Loša: Hrvati su najebali ko žuti
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Loša: Hrvati su najebali ko žuti
Nekome je to bio plan i cilj.
I svaka osoba s prosječnim IQ-om to shvaća odavno.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
mene i ne dira presuda u biti, zlocina je bilo, trebali smo vise vlastitim tuzilastvima to prepustiti..
ovako se neka agonija, napetost i medjusobno optuzivanje odrzalo i 22g poslije rata, kvart stoljeca eeee..
Pa meni, detaljno sam opisao operaciju koju sam nazvao OPERACIJA ČARAPAmaggie13 wrote:Nekome je to bio plan i cilj.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
..Mracna neka kletva visi iznad brdovitog Balkana..nikad bilo srece,niti nece izgleda za narode..
Guest- Guest
Ni mene ne dira uopće presuda . Dira me sto je odlučeno tko ce biti kriv a tko ne jer muslimani nemaju presuda a isto su radili zlocine. I sto se zna da se nikoga mora osuditi bez obzira sto nemaju konkretan dokaz protiv nekoga.kic wrote:
mene i ne dira presuda u biti, zlocina je bilo, trebali smo vise vlastitim tuzilastvima to prepustiti..
ovako se neka agonija, napetost i medjusobno optuzivanje odrzalo i 22g poslije rata, kvart stoljeca eeee..
I sto je na koncu došlo do takve tragedije zbog takvih presuda.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kic, vidim da vrlo dobro kužiš... država koja je omogućila i kroz demokratsku proceduru ishodila 3 mandata predsjednicima koji su osvjedočeno neprijateljski bili nastrojeni spram države i naroda kojeg vode je mogla samo i jedino završiti u ovom smjeru i naći se u ovakvom moralnom glibu... za sad nas samo spašava što nema na vidiku realne opasnosti po našu opstojnost ali vrlo brzo bi se to mnoglo na našu štetu promijeniti... a onda najebasmo svi skupa... i šojka također da ne misli da bi ona mogla proći los...kic wrote:
Lošo zajebali ste 2000. kas ste pustili da vas Mesić otpusti, odtad je lagani pad u anemiju i infantilnu drzavu..
2015-08-08
..u kontekstu svega,ne smijes danas niti pokazati prstom na muslimane...a vjerovatno je i neka suma doznacena na anonimni konto,ovoga ili onoga,pa da odluke budu takve..kaja wrote:Ni mene ne dira uopće presuda . Dira me sto je odlučeno tko ce biti kriv a tko ne jer muslimani nemaju presuda a isto su radili zlocine. I sto se zna da se nikoga mora osuditi bez obzira sto nemaju konkretan dokaz protiv nekoga.kic wrote:
I sto je na koncu došlo do takve tragedije zbog takvih presuda.
Guest- Guest
samo nemoj vunene..grebu.RayMabus wrote:Pa meni, detaljno sam opisao operaciju koju sam nazvao OPERACIJA ČARAPAmaggie13 wrote:Nekome je to bio plan i cilj.
2014-04-12
hop hop
saveznike dobro birati i pametno,
jebga, ko se zajebe zajebe, poslije ebanja nema kajanja
saveznike dobro birati i pametno,
jebga, ko se zajebe zajebe, poslije ebanja nema kajanja
https://i.servimg.com/u/f25/20/30/76/79/flag-k10.jpg
"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU"
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Operacija Čarapamaggie13 wrote:samo nemoj vunene..grebu.RayMabus wrote:Pa meni, detaljno sam opisao operaciju koju sam nazvao OPERACIJA ČARAPAmaggie13 wrote:Nekome je to bio plan i cilj.
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t3575p20-rusija-ce-izbaciti-eufor-iz-bih
2014-04-11
nisu vam mesic i covjecja ribica toliko stete nanijeli koliko hdzmichaellcmacha wrote:kic, vidim da vrlo dobro kužiš... država koja je omogućila i kroz demokratsku proceduru ishodila 3 mandata predsjednicima koji su osvjedočeno neprijateljski bili nastrojeni spram države i naroda kojeg vode je mogla samo i jedino završiti u ovom smjeru i naći se u ovakvom moralnom glibu... za sad nas samo spašava što nema na vidiku realne opasnosti po našu opstojnost ali vrlo brzo bi se to mnoglo na našu štetu promijeniti... a onda najebasmo svi skupa... i šojka također da ne misli da bi ona mogla proći los...kic wrote:
Lošo zajebali ste 2000. kas ste pustili da vas Mesić otpusti, odtad je lagani pad u anemiju i infantilnu drzavu..
pa ti reci sto hoces
ne da branim meskea, ogavan je
al pajdo, sjeba vas domoljbna ekipa ko kauboj konja
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t3575p20-rusija-ce-izbaciti-eufor-iz-bih
2014-04-11
kletva plemenapismejker wrote:..Mracna neka kletva visi iznad brdovitog Balkana..nikad bilo srece,niti nece izgleda za narode..
