Loša: Hrvati su najebali ko žuti
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Loša: Hrvati su najebali ko žuti
Leviathan2 wrote:otvara se jedno radno mjesto na mjesalici, sam druga baustela od moje, ako oces reci cu koju dobru rjecslidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:drz se ti wikipedije :Dslidingdoorsoperator wrote:
Koliko imam, vidi se po mojim postovima. Kao i po tvojim koliko ti imaš.
A ti mješalice.
Svakome njegovo.
startna placa 2800 eura plus terenska plus smjestaj plus dodatak na odvojeni zivot plus mogucnost glumljenja nocnog cuvara, moze se izac oko 5 tauzenki
Hvala, ali ne hvala. :)
Radije to sredi nekome iz svoga kakti plemena.
Guest- Guest
aben wrote:jo ti jamčin da ti umre član plemena, da od mene ne biš ču nišće loše, sve i da je ot pokojni uhljeb bi. tako jo funkcionirun.
darth_vader-
2014-04-17
iskreno, za praljka znam jos dok se ratovalo, kad je otisao i kako u hag to ne znam jer jednostavno me hag ne zanima , smatram to samo iskonstruiranom politickom ucjenom novonastalim drzavama na podrucju bivse jugoslavijeslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
medjutim, ja nisam praljka poslao u hag nego vrli domoljubi
Nije ga nitko tamo poslao. Sam je otišao, jer je bio uvjeren da će tamo dokazati svoju nevinost i da nije riječ baš o toliko ispolitiziranom i nepravednom sudu.
Osim toga je to očito smatrao obavezom prema narodu kojem pripada jer bi izbjegavanjem Haaga propustio mogućnost da borbu Hrvata u BiH očisto od optužbi koje uostalom niti u samoj pravomoćnoj presudi nisu dokazane pa je tužiteljstvo moralo pribjeći političkoj optužnici za udruženi zločinački pothvat jer inače ne bi uspjelo dokazati individualnu krivnju niti jednom od osuđene šestorice.
a da nije otisao sam , isporucili bi ga
i zajebo se, isao trazit pravdu gdje je nema , to se odmah znalo od osnutka, tocka
pleme je ful zaposleno,slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:otvara se jedno radno mjesto na mjesalici, sam druga baustela od moje, ako oces reci cu koju dobru rjecslidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
drz se ti wikipedije :D
A ti mješalice.
Svakome njegovo.
startna placa 2800 eura plus terenska plus smjestaj plus dodatak na odvojeni zivot plus mogucnost glumljenja nocnog cuvara, moze se izac oko 5 tauzenki
Hvala, ali ne hvala. :)
Radije to sredi nekome iz svoga kakti plemena.
a nis onda, idem sad za vikend kod frenda v zagorje na godisnjicu braka pa cu pokupit kojeg zagorca koji oce delat :D
jebes ga, levi je odgojen da bude samotnjak, jedino komu drzim stranu je pleme, al u slucaju da pleme grijesi ni njemupismejker wrote:Meni Levi vrlo logicki sve prezentira,za razliku od drugih koji ocigledno drze neku stranu..interes ili jednostavno potreba svrstavanja u copor,tko zna..
i zajebo se, isao trazit pravdu gdje je nema , to se odmah znalo od osnutka, tocka
Možda bi, a možda i ne bi. Sad je nemoguće znati.
Istina je, to se znalo od početka, bar sam ja to znao, ali Gotovina je ipak pronašao svoju pravdu.
Krava Del Ponte Rosso je upela sve snage da ga se dočepa, a da nije optužila jednog Kadijevića koji je sravnio Vukovar ili bilo koga drugog iz vrha JNA, a na kraju je čovjek oslobođen jer se pokazalo da su svi dokazi protiv njega lažni ili obične konstrukcije bez temelja (prekomjerno granatiranje).
Na kraju je ispalo puno bolje da je išao u Haag (premda nije dobrovoljno) jer je oslobađajuća presuda odjeknula puno više nego da smo ga mi oslobodili pred svojim pravosuđem ili da smo ga odbili izručiti. I to posebno zbog političkog karaktera Haaga.
Čovjeku se zbog toga smješi i politička karijera i to na mjestu predsjednika republike, ako se uopće bude htio baviti tim poslom.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:jel majstore, kad ulazite u nato :Dpizzon wrote:malo, dok se naviknete,
posle je nebitno ko sta govori
Kad stignu preostale 29-tke...
darth_vader-
2014-04-17
Leviathan2 wrote:
a nis onda, idem sad za vikend kod frenda v zagorje na godisnjicu braka pa cu pokupit kojeg zagorca koji oce delat :D
To je u redu. Zagorcu su vrijedni ljudi, barem kada su trijezni, a sad nemaju puno posla i slabe su im plaće.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:jebes ga, levi je odgojen da bude samotnjak, jedino komu drzim stranu je pleme, al u slucaju da pleme grijesi ni njemupismejker wrote:Meni Levi vrlo logicki sve prezentira,za razliku od drugih koji ocigledno drze neku stranu..interes ili jednostavno potreba svrstavanja u copor,tko zna..
