ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ivanovac: Čardak pop kupio si Mercedes od 500.000 kn

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Ivanovac: Čardak pop kupio si Mercedes od 500.000 kn - Page 4 Empty Re: Ivanovac: Čardak pop kupio si Mercedes od 500.000 kn

Post by Kermit 15/12/2017, 10:44

marcellus wrote:
jastreb wrote:
marcellus wrote:
jastreb wrote:
asilovski wrote:Hehe marcel ko glavni muftija kad pravda raznošenja i kanibalizam svojih vjernika ...ne bi to oni do lažu mediji
Pa istina je. U svojim kolumnama (koje redovito čitam) još nikad nije prozvao niti jednog pripadnika klera Stepinčeve crkve.

A prozivao je svakoga,pa čak i Svetog Oca.

koja bi to bila stepinčeva crkva

Crkva u Hrvata. Kaptol.

to ne postoji. RKC je jedinstvena i ne poznaje nacionalne crkve "u hrvata" ni u srba ni u francuza ni u talijana.
Ne znam baš, ovo kod nas je metastaziralo u agenciju za promet nekretninama i lobiranje

Kermit

2014-04-17

Back to top Go down

Ivanovac: Čardak pop kupio si Mercedes od 500.000 kn - Page 4 Empty Re: Ivanovac: Čardak pop kupio si Mercedes od 500.000 kn

Post by Guest 15/12/2017, 13:15

asilovski wrote:
marcellus wrote:
jastreb wrote:
marcellus wrote:
jastreb wrote:
Pa istina je. U svojim kolumnama (koje redovito čitam) još nikad nije prozvao niti jednog pripadnika klera Stepinčeve crkve.

A prozivao je svakoga,pa čak i Svetog Oca.

Crkva u Hrvata. Kaptol.

to ne postoji. RKC je jedinstvena i ne poznaje nacionalne crkve "u hrvata" ni u srba ni u francuza ni u talijana.
Ne znam baš, ovo kod nas je metastaziralo u agenciju za promet nekretninama i lobiranje

pa RKC je neka vrsta turističke agencije, nekretnine su dobili uglavnom baveći se turizmom i inkvizicijom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2017, 15:22

Svećenik s luksuznim Mercedesom otvoreno slavi ustaše

Sudeći po njegovom javnom Facebook profilu, don Andrija Vrbanić, osim što voli njemačke automobile, također voli iskazivati svoju privrženost ružnom dijelom hrvatske prošlosti. Naime, njegov profil preplavljen je ustaškom ikonografijom i ustaškim pozdravima.

Tako pod Bajinim imenom možemo vidjeti klempave samoglasnike, šahovnice s prvim bijelim poljem, jezične vratolomije pisane caps lockom te sav ostali nacionalistički virtualni folklor poznat u tom dijelu interneta.

Ivanovac: Čardak pop kupio si Mercedes od 500.000 kn - Page 4 Pop8

Ivanovac: Čardak pop kupio si Mercedes od 500.000 kn - Page 4 Pop6

http://www.index.hr/vijesti/clanak/svecenik-s-luksuznim-mercedesom-otvoreno-slavi-ustase/1013901.aspx
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 15/12/2017, 15:38

Gnječ wrote:Svećenik s luksuznim Mercedesom otvoreno slavi ustaše

Sudeći po njegovom javnom Facebook profilu, don Andrija Vrbanić, osim što voli njemačke automobile, također voli iskazivati svoju privrženost ružnom dijelom hrvatske prošlosti. Naime, njegov profil preplavljen je ustaškom ikonografijom i ustaškim pozdravima.

Tako pod Bajinim imenom možemo vidjeti klempave samoglasnike, šahovnice s prvim bijelim poljem, jezične vratolomije pisane caps lockom te sav ostali nacionalistički virtualni folklor poznat u tom dijelu interneta.

