Loša: Hrvati su najebali ko žuti
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Loša: Hrvati su najebali ko žuti
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/alarmantna-prognoza-domazeta-lose-sada-slijedi-progon-hrvata-u-bih-bosnu-ce-preuzeti-arapi-1098961/
Kermit-
2014-04-17
Re: Loša: Hrvati su najebali ko žuti
Pa to se malo davnije znalo..tko je znao koristiti mozag..
Guest- Guest
Jedina nada nam je Mermorandum III.
Kad Srbi počnu sa provođenjem scenarija iz Memoranduma III,onda će se Hrvati ujediniti sa Bošnjacima i bosanskim Arapima,i biti će to posljednji ekser u lijes velikosrpskog ekspanzionizma.
Kad Srbi počnu sa provođenjem scenarija iz Memoranduma III,onda će se Hrvati ujediniti sa Bošnjacima i bosanskim Arapima,i biti će to posljednji ekser u lijes velikosrpskog ekspanzionizma.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hahahaha,
da li moramo opet, ko 918,
da vas oslobodimo, sad od hrvatske,
vidite da nije lako imati suverenitet )
hahahaha
da li moramo opet, ko 918,
da vas oslobodimo, sad od hrvatske,
vidite da nije lako imati suverenitet )
hahahaha
Guest- Guest
Ono..Prvo ce te sa Mujama rjesiti Srbove,pa ce onda Muje rjesiti vas...a vec vidjeno u malo drugacijim konstrukcijama,ali hajde..
Guest- Guest
Memorandum III su zlokobna dokumenta i vjerujem da ćemo se oko toga ujediniti sa Bošnjacima,jer mi više šanse da napokon stanemo na glavu velikosrpskoj ideji,nećemo imati.pismejker wrote:Ono..Prvo ce te sa Mujama rjesiti Srbove,pa ce onda Muje rjesiti vas...a vec vidjeno u malo drugacijim konstrukcijama,ali hajde..
2014-04-22
Mi radimo sa SAD na stabilizaciji Bosne kao unitarne demokratske države pa zar nisi čuo premijer vitez hibrida
Kermit-
2014-04-17
..tja..a da radite malo i ...a dopizdrilo mi vec i pricati..jastreb wrote:Memorandum III su zlokobna dokumenta i vjerujem da ćemo se oko toga ujediniti sa Bošnjacima,jer mi više šanse da napokon stanemo na glavu velikosrpskoj ideji,nećemo imati.pismejker wrote:Ono..Prvo ce te sa Mujama rjesiti Srbove,pa ce onda Muje rjesiti vas...a vec vidjeno u malo drugacijim konstrukcijama,ali hajde..
Guest- Guest
jastreb wrote:Memorandum III su zlokobna dokumenta i vjerujem da ćemo se oko toga ujediniti sa Bošnjacima,jer mi više šanse da napokon stanemo na glavu velikosrpskoj ideji,nećemo imati.pismejker wrote:Ono..Prvo ce te sa Mujama rjesiti Srbove,pa ce onda Muje rjesiti vas...a vec vidjeno u malo drugacijim konstrukcijama,ali hajde..
kakav M-III
Guest- Guest
Odlazim sa olve teme ozlojeđen i iznenađen!