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ma zagorce jako respektiram i kao ljude i kao radnike, imam dvojicu koje sam doveo u firmu, jebate shefovi ih ne mogu nahvaliti, pitaju na koji pogon idu, reko na gemiste :Dslidingdoorsoperator wrote:Leviathan2 wrote:
To je u redu. Zagorcu su vrijedni ljudi, barem kada su trijezni, a sad nemaju puno posla i slabe su im plaće.
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
gljedoj, jo ti se ne bi ni jovi da ne mislin da si normalan čovik.Leviathan2 wrote:ma ja nisam pokazao nerespekt prema praljku, izvini tu grijesis, cak stovise, na jednom postu sam napisao da za samoubojstvo treba imat muda a on ih je ocito imao ma kako ljudi shvatali samoubojstvo, isto sam napisao da ih je sjebo u tomu da ga i dalje mrcvare protivno njegovim principimaaben wrote:ok, tako funkcionirošLeviathan2 wrote:ja funkcioniram drugacijeaben wrote:ali, levijatane,Leviathan2 wrote:
a i taj tvoj praljak, velim, boli me kurac za njega, ko je on da bi ja pokazivao respekt njemu kao covjeku, meni nitko, niti ga mogu ocjenit kao loseg niti kao dobrog, a kao covjeka jos manje, da sam ga osobno upoznao ocjenio bi ga u roku 20 sekundi i takav bi ostao za mene
praljak je član našeg plemena čigovo mrtvo telo se još ni ohlodilo,
ne moroš ti imati respekt prema njemu, ali možda bi mogo prema nami ki mislimo da smo izgubili velikoga čovika
koga znam i ko zasluzuje respekt s moje strane taj ga zasluzuje do groba, svezi glede praljka, nit ga imam sto repektirat niti ne respektirat, znam za njega dugo vremena ali apsolutno nemam nikakov dodir s njim i njegovim djelovanjem
u cijeloj prici s mihom ja nisam napisao da ne praljak supak il nesto slicno, jednostavno nisam kvalificiran da dajem bilo kakove ocjene o njemu, nit ga respektiram nit ne respektiram, nit zalujem nit se veselim
medjutim srz razgovora je sto nismo pocistili one koji rade protiv hrvatske i slicne nebuloze, jebe mi se za meskea ili covjecju ribicu pusicku i slicne, oni su goli kurac u cjeloj prici, jebe mi se i za hdze od franje do plenkija i sekija,
ide mi na kurac al mi bas ide na kurac kad si neko uzme pravo da je on iskljucivo u pravu jer je bio u ratu, to me podsjeti na onu od riblje corbe, oni su ordenje zasluzili i sve sto kazu u redu je , a mi smo se nezahvalni rodili i zbog toga nas sleduje....
i ide mi na kurac kad se gleda samo neke jebene ideoloske okvire pa makar u isto vrijeme i najebo zbog istih a s tim da druge prisiljavaju da najebu s njima
ali ne zun je li vidiš da ti funkcioniranje nalikuje na ovo ostalo forumsko pljucanje. jo ti jamčin da ti umre član plemena, da od mene ne biš ču nišće loše, sve i da je ot pokojni uhljeb bi. tako jo funkcionirun.
ostalo sredi s maramihom
medjutim, ja nisam praljka poslao u hag nego vrli domoljubi koji bi i rodjenu mater prodali za tapsanje po ramenu i neku pinku, otprilike nes tako je i joda napisao
a ja kazem da hag nema nikakovo pravo sudit bilo komu, ako je praljak nekog ubio ili osakatio ili slicno onda isljucivo i ickljucivo pravdu imaju zahtijevati osteceni, nikako politicke kvazitvorevine poput tog suda
na ovom forumu respektiram 6 sugovornika i cak ako im uputim kritiku ili zajebavanje to nije nerespektiranje
a jovi sun se samo radi onog dela ki sun citiro, pogljedoj i reci sun jel grubo zvuči. po meni se to ne bi tribalo izgovoriti ovako rano nakon tragedije. samo to.