Ivanovac: Čardak pop kupio si Mercedes od 500.000 kn - Page 4 Pop8

Ivanovac: Čardak pop kupio si Mercedes od 500.000 kn - Page 4 Pop6

http://www.index.hr/vijesti/clanak/svecenik-s-luksuznim-mercedesom-otvoreno-slavi-ustase/1013901.aspx

Pa to je pravi hrvatski svećenik - Hrvat.
Što bi ti htio, da bude komunist? Ili četnik?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 15/12/2017, 15:47

crvenkasti wrote:

znam da bi tom "svećeniku" da je u Istri prebili ruke i noge na vlastitim jajima bi se odkotrljao u Hrvatsku. mercedes bi bio zaplijenjen i prodan na aukciji pare bi bile podjeljene potrebitima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 15/12/2017, 15:56

Gnječ wrote:
crvenkasti wrote:

znam da bi tom "svećeniku" da je u Istri prebili ruke i noge na vlastitim jajima bi se odkotrljao u Hrvatsku. mercedes bi bio zaplijenjen i prodan na aukciji pare bi bile podjeljene potrebitima.

Baš nas briga za vas. Mi volimo svoje svećenike, kad su Hrvati.
I često idemo k njima, pa se svi zajedno molimo i lijepo nam je.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by catabbath 15/12/2017, 20:52

Još jedan velečasni sluga sotone. Izgleda da je to u Rvackim istočnim vukojebinama više pravilo nego iznimka.

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by debotoijusto 16/12/2017, 07:47

anonimnog studenta iz Zagreba (podaci poznati redakciji), koji je na e-mail Župne crkve sv. Rozalije u Ivanovcu poslao upit kojim “kao vjernik i građanin RH” traži da “objavite ili meni osobno pošaljete financijski izvještaj u kojem se navodi iz kojih je sredstava kupljen novi Mercedes E klase župniku vaše župe.” Zanima ga i zašto je kupljen “tako skupocjeni automobil”, piše Jutarnji list.
“S pravne strane svaka župa se, osim prilozima građana, financira i iz državnog proračuna temeljem Vatikanskih ugovora. Budući da Vas financiraju građani kao porezni obveznici, osjetite se dužnim proslijediti financijski izvještaj”. U post scriptumu student, pak, navodi kako je to “nemoralno, gospodine predstavniče naše religije koja pripovijeda pomoć najpotrebitijima i skromnost.”

Bilo je to 13. prosinca, a dan kasnije student je od župnika dobio kratak odgovor u kojem je pisalo: “Jedva čekam da tebi osobno pošaljem izvještaj župe - samo mi prije odgovori da i ti možda ne primaš dedinu partizansku mirovinu?”
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto 16/12/2017, 07:50

Ovakav odgovor izazvao je konsternaciju kod mladića koji je župniku Vrbaniću vrlo brzo odgovorio: “Poštovani, za razliku od Vas, u pismu sam se obraćao s poštovanjem i kulturno. Ne primam ‘djedove partizanske mirovine’ budući da niti nije bio partizan”.
Student je potvrdio kako se na pismo svećeniku odlučio “zgrožen takvom kupovinom, ali da ni blizu nije očekivao tako nekulturan odgovor” te da je o svemu obavijestio i Đakovačko-osječku i Zagrebačku nadbiskupiju.

Svećenik Vrbanić potvrdio je Jutarnjem listu sadržaj svojeg dopisivanja sa studentom.
- Pitao sam se odakle mu pravo i u ime koga on traži financijski izvještaj. U ime hrvatskog naroda? Mislim, smiješno. Ja financijski izvještaj svake godine moram podnijeti našoj nadbiskupiji i nemam potrebe više bilo kome. On vjerojatno dolazi iz neke župe, možda je i katolik, to ne znam, ali tamo može zatražiti financijski izvještaj o poslovanju svoje župe, a ne tuđe - rekao je župnik koji i u ovom slučaju vidi prvenstveno napad na Crkvu.
- Nije tu u pitanju moj Mercedes, ni ja kao osoba, nego sustavno gaženje Katoličke crkve. Gdje god se može naći nekakav povod, ajmo po Crkvi... To što sam napisao, napisao sam jer pouzdano znam da takvih mirovina doista ima. Doduše, pretpostavljam da on nije taj, ali htio sam i ja biti malo ciničan - poručio je župnik Vrbanić.

do je ona bomba sto se spominje ucestalo ?
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by jastreb 16/12/2017, 08:18

Pop je pod očitim utjecajem mračnih snaga poraženih u 2.svj.ratu. U to nema nikakve sumnje.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 16/12/2017, 08:53

