Loša: Hrvati su najebali ko žuti
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Loša: Hrvati su najebali ko žuti
Oni nemaju Migovedzango wrote:Opet?jastreb wrote:Jedina nada nam je Mermorandum III.
Kad Srbi počnu sa provođenjem scenarija iz Memoranduma III,onda će se Hrvati ujediniti sa Bošnjacima i bosanskim Arapima,i biti će to posljednji ekser u lijes velikosrpskog ekspanzionizma.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
puno zuji malo meda dajemichaellcmacha wrote:nije mi dan za neko silno prepucavanje, pa ti slobodno opravdavaj burduša i skladatelja i dokumentariste i krivotvoritelje i ine druge koji slave danas dan republike a ja im samo i jedino želim da u narednom vremenu nalete na generaciju hrvata koja će ih neopterećena povijesnim naturanjima krivice pomesti do zadnjeg... nije uopće pitanje da i će se to dogoditi samo je upitno kada... a meni je pak žao što to nije odrađemo za mog mandata... nema dugo je onako neobvezujuće pao upit "što vi to sve ne potukoste kad ste već imali priliku" neki bi se mogli iznenaditi kolika je "zloća" zbog svega ovoga akumulirana u mlađim naraštajima...Leviathan2 wrote:nisu vam mesic i covjecja ribica toliko stete nanijeli koliko hdzmichaellcmacha wrote:kic, vidim da vrlo dobro kužiš... država koja je omogućila i kroz demokratsku proceduru ishodila 3 mandata predsjednicima koji su osvjedočeno neprijateljski bili nastrojeni spram države i naroda kojeg vode je mogla samo i jedino završiti u ovom smjeru i naći se u ovakvom moralnom glibu... za sad nas samo spašava što nema na vidiku realne opasnosti po našu opstojnost ali vrlo brzo bi se to mnoglo na našu štetu promijeniti... a onda najebasmo svi skupa... i šojka također da ne misli da bi ona mogla proći los...kic wrote:
Lošo zajebali ste 2000. kas ste pustili da vas Mesić otpusti, odtad je lagani pad u anemiju i infantilnu drzavu..
pa ti reci sto hoces
ne da branim meskea, ogavan je
al pajdo, sjeba vas domoljbna ekipa ko kauboj konja
ja ne opravdavam meska, lik mi je oduran a ni ribicu, to su ljudi s kojima nebih sjedio ni u istoj prostoriji
medjutim zasto ti branis takozvane domoljube koji su vece stetocine od njih
iskreno, jebe mi se i za praljka i za mladica i za onog muslimanskog neznamkakosezove sto dobio 3 godine
problem je vama svima u glavama
ne samo hrvatima nego i srbima i muslimanima, lako vas je navuci na zeljeno
u miru par praznih obecanja a za rat par budnica i ozhezi miki
a pusti price zas niste to potukli kad imadoste priliku, koga jebote kru,
mislis da bi znao koga zatuci?
sve vam je krivo postavljeno pa i moralni kompas
pa ti si opasno započeo, longi.RayMabus wrote:Operacija Čarapamaggie13 wrote:samo nemoj vunene..grebu.RayMabus wrote:Pa meni, detaljno sam opisao operaciju koju sam nazvao OPERACIJA ČARAPAmaggie13 wrote:Nekome je to bio plan i cilj.
I svaka osoba s prosječnim IQ-om to shvaća odavno.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t3575p20-rusija-ce-izbaciti-eufor-iz-bih
2014-04-12
Sve ide po planu, Praljak je napravio neočekivani šou ali ok, malo promjena plana, prilagodit
Sad kaos scenarij i opet NATO u Bosnu
Sad kaos scenarij i opet NATO u Bosnu
2014-04-11
A šta bi trebalo vječno da trpim rusku vojnu opasnost poviše glavemaggie13 wrote:pa ti si opasno započeo, longi.RayMabus wrote:Operacija Čarapamaggie13 wrote:samo nemoj vunene..grebu.RayMabus wrote:Pa meni, detaljno sam opisao operaciju koju sam nazvao OPERACIJA ČARAPAmaggie13 wrote:Nekome je to bio plan i cilj.
I svaka osoba s prosječnim IQ-om to shvaća odavno.
2014-04-11
Jesmo samo ti se nece svidjetikic wrote:michaellcmacha wrote:kic, vidim da vrlo dobro kužiš... država koja je omogućila i kroz demokratsku proceduru ishodila 3 mandata predsjednicima koji su osvjedočeno neprijateljski bili nastrojeni spram države i naroda kojeg vode je mogla samo i jedino završiti u ovom smjeru i naći se u ovakvom moralnom glibu... za sad nas samo spašava što nema na vidiku realne opasnosti po našu opstojnost ali vrlo brzo bi se to mnoglo na našu štetu promijeniti... a onda najebasmo svi skupa... i šojka također da ne misli da bi ona mogla proći los...kic wrote:
Lošo zajebali ste 2000. kas ste pustili da vas Mesić otpusti, odtad je lagani pad u anemiju i infantilnu drzavu..
