DVOJE UBIJENIH U TVORNICI MERCEDES
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
DVOJE UBIJENIH U TVORNICI MERCEDES
Dakle,ono schwapche vishe necemo nikada chitati ovdje na forumu jer je prolupao i u pucnjavi u Mercedesovoj tvornici ubio dvojicu schwaa.Neimenovani izvori tvrde da je pucao i derao se "Majku vam jebem schwapsku sa menom cete se zajebavati,obecali ste mi topli obrok a niste platili iako sam se nazdero cevapa kod onog Srbina u Kantt str.Shta vi mislite kako ja da zivim u Grmany ako mi ne placate toplu hranu i benzin?.Oduzeli mu laptop i sada ga pretrazuju a kako izvori iz politzaj tvrde izgleda mu se pogorshalo jer je stalno pisao na nekom ex-iskon forumu.
Two killed in Mercedes-Benz plant shooting
A 53-year-old man has been detained following the incident 10 miles outside Stuttgart
A 53-year-old suspect has been detained following the fatal shooting of two people at a Mercedes-Benz factory near Stuttgart in southwestern Germany on Thursday, according to local authorities.
The carmaker confirmed in a statement on Thursday that two people had died following the early morning incident at its plant in Sindelfingen – around 10 miles (17km) outside of Stuttgart – which occurred at approximately 7.45am local time. The statement, which was confirmed by the Stuttgart prosecutor, revised earlier reports which stated that one person had died and another was
One person is in police custody,” the company said in a statement after the shooting on Thursday. “The [deceased] persons are employees of an external service provider.”
The prosecutor’s office has said it is working on the assumption that a single gunman was responsible for the shooting, and that no other individuals were involved. The suspect was identified as a 53-year-old man.
“We are deeply shocked and saddened by the tragic news from Sindelfingen this morning,” Mercedes-Benz added on social media. “Our thoughts are with the victims, their families and all colleagues on site.” Around 35,000 people are employed at the plant where Mercedes-Benz produces its range of popular S-Class luxury sedans.
A 53-year-old man has been detained following the incident 10 miles outside Stuttgart
A 53-year-old suspect has been detained following the fatal shooting of two people at a Mercedes-Benz factory near Stuttgart in southwestern Germany on Thursday, according to local authorities.
The carmaker confirmed in a statement on Thursday that two people had died following the early morning incident at its plant in Sindelfingen – around 10 miles (17km) outside of Stuttgart – which occurred at approximately 7.45am local time. The statement, which was confirmed by the Stuttgart prosecutor, revised earlier reports which stated that one person had died and another was
One person is in police custody,” the company said in a statement after the shooting on Thursday. “The [deceased] persons are employees of an external service provider.”
The prosecutor’s office has said it is working on the assumption that a single gunman was responsible for the shooting, and that no other individuals were involved. The suspect was identified as a 53-year-old man.
“We are deeply shocked and saddened by the tragic news from Sindelfingen this morning,” Mercedes-Benz added on social media. “Our thoughts are with the victims, their families and all colleagues on site.” Around 35,000 people are employed at the plant where Mercedes-Benz produces its range of popular S-Class luxury sedans.
Re: DVOJE UBIJENIH U TVORNICI MERCEDES
Kinezi osvajaju rusko tržište automobila
by RayMabus Today at 14:08RayMabus napisao 6.5.2023 :
Uništit ćemo taj Mercedes kao kompaniju ako je ta izjava točna.
Prvo to mi ne smiješ ni u ludilu izjavit a ako ti je već izašlo iz usta znači da si se oskolio toliko da ti je profit važniji od toga šta će netko napast nekoga.
TI SI MRTAV ČOVJEK.
Policija nije odmah bila dostupna za daljnje komentare, javlja Reuters. Uhićena je osoba koju se dovodi u vezu s pucnjavom, a spasioci su na licu mjesta u tvornici 56 u gradu Sindelfingenu, u pokrajini Baden-Württemberg. Bild piše da se u toj tvornici sastavlja model S-klase.
Kasnije je objavljeno da je 53-godišnji muškarac ušao u proizvodnu halu i otvorio vatru upucavši dva 44-godišnjaka. Jedna od žrtava preminula je na mjestu nesreće, a druga kasnije u bolnici. Nitko drugi nije ozlijeđen. Zaštitari su priveli osumnjičenika i predali ga policajcima, koji su ga bez otpora uhitili, priopćila je policija.
Incident se dogodio oko 7:45 po lokalnom vremenu. "Duboko smo šokirani i ožalošćeni jutrošnjim tragičnim vijestima iz Sindelfingena. Naše su misli sa žrtvama, njihovim obiteljima i svim kolegama na licu mjesta", stoji u priopćenju Mercedes-Benza. Tvrtka je rekla da je ljude uključene u pucnjavu zaposlio vanjski pružatelj usluga.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/pucnjava-u-tvornici-mercedesa-u-njemackoj-ubijeno-dvoje-ljudi-napadac-uhicen/2462403.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Malo smeće od direktora Mercedesa je izjavilo da će oni poslovat s Kinom čak i ako ovi napadnu Tajvan pa san ja to pročita 6.5 dakle prije pet dana i sad ima zastoj u tvornici u Njemačkoj jer policija mora radit uviđaj.
