastreb wrote:Pa istina je. U svojim kolumnama (koje redovito čitam) još nikad nije prozvao niti jednog pripadnika klera Stepinčeve crkve.asilovski wrote:Hehe marcel ko glavni muftija kad pravda raznošenja i kanibalizam svojih vjernika ...ne bi to oni do lažu mediji
A prozivao je svakoga,pa čak i Svetog Oca.
koja bi to bila stepinčeva crkva
to ne postoji. RKC je jedinstvena i ne poznaje nacionalne crkve "u hrvata" ni u srba ni u francuza ni u talijana.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
asilovski wrote:Ne znam baš, ovo kod nas je metastaziralo u agenciju za promet nekretninama i lobiranjemarcellus wrote:jastreb wrote:Crkva u Hrvata. Kaptol.marcellus wrote:jastreb wrote:
Pa istina je. U svojim kolumnama (koje redovito čitam) još nikad nije prozvao niti jednog pripadnika klera Stepinčeve crkve.
A prozivao je svakoga,pa čak i Svetog Oca.
to ne postoji. RKC je jedinstvena i ne poznaje nacionalne crkve "u hrvata" ni u srba ni u francuza ni u talijana.
pa RKC je neka vrsta turističke agencije, nekretnine su dobili uglavnom baveći se turizmom i inkvizicijom.
Guest- Guest
Svećenik s luksuznim Mercedesom otvoreno slavi ustaše
Sudeći po njegovom javnom Facebook profilu, don Andrija Vrbanić, osim što voli njemačke automobile, također voli iskazivati svoju privrženost ružnom dijelom hrvatske prošlosti. Naime, njegov profil preplavljen je ustaškom ikonografijom i ustaškim pozdravima.
Tako pod Bajinim imenom možemo vidjeti klempave samoglasnike, šahovnice s prvim bijelim poljem, jezične vratolomije pisane caps lockom te sav ostali nacionalistički virtualni folklor poznat u tom dijelu interneta.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/svecenik-s-luksuznim-mercedesom-otvoreno-slavi-ustase/1013901.aspx
Sudeći po njegovom javnom Facebook profilu, don Andrija Vrbanić, osim što voli njemačke automobile, također voli iskazivati svoju privrženost ružnom dijelom hrvatske prošlosti. Naime, njegov profil preplavljen je ustaškom ikonografijom i ustaškim pozdravima.
Tako pod Bajinim imenom možemo vidjeti klempave samoglasnike, šahovnice s prvim bijelim poljem, jezične vratolomije pisane caps lockom te sav ostali nacionalistički virtualni folklor poznat u tom dijelu interneta.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/svecenik-s-luksuznim-mercedesom-otvoreno-slavi-ustase/1013901.aspx
Guest- Guest
Gnječ wrote:Svećenik s luksuznim Mercedesom otvoreno slavi ustaše
Pa to je pravi hrvatski svećenik - Hrvat.
Što bi ti htio, da bude komunist? Ili četnik?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:
znam da bi tom "svećeniku" da je u Istri prebili ruke i noge na vlastitim jajima bi se odkotrljao u Hrvatsku. mercedes bi bio zaplijenjen i prodan na aukciji pare bi bile podjeljene potrebitima.
Guest- Guest
Gnječ wrote:crvenkasti wrote:
znam da bi tom "svećeniku" da je u Istri prebili ruke i noge na vlastitim jajima bi se odkotrljao u Hrvatsku. mercedes bi bio zaplijenjen i prodan na aukciji pare bi bile podjeljene potrebitima.
Baš nas briga za vas. Mi volimo svoje svećenike, kad su Hrvati.
I često idemo k njima, pa se svi zajedno molimo i lijepo nam je.
crvenkasti-
2014-04-17
Još jedan velečasni sluga sotone. Izgleda da je to u Rvackim istočnim vukojebinama više pravilo nego iznimka.
anonimnog studenta iz Zagreba (podaci poznati redakciji), koji je na e-mail Župne crkve sv. Rozalije u Ivanovcu poslao upit kojim “kao vjernik i građanin RH” traži da “objavite ili meni osobno pošaljete financijski izvještaj u kojem se navodi iz kojih je sredstava kupljen novi Mercedes E klase župniku vaše župe.” Zanima ga i zašto je kupljen “tako skupocjeni automobil”, piše Jutarnji list.