najvaznije je odrediti putanju nanovo, ne mozemo dizat tenzije vise ali moramo odrediti stateske stvari
Kermit-
2014-04-17
samo oštro..nema više zezancije.RayMabus wrote:A šta bi trebalo vječno da trpim rusku vojnu opasnost poviše glavemaggie13 wrote:pa ti si opasno započeo, longi.RayMabus wrote:Operacija Čarapamaggie13 wrote:samo nemoj vunene..grebu.RayMabus wrote:
Pa meni, detaljno sam opisao operaciju koju sam nazvao OPERACIJA ČARAPA
2014-04-12
Oštro ovisi o onim drugim stranama a ne o meni, mene nezanimaju puno te etničke priče
2014-04-11
Znaš šta mene zanima Ono kad netko priča a ti mu gledaš prste tj šta radi
Gledaj prste
Nabavka ruske vojne avijacije, vježbe sa Rusima, puštanje Kineza bez vize ovamo, odbijanje bih u NATO, pokušaj puća u CG, govorenje da eufor nema što raditi u bosni, pokušaji ekonomskog preuzimanja regije
MORAM LI NASTAVITI
Gledaj prste
Nabavka ruske vojne avijacije, vježbe sa Rusima, puštanje Kineza bez vize ovamo, odbijanje bih u NATO, pokušaj puća u CG, govorenje da eufor nema što raditi u bosni, pokušaji ekonomskog preuzimanja regije
MORAM LI NASTAVITI
2014-04-11
Krivo Jastrebejastreb wrote:Jedina nada nam je Mermorandum III.
Kad Srbi počnu sa provođenjem scenarija iz Memoranduma III,onda će se Hrvati ujediniti sa Bošnjacima i bosanskim Arapima,i biti će to posljednji ekser u lijes velikosrpskog ekspanzionizma.
Kršćani će nastupiti zajedno
Prijeti islamizacija zajedno s židovima
Clintonovi su na strani masona i islama
žele uništiti kršćanstvo i bijelu rasu Europe
immortal-
2014-04-16
završih u prvom odgovoru... eto jedino mi drago da si se našo i skužio koga i zašto... a kako se tebi jebe za čovjeka koji to uistinu jeste i sad a i dok je bio među živima, tako se meni jebe za moral koji ti proklamiraš, a dalje ti je valjda sve jasno....Leviathan2 wrote:puno zuji malo meda dajemichaellcmacha wrote:nije mi dan za neko silno prepucavanje, pa ti slobodno opravdavaj burduša i skladatelja i dokumentariste i krivotvoritelje i ine druge koji slave danas dan republike a ja im samo i jedino želim da u narednom vremenu nalete na generaciju hrvata koja će ih neopterećena povijesnim naturanjima krivice pomesti do zadnjeg... nije uopće pitanje da i će se to dogoditi samo je upitno kada... a meni je pak žao što to nije odrađemo za mog mandata... nema dugo je onako neobvezujuće pao upit "što vi to sve ne potukoste kad ste već imali priliku" neki bi se mogli iznenaditi kolika je "zloća" zbog svega ovoga akumulirana u mlađim naraštajima...Leviathan2 wrote:nisu vam mesic i covjecja ribica toliko stete nanijeli koliko hdzmichaellcmacha wrote:kic, vidim da vrlo dobro kužiš... država koja je omogućila i kroz demokratsku proceduru ishodila 3 mandata predsjednicima koji su osvjedočeno neprijateljski bili nastrojeni spram države i naroda kojeg vode je mogla samo i jedino završiti u ovom smjeru i naći se u ovakvom moralnom glibu... za sad nas samo spašava što nema na vidiku realne opasnosti po našu opstojnost ali vrlo brzo bi se to mnoglo na našu štetu promijeniti... a onda najebasmo svi skupa... i šojka također da ne misli da bi ona mogla proći los...kic wrote:
pa ti reci sto hoces
ja ne opravdavam meska, lik mi je oduran a ni ribicu, to su ljudi s kojima nebih sjedio ni u istoj prostoriji
iskreno, jebe mi se i za praljka i za mladica i za onog muslimanskog neznamkakosezove sto dobio 3 godine
2015-08-08
majstore, rat je prosao i izgubili ste,michaellcmacha wrote:završih u prvom odgovoru... eto jedino mi drago da si se našo i skužio koga i zašto... a kako se tebi jebe za čovjeka koji to uistinu jeste i sad a i dok je bio među živima, tako se meni jebe za moral koji ti proklamiraš, a dalje ti je valjda sve jasno....Leviathan2 wrote:puno zuji malo meda dajemichaellcmacha wrote:nije mi dan za neko silno prepucavanje, pa ti slobodno opravdavaj burduša i skladatelja i dokumentariste i krivotvoritelje i ine druge koji slave danas dan republike a ja im samo i jedino želim da u narednom vremenu nalete na generaciju hrvata koja će ih neopterećena povijesnim naturanjima krivice pomesti do zadnjeg... nije uopće pitanje da i će se to dogoditi samo je upitno kada... a meni je pak žao što to nije odrađemo za mog mandata... nema dugo je onako neobvezujuće pao upit "što vi to sve ne potukoste kad ste već imali priliku" neki bi se mogli iznenaditi kolika je "zloća" zbog svega ovoga akumulirana u mlađim naraštajima...Leviathan2 wrote:nisu vam mesic i covjecja ribica toliko stete nanijeli koliko hdzmichaellcmacha wrote:
kic, vidim da vrlo dobro kužiš... država koja je omogućila i kroz demokratsku proceduru ishodila 3 mandata predsjednicima koji su osvjedočeno neprijateljski bili nastrojeni spram države i naroda kojeg vode je mogla samo i jedino završiti u ovom smjeru i naći se u ovakvom moralnom glibu... za sad nas samo spašava što nema na vidiku realne opasnosti po našu opstojnost ali vrlo brzo bi se to mnoglo na našu štetu promijeniti... a onda najebasmo svi skupa... i šojka također da ne misli da bi ona mogla proći los...
