Umro general Praljak
Page 11 of 43
Page 11 of 43 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43
Re: Umro general Praljak
Odakle je sudac?kaja wrote:pa njegova presuda sa praljkovim trovanjem ima reputaciju običnog govna kao i njegov dignitet suca. od sada zauvijek.maggie13 wrote:Nigdje empatije, ni humanosti.RayMabus wrote:Ipak je to Nizozemska, trava je legalizirana, napušen jemaggie13 wrote:Kako je autisticno reagirao kad je prevoditeljica rekla da je Praljak popio otrov.kaja wrote:
da, pazi smeća....
sad će i on u povijest, kao najveći debil u povijesti
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Odakle je sudac?kaja wrote:pa njegova presuda sa praljkovim trovanjem ima reputaciju običnog govna kao i njegov dignitet suca. od sada zauvijek.maggie13 wrote:Nigdje empatije, ni humanosti.RayMabus wrote:Ipak je to Nizozemska, trava je legalizirana, napušen jemaggie13 wrote:Kako je autisticno reagirao kad je prevoditeljica rekla da je Praljak popio otrov.kaja wrote:
da, pazi smeća....
2014-04-12
http://www.dnevnik.ba/teme/slobodan-praljak-general-s-tri-fakulteta-i-istaknuti-zapovjednik
2014-04-16
englez kako čujem, mada tu pišu nizozemacmaggie13 wrote:Odakle je sudac?kaja wrote:pa njegova presuda sa praljkovim trovanjem ima reputaciju običnog govna kao i njegov dignitet suca. od sada zauvijek.maggie13 wrote:Nigdje empatije, ni humanosti.RayMabus wrote:Ipak je to Nizozemska, trava je legalizirana, napušen jemaggie13 wrote:
Kako je autisticno reagirao kad je prevoditeljica rekla da je Praljak popio otrov.
koji god da je.
ovaj im je stavio točku na sud i pravdu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma, znam.......samo nikako se naviknut.Leviathan2 wrote:e beba bebamaggie13 wrote:Nigdje empatije, ni humanosti.RayMabus wrote:Ipak je to Nizozemska, trava je legalizirana, napušen jemaggie13 wrote:Kako je autisticno reagirao kad je prevoditeljica rekla da je Praljak popio otrov.kaja wrote:
da, pazi smeća....
pa to se sustavno iskorjenjuje iz ljudi, cemu se cudis
narocito je to istaknuto kod tih likova koji odlucuju o sudbi nekog drugog s kim nemaju apsolutno nikakove veze
2014-04-12
gargamel0101 wrote:Ovako nas RT dozivljava. Braca Rusi, RIP za Praljka
hibridni rat ovo-ono
ali Rusi nam stvarno nisu kompici..
malo je tko, ali oni jako jako malo..
Nisam slusala.kaja wrote:englez kako čujem, mada tu pišu nizozemacmaggie13 wrote:Odakle je sudac?kaja wrote:pa njegova presuda sa praljkovim trovanjem ima reputaciju običnog govna kao i njegov dignitet suca. od sada zauvijek.maggie13 wrote:Nigdje empatije, ni humanosti.RayMabus wrote:
Ipak je to Nizozemska, trava je legalizirana, napušen je
koji god da je.
Kad je rekao da spuste zatvore, kao da je Praljak popio Panadol.
2014-04-12
a hrvati su prijatelji rusima?kic wrote:gargamel0101 wrote:Ovako nas RT dozivljava. Braca Rusi, RIP za Praljka
hibridni rat ovo-ono
nakon plenkovicevih izjava, kolindinih izjava itd,
da jos spomenemo krsenje ugovora s ruskim firmama i ogranicavanje bilo kakvih ruskih pokusaja da investiraju u hr
o cem pricamo
aj sta kazu ukrajinci koje svi pravi hrvati dozivljavaju kao ober prijatelje, cak su i neki dobrovoljci isli u jos su u ukrajin vs srb.. rusa
za razliku od Amera koji lansiraju ISIL, jak židovski (masonski) utjecaj tj uništenje
Rusi su se pokazali kao moralna vertikala
Last edited by mortal-joint on 29/11/2017, 17:09; edited 2 times in total
2014-04-16
Ne,nego smo mi njima jako malo prijatelji. Šaljemo vojsku na njihove granice,dobrovoljce u A3OB,odbijamo njihove poslovne ponude...kic wrote:gargamel0101 wrote:Ovako nas RT dozivljava. Braca Rusi, RIP za Praljka
hibridni rat ovo-ono
U stvari Azimov je sve lijepo opisao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
uopće, jako je neodgovorno da pri izricanju ovakvih presuda nemaju jedan medicinski tim već u niskom startu, jer moguće reakcije na čitanje su različite, od slabosti i nesvjestice, do srčanih udara ili ovakvih situacija kad treba reagirati u vrlo, vrlo kratkom roku.maggie13 wrote:Nisam slusala.kaja wrote:englez kako čujem, mada tu pišu nizozemacmaggie13 wrote:Odakle je sudac?kaja wrote:pa njegova presuda sa praljkovim trovanjem ima reputaciju običnog govna kao i njegov dignitet suca. od sada zauvijek.maggie13 wrote:
Nigdje empatije, ni humanosti.
koji god da je.
