Umro general Praljak
Page 38 of 43
Page 38 of 43 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
Re: Umro general Praljak
Daj stvarno? Dobra si :)kaja wrote:I ja sam na mobu .. očoraviti cu..Noor wrote:Bome kaji...ja samo pratim s mobamaggie13 wrote:Kaja, svaka cast na volji i strpljenju
Tebi i norki.
Meni je mob samo za čitanje, nema puno pisanja :)
Ja nisam na mobu.maggie13 wrote:Ne samo danas.Noor wrote:Bome kaji...ja samo pratim s mobamaggie13 wrote:Kaja, svaka cast na volji i strpljenju
Tebi i norki.
I ja sam na mobu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Noor wrote:Daj stvarno? Dobra si :)kaja wrote:I ja sam na mobu .. očoraviti cu..Noor wrote:Bome kaji...ja samo pratim s mobamaggie13 wrote:Kaja, svaka cast na volji i strpljenju
Tebi i norki.
zasto, imas previse debele prste )
ko maljevi ;)
Guest- Guest
Empatija je nešto što je dano čovjeku od Boga...Da osjetiš patnju drugog bića kao svoju...Tada ćete dati sebi priliku biti ljudi...I ništa više od toga...
red wolf-
2016-02-10
Meni isto...Noor wrote:Daj stvarno? Dobra si :)kaja wrote:I ja sam na mobu .. očoraviti cu..Noor wrote:Bome kaji...ja samo pratim s mobamaggie13 wrote:Kaja, svaka cast na volji i strpljenju
Tebi i norki.
Ubije me dok napišem dva slova, a da o c/p ili stavljanju forografija niti ne govorim...
To mi je sf...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Nije vam tu bilo zanimljivo biti zlocinci.dzango wrote:Ma mogu. Nego mi čudan ta logika. Kada smo otišli mi zločinci, oni onda napravili logor. Dok smo tamo bili mi zločinci, tamo nije bilo logora već ke bila lepa kasarna i vazduhoplovna vojna gimnazija.maggie13 wrote:Ne mozes ti zamislit ni da je po Srbiji bilo toliko logora, dusica mola.dzango wrote:Jeste. Partijske vojske gde se napredovalo na osnovu moralno političke podobnosti.Eroo wrote:JNA je bila qratz na biciklu.Oni su samo glumili su vojsku.dzango wrote:
Šta mi uradiše sa kasarnom. A nije vam valjala JNA.6
Sve vojske iza željezne zavjese su bile iste - obični uhljebi.
Ali dok sam ja bio tamo, nije bilo logora. Ne mogu da zamislim da su u našim hangarima posle bila mučilišta sa stotinama zatvorenika. Tu je inače bila smeštena i vojna gimnazija.
Ocito, sudeci po daljnjem razvoju dogadjaja.
2014-04-12
Matori ste,Totenkopf wrote:Meni isto...Noor wrote:Daj stvarno? Dobra si :)kaja wrote:I ja sam na mobu .. očoraviti cu..Noor wrote:Bome kaji...ja samo pratim s mobamaggie13 wrote:Kaja, svaka cast na volji i strpljenju
Tebi i norki.
Ubije me dok napišem dva slova, a da o c/p ili stavljanju forografija niti ne govorim...
To mi je sf...
Na cemu si tiii?dzango wrote:Ja nisam na mobu.maggie13 wrote:Ne samo danas.Noor wrote:Bome kaji...ja samo pratim s mobamaggie13 wrote:Kaja, svaka cast na volji i strpljenju
Tebi i norki.
I ja sam na mobu.
2014-04-12
Več smo bili zločinci kada smo došli. Jedinica je proglašena zločinačkom još na Divuljama.maggie13 wrote:Nije vam tu bilo zanimljivo biti zlocinci.dzango wrote:Ma mogu. Nego mi čudan ta logika. Kada smo otišli mi zločinci, oni onda napravili logor. Dok smo tamo bili mi zločinci, tamo nije bilo logora već ke bila lepa kasarna i vazduhoplovna vojna gimnazija.maggie13 wrote:Ne mozes ti zamislit ni da je po Srbiji bilo toliko logora, dusica mola.dzango wrote:Jeste. Partijske vojske gde se napredovalo na osnovu moralno političke podobnosti.Eroo wrote:
JNA je bila qratz na biciklu.Oni su samo glumili su vojsku.
Sve vojske iza željezne zavjese su bile iste - obični uhljebi.
Ali dok sam ja bio tamo, nije bilo logora. Ne mogu da zamislim da su u našim hangarima posle bila mučilišta sa stotinama zatvorenika. Tu je inače bila smeštena i vojna gimnazija.
2014-04-19
Na vinu.maggie13 wrote:Na cemu si tiii?dzango wrote:Ja nisam na mobu.maggie13 wrote:Ne samo danas.Noor wrote:Bome kaji...ja samo pratim s mobamaggie13 wrote:Kaja, svaka cast na volji i strpljenju
Tebi i norki.
I ja sam na mobu.
2014-04-19
Sora wrote:Ne laprdaj eroEroo wrote:U zbirnim centrima se nije ubijalo, posebno ne masovno, kao što su to radili muslimani po Bosni i sj. Hercegovini. .red wolf wrote:Uvijek treba saslušati i drugu stranu...
