Ivanovac: Čardak pop kupio si Mercedes od 500.000 kn
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Ivanovac: Čardak pop kupio si Mercedes od 500.000 kn
ok, pop kupio mercedesa, i sto s tim
kako rece pola je dobio od novina koje je tuzio, ok
i kak rece ima potrebitih ali im je bolje na socijali nego da rade
i tu coek u pravu
ja mu odobravam,
ja bih uzeo bemburu il audija
no, stvar ukusa
kako rece pola je dobio od novina koje je tuzio, ok
i kak rece ima potrebitih ali im je bolje na socijali nego da rade
i tu coek u pravu
ja mu odobravam,
ja bih uzeo bemburu il audija
no, stvar ukusa
Neki ocekuju da popovi budu gladni i zedni u prnjama bez ikakvih materijalnih sredstava...ludost
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Skromnost,u najmanju ruku,a ne luksuz.vuksadinare wrote:Neki ocekuju da popovi budu gladni i zedni u prnjama bez ikakvih materijalnih sredstava...ludost
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hehe marcel ko glavni muftija kad pravda raznošenja i kanibalizam svojih vjernika ...ne bi to oni do lažu mediji
Kermit-
2014-04-17
Vuk je u pravu, sve ispod brabusa je sirotinja za tu kastu a i felge su prelošejastreb wrote:Skromnost,u najmanju ruku,a ne luksuz.vuksadinare wrote:Neki ocekuju da popovi budu gladni i zedni u prnjama bez ikakvih materijalnih sredstava...ludost
Kermit-
2014-04-17
Pa istina je. U svojim kolumnama (koje redovito čitam) još nikad nije prozvao niti jednog pripadnika klera Stepinčeve crkve.asilovski wrote:Hehe marcel ko glavni muftija kad pravda raznošenja i kanibalizam svojih vjernika ...ne bi to oni do lažu mediji
A prozivao je svakoga,pa čak i Svetog Oca.
2014-04-22
U katolički kler se navuklo svakakvog kukolja, to je činjenica. Jest da Asila korigira iznose koštanja u korist prokazivačke histerije kao takve.
Guest- Guest
jastreb wrote:Pa istina je. U svojim kolumnama (koje redovito čitam) još nikad nije prozvao niti jednog pripadnika klera Stepinčeve crkve.asilovski wrote:Hehe marcel ko glavni muftija kad pravda raznošenja i kanibalizam svojih vjernika ...ne bi to oni do lažu mediji
koja bi to bila stepinčeva crkva
Crkva u Hrvata. Kaptol.marcellus wrote:jastreb wrote:Pa istina je. U svojim kolumnama (koje redovito čitam) još nikad nije prozvao niti jednog pripadnika klera Stepinčeve crkve.asilovski wrote:Hehe marcel ko glavni muftija kad pravda raznošenja i kanibalizam svojih vjernika ...ne bi to oni do lažu mediji
2014-04-22
jastreb wrote:Crkva u Hrvata. Kaptol.marcellus wrote:jastreb wrote:Pa istina je. U svojim kolumnama (koje redovito čitam) još nikad nije prozvao niti jednog pripadnika klera Stepinčeve crkve.asilovski wrote:Hehe marcel ko glavni muftija kad pravda raznošenja i kanibalizam svojih vjernika ...ne bi to oni do lažu mediji
to ne postoji. RKC je jedinstvena i ne poznaje nacionalne crkve "u hrvata" ni u srba ni u francuza ni u talijana.
asilovski wrote:Hehe marcel ko glavni muftija kad pravda raznošenja i kanibalizam svojih vjernika ...ne bi to oni do lažu mediji
naravno da mediji lažu čim je crkva to im je ko crvena krpa
I kod nas popovi važe za ljubitelje dobrih automobila.
