Umro general Praljak
Page 12 of 43
Page 12 of 43 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 27 ... 43
Re: Umro general Praljak
govorim općenito na političko djelovanjegargamel0101 wrote:Kakve veze NWO i pederluk imaju sa time sto Rusi nazivaju Praljka ratnim kriminalcem?mortal-joint wrote:Rusi su se snažno postavili u borbi protiv NWO, protiv nametanja pederluka, gmo...kic wrote:gargamel0101 wrote:Ovako nas RT dozivljava. Braca Rusi, RIP za Praljka
hibridni rat ovo-ono
ali Rusi nam stvarno nisu kompici..
malo je tko, ali oni jako jako malo..
naravno da ne podržavam taj njihov stav o generalu Praljku, ali što očekivati od pravoslavaca koji podržavaju srbe.... ipak ni njima nisu uvijek potpuno naklonjeni
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Pade mi na pamet ona prica kojom su nam isirali mozak kao djeci. Ovaj sud ne priznajem bla,bla bla,. Sto on ne potegnu otrov tada, Praljak ne bi trebao danas.
2014-04-14
Jesu al zajebo ih je jer sad je jasno da federacija nema budućnostiepikur37 wrote:Praljku su presudili sugavi ameri......rusija jos ima obzira koliko smo mi vazalno djubre.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
fora je da bi i za Zapad bi bio da se nije ubiogargamel0101 wrote:Kakve veze NWO i pederluk imaju sa time sto Rusi nazivaju Praljka ratnim kriminalcem?mortal-joint wrote:Rusi su se snažno postavili u borbi protiv NWO, protiv nametanja pederluka, gmo...kic wrote:gargamel0101 wrote:Ovako nas RT dozivljava. Braca Rusi, RIP za Praljka
hibridni rat ovo-ono
Nakon Lexa još manje, a ameri nam sredili tako da...kic wrote:gargamel0101 wrote:Ovako nas RT dozivljava. Braca Rusi, RIP za Praljka
hibridni rat ovo-ono
Kermit-
2014-04-17
Tocno, a tu je i poruka ostalima; slobodno se ubijte, necemo vam branitiNoor wrote:uopće, jako je neodgovorno da pri izricanju ovakvih presuda nemaju jedan medicinski tim već u niskom startu, jer moguće reakcije na čitanje su različite, od slabosti i nesvjestice, do srčanih udara ili ovakvih situacija kad treba reagirati u vrlo, vrlo kratkom roku.maggie13 wrote:Nisam slusala.kaja wrote:englez kako čujem, mada tu pišu nizozemacmaggie13 wrote:Odakle je sudac?kaja wrote:
pa njegova presuda sa praljkovim trovanjem ima reputaciju običnog govna kao i njegov dignitet suca. od sada zauvijek.
koji god da je.
ovaj im je stavio točku na sud i pravdu.
Kad je rekao da spuste zatvore, kao da je Praljak popio Panadol.
nema veze, bitno da si je stari fosil prije odlaska na posao jutros popil tableticu za tlak i cirkulaciju.
da može izdržati sve napore za mikrofonom.
2014-04-12
A Rusi su se posrali i popisali na njega, a da se jos nije posteno ohladio. Sto je gore?epikur37 wrote:Praljku su presudili sugavi ameri......rusija jos ima obzira koliko smo mi vazalno djubre.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Fora je da je RT tako naslovio svoj video. Covjek se jos nije posteno ohladio, a Rusi se posrali i popisali na njega.mutava baštarda wrote:fora je da bi i za Zapad bi bio da se nije ubiogargamel0101 wrote:Kakve veze NWO i pederluk imaju sa time sto Rusi nazivaju Praljka ratnim kriminalcem?mortal-joint wrote:Rusi su se snažno postavili u borbi protiv NWO, protiv nametanja pederluka, gmo...kic wrote:gargamel0101 wrote:Ovako nas RT dozivljava. Braca Rusi, RIP za Praljka
hibridni rat ovo-ono
2015-07-23
Amerika s Trumpom i Amerika s Clintonicom nije ista. Clintoni su bili potpuno na strani masona. Ovaj se pokazao suprotan.mutava baštarda wrote:fora je da bi i za Zapad bi bio da se nije ubiogargamel0101 wrote:Kakve veze NWO i pederluk imaju sa time sto Rusi nazivaju Praljka ratnim kriminalcem?mortal-joint wrote:Rusi su se snažno postavili u borbi protiv NWO, protiv nametanja pederluka, gmo...kic wrote:gargamel0101 wrote:Ovako nas RT dozivljava. Braca Rusi, RIP za Praljka
hibridni rat ovo-ono
2014-04-16
Opet to nema nikakve veze sa naslovom videa. Ono, Rusi zabrijali da su spasioci svijeta, pa ce sve koji nisu pravoslavci zvati ratnim kriminalcima. Daj molim te.mortal-joint wrote:
, ali što očekivati od pravoslavaca koji podržavaju srbe.... ipak ni njima nisu uvijek potpuno naklonjeni
2015-07-23
Svi ga tako nazivaju na naslovnicama.gargamel0101 wrote:Fora je da je RT tako naslovio svoj video. Covjek se jos nije posteno ohladio, a Rusi se posrali i popisali na njega.mutava baštarda wrote:fora je da bi i za Zapad bi bio da se nije ubiogargamel0101 wrote:Kakve veze NWO i pederluk imaju sa time sto Rusi nazivaju Praljka ratnim kriminalcem?mortal-joint wrote:Rusi su se snažno postavili u borbi protiv NWO, protiv nametanja pederluka, gmo...kic wrote:
hibridni rat ovo-ono
Ta to je bio i cilj.
