Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Hajduk Split
muckodjubre wrote:'HAJDUKOV SUAREZ' POTPISAO PA PORUČIO Tko zna, možda se dogodi da odmah zaigram u Ligi prvaka'
samo ako im opet dozvole igrati na 4kafića...
sitting_bull-
2015-09-28
Kalinić u Aston Villu. Menadžeri mu Šošo i "dečko s Knežije" Momčilović, hahaha. Dovode još jednog stranca, iz Venezuele. Odustaje se od bilih tića.
Guest- Guest
Rekli su prije par godina da neće Šošu u klubu, a opet im on prodaje glavne igrače i slavi se prodaja domaćih igrača uz dovođenje sumnjivih latinosa. Idu stopama Dinama s tim da Dinamo ipak puno bolje trguje.
Guest- Guest
zdravko namjestioTommy Ramone wrote:Rekli su prije par godina da neće Šošu u klubu, a opet im on prodaje glavne igrače i slavi se prodaja domaćih igrača uz dovođenje sumnjivih latinosa. Idu stopama Dinama s tim da Dinamo ipak puno bolje trguje.
Hajduk dovodi braniča iz Milana. Je istina da nije tamo odigrao ni minute, ali ipak je registriran za njveći klub svih vremena uz Real.
Guest- Guest
ANDRIJA BALIĆ prema riječima njegovog oca Ivice na korak je od prelaska u Udinese, nakon jučerašnje službene ponude kluba s Friulija, koji Hajduku nudi 3 milijuna eura fiksne odštete, 500 tisuća kroz bonuse, dok bi mladi talent potpisom ugovora na četiri i pol godine imao plaću od 20 tisuća eura tjedno.
Bitno je naglasiti da poput ostalih Hajdukovih igrača, Balić ugovorom ima zajamčeni postotak od odštetete, on konkretno 10 posto, pa bi Hajduku pripalo 2.7 milijuna eura za najvećeg talenta koji je u prošlih nekoliko godina izašao iz klupske omladinske škole.
Bitno je naglasiti da poput ostalih Hajdukovih igrača, Balić ugovorom ima zajamčeni postotak od odštetete, on konkretno 10 posto, pa bi Hajduku pripalo 2.7 milijuna eura za najvećeg talenta koji je u prošlih nekoliko godina izašao iz klupske omladinske škole.
Ako sve to prodaju, o čemu se piše, Kalinić, Caktaš, Balić, Vlašić, Sušić, pa budu ispali na kraju. A kaj je najgore, novce opet nebudu imali, jer je sve to uglavnom prodaja za siću. Svi ti njihovi transferi kad ih zbrojiš, manji su od 6 utakmica Dinama u LP.
Zeko-
2015-08-26
Jedino za Kalinića su trebali dobiti stvarno lijepe novce ako ne lažu. Ovo za koliko je Caktaš otišao je žalosno. Za Balića je to tu negdje, više nego je Dinamo dobio za Halilovića. Problem je kaj je on zadnjih par mjeseci stagnirao. Oni budu novce potrošili, a dovode igrače na kojima ne budu niš zaradili i k tome ne stvaraju nove.
Guest- Guest
zdravko namjestio,ukralo kmee
ožda oni i ne lažu za kalinića, ali od tog transfera im bude kurac ostalo. Kad Šoše uzme svoj dio, pa onaj Momčilović svoj, pa Kalinić svoj dio, kaj im bude ostalo ? Tu je njihov problem kojeg se nikada nebudu riješili i sa takvim ugovorima njihov je problem i gubitak love daleko veći nego eventualno Mamićevo izvlačenje love iz Dinama ako se dokaže da je to istina.Tommy Ramone wrote:Jedino za Kalinića su trebali dobiti stvarno lijepe novce ako ne lažu. Ovo za koliko je Caktaš otišao je žalosno. Za Balića je to tu negdje, više nego je Dinamo dobio za Halilovića. Problem je kaj je on zadnjih par mjeseci stagnirao. Oni budu novce potrošili, a dovode igrače na kojima ne budu niš zaradili i k tome ne stvaraju nove.
Zeko-
2015-08-26
ako i bude tako uvijek brbkeu ostaje izgovor da je zdravko ukrao
prodali balića.
prodali caktaša.
prodaju milovića.
samo je sušić ko mjesečeva mijena...
prodali caktaša.
prodaju milovića.
samo je sušić ko mjesečeva mijena...
sitting_bull-
2015-09-28
Goran Milović odlazi u Kinu, Hajduku milijun eura
Milović je dogovorio sve s kineskim Chongqing Lifanom, u kojem će zarađivati oko 500 tisuća eura godišnje.
hehe svaka čast za njega transfer života,neki bezvezni fudbaler zarađuje 500 000€ godišnje
Milović je dogovorio sve s kineskim Chongqing Lifanom, u kojem će zarađivati oko 500 tisuća eura godišnje.
hehe svaka čast za njega transfer života,neki bezvezni fudbaler zarađuje 500 000€ godišnje
počela je opet sezona kmečanja a taman sam se odvikao
http://www.vecernji.hr/nogomet/marin-brbic-da-nije-bilo-sudackih-gresaka-na-nasu-stetu-bili-bismo-izjednaceni-s-dinamom-1057195
http://www.vecernji.hr/nogomet/marin-brbic-da-nije-bilo-sudackih-gresaka-na-nasu-stetu-bili-bismo-izjednaceni-s-dinamom-1057195
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:počela je opet sezona kmečanja a taman sam se odvikao
komentar koji jasno sve kaže: "da nije bilo sudačkih grešaka na našu štetu", a što je sa sudačkim greškama u vašu korist? što da njih nije bilo? fuj!
i sad nije prodaja igrača rasprodaja niti nemaju legiju stranaca.
2015-08-19
gledam imaju 7 stranaca:
1. velazquez
2. bilyi
3. jefferson
4. radčenko
5. velez
6. ohandza
7. arteaga
1. velazquez
2. bilyi
3. jefferson
4. radčenko
5. velez
6. ohandza
7. arteaga
2015-08-19
I sada nije trgovanje djecom ... da mi je ćuti Ampera ...kuracodigraca wrote:i sad nije prodaja igrača rasprodaja niti nemaju legiju stranaca.
sat2-
2015-09-28
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50