Tema :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54901-kinezi-osvajaju-rusko-trziste-automobila#2120208
Tema :
https://www.ex-iskon-pleme.com/t54901-kinezi-osvajaju-rusko-trziste-automobila#2120208
2014-04-11
RayMabus wrote:Malo smeće od direktora Mercedesa je izjavilo da će oni poslovat s Kinom čak i ako ovi napadnu Tajvan pa san ja to pročita 6.5 dakle prije pet dana i sad ima zastoj u tvornici u Njemačkoj jer policija mora radit uviđaj.
Tema :
Ovo je dobro za mene jer imam pun kurac rezervnih dijelova za Mercedese S klase::))
To je on, osecalo se da je pod pritiskom, gladan, usput sa fronta, maznuo neko oruzje, slikao se i prodavao se okolo zenskama da je jednim metkom ubio 10 Cetnika. Gledao Kostu, pa se saziveo nece Nemci pripucati ili stranci. Skuplja tepihe po parkovima, dok se po HR hvale po forumu, uzmu tips 100 eura na dan. Kaji se prodao kao Onazis, ali se otvorio za kafu. Koma lik, opis Veber od strane Kaje. Hteo da onjusi malo, ali koja ce ti dati za kafu. Pravda za Vebera.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
veber? Alo minken javi se (ak te nije uhapsilo)
Serbinho-3 wrote:To je on, osecalo se da je pod pritiskom, gladan, usput sa fronta, maznuo neko oruzje, slikao se i prodavao se okolo zenskama da je jednim metkom ubio 10 Cetnika. Gledao Kostu, pa se saziveo nece Nemci pripucati ili stranci. Skuplja tepihe po parkovima, dok se po HR hvale po forumu, uzmu tips 100 eura na dan. Kaji se prodao kao Onazis, ali se otvorio za kafu. Koma lik, opis Veber od strane Kaje. Hteo da onjusi malo, ali koja ce ti dati za kafu. Pravda za Vebera.
Ma jock,schwabe su sportski mentalitet ,pa pomislio ako mogu toliko pisati o Kosti,e vala sad ce i o meni,bit cu poznata budala diljem planete a ne samo na forumuPlus toga zderati kod srba na pochek je jebeno opasno jer oni svoje dugove naplacuju preko zelenasha pa se usro i ko veli .bolje zatvor ,tamo cu barem imati topli obrok dzabe.
Inache oni koji ne znaju kod schwaba je glavni gablec (topli obrok) i ako im to uzmesh onda polude skroz.
Sad ćemo fino uništit tu Mercedes komapaniju za upozorenje drugima tko mi dođe s isitm izjavama da će on i dalje prodavat agresoru i da njega boli kurac.
Briti su poslali fino rakete 250 km i sad ćemo rokat Ruse a Njemačka i Kina neka se misle.
Briti su poslali fino rakete 250 km i sad ćemo rokat Ruse a Njemačka i Kina neka se misle.
2014-04-11
marcellus wrote:veber? Alo minken javi se (ak te nije uhapsilo)
Sad cesh mu morati nositi cigarete u tvorza,jebiga ipak se on hvalio da ti je servisirao zenu,pa mislim ono red je da mu vratish zadovoljstvo kao shto je on tebi napravio mir u kuci jer navodno kako prichaju forumski kuloari on ima veci kurac od tebe.
RayMabus wrote:Sad ćemo fino uništit tu Mercedes komapaniju za upozorenje drugima tko mi dođe s isitm izjavama da će on i dalje prodavat agresoru i da njega boli kurac.
Nemosh ti unishtiti schwabe tak lagano,evo vec su pola auto industrije preselili ovdje u USA tako da pishi propalo,plus toga u USA zivi 45 miliona schwaba tak da tezak je to posao.
by RayMabus Sat 6 May - 14:55mentalitet wrote:RayMabus wrote:Sad ćemo fino uništit tu Mercedes komapaniju za upozorenje drugima tko mi dođe s isitm izjavama da će on i dalje prodavat agresoru i da njega boli kurac.
Nemosh ti unishtiti schwabe tak lagano,evo vec su pola auto industrije preselili ovdje u USA tako da pishi propalo,plus toga u USA zivi 45 miliona schwaba tak da tezak je to posao.
Amerikanci su toliko oduševljeni izjavom direktora Mercedesa pa su mu fino uveli zakon da električni autići koji su proizvedeni u SAD imaju poticaje.
Prevedeno: Ako želi prodavat na tlu SAD mora se registirat u SAD a ne u Kini ili Europi a pri čemu podliježe američkim zakonima.
