Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Hajduk Split
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/hajduk-ovo-ne-pamti-u-svojoj-105-godisnjoj-povijesti-na-kojem-ce-se-jeziku-pricati-u-klubu/4510850/
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
nemoguće,dinamo je legija stranaca a ovo su sve bili tićisat2 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/hajduk-ovo-ne-pamti-u-svojoj-105-godisnjoj-povijesti-na-kojem-ce-se-jeziku-pricati-u-klubu/4510850/
muckodjubre wrote:nemoguće,dinamo je legija stranaca a ovo su sve bili tićisat2 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/hajduk-ovo-ne-pamti-u-svojoj-105-godisnjoj-povijesti-na-kojem-ce-se-jeziku-pricati-u-klubu/4510850/
sat2-
2015-09-28
To je ta "proizvodnja" bilih tića koji će se u budućnosti prodati, donijeti Hajduku ogromnu lovu i izvući ga iz financijske katastrofe u kojoj se nalazi. Najgore je to, kaj Hajduk sa svim tim strendžerima nije bitno ojačao igrački kadar, još uvijek nije Dinamu ni do koljena pa da baš Dinamo proda i Pjacu i Roga i Čorića i Soudanija, a ni Rijeci sa svim tim nije ni do kuka. I sad kad ti stranci uzmu mjesta malim bilim tićima, uhvate se u koštac u borbi za 3. mjesto sa Lokomotivom, Belupom i Splitom, opet budu laprdalima iz uprave i na forumu, te Torcidi, za sve krivi HNS, Šuker, Mamić, zločesti Dinamo i malo manje zločesta Rijeka, vremenske nepogode u Splitu i takve pizdarije, a samo bude rad ljudi iz uprave na granici fantastike u ovim uvjetima u kojima je Hajduk sustavno oštećivan i potkradan i kako mu, eto, svi oni nabrojani krivci za njihove neuspjehe ne dopuštaju bolje i planski ih uništavaju. I tako već 12-u godinu zaredom.
Zeko-
2015-08-26
Nego, jesu li riješene Hajdukove utakmice ... mislim raspored domaćinstva s obzirom na Ultru? Da, opet ne bude ...kuknjave ...
sat2-
2015-09-28
Predviđam upad navijača na teren u drugom kolu ...Zeko wrote:To je ta "proizvodnja" bilih tića koji će se u budućnosti prodati, donijeti Hajduku ogromnu lovu i izvući ga iz financijske katastrofe u kojoj se nalazi. Najgore je to, kaj Hajduk sa svim tim strendžerima nije bitno ojačao igrački kadar, još uvijek nije Dinamu ni do koljena pa da baš Dinamo proda i Pjacu i Roga i Čorića i Soudanija, a ni Rijeci sa svim tim nije ni do kuka. I sad kad ti stranci uzmu mjesta malim bilim tićima, uhvate se u koštac u borbi za 3. mjesto sa Lokomotivom, Belupom i Splitom, opet budu laprdalima iz uprave i na forumu, te Torcidi, za sve krivi HNS, Šuker, Mamić, zločesti Dinamo i malo manje zločesta Rijeka, vremenske nepogode u Splitu i takve pizdarije, a samo bude rad ljudi iz uprave na granici fantastike u ovim uvjetima u kojima je Hajduk sustavno oštećivan i potkradan i kako mu, eto, svi oni nabrojani krivci za njihove neuspjehe ne dopuštaju bolje i planski ih uništavaju. I tako već 12-u godinu zaredom.
sat2-
2015-09-28
Čisto da ne zamre tema ...
http://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-krenuo-prema-rumunjskoj-disemo-kao-jedan-zelimo-zabiti-sto-vise-golova/906056.aspx
http://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-krenuo-prema-rumunjskoj-disemo-kao-jedan-zelimo-zabiti-sto-vise-golova/906056.aspx
sat2-
2015-09-28
kako zbog mamića, šukera, HNS-a, sudaca, protivničkih igrača koji se baš trude kontra hajduka te ostalih racionalnih razloga hajduk ne može osvojiti hrvatsku, pod vodstvom imperatora pušnika (nije valjda neka zajebancija s prezimenom?) krenuli su bili tići pokoriti Europu...
sitting_bull-
2015-09-28
na euru ne možeš imati na dresu boju,ako tu boju imalo ima suprotna ekipa,a ovdje hajduk u bijelim a rumunji u plavo-bijelim dresovima...
ako ovako nastave pušnik bi vrlo brzo mogao proći u skladu s prezimenom
Ovo je smiješno. Oni su sami sebe proglasili favoritima. Jedino je Vlašić neki igrač, ostali kašeta brokvi.
Guest- Guest
ahahha šta ovaj promaši za 3-0
Ultraši luduju po Splitu: goli trojac vodio ljubav sa stupom pred šokiranim prolaznicima...
ovi su ozbiljna konkurencija dogodovštinama moćnoga majmuna životinje
ovi su ozbiljna konkurencija dogodovštinama moćnoga majmuna životinje
jel se to meni čini ili je ovaj ohandža debeo? ako ne skime kg brzo će on opet na bolovanje
rumunji su nam direktan konkurent u koeficijentu tako da hvala srbinu što nam je pomogao hahaha kakav jeftin gol
Ovu utakmicu nisu odigrale dvije slabe iliti loše ekipe. Ovu su utakmicu odigrale dvije jadne, bijedne i smiješne ekipe. Jebo me vrag ako u Hrvatskoj u županijskim ligama ne igraju bolje ekipe od ove obadvije. samo moraju biti trijezni.
Zeko-
2015-08-26
Ne pretjeruj, evo kako to Index vidi:Zeko wrote:Ovu utakmicu nisu odigrale dvije slabe iliti loše ekipe. Ovu su utakmicu odigrale dvije jadne, bijedne i smiješne ekipe. Jebo me vrag ako u Hrvatskoj u županijskim ligama ne igraju bolje ekipe od ove obadvije. samo moraju biti trijezni.
http://www.index.hr/sport/clanak/veliki-preokret-rezerve-vratile-hajduk-nakon-02-u-rumunjskoj/906375.aspx
sat2-
2015-09-28
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50