2014-04-16
istina, grubo zvuci, no i mene nekad ponese razgovoraben wrote:gljedoj, jo ti se ne bi ni jovi da ne mislin da si normalan čovik.Leviathan2 wrote:ma ja nisam pokazao nerespekt prema praljku, izvini tu grijesis, cak stovise, na jednom postu sam napisao da za samoubojstvo treba imat muda a on ih je ocito imao ma kako ljudi shvatali samoubojstvo, isto sam napisao da ih je sjebo u tomu da ga i dalje mrcvare protivno njegovim principimaaben wrote:ok, tako funkcionirošLeviathan2 wrote:ja funkcioniram drugacijeaben wrote:
ali, levijatane,
praljak je član našeg plemena čigovo mrtvo telo se još ni ohlodilo,
ne moroš ti imati respekt prema njemu, ali možda bi mogo prema nami ki mislimo da smo izgubili velikoga čovika
koga znam i ko zasluzuje respekt s moje strane taj ga zasluzuje do groba, svezi glede praljka, nit ga imam sto repektirat niti ne respektirat, znam za njega dugo vremena ali apsolutno nemam nikakov dodir s njim i njegovim djelovanjem
u cijeloj prici s mihom ja nisam napisao da ne praljak supak il nesto slicno, jednostavno nisam kvalificiran da dajem bilo kakove ocjene o njemu, nit ga respektiram nit ne respektiram, nit zalujem nit se veselim
medjutim srz razgovora je sto nismo pocistili one koji rade protiv hrvatske i slicne nebuloze, jebe mi se za meskea ili covjecju ribicu pusicku i slicne, oni su goli kurac u cjeloj prici, jebe mi se i za hdze od franje do plenkija i sekija,
ide mi na kurac al mi bas ide na kurac kad si neko uzme pravo da je on iskljucivo u pravu jer je bio u ratu, to me podsjeti na onu od riblje corbe, oni su ordenje zasluzili i sve sto kazu u redu je , a mi smo se nezahvalni rodili i zbog toga nas sleduje....
i ide mi na kurac kad se gleda samo neke jebene ideoloske okvire pa makar u isto vrijeme i najebo zbog istih a s tim da druge prisiljavaju da najebu s njima
ali ne zun je li vidiš da ti funkcioniranje nalikuje na ovo ostalo forumsko pljucanje. jo ti jamčin da ti umre član plemena, da od mene ne biš ču nišće loše, sve i da je ot pokojni uhljeb bi. tako jo funkcionirun.
ostalo sredi s maramihom
medjutim, ja nisam praljka poslao u hag nego vrli domoljubi koji bi i rodjenu mater prodali za tapsanje po ramenu i neku pinku, otprilike nes tako je i joda napisao
a ja kazem da hag nema nikakovo pravo sudit bilo komu, ako je praljak nekog ubio ili osakatio ili slicno onda isljucivo i ickljucivo pravdu imaju zahtijevati osteceni, nikako politicke kvazitvorevine poput tog suda
na ovom forumu respektiram 6 sugovornika i cak ako im uputim kritiku ili zajebavanje to nije nerespektiranje
a jovi sun se samo radi onog dela ki sun citiro, pogljedoj i reci sun jel grubo zvuči. po meni se to ne bi tribalo izgovoriti ovako rano nakon tragedije. samo to.
2014-04-16
To najbolje pokazuje objava na Twitteru mlade zvijezde bošnjačke ljevice Reufa Bajrovića, miljenika, štoviše zeta američke ambasade, čija je žena na čelu moćne američke fondacije NED-a za Europu, a koji nakon presude piše: „Prva posljedica pravosudno utvrđene činjenice da su ratni ciljevi HZHB zločinački će biti HDZ-ov izborni zakon. Naime, ne može se zločinački cilj ostvariti u parlamentarnoj proceduri“.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/premium/slobodan-praljak-haaski-sud-nino-raspudic-herceg-bosna-1211195?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=1211195&utm_campaign=FB+page+statusi - www.vecernji.hr
........................
Nema mile lale, sad je i presuđeno da je ravnopravnost Hrvata u BiH zločinački projekt...ode izborni zakon.
Vrlo brzo se ukidaju županije......
Trpaj još :)
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/premium/slobodan-praljak-haaski-sud-nino-raspudic-herceg-bosna-1211195?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=1211195&utm_campaign=FB+page+statusi - www.vecernji.hr
........................
Nema mile lale, sad je i presuđeno da je ravnopravnost Hrvata u BiH zločinački projekt...ode izborni zakon.
Vrlo brzo se ukidaju županije......
Trpaj još :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ovi naši bedaci se ufali barem da dobiju izborni zakon i biraju sebi predstavnika al će ih sad Sarajevo tek razguziti.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
asilovski wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/alarmantna-prognoza-domazeta-lose-sada-slijedi-progon-hrvata-u-bih-bosnu-ce-preuzeti-arapi-1098961/
Glavno da ju ne preuzmu Srbi. Ovo je ipak djelomično i naša pobjeda.
crvenkasti-
2014-04-17
Pirova pobjeda. Zapravo to je i kao da ti je žena kazala da imaš najvećeg u selu.crvenkasti wrote:asilovski wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/alarmantna-prognoza-domazeta-lose-sada-slijedi-progon-hrvata-u-bih-bosnu-ce-preuzeti-arapi-1098961/
Glavno da ju ne preuzmu Srbi. Ovo je ipak djelomično i naša pobjeda.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Žuti prsluci se tuku s policijom u Parizu
» žuti alarm
» Žuti prsluci prosvjeduju pred UN-om
» Provalnici najebali
» sad smo najebali od četnika
» žuti alarm
» Žuti prsluci prosvjeduju pred UN-om
» Provalnici najebali