2014-04-22
Zanimljivo da kod nas nema analize samo suhoparne glupostimtko je dao otrov ili frazetine i opći govor ala njonjo kao da je cjeli narod u orvelom romanu ali im je netko penetrirao mali mozak sa borerom osmicom
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Zanimljivo da kod nas nema analize samo suhoparne glupostimtko je dao otrov ili frazetine i opći govor ala njonjo kao da je cjeli narod u orvelom romanu ali im je netko penetrirao mali mozak sa borerom osmicom
Guest- Guest
Pa je kod nas nema da netko pred kamerama kaže govno je govno i u govnima smo samo izazovi i smjernice i fino odjelo. Jer kod nas narod voli samo formu sadržaj je za hrvate suvišanpismejker wrote:asilovski wrote:Zanimljivo da kod nas nema analize samo suhoparne glupostimtko je dao otrov ili frazetine i opći govor ala njonjo kao da je cjeli narod u orvelom romanu ali im je netko penetrirao mali mozak sa borerom osmicom
Kermit-
2014-04-17
Problem,i ne samo po pitanju ove teme..asilovski wrote:Pa je kod nas nema da netko pred kamerama kaže govno je govno i u govnima smo samo izazovi i smjernice i fino odjelo. Jer kod nas narod voli samo formu sadržaj je za hrvate suvišanpismejker wrote:asilovski wrote:Zanimljivo da kod nas nema analize samo suhoparne glupostimtko je dao otrov ili frazetine i opći govor ala njonjo kao da je cjeli narod u orvelom romanu ali im je netko penetrirao mali mozak sa borerom osmicom
Imao sam krav..curu iz vinkovaca..i intenzivno je bila aktivna u HDZ Mladezi,a glavni njen argument za odabir neke bolje pozicije u stranci je bio IZGLED osobe...
Guest- Guest
Dekonstiruiranje i betoniranje u bosnjakistan. Nakon propasti hrvatske politike u BiH ponavljam i ponovno pozivam Hrvate u BiH napose mladje da napuste tu zemlju. U Hrvatskoj imaju mjesto ali i diljem Zapada.
Ilu ostanu tamo kao manjina i trpe turski zulum
Ilu ostanu tamo kao manjina i trpe turski zulum
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Lošo zajebali ste 2000. kas ste pustili da vas Mesić otpusti, odtad je lagani pad u anemiju i infantilnu drzavu..
Pa da to je to, mene isto ženska pitala kako to da imam bradu a odvjetnik sam a ima faks. Ja joj rekao da čekam prestonasljednika da se vrati iz londona a ona hehe kurca ne kontapismejker wrote:Problem,i ne samo po pitanju ove teme..asilovski wrote:Pa je kod nas nema da netko pred kamerama kaže govno je govno i u govnima smo samo izazovi i smjernice i fino odjelo. Jer kod nas narod voli samo formu sadržaj je za hrvate suvišanpismejker wrote:asilovski wrote:Zanimljivo da kod nas nema analize samo suhoparne glupostimtko je dao otrov ili frazetine i opći govor ala njonjo kao da je cjeli narod u orvelom romanu ali im je netko penetrirao mali mozak sa borerom osmicom
Imao sam krav..curu iz vinkovaca..i intenzivno je bila aktivna u HDZ Mladezi,a glavni njen argument za odabir neke bolje pozicije u stranci je bio IZGLED osobe...
Kermit-
2014-04-17
Nis se doli narodu ne pise dobroga,a vlast uzjahala,vidi da jasi retardiranog magareta,i osini jos i zesce..mrkvice treba pristedjeti..asilovski wrote:Pa da to je to, mene isto ženska pitala kako to da imam bradu a odvjetnik sam a ima faks. Ja joj rekao da čekam prestonasljednika da se vrati iz londona a ona hehe kurca ne kontapismejker wrote:Problem,i ne samo po pitanju ove teme..asilovski wrote:Pa je kod nas nema da netko pred kamerama kaže govno je govno i u govnima smo samo izazovi i smjernice i fino odjelo. Jer kod nas narod voli samo formu sadržaj je za hrvate suvišanpismejker wrote:asilovski wrote:Zanimljivo da kod nas nema analize samo suhoparne glupostimtko je dao otrov ili frazetine i opći govor ala njonjo kao da je cjeli narod u orvelom romanu ali im je netko penetrirao mali mozak sa borerom osmicom
Guest- Guest
Nekome je to bio plan i cilj.
I svaka osoba s prosječnim IQ-om to shvaća odavno.
I svaka osoba s prosječnim IQ-om to shvaća odavno.
2014-04-12
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Žuti prsluci se tuku s policijom u Parizu
» žuti alarm
» Žuti prsluci prosvjeduju pred UN-om
» Provalnici najebali
» sad smo najebali od četnika
» žuti alarm
» Žuti prsluci prosvjeduju pred UN-om
» Provalnici najebali
» sad smo najebali od četnika