Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
...tamo krajem treceg mjeseca 2018...maggie13 wrote:Mislim na Sri Lanku.vuksadinare wrote:Ako mislis na srbiju...ne ide mi se..ako mislis na neku drugu drzavu uskoromaggie13 wrote:Neka gustaju:~vuksadinare wrote:Ove bi ja streljao...olicenje dronfuljenstine,lazi i slicno...ma i za to me zaboli nego me zasmetalo ono 'hrvatice'...koje hrvatice..a dvije su slovenke..treca po ocu srpkinjamaggie13 wrote:
A, gle, ne volim osudjivat..svatko se snalazi najbolje sto zna sa svojim okolnostima:-)
Kad ces ti u SR?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
Nisi mene Vuče .. al znas Evu vrijeđati
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa eto, na primjer, glede Rujki...da su kao mačke. S onim su tko ih hrani...i dok ih hrani. Promjena hranitelja znači ...etc...kaja wrote:A sto da ne citam sve ..Eroo wrote:De mu ti, Kajo,objasni, meni ne vjeruje...kaja wrote:Ko je najviše popizdeo ?
:)
Last edited by Eroo on Sun 26 Nov - 16:28; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
hahahahahaha..Ero,pazar nisi reko da kod vas uopce Turci nisu dosli???Eroo wrote:Kad malo promislim turski i nisu tako loši, kao tvoji, arapski...pismejker wrote:hehehehehe,a tak ose to radi Ero..Hertzegovci plate da se provjeri Nevjesta...no,Ero,po selima i zabitima,Hertzegovine,ipak je tesko sto takvoga provesti...ucas se suknja zadigne i cast uprlja..Eroo wrote:De ti plati privatno da ti provjere Rujku. I tako imaju sklonosti prema Srbima, a posebno ako je vjerovati naslovu.pismejker wrote:ne kaze nis..nije bila na ovim prostorima..Pitaj svoju mamu i kčerku,koje pohode kuratu srbadiju...Eroo wrote:
Šta kaže Rujka, kakvi su Srbi yebatschi? Tlak 190...
Za tebe je zbog boje mislila da si Srbin i razočarala se...
Rujke uglavnom teze Rujama..u biti pa definitivno..sretjkovic je tko ugrabi pravu Rujku,a nije Rujkan..
ahhh boja koze??ero..s pram tenbe sam cist bijelac,s obzirom na tvoje turske gene..
Kako je ovi dana u Kandaharu, je li te tamošnja rodbina informira?
Brat bratu...kad gledam bosanske i hertzegovacke cure,fizionomijom,menthalitetom ih ne mogu razdvojiti,od primjer Turkinja ovdje u svabiji,2-3 generacije..sto tu dalje ima divaniti???
Turski ste potomci i ejmen..a bogami iste takve i obicvaje imate..podmicivanje,veze,uhljebljivanje svojih,nis ne trpite i podnosite osim svojih...
ma slika i neprilika ste ..kopija u haj definisnu..
Guest- Guest
Počeo si se nes rogusiti na nju i dijeliti blaze pridjeve,pa sam te upozorio da nije pristojno...vuksadinare wrote:Ja kaju ne vrijedjam tako mi mojih ociju....neka kaja potvrdipismejker wrote:Kad vec bas pitas..radi politike su izgorjele brojne cure,koje nisu drzale vodu,dezurnim rodoljubima..tako i dudete,i tko zna koje sve ne..vuksadinare wrote:A ko sa curama ovdje ruzno osim sa sorom..koja pocne prva vrijedjat sve zivo...do koskanja dolazi na politickim pitanjima ovako ne..pismejker wrote:Evo,vidimo i ovdje,deklarirane Hrvatice,pa sa Džangom,Serbinjom,Pizonom i ostalima jako fino i blisko divane..
uostalom Decki,jako lijepo se i izrazavaju na forumu..
Sora,u biti jako logicki spaja stvari,sad kome to ne pase,jebi ga..istina,Druga je strana,ali..logiku treba postivati..univerzalna jest..
evo i na Kayu ste se obortili cim je promijenila retoriku i pocela svojom glavom misliti,poceli je prozivati srpkinjom,srpskom ljubavi i slicno...
O tome se govori..
