Umro general Praljak
Page 8 of 43
Page 8 of 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Re: Umro general Praljak
Hrvatska je prva država u povijesti koja je osuđena za agresiju na narod čijih je izbjeglica u tom trenutku zbrinjavala preko 450.000. Istovremeno predsjednik Bošnjaka primio je najviši oredn od svog "agresora" Tuđmana.
I onda se netko pita što je bilo Praljku? Čovjek je odlučio - U izboru između ponižene slobode i ponosne smrti izabrati ovo drugo.
Nikada ovakvog sina Hrvatska nije imala. Nikada.
dzango wrote:Audestrukcija kreće od bezizlaza. Ne mislim da je on bio u takvoj situaciji. Nepravdu je teško prihvatiti i razumem frustraciju. Ali to sve ne sme biti razlog samoubistva. Naročito ne sme da bude sad nekakav idol. Inače ste najebali.Noor wrote:samouništenje u ovom slučaju je čin koji ne može biti časniji. radije umrijet nego živjet s takvom mrljom, a nedužan.dzango wrote:Normalno da je video. Bez autoagresije. Agresija treba da bude uprena prema sudu a ne prema sebi. Samouništenje nije rešenje.Noor wrote:pa cijeli je svijet vidio reakciju te "junačine"...asilovski wrote:
Mladić je sociopata, slabić i egomanijak on ovo ne bi napravio da mu 10 puta izreknu kaznu penetriranja kroz anus
ponos i čast ovom ljudini bili su važniji od života.
Idol treba biti netko tko voli neprijatelja, i tko okreće drugi obraz. Netko poput Isusa.
Guest- Guest
U izboru između ponižene slobode i ponosne smrti izabrao je - ponizenu smrt...kic wrote:
Hrvatska je prva država u povijesti koja je osuđena za agresiju na narod čijih je izbjeglica u tom trenutku zbrinjavala preko 450.000. Istovremeno predsjednik Bošnjaka primio je najviši oredn od svog "agresora" Tuđmana.
I onda se netko pita što je bilo Praljku? Čovjek je odlučio - U izboru između ponižene slobode i ponosne smrti izabrati ovo drugo.
kic wrote:Sabina Spielrein wrote:Kažu kako je umro u bolnici, tek su ga nakon sat i pol odvezli u bolnicu, nisu se žurili.
cuj to..
Da.
Krajičkom oka vidim prinosi nešto ustima, pomislim ma nije valjda otrov, umišljam, gledam tulave oko njega, nitko ne skače, nitko ne djeluje, sudac bleji k'o zombi.
Nestaje slika Praljka, samo sudac, obrana, sjede i gledaju, nakon par minuta se ustaju i pokušavaju nešto vidjeti, zaključujem da je Praljak na tlu.
I sad očekuješ kako ga u roku par minuta odvoze u bolnicu, ništa.
Tako sat i pol, bavili su se neprilaženjem sudu i postavljanjem ljudi, ali nema hitne, nakon sat i pol ga odvoze bez žurbe.
Pomislila sam kako je preminuo, međutim kažu kako se to dogodilo u bolnici.
Ogroman propust u pružanju pomoći.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Čovjek je otišao tamo braniti svoju čast i zato što ga je domovina tamo trebala.Stanojko wrote:Koje casti? Osetio se pogodjenim sto ga je osudio politicki sud? Sto se nije roknuo pre odlaska u Hag? Sta je ocekivao? Da ce ga osloboditi?mutava baštarda wrote:Samoubojstvo zbog časti. Nepoznat pojam? Nema toga u vas...Stanojko wrote:Respekt za sta? Sto se samoubio?epikur37 wrote:Stanojko wrote:
Zanimljivo...ja mislio da su samuraji to radili katanom...
Stanojko ne pravi se bedast...
Jasno mi je da ne možeš preći crtu i dati respekt čovjeku ali barem šuti.
Stanojko wrote:U izboru između ponižene slobode i ponosne smrti izabrao je - ponizenu smrt...kic wrote:
smrt je svima izvjesna.
barem biramo kakvi cemo biti do tad, a on je uvijek bio ponosan tako da ga to definira.
kic wrote:
Koju poruku? Da je izlaz u samoubistvu? Hitler i Himler su se takođe ubili.Noor wrote:ovdje ona pronosi i poruku, koja piše povijest. bez obzira na presudu...to je jednostavno tako.dzango wrote:Audestrukcija kreće od bezizlaza. Ne mislim da je on bio u takvoj situaciji. Nepravdu je teško prihvatiti i razumem frustraciju. Ali to sve ne sme biti razlog samoubistva. Naročito ne sme da bude sad nekakav idol. Inače ste najebali.Noor wrote:samouništenje u ovom slučaju je čin koji ne može biti časniji. radije umrijet nego živjet s takvom mrljom, a nedužan.dzango wrote:Normalno da je video. Bez autoagresije. Agresija treba da bude uprena prema sudu a ne prema sebi. Samouništenje nije rešenje.Noor wrote:
pa cijeli je svijet vidio reakciju te "junačine"...
Bojim se da problemi tek počimljuLeviathan2 wrote:ajmo razlaz, gotov show
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I oni su samuraji...dzango wrote:Koju poruku? Da je izlaz u samoubistvu? Hitler i Himler su se takođe ubili.Noor wrote:ovdje ona pronosi i poruku, koja piše povijest. bez obzira na presudu...to je jednostavno tako.dzango wrote:Audestrukcija kreće od bezizlaza. Ne mislim da je on bio u takvoj situaciji. Nepravdu je teško prihvatiti i razumem frustraciju. Ali to sve ne sme biti razlog samoubistva. Naročito ne sme da bude sad nekakav idol. Inače ste najebali.Noor wrote:samouništenje u ovom slučaju je čin koji ne može biti časniji. radije umrijet nego živjet s takvom mrljom, a nedužan.dzango wrote:
Normalno da je video. Bez autoagresije. Agresija treba da bude uprena prema sudu a ne prema sebi. Samouništenje nije rešenje.
i nitko neće odgovarati...Sabina Spielrein wrote:kic wrote:Sabina Spielrein wrote:Kažu kako je umro u bolnici, tek su ga nakon sat i pol odvezli u bolnicu, nisu se žurili.
cuj to..
