Umro general Praljak
Page 14 of 43
Page 14 of 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Re: Umro general Praljak
zapravo tuta- "nikad izdan nikad prodan"asilovski wrote:do sada im je bio heroj Kutle
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
grubo je reći da će se naricati, ali da će biti opjevan uz gusle, budi siguran u to...Iknar je gay wrote:Sad mogu narikati uz gusle.asilovski wrote:Yukio Mishimu i narodnog herojaIknar je gay wrote:Napokon i Hercegovci dobiše svog Che Guevaru
Već vidim Remove Kebab s Praljkovom ikonom.Praljak će zamjeniti onog ružnog Srbina harmonikaša.RayMabus wrote:I postao ikona nove desnice u Evropivuksadinare wrote:svaka cast..mogao je izaci na slobodu vec sutra...ali bolje casno umrijeti
Antiislam
Zaboravljate zašto su tuženi
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
tuta i je drzao praljku pistolj na celu...kad je htio dolje reda uvesti...zatim je praljak smjenjen
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa zar to nije isto ?mutava baštarda wrote:grubo je reći da će se naricati, ali da će biti opjevan uz gusle, budi siguran u to...Iknar je gay wrote:Sad mogu narikati uz gusle.asilovski wrote:Yukio Mishimu i narodnog herojaIknar je gay wrote:Napokon i Hercegovci dobiše svog Che Guevaru
2015-07-23
na guslama se ne nariče nego veličaju junačka djela...Iknar je gay wrote:pa zar to nije isto ?mutava baštarda wrote:grubo je reći da će se naricati, ali da će biti opjevan uz gusle, budi siguran u to...Iknar je gay wrote:Sad mogu narikati uz gusle.asilovski wrote:Yukio Mishimu i narodnog herojaIknar je gay wrote:Napokon i Hercegovci dobiše svog Che Guevaru
Zap.Hercegovci su uništili guslarsko pojanje. Crnogorci su ostali pojam po tom pitanju.mutava baštarda wrote:na guslama se ne nariče nego veličaju junačka djela...Iknar je gay wrote:pa zar to nije isto ?mutava baštarda wrote:grubo je reći da će se naricati, ali da će biti opjevan uz gusle, budi siguran u to...Iknar je gay wrote:Sad mogu narikati uz gusle.asilovski wrote:
Yukio Mishimu i narodnog heroja
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sada smo na all time kebab remover ljestvici malo ispod židovaIknar je gay wrote:Već vidim Remove Kebab s Praljkovom ikonom.Praljak će zamjeniti onog ružnog Srbina harmonikaša.RayMabus wrote:I postao ikona nove desnice u Evropivuksadinare wrote:svaka cast..mogao je izaci na slobodu vec sutra...ali bolje casno umrijeti
Antiislam
2014-04-15
Bit će još napada po EvropiIknar je gay wrote:Već vidim Remove Kebab s Praljkovom ikonom.Praljak će zamjeniti onog ružnog Srbina harmonikaša.RayMabus wrote:I postao ikona nove desnice u Evropivuksadinare wrote:svaka cast..mogao je izaci na slobodu vec sutra...ali bolje casno umrijeti
Antiislam
Praljak samo može biti sve veća i veća legenda nikako manja
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a i kod nas u valajima slabo. čardak je jedni koji voli slušati gusle pa su tekstove prilagodili njemu...jastreb wrote:Zap.Hercegovci su uništili guslarsko pojanje. Crnogorci su ostali pojam po tom pitanju.mutava baštarda wrote:na guslama se ne nariče nego veličaju junačka djela...Iknar je gay wrote:pa zar to nije isto ?mutava baštarda wrote:grubo je reći da će se naricati, ali da će biti opjevan uz gusle, budi siguran u to...Iknar je gay wrote:
Sad mogu narikati uz gusle.
