Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Hajduk Split
sat2 wrote:
Bribić je računao na inteligenciju tvog nivoa i dobro mu je išlo ...
Srećo tatina ... pa jel ne vidiš da sam jedino ja blesav "raspravljati" s tobom? Neki su te zazivali ovdje, a sada bježe ko vrag od tamjana ...
Dakle, ovo je tvoj odgovor. Da želiš, možeš malo bolje pogledati vidija bi nisku razinu u tom svom odgovoru na koju se neću spuštati. Samo ću još ponoviti da je čovjek plan imao, prezentirao ga javnosti, a ja sam ti nalipija taj dokument. Kad te netko po tko zna koji put argumentima demantira, onda napišeš ovakav post... Nesrećo, tvoja niska razina...
Guest- Guest
A jeli itko u jugi jedno kolo igrao za Zvezdu, drugo za borac, niš, radnički?Zeko wrote:
Ne čudi me kaj o tome nemaš pojma, jer nisi bil rođen u to vrijeme, ali Zvezda je imala u jugoslavenskoj ligi "drugih" momčadi pun kurac, počevši od Rijeke, Radnički Niš, Borac Banja Luka, Sarajevo, Vardar i da ne nabrajam dalje. I nemoj biti tol'ko glup pa ponavljati jednu neistinu sto puta za koju želiš da postane istina što nikada neće postati, osim za tebe i slične glupane. Druga momčad Dinama ti igra u drugoj hrvatskoj ligi i za nju ti imaju pravo nastupa i svi prvotimci Dinama, dakle svi oni mogu jedno kolo igrati prvu HNL, a već iduće kolo drugu HNL. Ne sjećam se da je itko od dinamovih igrača igrao jedno kolo za Dinamo, a već iduće za Lokomotivu. Tak da nemoj se blamirati više nego kaj je za tebe normalno.
Miljun puta ražvakana tema, nema potrebe. Zna se tko je i što lokomotiva, kako ušla u prvu ligu, kako izborila prvu ligu. Blamirati se može samo netko tko ide pisati i svem tome kao o nečem normalnom... Uživaj...
Guest- Guest
[size=49]TINO SUŠIĆ NAJBOLJI IGRAČ MAXTV PRVE LIGE U IZBORU SN[/size]
Tino Sušić najbolji je igrač MAXtv Prve lige u tradicionalnom izboru Sportskih novosti.
Hajdukov prvotimac osigurao je "Žutu majicu" kolo prije kraja prvenstva jer je u ukupnom poretku skupio 146 bodova, 27 bodova više od IlijeNestorovskog iz Intera (119) koji ga više ne može dostići.
U izboru Sportskih novosti za najboljeg igrača Lige, iza Tina Sušića sa 146 bodova ostali su Ilija Nestorovski (Inter Z.) - 119, Marko Pjaca (Dinamo) - 114, Marin Tomasov (Rijeka) - 113, Roman Bezjak (Rijeka) - 89, Eros Grezda(Lokomotiva) - 73, Mario Gavranović (Rijeka) - 72.
U ovoj sezoni Tino Sušić odigrao je za Hajduk ukupno 37 utakmica te je zabio 15 golova i dodao 5 asistencija.
Sušić je prvi strijelac Hajduka, od ukupno 15 golova, 12 golova je zabio u prvenstvu, a tri u kupu.
Sušićev učinak u prvenstvu je sljedeći: 27 utakmica, 12 golova, 5 asistencija.
Čestitamo Tinu na nagradi "Žuta majica" Sportskih novosti.
http://hajduk.hr/vijest/tino-susic-najbolji-igrac-maxtv-prve-lige-u-izboru-sn/7211
Tino Sušić najbolji je igrač MAXtv Prve lige u tradicionalnom izboru Sportskih novosti.
Hajdukov prvotimac osigurao je "Žutu majicu" kolo prije kraja prvenstva jer je u ukupnom poretku skupio 146 bodova, 27 bodova više od IlijeNestorovskog iz Intera (119) koji ga više ne može dostići.