“S pravne strane svaka župa se, osim prilozima građana, financira i iz državnog proračuna temeljem Vatikanskih ugovora. Budući da Vas financiraju građani kao porezni obveznici, osjetite se dužnim proslijediti financijski izvještaj”. U post scriptumu student, pak, navodi kako je to “nemoralno, gospodine predstavniče naše religije koja pripovijeda pomoć najpotrebitijima i skromnost.”
Bilo je to 13. prosinca, a dan kasnije student je od župnika dobio kratak odgovor u kojem je pisalo: “Jedva čekam da tebi osobno pošaljem izvještaj župe - samo mi prije odgovori da i ti možda ne primaš dedinu partizansku mirovinu?”
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ovakav odgovor izazvao je konsternaciju kod mladića koji je župniku Vrbaniću vrlo brzo odgovorio: “Poštovani, za razliku od Vas, u pismu sam se obraćao s poštovanjem i kulturno. Ne primam ‘djedove partizanske mirovine’ budući da niti nije bio partizan”.
Student je potvrdio kako se na pismo svećeniku odlučio “zgrožen takvom kupovinom, ali da ni blizu nije očekivao tako nekulturan odgovor” te da je o svemu obavijestio i Đakovačko-osječku i Zagrebačku nadbiskupiju.
do je ona bomba sto se spominje ucestalo ?
Student je potvrdio kako se na pismo svećeniku odlučio “zgrožen takvom kupovinom, ali da ni blizu nije očekivao tako nekulturan odgovor” te da je o svemu obavijestio i Đakovačko-osječku i Zagrebačku nadbiskupiju.
Svećenik Vrbanić potvrdio je Jutarnjem listu sadržaj svojeg dopisivanja sa studentom.
- Pitao sam se odakle mu pravo i u ime koga on traži financijski izvještaj. U ime hrvatskog naroda? Mislim, smiješno. Ja financijski izvještaj svake godine moram podnijeti našoj nadbiskupiji i nemam potrebe više bilo kome. On vjerojatno dolazi iz neke župe, možda je i katolik, to ne znam, ali tamo može zatražiti financijski izvještaj o poslovanju svoje župe, a ne tuđe - rekao je župnik koji i u ovom slučaju vidi prvenstveno napad na Crkvu.
- Nije tu u pitanju moj Mercedes, ni ja kao osoba, nego sustavno gaženje Katoličke crkve. Gdje god se može naći nekakav povod, ajmo po Crkvi... To što sam napisao, napisao sam jer pouzdano znam da takvih mirovina doista ima. Doduše, pretpostavljam da on nije taj, ali htio sam i ja biti malo ciničan - poručio je župnik Vrbanić.
do je ona bomba sto se spominje ucestalo ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pop je pod očitim utjecajem mračnih snaga poraženih u 2.svj.ratu. U to nema nikakve sumnje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ziva istina..plus uglavnom onim bogatim bedacima,koji su darujuci svoje nekretnine htjeli rezervirati mjesto u raju..Gnječ wrote:asilovski wrote:Ne znam baš, ovo kod nas je metastaziralo u agenciju za promet nekretninama i lobiranjemarcellus wrote:jastreb wrote:Crkva u Hrvata. Kaptol.marcellus wrote:
pa RKC je neka vrsta turističke agencije, nekretnine su dobili uglavnom baveći se turizmom i inkvizicijom.