--
2014-04-11
mentalitet wrote:marcellus wrote:veber? Alo minken javi se (ak te nije uhapsilo)
Sad cesh mu morati nositi cigarete u tvorza,jebiga ipak se on hvalio da ti je servisirao zenu,pa mislim ono red je da mu vratish zadovoljstvo kao shto je on tebi napravio mir u kuci jer navodno kako prichaju forumski kuloari on ima veci kurac od tebe.
ma servisirao je moj qratz
(jednom je doveo sisatu plavušu pa ostala sa mnom)
RayMabus wrote:by RayMabus Sat 6 May - 14:55mentalitet wrote:RayMabus wrote:Sad ćemo fino uništit tu Mercedes komapaniju za upozorenje drugima tko mi dođe s isitm izjavama da će on i dalje prodavat agresoru i da njega boli kurac.
Amerikanci su toliko oduševljeni izjavom direktora Mercedesa pa su mu fino uveli zakon da električni autići koji su proizvedeni u SAD imaju poticaje.
Prevedeno: Ako želi prodavat na tlu SAD mora se registirat u SAD a ne u Kini ili Europi a pri čemu podliježe američkim zakonima.
--
Ma koji ti je kurac?Gle,cshwabe su davno glupim amerima prodavali muda za bubrege a bogami i zlovenci.Schwabe naprave fabriku VW u Meksiku i onda sve dijelove uvezu iz Kine tamo osim elektronike pa sastavljaju kao onomad Golfa u Sarajevu,onda uvezu u USA bez poreza i carina pa sjebu americhku auto industriju koja je brat bratu zadnje smece.
Tako su i Zlovenci uvozili svoje vino iz Cilea.Izvezu brodovima u cisternama tamo vino ,prepakuju ga u flashe i onda uvezu bez carine u SAD.Ja jednom uzeo jednu flashu zvala se Avija (valjda iz Avdoshcine) probao i nije mi bilo loshe pa nastavio kupovati dok odjednom nestalo sa trzishta i pojavilo se nakon par mjeseci ,ali pishe proizvedeno u Cileu.A jd probam kad tamo mrsh u sto pichki materinih zlovenskih.Vishe ne bi probao neko slovensko vino da me bichem tjeraju.
\marcellus wrote:mentalitet wrote:marcellus wrote:veber? Alo minken javi se (ak te nije uhapsilo)
ma servisirao je moj qratz
(jednom je doveo sisatu plavušu pa ostala sa mnom)
A kaja znam,tako kulori prichaju i to zenski.Bilo im je smijeshno da on ima veci kurac od tebe unatoch tvome nosu.Koliko ja znam zene
kod svakog mushkarca sa velikim i shiljatim nosom misle da taj ima dobru burgiju.A moguce da ste si jedan drugom i pimpace servirali.Mislim ono,za dobru batinu se kaze kurac,kurchina a za klicu pimpek.Valjda znash shto je klico?
sad mdntalni kad te veber uhvati najebo si ko zuti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dvoje Turkisha ubijeno.
https://m.focus.de/panorama/welt/polizei-im-grosseinsatz-toedliche-schuesse-in-mercedes-werk-in-sindelfingen_id_193490576.html
https://m.focus.de/panorama/welt/polizei-im-grosseinsatz-toedliche-schuesse-in-mercedes-werk-in-sindelfingen_id_193490576.html
2014-08-25
Nadam se da ce taj Erdogan da izgubi izbore, pa Orban,
I tako...
I tako...
2020-04-21
Kako znaš da je Vebermentalitet wrote:Dakle,ono schwapche vishe necemo nikada chitati ovdje na forumu jer je prolupao i u pucnjavi u Mercedesovoj tvornici ubio dvojicu schwaa.Neimenovani izvori tvrde da je pucao i derao se "Majku vam jebem schwapsku sa menom cete se zajebavati,obecali ste mi topli obrok a niste platili iako sam se nazdero cevapa kod onog Srbina u Kantt str.Shta vi mislite kako ja da zivim u Grmany ako mi ne placate toplu hranu i benzin?.Oduzeli mu laptop i sada ga pretrazuju a kako izvori iz politzaj tvrde izgleda mu se pogorshalo jer je stalno pisao na nekom ex-iskon forumu.
A možda će mu kompjuter i forum biti dostupni u zatvoru
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sada mozemo napraviti probleme Mercedesu, Zelenima. Veber se ovde predstavljao kao Nazi a ubio dvoje Turkisha.
2014-08-25
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nacista u Austriji ........dvoje ubijenih , na desetke ranjeno u pohodu
» Izbo turiste na plaži, dvoje ubijenih, ranjen i trojac iz Srbije
» Oko 60.000 radnika u kineskoj tvornici zamijenjeno robotima
» Radnici FIATA zatocili sefove u tvornici
» Ministrica vanjskih poslova BiH doktorat stekla u USA ”tvornici diploma”?
» Izbo turiste na plaži, dvoje ubijenih, ranjen i trojac iz Srbije
» Oko 60.000 radnika u kineskoj tvornici zamijenjeno robotima
» Radnici FIATA zatocili sefove u tvornici
» Ministrica vanjskih poslova BiH doktorat stekla u USA ”tvornici diploma”?
Page 1 of 4