Da.
Krajičkom oka vidim prinosi nešto ustima, pomislim ma nije valjda otrov, umišljam, gledam tulave oko njega, nitko ne skače, nitko ne djeluje, sudac bleji k'o zombi.
Nestaje slika Praljka, samo sudac, obrana, sjede i gledaju, nakon par minuta se ustaju i pokušavaju nešto vidjeti, zaključujem da je Praljak na tlu.
Tako sat i pol, bavili su se neprilaženjem sudu i postavljanjem ljudi, ali nema hitne, nakon sat i pol ga odvoze bez žurbe.
Sabina Spielrein wrote:kic wrote:Sabina Spielrein wrote:Kažu kako je umro u bolnici, tek su ga nakon sat i pol odvezli u bolnicu, nisu se žurili.
cuj to..
Da.
ne znam sta bi rekao, anemicni zapad..
nisam nis gledao ni citao nazalosr, ili na srecu..
Za koga???RayMabus wrote:Bojim se da problemi tek počimljuLeviathan2 wrote:ajmo razlaz, gotov show
Za naše političare???
Sumnjam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja mislio da su nindže.Stanojko wrote:I oni su samuraji...dzango wrote:Koju poruku? Da je izlaz u samoubistvu? Hitler i Himler su se takođe ubili.Noor wrote:ovdje ona pronosi i poruku, koja piše povijest. bez obzira na presudu...to je jednostavno tako.dzango wrote:Audestrukcija kreće od bezizlaza. Ne mislim da je on bio u takvoj situaciji. Nepravdu je teško prihvatiti i razumem frustraciju. Ali to sve ne sme biti razlog samoubistva. Naročito ne sme da bude sad nekakav idol. Inače ste najebali.Noor wrote:
samouništenje u ovom slučaju je čin koji ne može biti časniji. radije umrijet nego živjet s takvom mrljom, a nedužan.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
iz istih pobuda ko i vaš Tepić.dzango wrote:Koju poruku? Da je izlaz u samoubistvu? Hitler i Himler su se takođe ubili.Noor wrote:ovdje ona pronosi i poruku, koja piše povijest. bez obzira na presudu...to je jednostavno tako.dzango wrote:Audestrukcija kreće od bezizlaza. Ne mislim da je on bio u takvoj situaciji. Nepravdu je teško prihvatiti i razumem frustraciju. Ali to sve ne sme biti razlog samoubistva. Naročito ne sme da bude sad nekakav idol. Inače ste najebali.Noor wrote:samouništenje u ovom slučaju je čin koji ne može biti časniji. radije umrijet nego živjet s takvom mrljom, a nedužan.dzango wrote:
Normalno da je video. Bez autoagresije. Agresija treba da bude uprena prema sudu a ne prema sebi. Samouništenje nije rešenje.
a to s Praljakom nema veze ni u teoriji.
i kralj petar je pobjegao...dzango wrote:Koju poruku? Da je izlaz u samoubistvu? Hitler i Himler su se takođe ubili.Noor wrote:ovdje ona pronosi i poruku, koja piše povijest. bez obzira na presudu...to je jednostavno tako.dzango wrote:Audestrukcija kreće od bezizlaza. Ne mislim da je on bio u takvoj situaciji. Nepravdu je teško prihvatiti i razumem frustraciju. Ali to sve ne sme biti razlog samoubistva. Naročito ne sme da bude sad nekakav idol. Inače ste najebali.Noor wrote:samouništenje u ovom slučaju je čin koji ne može biti časniji. radije umrijet nego živjet s takvom mrljom, a nedužan.dzango wrote:
ma nema problema, malo buke malo graje, koja presica i to je toRayMabus wrote:Bojim se da problemi tek počimljuLeviathan2 wrote:ajmo razlaz, gotov show
kao i po europi za zrtve terorizma, red cvjeca red svjeca i nedajmo se obeshrabrit
:D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Sta se se desi sele?Noor wrote:mislim da ne ovaj puta.Leviathan2 wrote:ma nema problema, malo buke malo graje, koja presica i to je toRayMabus wrote:Bojim se da problemi tek počimljuLeviathan2 wrote:ajmo razlaz, gotov show
kao i po europi za zrtve terorizma, red cvjeca red svjeca i nedajmo se obeshrabrit
ja za hrvate nemam baš lijepih riječi ali jedno im se mora priznati.
u ovakvim situacijama drže se baš..vojnički ..da ne kažem sad herojski jer bi možda bilo patetično.
onaj gotovina nije trepnuo nakon presude od 40 godine
praljak je rekao zločnac nisam i popio otrov pred cijelim svijetom
ja mislim da su to jedino njemački generali napravili, neki.
to je herojski što god rekli, kukavički je otići u zatvor
u ovakvim situacijama drže se baš..vojnički ..da ne kažem sad herojski jer bi možda bilo patetično.
onaj gotovina nije trepnuo nakon presude od 40 godine
praljak je rekao zločnac nisam i popio otrov pred cijelim svijetom
ja mislim da su to jedino njemački generali napravili, neki.
to je herojski što god rekli, kukavički je otići u zatvor
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 8 of 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Similar topics
» General Praljak: HVO u Bosni nisu slabili neprijatelji,vec je on slabljen iznutra
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
Page 8 of 43