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/bivsi-zatvorenici-u-logorima-hvo-a-nakon-izricanje-presude-malo-su-dobili-sto-su-nam-radili-nije-bilo-dana-da-nisam-ocekivao-smrt/6801093/
Nije lako, ali moramo učiti iz prošlosti...
A to da nije bilo dovoljn hrane...jebiga, u ratu nikad nema dovoljno hrane. U Hercegovini čak ni u miru.
Šta kaže njihovih 500,000 izbjeglica nastanjenih po hrvatskim hotelima u ono vrijeme?
Šta kaže njihovih 12,000 ranjenika, koji su se liječili (za badave) po hrvatskim bolnicama?
Šta kaže Alijina vojska koja se obučavala po hrvatskim učilištima i vojnim centrima?
Sve je dokumentirano u Praljkovim knjigama. Povijest će se pisati na temelju njih i ne na temelju
onoga šta su krivo svjedočili u Haagu Manolić i Mesić, ili što laprda kokoška Pusić, Pernar i slični. .
Sve je zapisamo zauvijek
Nikad nisu odgovarali oni koji su odveli mog Fahira i na svirep način ga ubili. I ne samo što su ga ubili nego mu i tijelo sakrili – kao da mogu sakriti svoj zločin i sebe zaštititi. Danas oni šetaju gradom i susrećem ih. Uz pomoć Hrvatske i dvojnog državljanstva sankcije i pravdu izbjegavaju. Bolan je to osjećaj i ne može biti drugačije. Jadranko Prlić je živ, a moj suprug je mrtav, porodica raseljena, komšije izranjavane, kuće srušene ili zapaljene. Svu nadu sad mi budi Haški sud i osuda koju očekujemo, a to je da budu proglašeni krivim po svim tačkama optužnice", dodaje Penava.
Oni gore nikad nisu odgovarali. Alija ih je nagrađivao činovima.
Imam tu i snimak vaše TV na ovi temu - zove se "60 minuta".
Imam je pri ruci, ali nema to smisla tebi postavljat.
Sve je zapisano zuvijek,kažeš? Da, u našim srcima.
Naša leđa vam nikad više neće biti na raspolaganje.
Ni za nož, a ni za podršku. Ostadoste sami, jer ste to tražili.
Ako ti netko u ZG kaže drugačije vjeruj mi da te laže.
Takvi su Hrvati.
Ne mislim da je to dobra osobina, ali ovo ti je živa istina.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pratio vas dobar glas preteca, ebga.dzango wrote:Več smo bili zločinci kada smo došli. Jedinica je proglašena zločinačkom još na Divuljama.maggie13 wrote:Nije vam tu bilo zanimljivo biti zlocinci.dzango wrote:Ma mogu. Nego mi čudan ta logika. Kada smo otišli mi zločinci, oni onda napravili logor. Dok smo tamo bili mi zločinci, tamo nije bilo logora već ke bila lepa kasarna i vazduhoplovna vojna gimnazija.maggie13 wrote:Ne mozes ti zamislit ni da je po Srbiji bilo toliko logora, dusica mola.dzango wrote:
Jeste. Partijske vojske gde se napredovalo na osnovu moralno političke podobnosti.
2014-04-12
Ja da pišem s laptopa bila bi dva put tjedno na forumu. Tamo nešto radim pa sretna kada ga ugasim.
Nego ovako, mob blizu pa dohvatim da vidim sto radite svako malo..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kad bi znao na cemu sam ja, eh.6dzango wrote:Na vinu.maggie13 wrote:Na cemu si tiii?dzango wrote:Ja nisam na mobu.maggie13 wrote:Ne samo danas.Noor wrote:
Bome kaji...ja samo pratim s moba
I ja sam na mobu.
2014-04-12
Crnom?dzango wrote:Na vinu.maggie13 wrote:Na cemu si tiii?dzango wrote:Ja nisam na mobu.maggie13 wrote:Ne samo danas.Noor wrote:
Bome kaji...ja samo pratim s moba
I ja sam na mobu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zar ti je mozak izgorio od udisanja otrovnih isparavanja tjekom sakupljanja sekundarnog otpada? Treba u životu pročitati nešto dulje od partijske knjižice i basni o titu i svinjskoj glavi.Sora wrote:EDirlewanger wrote:Postavljate kriva pitanja. Nije pitanje zašto se hrvatski Mishima odlučio za taj potez, već zašto praljkovi podređeni u stilu armenskih osvetnika ne šalju u pakao one koji su to omogućili.
Pravo pitanje bogme
Vis kako se niste sjetili armenskih osvetnika
Jebote
Kak ima bolesne DUBRADI na netu
Tako i ja. 90% s moba.kaja wrote:Ja da pišem s laptopa bila bi dva put tjedno na forumu. Tamo nešto radim pa sretna kada ga ugasim.
2014-04-12
Nemam...tanki su i prekrasni, s divnim manikiranim noktimapizzon wrote:Noor wrote:Daj stvarno? Dobra si :)kaja wrote:I ja sam na mobu .. očoraviti cu..Noor wrote:Bome kaji...ja samo pratim s mobamaggie13 wrote:Kaja, svaka cast na volji i strpljenju
Tebi i norki.
zasto, imas previse debele prste )
ko maljevi ;)
Page 38 of 43 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
Similar topics
» General Praljak: HVO u Bosni nisu slabili neprijatelji,vec je on slabljen iznutra
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
Page 38 of 43