Prije tjedan dana Mladic, sad Praljak.
Strancima su isti.
2014-04-12
Taj je bio samo pozer.abraham wrote:Pade mi na pamet ona prica kojom su nam isirali mozak kao djeci. Ovaj sud ne priznajem bla,bla bla,. Sto on ne potegnu otrov tada, Praljak ne bi trebao danas.
2014-04-12
to je ruski hibridni rat protiv samostalne i suverene hrvatske. a što je presuda haaga, grada koji je u EU kao i Hrvatska?gargamel0101 wrote:Fora je da je RT tako naslovio svoj video. Covjek se jos nije posteno ohladio, a Rusi se posrali i popisali na njega.mutava baštarda wrote:fora je da bi i za Zapad bi bio da se nije ubiogargamel0101 wrote:Kakve veze NWO i pederluk imaju sa time sto Rusi nazivaju Praljka ratnim kriminalcem?mortal-joint wrote:Rusi su se snažno postavili u borbi protiv NWO, protiv nametanja pederluka, gmo...kic wrote:
hibridni rat ovo-ono
RayMabus wrote:Jesu al zajebo ih je jer sad je jasno da federacija nema budućnostiepikur37 wrote:Praljku su presudili sugavi ameri......rusija jos ima obzira koliko smo mi vazalno djubre.
"Mislim da ova presuda neće imati velik utjecaj na odnose Hrvatske i BiH u budućnosti. Mi smo prijateljske države i tu politiku planiramo nastaviti voditi, mi smo okrenuti budućnosti. Siguran sam da većeg zagovornika za europski put BiH od Hrvatske nema i mi ćemo tu suradnju nastaviti"
Premijer misli drukčije.
Guest- Guest
taj je isto izručivao svoje generale, kao što trump izručuje svoje..maggie13 wrote:Taj je bio samo pozer.abraham wrote:Pade mi na pamet ona prica kojom su nam isirali mozak kao djeci. Ovaj sud ne priznajem bla,bla bla,. Sto on ne potegnu otrov tada, Praljak ne bi trebao danas.
Matija Babić
2 sata ·
Haag i na Facebooku štakore izvuče iz jazbina, a govna izbaci na površinu. Izjadajte se nacionalistički ograničeni seljačići o zlom svijetu i uroti protiv poštenih domoljuba koji su logorima branili dom, kao ograničena nacionalistička Srbadija nakon osude Mladiću. Mrzite, vrijeđajte, prijetite ubojstvima poput vaših heroja. Idem prošetat po Hyde Parku dok se ne vratite u kladionice, pa ću dat nekom da vas sve odjednom izblokira.
seronja...Noor wrote:
Matija Babić
2 sata ·
Haag i na Facebooku štakore izvuče iz jazbina, a govna izbaci na površinu. Izjadajte se nacionalistički ograničeni seljačići o zlom svijetu i uroti protiv poštenih domoljuba koji su logorima branili dom, kao ograničena nacionalistička Srbadija nakon osude Mladiću. Mrzite, vrijeđajte, prijetite ubojstvima poput vaših heroja. Idem prošetat po Hyde Parku dok se ne vratite u kladionice, pa ću dat nekom da vas sve odjednom izblokira.
ovo je bilo efektno ocekujem nosanje kostiju uskoro i negiranje presude a priznavanje h. suda
svejedno , rat je sluzbeno gotov
svejedno , rat je sluzbeno gotov
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
On je nebitan jer ovo je za stalnoMaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Jesu al zajebo ih je jer sad je jasno da federacija nema budućnostiepikur37 wrote:Praljku su presudili sugavi ameri......rusija jos ima obzira koliko smo mi vazalno djubre.
"Mislim da ova presuda neće imati velik utjecaj na odnose Hrvatske i BiH u budućnosti. Mi smo prijateljske države i tu politiku planiramo nastaviti voditi, mi smo okrenuti budućnosti. Siguran sam da većeg zagovornika za europski put BiH od Hrvatske nema i mi ćemo tu suradnju nastaviti"
Premijer misli drukčije.
Sad će majice sa Prajkovim likom, KC će držati mise zadušnici, obljetnice svaku godinu i tako to
Plenković je tu kratkotrajno
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Jesu al zajebo ih je jer sad je jasno da federacija nema budućnostiepikur37 wrote:Praljku su presudili sugavi ameri......rusija jos ima obzira koliko smo mi vazalno djubre.
[size=37]"Mislim da ova presuda neće imati velik utjecaj na odnose Hrvatske i BiH u budućnosti. Mi smo prijateljske države i tu politiku planiramo nastaviti voditi, mi smo okrenuti budućnosti. Siguran sam da većeg zagovornika za europski put BiH od Hrvatske nema i mi ćemo tu suradnju nastaviti"[/size]
[size=37]Premijer misli drukčije.[/size]
Ta-dam i to je to....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mile petarda je junakdzango wrote:Kakva je to junačka smrt kada se otruješ?jastreb wrote:Izabrao je junačku smrt!
O ovome će se pjevati pjesme.
Najčasnija smrt nekog Hrvata u ovome stoljeću.
Blago tome ko dovjeka živi
Imao se rašta i roditi!
(Njegoš)
hteo je samo pola grada da
povuče za sobom
Similar topics
» General Praljak: HVO u Bosni nisu slabili neprijatelji,vec je on slabljen iznutra
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
Page 12 of 43