U izboru Sportskih novosti za najboljeg igrača Lige, iza Tina Sušića sa 146 bodova ostali su Ilija Nestorovski (Inter Z.) - 119, Marko Pjaca (Dinamo) - 114, Marin Tomasov (Rijeka) - 113, Roman Bezjak (Rijeka) - 89, Eros Grezda(Lokomotiva) - 73, Mario Gavranović (Rijeka) - 72.
U ovoj sezoni Tino Sušić odigrao je za Hajduk ukupno 37 utakmica te je zabio 15 golova i dodao 5 asistencija.
Sušić je prvi strijelac Hajduka, od ukupno 15 golova, 12 golova je zabio u prvenstvu, a tri u kupu.
Sušićev učinak u prvenstvu je sljedeći: 27 utakmica, 12 golova, 5 asistencija.
Čestitamo Tinu na nagradi "Žuta majica" Sportskih novosti.
http://hajduk.hr/vijest/tino-susic-najbolji-igrac-maxtv-prve-lige-u-izboru-sn/7211
Guest- Guest
Tupsone, za razliku od tvojih laprdanja o toj temi, kod mog osvrtanja na Zvezdu, riječ "drugih" ti je pod navodnim znacima. I onda i sada. Opet ti ponavljam, ovaj puta boldano : nemoj biti tol'ko glup pa ponavljati jednu neistinu sto puta za koju želiš da postane istina što nikada neće postati, osim za tebe i slične glupaneamper1950 wrote:A jeli itko u jugi jedno kolo igrao za Zvezdu, drugo za borac, niš, radnički?Zeko wrote:
Ne čudi me kaj o tome nemaš pojma, jer nisi bil rođen u to vrijeme, ali Zvezda je imala u jugoslavenskoj ligi "drugih" momčadi pun kurac, počevši od Rijeke, Radnički Niš, Borac Banja Luka, Sarajevo, Vardar i da ne nabrajam dalje. I nemoj biti tol'ko glup pa ponavljati jednu neistinu sto puta za koju želiš da postane istina što nikada neće postati, osim za tebe i slične glupane. Druga momčad Dinama ti igra u drugoj hrvatskoj ligi i za nju ti imaju pravo nastupa i svi prvotimci Dinama, dakle svi oni mogu jedno kolo igrati prvu HNL, a već iduće kolo drugu HNL. Ne sjećam se da je itko od dinamovih igrača igrao jedno kolo za Dinamo, a već iduće za Lokomotivu. Tak da nemoj se blamirati više nego kaj je za tebe normalno.
Miljun puta ražvakana tema, nema potrebe. Zna se tko je i što lokomotiva, kako ušla u prvu ligu, kako izborila prvu ligu. Blamirati se može samo netko tko ide pisati i svem tome kao o nečem normalnom... Uživaj...
Zeko-
2015-08-26
čestitke sušiću na vrlo dobroj sezoni!
nadam se da mu hajduk ne bude zabrano primiti nagradu za najboljeg igrača pošto se radi o močvari.
nadam se da mu hajduk ne bude zabrano primiti nagradu za najboljeg igrača pošto se radi o močvari.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Najveća močvara u cijeloj toj priči su postale SN.
Zeko-
2015-08-26
sn su dno sportskog izvješćivanja.
eto ti ovih dana: igra se finale hrvatskog nogometnog kupa, a na portalu sn-a 20 članaka o west hamu i biliću! jedan o finalu kupa!
jebem im mater pokvarenu pa oni bi prvenstveno trebali promicati hrvatski nogomet...
eto ti ovih dana: igra se finale hrvatskog nogometnog kupa, a na portalu sn-a 20 članaka o west hamu i biliću! jedan o finalu kupa!
jebem im mater pokvarenu pa oni bi prvenstveno trebali promicati hrvatski nogomet...
sitting_bull-
2015-09-28
kuracodigraca wrote:čestitke sušiću na vrlo dobroj sezoni!