Ja to znam. No ja nisam izmislio taj naziv(Stepinčeva crkva). Čuo sam ga više puta od nekih biskupa i od Božanića.marcellus wrote:
to ne postoji. RKC je jedinstvena i ne poznaje nacionalne crkve "u hrvata" ni u srba ni u francuza ni u talijana.
Također se često ističe i naziv Crkva u Hrvata. No to nije ni važno;htjedoh reći kako u svojim kolumnama nikada ne prozivaš nikoga od klera CUH-a,pa čak i onda kad je jasno da pretjeruju i pričaju bedastoće.
2014-04-22
Ako im je tolika mirovina, kolika im je plaća? Pardon, nagrada.mamin sin wrote:umirovljeni svećenici iz proračuna primaju prosječno sedam tisuća kuna mirovine. Istraživanje novinarki Benačić i Miloš potvrđuje taj podatak. Prema njihovu izračunu, umirovljeni svećenici primaju prosječno više od šest tisuća kuna mirovine, što je gotovo dvostruko više od prosječne hrvatske mirovine
http://novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Treba-li-uvesti-crkveni-porez-Mirovine-svecenika-dvostruko-vece-od-prosjeka?meta_refresh=true
treba privatizirat školstvo i zdravstvo
nema smisla plaćati VSS kadar 6.000kn na državnoj sisi
pljačkaju nas učitelji i doktori koji kvare djecu materijalnim vrijednostima, uče ih da čovjek sam sebe može izliječiti bez boga
i treba još povećati ove nagrade koje nisu "plaća" svećenicima, oni zaslužuju nagradu jer se brinu za naše duše
Trinity-
2014-04-17
K'o treba njihove usluge neka ih i plaća.vuksadinare wrote:Neki ocekuju da popovi budu gladni i zedni u prnjama bez ikakvih materijalnih sredstava...ludost
Trinity-
2014-04-17
dzango wrote:I kod nas popovi važe za ljubitelje dobrih automobila.
Potrošačko društvo čini svoje.
Guest- Guest
BOG JE VAŠA ZAŠTITA: Ovako trebate reagirati na lukave đavolske kušnje!
Isus je bio kušan. Stvarno kušan. Bio je pod takvim pritiskom kakvim mi nikad nećemo biti, jer mi obično popuštamo kušnji, ali Isus nije. Pavao je dobro rekao u naše ime, kad je napisao:
”Ne razumijem sam sebe ni ono što radim, jer stvarno želim činiti dobro, ali ne mogu.” (Rim 7,15)
Kada je sotona kušao Isusa u pustinji, ubrzo nakon njegova krštenja, sve su njegove zamisli izgledale kao dobre.
Ponudio je Isusu da posluži pretvorbom kamenja u kruh, te se dokaži kad skoči s najvećeg vrha hrama i stekne svjetsku slavu ako mu se pokloni i tako zavlada svijetom zauvijek. Sve su to bile izvrsne ponude, a Isusu, Mesiji, tek na početku njegove službe, sigurno su bile jako privlačne.
Isus im se, međutim, suprotstavio. Ne nekim posebnim saznanjem, već se pozivao na Bibliju, što je mogao svaki odrasli Židov. Kušnje su možda izgledale dobre, ali nisu bile ono najbolje od Boga. To što je Isus bio Božji Sin, nije značilo da se ima pravo služiti nekim trikovima ili si osigurati popularnost zapanjujućim majstorlukom. To što je bio Božji Sin, značilo je da nije sebičan. Isus je to načelo kasnije ovako izrazio:
”Svatko tko me želi slijediti mora se odreći vlastitih želja i udobnosti te danomice nositi svoj križ i držati se uza me. Tko god izgubi svoj život radi mene, spasit će ga, no tko god nastoji sačuvati svoj život izgubit će ga.” (Lk 9,23-24)
Isus je otvoreno rekao: ”Ako te oko – bilo te i desno oko – potiče na grijeh, iskopaj ga i baci ga.” Sličan savjet daje za desnu ruku.