pa ti reci sto hoces
ne od srba i jna, jebes njih
izgubili ste od onih koji su vas poslali u rat, borili ste se za neku vasu idealnu hrvatsku a dobili ste ovo sto imate danas, kurcinu
dobio si da ti se klinci spremaju bjezat iz iste da ne budu gladni a i ti si cak spominjao neki dodatni rad u germaniji dok u isto vrijeme potomci onijeh koje jos uvijek podrzavate uzivaju i apsolutno ne misle otici vani osim turisticki jer im je ovdje jako dobro, bolje nego bi im bilo igdje
sumiraj care, sumiraj
a i taj tvoj praljak, velim, boli me kurac za njega, ko je on da bi ja pokazivao respekt njemu kao covjeku, meni nitko, niti ga mogu ocjenit kao loseg niti kao dobrog, a kao covjeka jos manje, da sam ga osobno upoznao ocjenio bi ga u roku 20 sekundi i takav bi ostao za mene
sav svoj bjes usmjeravas na jebene komuniste i neke slicne, tipa meske covjecja ribica ili mozda milanovic, a svi su oni produkt onog sto ne valja u hrvatskoj,
a ne valja jer vas je sve skupa lako kupit, u miru sa laznjak obecanjima a za rat sa par budnica , iako imate demokraciju vas pravac i razvoj odredjuju drugi a ne vasi izabranici, oni samo provode u djelo
citaj pazljivo sto ti napisah i ne seri s nekim pametovanjima, em sam stariji od tebe em imam vise iskustva u zivotu od tebe
gledaj, ja nemam problema s hrvatskim zivljem niti sa srpskim a niti muslimanskim, medjutim smeta mi kad neko tupi nesto cisto na nekim ideoloskim principima a principi nisu njegovi, pokupio ih je od nekog negdje i u uvjerenju da tako i jedino tako razmislja hrvat/srbin/musliman,pismejker wrote:Levi dobro rezoniras..posteno,pravedno i neutralno...ej-men,ne bih nis vise dodao..
kad pogledas, kalupi su isti samo se mjenja nacionalni predznak
a niko od njih ne gleda realno stanje
sto je jos gore, proslo 20 i kusur godina od rata a oni jos uvijek vode rat u svojim glavama dok paralelno s njihovim ratom drugi pune kesu i guraju ih jos dublje prema dnu
najgore od svega i kad dosegnu dno nece shvatit da su izigrani izjebani i razguzeni, krivit ce uvijek nekog, nikad sebe i svoju glupost
Leviathan2 wrote:gledaj, ja nemam problema s hrvatskim zivljem niti sa srpskim a niti muslimanskim, medjutim smeta mi kad neko tupi nesto cisto na nekim ideoloskim principima a principi nisu njegovi, pokupio ih je od nekog negdje i u uvjerenju da tako i jedino tako razmislja hrvat/srbin/musliman,pismejker wrote:Levi dobro rezoniras..posteno,pravedno i neutralno...ej-men,ne bih nis vise dodao..
kad pogledas, kalupi su isti samo se mjenja nacionalni predznak
a niko od njih ne gleda realno stanje
sto je jos gore, proslo 20 i kusur godina od rata a oni jos uvijek vode rat u svojim glavama dok paralelno s njihovim ratom drugi pune kesu i guraju ih jos dublje prema dnu
najgore od svega i kad dosegnu dno nece shvatit da su izigrani izjebani i razguzeni, krivit ce uvijek nekog, nikad sebe i svoju glupost
GAME OF TRONES HE HE HE HE
2014-04-11
ne serem ja naveliko, ja samo kazem svoje misljenje, i to je jebena istina od koje svi bjezitekic wrote:levi seres naveliko.
» žuti alarm
» Žuti prsluci prosvjeduju pred UN-om
» Provalnici najebali
» sad smo najebali od četnika
» žuti alarm
» Žuti prsluci prosvjeduju pred UN-om
» Provalnici najebali
» sad smo najebali od četnika
Page 3 of 8