Ma ja mislim kako je to sve igrokaz.Popio vodicu ili rakiju a možda već sutra u šetni Uskršnjim otocima ili Costa Rici
2015-07-23
čekaj,kako ide,Srbi,pa Židovi,ona tek mi ?n_razbojnik wrote:Sada smo na all time kebab remover ljestvici malo ispod židovaIknar je gay wrote:Već vidim Remove Kebab s Praljkovom ikonom.Praljak će zamjeniti onog ružnog Srbina harmonikaša.RayMabus wrote:I postao ikona nove desnice u Evropivuksadinare wrote:svaka cast..mogao je izaci na slobodu vec sutra...ali bolje casno umrijeti
Antiislam
Mislim kako Mladićev score iz Srebrenice više nitko ne može tak lako dostić.
2015-07-23
epikur37 wrote:Za RH su strateski saveznici na balkanu muslimani, na prvom mjestu Bosnjaci i Sarajevo a onda siptari.
A praljak, tuzna epizoda.....pjesnik, gubitnik.
baš si blesavi bosanac, zapravo je jedini pobjedio haški sud
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisu meni Srbi relevantni, 500 godina prve bračne noći to čini bratoubilačkim pohodomIknar je gay wrote:čekaj,kako ide,Srbi,pa Židovi,ona tek mi ?n_razbojnik wrote:Sada smo na all time kebab remover ljestvici malo ispod židovaIknar je gay wrote:Već vidim Remove Kebab s Praljkovom ikonom.Praljak će zamjeniti onog ružnog Srbina harmonikaša.RayMabus wrote:I postao ikona nove desnice u Evropivuksadinare wrote:svaka cast..mogao je izaci na slobodu vec sutra...ali bolje casno umrijeti
Antiislam
2014-04-15
o jebo ten_razbojnik wrote:Nisu meni Srbi relevantni, 500 godina prve bračne noći to čini bratoubilačkim pohodomIknar je gay wrote:čekaj,kako ide,Srbi,pa Židovi,ona tek mi ?n_razbojnik wrote:Sada smo na all time kebab remover ljestvici malo ispod židovaIknar je gay wrote:Već vidim Remove Kebab s Praljkovom ikonom.Praljak će zamjeniti onog ružnog Srbina harmonikaša.RayMabus wrote:
I postao ikona nove desnice u Evropi
Antiislam
2015-07-23
to jedino u američkom akcijskom filmuIknar je gay wrote:Ma ja mislim kako je to sve igrokaz.Popio vodicu ili rakiju a možda već sutra u šetni Uskršnjim otocima ili Costa Rici
Zbogom Generale,pocivaj nam u miru
Ti mislio? sa čime ako se sme da znadzango wrote:Ja mislio da su nindže.Stanojko wrote:I oni su samuraji...dzango wrote:Koju poruku? Da je izlaz u samoubistvu? Hitler i Himler su se takođe ubili.Noor wrote:ovdje ona pronosi i poruku, koja piše povijest. bez obzira na presudu...to je jednostavno tako.dzango wrote:
Audestrukcija kreće od bezizlaza. Ne mislim da je on bio u takvoj situaciji. Nepravdu je teško prihvatiti i razumem frustraciju. Ali to sve ne sme biti razlog samoubistva. Naročito ne sme da bude sad nekakav idol. Inače ste najebali.
Zivjet ce vjecnoIknar je gay wrote:Ma ja mislim kako je to sve igrokaz.Popio vodicu ili rakiju a možda već sutra u šetni Uskršnjim otocima ili Costa Rici
To je ono najgore a to je i htio
Ovim potezom .
No. Kakav narod takvi heroji
Šehid što bi se ono reklo, i to kakavSora wrote:Zivjet ce vjecnoIknar je gay wrote:Ma ja mislim kako je to sve igrokaz.Popio vodicu ili rakiju a možda već sutra u šetni Uskršnjim otocima ili Costa Rici
Ovim potezom .
2014-04-15
Jeli ga čekaju djevice ?n_razbojnik wrote:Šehid što bi se ono reklo, i to kakavSora wrote:Zivjet ce vjecnoIknar je gay wrote:Ma ja mislim kako je to sve igrokaz.Popio vodicu ili rakiju a možda već sutra u šetni Uskršnjim otocima ili Costa Rici
Ovim potezom .
2015-07-23
Page 14 of 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Similar topics
» General Praljak: HVO u Bosni nisu slabili neprijatelji,vec je on slabljen iznutra
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
Page 14 of 43