Kad bismo to doslovce primijenili, svaki bi kršćanin na svijetu imao samo jedno oko i ruku, ali to nije bila Isusova namjera. On je želio reći da suočeni s kušnjama moramo sami sebe onesposobiti.
Dozvoljeno je kopiranje uz objavu ovog linka: https://www.novizivot.net/2015/11/30/bog-je-vasa-zastita-ovako-trebate-reagirati-na-lukave-davolske-kusnje/
Isus je bio kušan. Stvarno kušan. Bio je pod takvim pritiskom kakvim mi nikad nećemo biti, jer mi obično popuštamo kušnji, ali Isus nije. Pavao je dobro rekao u naše ime, kad je napisao:
”Ne razumijem sam sebe ni ono što radim, jer stvarno želim činiti dobro, ali ne mogu.” (Rim 7,15)
Kada je sotona kušao Isusa u pustinji, ubrzo nakon njegova krštenja, sve su njegove zamisli izgledale kao dobre.
Ponudio je Isusu da posluži pretvorbom kamenja u kruh, te se dokaži kad skoči s najvećeg vrha hrama i stekne svjetsku slavu ako mu se pokloni i tako zavlada svijetom zauvijek. Sve su to bile izvrsne ponude, a Isusu, Mesiji, tek na početku njegove službe, sigurno su bile jako privlačne.
Isus im se, međutim, suprotstavio. Ne nekim posebnim saznanjem, već se pozivao na Bibliju, što je mogao svaki odrasli Židov. Kušnje su možda izgledale dobre, ali nisu bile ono najbolje od Boga. To što je Isus bio Božji Sin, nije značilo da se ima pravo služiti nekim trikovima ili si osigurati popularnost zapanjujućim majstorlukom. To što je bio Božji Sin, značilo je da nije sebičan. Isus je to načelo kasnije ovako izrazio:
”Svatko tko me želi slijediti mora se odreći vlastitih želja i udobnosti te danomice nositi svoj križ i držati se uza me. Tko god izgubi svoj život radi mene, spasit će ga, no tko god nastoji sačuvati svoj život izgubit će ga.” (Lk 9,23-24)
Isus je otvoreno rekao: ”Ako te oko – bilo te i desno oko – potiče na grijeh, iskopaj ga i baci ga.” Sličan savjet daje za desnu ruku.
Kad bismo to doslovce primijenili, svaki bi kršćanin na svijetu imao samo jedno oko i ruku, ali to nije bila Isusova namjera. On je želio reći da suočeni s kušnjama moramo sami sebe onesposobiti.
Dozvoljeno je kopiranje uz objavu ovog linka: https://www.novizivot.net/2015/11/30/bog-je-vasa-zastita-ovako-trebate-reagirati-na-lukave-davolske-kusnje/
Guest- Guest
I kaj veli pop, nije nov, star je godinu dana.
Kaj će mu? Skupocijeno auto je za mamit meso i jebat. El on hoće kaj namamit i jebat?
Kaj će mu? Skupocijeno auto je za mamit meso i jebat. El on hoće kaj namamit i jebat?
Pa ne samo autadzango wrote:I kod nas popovi važe za ljubitelje dobrih automobila.
Nista ljudsko im nije strano
Umočiti
Naoraviti dijete
Provoditi se po morima
Jebavat decke
Hiii
Marcelko, divne imas uzore
i ja bi ..mama ..
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
kofein wrote:dzango wrote:I kod nas popovi važe za ljubitelje dobrih automobila.
Potrošačko društvo čini svoje.
Je
Religija tu svakao spada
Njeno ucenje je isto takvo
Duse na trzistu ..ha ha
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Oh Lord, won't you buy me a Mercedes Benz
» Ferrari, Audi i Mercedes
» Mercedes, BMW i VW odustali od e-autića
» Srbin ljut: Mercedes je smeće
» DVOJE UBIJENIH U TVORNICI MERCEDES