sat2-
2015-09-28
Neću biti toliko glup ko ti, što naravno nije ni teoretski moguće, neću ni nastaviti raspravu. Ok, u pravu si u jugi je Dinamo bio potkradan i degradiran, u HNL-u nije privilegiran, uvjeti su napokon za sve jednaki, imamo odličan savez, odličnu sudačku organizaciju punu časnih, kvalitetnih i poštenih ljudi, gdje je sasvim normalno da disciplinski sudac HNS-a pozajmi novac od jednog kluba ... Uživaj ti meni...Zeko wrote:
Tupsone, za razliku od tvojih laprdanja o toj temi, kod mog osvrtanja na Zvezdu, riječ "drugih" ti je pod navodnim znacima. I onda i sada. Opet ti ponavljam, ovaj puta boldano : nemoj biti tol'ko glup pa ponavljati jednu neistinu sto puta za koju želiš da postane istina što nikada neće postati, osim za tebe i slične glupane
Guest- Guest
Zakaj bi mu zabranil? Ak je to močvara u kojoj je netko privilegiran, a nije klub za koji je on igrao, njemu ide na čast što je uspio uzeti nagradu...kuracodigraca wrote:čestitke sušiću na vrlo dobroj sezoni!
Guest- Guest
SN su u grupaciji EPH... Vlasnik EPH je Marijan Hanžeković, ujedno član IO GNK Dinamo Zagreb... Pa kad već napadaš, kriva dresa...sitting_bull wrote:sn su dno sportskog izvješćivanja.
Guest- Guest
amper1950 wrote:SN su u grupaciji EPH... Vlasnik EPH je Marijan Hanžeković, ujedno član IO GNK Dinamo Zagreb... Pa kad već napadaš, kriva dresa...
to mu dođe na isto kao i vaše glasovanje za kolindu kojoj je mamić bio sponzor, a priča se i nešto više...
sitting_bull-
2015-09-28
Dakle, znaš kome se moraš obratiti... Pusti sad kolindu, jebem mu....sitting_bull wrote:amper1950 wrote:SN su u grupaciji EPH... Vlasnik EPH je Marijan Hanžeković, ujedno član IO GNK Dinamo Zagreb... Pa kad već napadaš, kriva dresa...
to mu dođe na isto kao
Guest- Guest
amper1950 wrote:Dakle, znaš kome se moraš obratiti... Pusti sad kolindu, jebem je....sitting_bull wrote:amper1950 wrote:SN su u grupaciji EPH... Vlasnik EPH je Marijan Hanžeković, ujedno član IO GNK Dinamo Zagreb... Pa kad već napadaš, kriva dresa...
to mu dođe na isto kao
Demo, ne pripisuj svoje snove meni...muckodjubre wrote:amper1950 wrote:Dakle, znaš kome se moraš obratiti... Pusti sad kolindu, jebem je....sitting_bull wrote:amper1950 wrote:SN su u grupaciji EPH... Vlasnik EPH je Marijan Hanžeković, ujedno član IO GNK Dinamo Zagreb... Pa kad već napadaš, kriva dresa...
to mu dođe na isto kao
Guest- Guest
Btw. kad smo več kod toga, ne valja index (tamo je jalni alač i ona dea redžić), ne valjaju SN (najveća močvara), ne valja N+ jer je gore i na dnu sponzor Hajduka (karlovačko), pa tko valja?!?
Guest- Guest
Ovaj forum, a i onaj stari dok je radil kak' treba tj. dok nije bilo onih modova i admina koji su ga razjebali.
Zeko-
2015-08-26
amper1950 wrote:Zakaj bi mu zabranil? Ak je to močvara u kojoj je netko privilegiran, a nije klub za koji je on igrao, njemu ide na čast što je uspio uzeti nagradu...kuracodigraca wrote:čestitke sušiću na vrlo dobroj sezoni!
Ne samo nagradu ... Hajduk je bez problema uzeo kup i slavio ga iako se radi o močvari ...
sat2-
2015-09-28
Sate jesi li ti komunjara
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
http://sportske.jutarnji.hr/bivsi-ministar-trazi-svoju-veliku-priliku--spreman-sam-izaci-iz-sdp-a-i-sabora-kako-bih-postao-predsjednik-hajduka--/1573551/
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50