:D
a ča su lošo i kompanija mogli učiniti protiv većinski izabranog steve?michaellcmacha wrote:kic, vidim da vrlo dobro kužiš... država koja je omogućila i kroz demokratsku proceduru ishodila 3 mandata predsjednicima koji su osvjedočeno neprijateljski bili nastrojeni spram države i naroda kojeg vode je mogla samo i jedino završiti u ovom smjeru i naći se u ovakvom moralnom glibu... za sad nas samo spašava što nema na vidiku realne opasnosti po našu opstojnost ali vrlo brzo bi se to mnoglo na našu štetu promijeniti... a onda najebasmo svi skupa... i šojka također da ne misli da bi ona mogla proći los...kic wrote:
državu tribo podiliti na istru, zagorje, slavoniju, liku, hercegbosnu, dalmaciju i dubrovnik, razjedinjeni bismo bili jači.
2014-04-16
michaellcmacha wrote:kic, vidim da vrlo dobro kužiš... država koja je omogućila i kroz demokratsku proceduru ishodila 3 mandata predsjednicima koji su osvjedočeno neprijateljski bili nastrojeni spram države i naroda kojeg vode je mogla samo i jedino završiti u ovom smjeru i naći se u ovakvom moralnom glibu... za sad nas samo spašava što nema na vidiku realne opasnosti po našu opstojnost ali vrlo brzo bi se to mnoglo na našu štetu promijeniti... a onda najebasmo svi skupa... i šojka također da ne misli da bi ona mogla proći los...kic wrote:
najvaznije je odrediti putanju nanovo, ne mozemo dizat tenzije vise ali moramo odrediti stateske stvari
michaellcmacha wrote:kod mene danas antife slave... uz ovo
evo, neki i na forumu slave uz to
nije mi dan za neko silno prepucavanje, pa ti slobodno opravdavaj burduša i skladatelja i dokumentariste i krivotvoritelje i ine druge koji slave danas dan republike a ja im samo i jedino želim da u narednom vremenu nalete na generaciju hrvata koja će ih neopterećena povijesnim naturanjima krivice pomesti do zadnjeg... nije uopće pitanje da i će se to dogoditi samo je upitno kada... a meni je pak žao što to nije odrađemo za mog mandata... nema dugo je onako neobvezujuće pao upit "što vi to sve ne potukoste kad ste već imali priliku" neki bi se mogli iznenaditi kolika je "zloća" zbog svega ovoga akumulirana u mlađim naraštajima...Leviathan2 wrote:nisu vam mesic i covjecja ribica toliko stete nanijeli koliko hdzmichaellcmacha wrote:kic, vidim da vrlo dobro kužiš... država koja je omogućila i kroz demokratsku proceduru ishodila 3 mandata predsjednicima koji su osvjedočeno neprijateljski bili nastrojeni spram države i naroda kojeg vode je mogla samo i jedino završiti u ovom smjeru i naći se u ovakvom moralnom glibu... za sad nas samo spašava što nema na vidiku realne opasnosti po našu opstojnost ali vrlo brzo bi se to mnoglo na našu štetu promijeniti... a onda najebasmo svi skupa... i šojka također da ne misli da bi ona mogla proći los...kic wrote:
pa ti reci sto hoces
ne da branim meskea, ogavan je
al pajdo, sjeba vas domoljbna ekipa ko kauboj konja
2015-08-08
bit će još dana za megdana... niti je sve sa nama počelo niti će sve sa nama završiti... ali nekako će već biti...kic wrote:michaellcmacha wrote:kic, vidim da vrlo dobro kužiš... država koja je omogućila i kroz demokratsku proceduru ishodila 3 mandata predsjednicima koji su osvjedočeno neprijateljski bili nastrojeni spram države i naroda kojeg vode je mogla samo i jedino završiti u ovom smjeru i naći se u ovakvom moralnom glibu... za sad nas samo spašava što nema na vidiku realne opasnosti po našu opstojnost ali vrlo brzo bi se to mnoglo na našu štetu promijeniti... a onda najebasmo svi skupa... i šojka također da ne misli da bi ona mogla proći los...kic wrote:
najvaznije je odrediti putanju nanovo, ne mozemo dizat tenzije vise ali moramo odrediti stateske stvari
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Opet?jastreb wrote:Jedina nada nam je Mermorandum III.
Kad Srbi počnu sa provođenjem scenarija iz Memoranduma III,onda će se Hrvati ujediniti sa Bošnjacima i bosanskim Arapima,i biti će to posljednji ekser u lijes velikosrpskog ekspanzionizma.
Oni nemaju Migovedzango wrote:Opet?jastreb wrote:Jedina nada nam je Mermorandum III.
Kad Srbi počnu sa provođenjem scenarija iz Memoranduma III,onda će se Hrvati ujediniti sa Bošnjacima i bosanskim Arapima,i biti će to posljednji ekser u lijes velikosrpskog ekspanzionizma.
2014-04-11
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Žuti prsluci se tuku s policijom u Parizu
» žuti alarm
» Žuti prsluci prosvjeduju pred UN-om
» Provalnici najebali
» sad smo najebali od četnika
» žuti alarm
» Žuti prsluci prosvjeduju pred UN-om
» Provalnici najebali