Kad je rekao da spuste zatvore, kao da je Praljak popio Panadol.
nema veze, bitno da si je stari fosil prije odlaska na posao jutros popil tableticu za tlak i cirkulaciju.
da može izdržati sve napore za mikrofonom.
Nije isto znaš. Nema to težinu i poruku kada se svađaš sa sudom ili ovo.dzango wrote:Normalno da je video. Bez autoagresije. Agresija treba da bude uprena prema sudu a ne prema sebi. Samouništenje nije rešenje.Noor wrote:pa cijeli je svijet vidio reakciju te "junačine"...asilovski wrote:Mladić je sociopata, slabić i egomanijak on ovo ne bi napravio da mu 10 puta izreknu kaznu penetriranja kroz anusdzango wrote:A radovali se prošle nedelje Mladićevoj presudi. Ja sam i tada rekao da sačekamo 29.
Ovo je poruka jača od svih svađa. Za ovo treba imati hrabrosti.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Poanta mi je bila naglasiti da nema smisla sad ić nekog jer je BošnjoLeviathan2 wrote:srbi su bili nekad karakteri , sad su vecinom bezmudi ko i hrvatiRayMabus wrote:I štaš kad ubiješ nekog jadnika kojeg njegov čardak gazikaja wrote:nisam gledala, dali mi snimku praljka kad ga je popio i tu sam prestalaNoor wrote:kaja wrote:ja za hrvate nemam baš lijepih riječi ali jedno im se mora priznati.
u ovakvim situacijama drže se baš..vojnički ..da ne kažem sad herojski jer bi možda bilo patetično.
onaj gotovina nije trepnuo nakon presude od 40 godine
praljak je rekao zločnac nisam i popio otrov pred cijelim svijetom
ja mislim da su to jedino njemački generali napravili, neki.
to je herojski što god rekli, kukavički je otići u zatvor
pa i prlić danas...bio je ko stijena, bar do kad sam ja gledala.
slabo mi je došlo
došlo mi je da uhvatim prvog muslimana i ubijem ga..
Uostalom to Srbi rade, oni ih uvijek pobiju bar deset puta nego mi
Ono i tamo čardak vlada a raja jede govna tako da ono jel bezveze
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kakve veze NWO i pederluk imaju sa time sto Rusi nazivaju Praljka ratnim kriminalcem?mortal-joint wrote:Rusi su se snažno postavili u borbi protiv NWO, protiv nametanja pederluka, gmo...kic wrote:gargamel0101 wrote:Ovako nas RT dozivljava. Braca Rusi, RIP za Praljka
hibridni rat ovo-ono
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Mislim ,ono, grande finale, deseterac, ljudstvo, svaka cast. Naklon do poda.
2014-04-14
Praljku su presudili sugavi ameri......rusija jos ima obzira koliko smo mi vazalno djubre.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tocno rezonovanjeRayMabus wrote:Poanta mi je bila naglasiti da nema smisla sad ić nekog jer je BošnjoLeviathan2 wrote:srbi su bili nekad karakteri , sad su vecinom bezmudi ko i hrvatiRayMabus wrote:I štaš kad ubiješ nekog jadnika kojeg njegov čardak gazikaja wrote:nisam gledala, dali mi snimku praljka kad ga je popio i tu sam prestalaNoor wrote:
pa i prlić danas...bio je ko stijena, bar do kad sam ja gledala.
slabo mi je došlo
došlo mi je da uhvatim prvog muslimana i ubijem ga..
Uostalom to Srbi rade, oni ih uvijek pobiju bar deset puta nego mi
Ono i tamo čardak vlada a raja jede govna tako da ono jel bezveze
cardak je zasticen a raja jede govna
isto ko u dnrh il srbiju
2014-04-17
nemoj, uvrijdit ce se neki jer pljujes "saveznike"epikur37 wrote:Praljku su presudili sugavi ameri......rusija jos ima obzira koliko smo mi vazalno djubre.
govorim općenito na političko djelovanjegargamel0101 wrote:Kakve veze NWO i pederluk imaju sa time sto Rusi nazivaju Praljka ratnim kriminalcem?mortal-joint wrote:Rusi su se snažno postavili u borbi protiv NWO, protiv nametanja pederluka, gmo...kic wrote:gargamel0101 wrote:Ovako nas RT dozivljava. Braca Rusi, RIP za Praljka
hibridni rat ovo-ono
naravno da ne podržavam taj njihov stav o generalu Praljku, ali što očekivati od pravoslavaca koji podržavaju srbe.... ipak ni njima nisu uvijek potpuno naklonjeni
2014-04-16
Page 11 of 43 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43
Similar topics
» General Praljak: HVO u Bosni nisu slabili neprijatelji,vec je on slabljen iznutra
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
» Umro general Ivo Jelić
» Umro general Marijan Čad
» Na današnji dan-umro general Červenko
» Umro general ABiH Jovo Divjak
Page 11 of 43