Gnječ wrote:
asilovski wrote:
marcellus wrote:
jastreb wrote:
marcellus wrote:

Crkva u Hrvata. Kaptol.

pa RKC je neka vrsta turističke agencije, nekretnine su dobili uglavnom baveći se turizmom i inkvizicijom.
ziva istina..plus uglavnom onim bogatim bedacima,koji su darujuci svoje nekretnine htjeli rezervirati mjesto u raju.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 16/12/2017, 08:59

pismejker wrote: 
ziva istina..plus uglavnom onim bogatim bedacima,koji su darujuci svoje nekretnine htjeli rezervirati mjesto u raju.. :cleanteeth
I danas ih imaš. Ono ima para i svega,ali nema rođaka i umjesto da svoju kuću i imetak ostavio nekoj siromašnoj obitelji sa puno djece,sve ostavi CUH-u.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 16/12/2017, 09:02

jastreb wrote:
pismejker wrote: 
I danas ih imaš. Ono ima para i svega,ali nema rođaka i umjesto da svoju kuću i imetak ostavio nekoj siromašnoj obitelji sa puno djece,sve ostavi CUH-u.
Dobro,i Jehovini su slicni..kad sam se bio na kratko infiltrirao u njih,s namjerom da povalim jednu ..a brate.kao da ju je Bog za sebe stvarao,sa zanimanjem su se informirali o mom materijalnom zivotu,odnosno sto mi je u posjedu..Ono,kao spika,materijalizim kvari ljude,pa pa eto..jednog dana da ostavim "braćama i sestrama",odnosno centrali u Americi,... lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/12/2017, 09:06

Ovaj kreten ne predstavlja Crkvu.  "Istočne vukojebine"...fino, fino.  :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/12/2017, 09:09

to ne negira cinjenicu da je namjenskim novcem za sirotinju kupio sebi Merca
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/12/2017, 09:14

pismejker wrote:to ne negira cinjenicu da je namjenskim novcem za sirotinju kupio sebi Merca

Činjenica je da si i ti u domovini pećnice za Židove, a vjerojatno postoje još uvijek oni koji bi istu uključili i danas mislim...ne treba generalizirati :). Ovaj Idiot je jebeni kukolj za svaku osudu, no ovdje služi za prikaz cleokupne Crkve kao takve, a to nije istina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 16/12/2017, 09:17

kofein wrote:
pismejker wrote:to ne negira cinjenicu da je namjenskim novcem za sirotinju kupio sebi Merca

Činjenica je da si i ti u domovini pećnice za Židove, a vjerojatno postoje još uvijek oni koji bi istu uključili i danas mislim...ne treba generalizirati :). Ovaj Idiot je jebeni kukolj za svaku osudu, no ovdje služi za prikaz cleokupne Crkve kao takve, a to nije istina.

A dobro receno...no previse je takvih slucajeva,a ljudi su emocionalni..naravno da necemo generalizirati,ali... :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 16/12/2017, 09:17

Ne znam sto ce mu Mercedes ali.. košta 25 000 eura, ako on ima placu a ima nitko mu ne brani da si ga kupi . A na optužbe je odgovorio :
Nisam ništa ukrao, a u službi sam 37 godina. Valjda sam nešto i uštedio. Isto tako, velikoj većini Hrvata, pa i ovdje u Ivanovcu, nudi se posao, a neće ići raditi nego im je bolje sa socijalom.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 16/12/2017, 09:19

Kakav je to novac, namjenski za sirotinju?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by epikur37 16/12/2017, 09:20

ne smeta njewgovim župljanima ne smeta ni meni...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 16/12/2017, 09:22

kaja wrote:
Kakav je to novac, namjenski za sirotinju?
pa ..za sirotinju..Kayo..milodari,pomoci izvana,ovo,ono..

Eto nas Don Marco je bio bas pravo lopina,ali je uza sve sto je radio,gledao da ne provocira narod takvim stvarima..cim je novi model auta izisao,imao ga je prvi...VW GOLF..posteno..mada mu je jedna minobacacka rascijepila doslovno trojkicu,parkiranu pred zupnim uredom...bozji naum ili ..?? lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics