Loša: Hrvati su najebali ko žuti
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Loša: Hrvati su najebali ko žuti
Za njega je obrnuto, on je unutra a mi smo tamo vanikic wrote:ne, uostalom vi koji ste van HR vise nistw bitni.
Bio sam tri godine vani pa znam točku gledišta na ovo ovdje kad si tamo a ne tu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kriv je petrov ...i bojan glavasevic
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ja nisam konstantno van hr, odem na par godina pa se vratim na par godina, nisam od onijeh koji kuluce po svijetu da prezive il da si mozda naprave neku kucu u domovini za starost, ja sve imamkic wrote:ne, uostalom vi koji ste van HR vise nistw bitni.
medjutim kad sam u hr onda vidim, evo i tebi preporucam da odes na godinu dana van pa se vrati, onda ces vidjet koliko nisi vidio
na kraju krajeva, iako mi iz plemena ne pripadamo hrvatskom korpusu osudjeni smo s istim djelit zivotni prostor a ako su isti u kurcu to se reflektira i na nas
nemos vidjet velicinu zida ako ti je nos zapiknut u isti, trebas se udaljit
Najbolje do.... Zemuna hi hi hiLeviathan2 wrote:e bravo lingi, bas mu to napisahRayMabus wrote:Za njega je obrnuto, on je unutra a mi smo tamo vanikic wrote:ne, uostalom vi koji ste van HR vise nistw bitni.
Bio sam tri godine vani pa znam točku gledišta na ovo ovdje kad si tamo a ne tu
nemos vidjet velicinu zida ako ti je nos zapiknut u isti, trebas se udaljit
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jbte, i mi sa mjesalice jasnije vidimo stvari nego ljudi na licu mjesta :D
bosna nije "vani" , kolega
2014-04-12
debotoijusto wrote:kic wrote:
bio sam vani, znam sve.
Bosna je Hrvatska, eto i ti si nas Ujko :))
debotoijusto wrote:kriv je petrov ...i bojan glavasevic
steta sto nisu bili bar 4 godine na vlasti da se ne poveca broj branitelja.
ups.
kic wrote:debotoijusto wrote:kic wrote:
bio sam vani, znam sve.
rekao bi ae a reci cu dobar
2014-04-12
bosna je medjurjecje kolega, a ti si najvjerojatnije potomak plemena koji je zaboravio korjene :Dkic wrote:debotoijusto wrote:kic wrote:
bio sam vani, znam sve.
possiamo in quel caso parlare italiano
我們可以說中文
jastreb wrote:Memorandum III su zlokobna dokumenta i vjerujem da ćemo se oko toga ujediniti sa Bošnjacima,jer mi više šanse da napokon stanemo na glavu velikosrpskoj ideji,nećemo imati.pismejker wrote:Ono..Prvo ce te sa Mujama rjesiti Srbove,pa ce onda Muje rjesiti vas...a vec vidjeno u malo drugacijim konstrukcijama,ali hajde..
Kakve bijedne gluposti
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ma to jastreb podjebava :DYehudi wrote:jastreb wrote:Memorandum III su zlokobna dokumenta i vjerujem da ćemo se oko toga ujediniti sa Bošnjacima,jer mi više šanse da napokon stanemo na glavu velikosrpskoj ideji,nećemo imati.pismejker wrote:Ono..Prvo ce te sa Mujama rjesiti Srbove,pa ce onda Muje rjesiti vas...a vec vidjeno u malo drugacijim konstrukcijama,ali hajde..
Kakve bijedne gluposti
a i taj tvoj praljak, velim, boli me kurac za njega, ko je on da bi ja pokazivao respekt njemu kao covjeku, meni nitko, niti ga mogu ocjenit kao loseg niti kao dobrog, a kao covjeka jos manje, da sam ga osobno upoznao ocjenio bi ga u roku 20 sekundi i takav bi ostao za mene
praljak je član našeg plemena čigovo mrtvo telo se još ni ohlodilo,
ne moroš ti imati respekt prema njemu, ali možda bi mogo prema nami ki mislimo da smo izgubili velikoga čovika
2014-04-16
Leviathan2 wrote:gledaj, ja nemam problema s hrvatskim zivljem niti sa srpskim a niti muslimanskim, medjutim smeta mi kad neko tupi nesto cisto na nekim ideoloskim principima a principi nisu njegovi, pokupio ih je od nekog negdje i u uvjerenju da tako i jedino tako razmislja hrvat/srbin/musliman,pismejker wrote:Levi dobro rezoniras..posteno,pravedno i neutralno...ej-men,ne bih nis vise dodao..
kad pogledas, kalupi su isti samo se mjenja nacionalni predznak
a niko od njih ne gleda realno stanje
sto je jos gore, proslo 20 i kusur godina od rata a oni jos uvijek vode rat u svojim glavama dok paralelno s njihovim ratom drugi pune kesu i guraju ih jos dublje prema dnu
najgore od svega i kad dosegnu dno nece shvatit da su izigrani izjebani i razguzeni, krivit ce uvijek nekog, nikad sebe i svoju glupost
slazem se..najveci tutleci su mi oni koji se uvijek klanjaju nekom-necem,odnosno stvaraju kultove licnosti,ili se klanjaju nekoj ideologiji..
dosad su sve ideologije, i svi likovi na vlasti i grupe likova,napravili samo notornu stetu..
ne bih da te ponavljam,samo cu reci,jako jednostavno za shvatiti,tko zeli da shvati,jer se ocito dogadjalo..
od samog pocetka nisam nikad podrzavao nijednu politiku niti ideologiju,a ovi koji nes podrzavaju.,su u biti slabi i nesigurni,jer se svrastavnjem dodjeljuju i stavljaju na raspolaganju čoporu i njihovm lideru,pa su cak spremni sa drugim se krviti radi njih gori..
prilicno idjotski..
Guest- Guest
ja funkcioniram drugacijeaben wrote:ali, levijatane,Leviathan2 wrote:
a i taj tvoj praljak, velim, boli me kurac za njega, ko je on da bi ja pokazivao respekt njemu kao covjeku, meni nitko, niti ga mogu ocjenit kao loseg niti kao dobrog, a kao covjeka jos manje, da sam ga osobno upoznao ocjenio bi ga u roku 20 sekundi i takav bi ostao za mene
ne moroš ti imati respekt prema njemu, ali možda bi mogo prema nami ki mislimo da smo izgubili velikoga čovika
koga znam i ko zasluzuje respekt s moje strane taj ga zasluzuje do groba, svezi glede praljka, nit ga imam sto repektirat niti ne respektirat, znam za njega dugo vremena ali apsolutno nemam nikakov dodir s njim i njegovim djelovanjem
u cijeloj prici s mihom ja nisam napisao da ne praljak supak il nesto slicno, jednostavno nisam kvalificiran da dajem bilo kakove ocjene o njemu, nit ga respektiram nit ne respektiram, nit zalujem nit se veselim
medjutim srz razgovora je sto nismo pocistili one koji rade protiv hrvatske i slicne nebuloze, jebe mi se za meskea ili covjecju ribicu pusicku i slicne, oni su goli kurac u cjeloj prici, jebe mi se i za hdze od franje do plenkija i sekija,
ide mi na kurac al mi bas ide na kurac kad si neko uzme pravo da je on iskljucivo u pravu jer je bio u ratu, to me podsjeti na onu od riblje corbe, oni su ordenje zasluzili i sve sto kazu u redu je , a mi smo se nezahvalni rodili i zbog toga nas sleduje....
i ide mi na kurac kad se gleda samo neke jebene ideoloske okvire pa makar u isto vrijeme i najebo zbog istih a s tim da druge prisiljavaju da najebu s njima
koga znam i ko zasluzuje respekt s moje strane taj ga zasluzuje do groba, svezi glede praljka, nit ga imam sto repektirat niti ne respektirat, znam za njega dugo vremena ali apsolutno nemam nikakov dodir s njim i njegovim djelovanjem
u cijeloj prici s mihom ja nisam napisao da ne praljak supak il nesto slicno, jednostavno nisam kvalificiran da dajem bilo kakove ocjene o njemu, nit ga respektiram nit ne respektiram, nit zalujem nit se veselim
medjutim srz razgovora je sto nismo pocistili one koji rade protiv hrvatske i slicne nebuloze, jebe mi se za meskea ili covjecju ribicu pusicku i slicne, oni su goli kurac u cjeloj prici, jebe mi se i za hdze od franje do plenkija i sekija,
ide mi na kurac al mi bas ide na kurac kad si neko uzme pravo da je on iskljucivo u pravu jer je bio u ratu, to me podsjeti na onu od riblje corbe, oni su ordenje zasluzili i sve sto kazu u redu je , a mi smo se nezahvalni rodili i zbog toga nas sleduje....
i ide mi na kurac kad se gleda samo neke jebene ideoloske okvire pa makar u isto vrijeme i najebo zbog istih a s tim da druge prisiljavaju da najebu s njima
10/10
plus..
Guest- Guest
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Žuti prsluci se tuku s policijom u Parizu
» žuti alarm
» Žuti prsluci prosvjeduju pred UN-om
» Provalnici najebali
» sad smo najebali od četnika
» žuti alarm
» Žuti prsluci prosvjeduju pred UN-om