Guest- Guest
I danas ih imaš. Ono ima para i svega,ali nema rođaka i umjesto da svoju kuću i imetak ostavio nekoj siromašnoj obitelji sa puno djece,sve ostavi CUH-u.pismejker wrote:
ziva istina..plus uglavnom onim bogatim bedacima,koji su darujuci svoje nekretnine htjeli rezervirati mjesto u raju..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dobro,i Jehovini su slicni..kad sam se bio na kratko infiltrirao u njih,s namjerom da povalim jednu ..a brate.kao da ju je Bog za sebe stvarao,sa zanimanjem su se informirali o mom materijalnom zivotu,odnosno sto mi je u posjedu..Ono,kao spika,materijalizim kvari ljude,pa pa eto..jednog dana da ostavim "braćama i sestrama",odnosno centrali u Americi,...jastreb wrote:I danas ih imaš. Ono ima para i svega,ali nema rođaka i umjesto da svoju kuću i imetak ostavio nekoj siromašnoj obitelji sa puno djece,sve ostavi CUH-u.pismejker wrote:
ziva istina..plus uglavnom onim bogatim bedacima,koji su darujuci svoje nekretnine htjeli rezervirati mjesto u raju..
Guest- Guest
Ovaj kreten ne predstavlja Crkvu. "Istočne vukojebine"...fino, fino. :)
Guest- Guest
to ne negira cinjenicu da je namjenskim novcem za sirotinju kupio sebi Merca
Guest- Guest
pismejker wrote:to ne negira cinjenicu da je namjenskim novcem za sirotinju kupio sebi Merca
Činjenica je da si i ti u domovini pećnice za Židove, a vjerojatno postoje još uvijek oni koji bi istu uključili i danas mislim...ne treba generalizirati :). Ovaj Idiot je jebeni kukolj za svaku osudu, no ovdje služi za prikaz cleokupne Crkve kao takve, a to nije istina.
Guest- Guest
kofein wrote:pismejker wrote:to ne negira cinjenicu da je namjenskim novcem za sirotinju kupio sebi Merca
Činjenica je da si i ti u domovini pećnice za Židove, a vjerojatno postoje još uvijek oni koji bi istu uključili i danas mislim...ne treba generalizirati :). Ovaj Idiot je jebeni kukolj za svaku osudu, no ovdje služi za prikaz cleokupne Crkve kao takve, a to nije istina.
A dobro receno...no previse je takvih slucajeva,a ljudi su emocionalni..naravno da necemo generalizirati,ali...
Guest- Guest
Ne znam sto ce mu Mercedes ali.. košta 25 000 eura, ako on ima placu a ima nitko mu ne brani da si ga kupi . A na optužbe je odgovorio :
Nisam ništa ukrao, a u službi sam 37 godina. Valjda sam nešto i uštedio. Isto tako, velikoj većini Hrvata, pa i ovdje u Ivanovcu, nudi se posao, a neće ići raditi nego im je bolje sa socijalom.
Nisam ništa ukrao, a u službi sam 37 godina. Valjda sam nešto i uštedio. Isto tako, velikoj većini Hrvata, pa i ovdje u Ivanovcu, nudi se posao, a neće ići raditi nego im je bolje sa socijalom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kakav je to novac, namjenski za sirotinju?pismejker wrote:to ne negira cinjenicu da je namjenskim novcem za sirotinju kupio sebi Merca
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne smeta njewgovim župljanima ne smeta ni meni...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa ..za sirotinju..Kayo..milodari,pomoci izvana,ovo,ono..kaja wrote:Kakav je to novac, namjenski za sirotinju?pismejker wrote:to ne negira cinjenicu da je namjenskim novcem za sirotinju kupio sebi Merca
Eto nas Don Marco je bio bas pravo lopina,ali je uza sve sto je radio,gledao da ne provocira narod takvim stvarima..cim je novi model auta izisao,imao ga je prvi...VW GOLF..posteno..mada mu je jedna minobacacka rascijepila doslovno trojkicu,parkiranu pred zupnim uredom...bozji naum ili ..??
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Oh Lord, won't you buy me a Mercedes Benz
» Ferrari, Audi i Mercedes
» Mercedes, BMW i VW odustali od e-autića
» Srbin ljut: Mercedes je smeće
» DVOJE UBIJENIH U TVORNICI MERCEDES
» Ferrari, Audi i Mercedes
» Mercedes, BMW i VW odustali od e-autića
» Srbin ljut: Mercedes je smeće
» DVOJE UBIJENIH U TVORNICI MERCEDES