Guest- Guest
Odveli su šta su uhvatili. Vi niste mogli Arape izbjeć, ta braća ste...pismejker wrote:hahahahahaha..Ero,pazar nisi reko da kod vas uopce Turci nisu dosli???Eroo wrote:Kad malo promislim turski i nisu tako loši, kao tvoji, arapski...pismejker wrote:hehehehehe,a tak ose to radi Ero..Hertzegovci plate da se provjeri Nevjesta...no,Ero,po selima i zabitima,Hertzegovine,ipak je tesko sto takvoga provesti...ucas se suknja zadigne i cast uprlja..Eroo wrote:De ti plati privatno da ti provjere Rujku. I tako imaju sklonosti prema Srbima, a posebno ako je vjerovati naslovu.pismejker wrote:
ne kaze nis..nije bila na ovim prostorima..Pitaj svoju mamu i kčerku,koje pohode kuratu srbadiju...
Rujke uglavnom teze Rujama..u biti pa definitivno..sretjkovic je tko ugrabi pravu Rujku,a nije Rujkan..
ahhh boja koze??ero..s pram tenbe sam cist bijelac,s obzirom na tvoje turske gene..
2016-07-22
500 godina vam cure,kćeri,majke,babe i prababe a i čuke yebavali...Eroo wrote:Odveli su šta su uhvatili. Vi niste mogli Arape izbjeć, ta braća ste...pismejker wrote:hahahahahaha..Ero,pazar nisi reko da kod vas uopce Turci nisu dosli???Eroo wrote:Kad malo promislim turski i nisu tako loši, kao tvoji, arapski...pismejker wrote:hehehehehe,a tak ose to radi Ero..Hertzegovci plate da se provjeri Nevjesta...no,Ero,po selima i zabitima,Hertzegovine,ipak je tesko sto takvoga provesti...ucas se suknja zadigne i cast uprlja..Eroo wrote:
De ti plati privatno da ti provjere Rujku. I tako imaju sklonosti prema Srbima, a posebno ako je vjerovati naslovu.
Guest- Guest
Pa odmah mi je pao na pamet,ali inače Ruskinje,ne znam iz kojeg razloga naginju strancima. I Ukrajinke.kaja wrote::)jastreb wrote:Pa i ne baš. Masa njih naših ljudi koja je otišla raditi u Rusiju,obično dovede sa sobom i neku Natašu,Nadeždu,Olgu,ili Tamaru.pismejker wrote:
Pa znaš i sam da je gro hrvatskih zarobljenika(među njima i Tito) iz 1.svj.rata ondje našlo žene.
Nisam ni sumnjala da ces se Tita sjetiti
Moj pok.ujak je (još sam ja bio mali) doveo kući Ruskinju,ali je njegov alkoholizam bio previše i za nju. Čuo sam da se ubrzo vratila u rodnu Tulu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Naši Muslimani su uglavnom plavokosi i plavooki, za razliku od vas Arapa, svi ste mrčavi...danas od milja kažu: čokoladni.pismejker wrote:500 godina vam cure,kćeri,majke,babe i prababe a i čuke yebavali...Eroo wrote:Odveli su šta su uhvatili. Vi niste mogli Arape izbjeć, ta braća ste...pismejker wrote:hahahahahaha..Ero,pazar nisi reko da kod vas uopce Turci nisu dosli???Eroo wrote:Kad malo promislim turski i nisu tako loši, kao tvoji, arapski...pismejker wrote:
hehehehehe,a tak ose to radi Ero..Hertzegovci plate da se provjeri Nevjesta...no,Ero,po selima i zabitima,Hertzegovine,ipak je tesko sto takvoga provesti...ucas se suknja zadigne i cast uprlja..
2016-07-22
.dobro..jos malo,pa budete i korijene i vjeru potajnu priznali..a nes i vanjskih faktora je moralo prezivjeti..no ti plavi su ono,vec kad su se turci povlacili,jel,od srba i Hrvata..daj spasiti sto se da spasiti...Eroo wrote:Naši Muslimani su uglavnom plavokosi i plavooki, za razliku od vas Arapa, svi ste mrčavi...danas od milja kažu: čokoladni.pismejker wrote:500 godina vam cure,kćeri,majke,babe i prababe a i čuke yebavali...Eroo wrote:Odveli su šta su uhvatili. Vi niste mogli Arape izbjeć, ta braća ste...pismejker wrote:hahahahahaha..Ero,pazar nisi reko da kod vas uopce Turci nisu dosli???Eroo wrote:
Kad malo promislim turski i nisu tako loši, kao tvoji, arapski...
za bratiju doli,normalno,takva klima i sve ostalo,mi gori smo svijetle puti..tak oto ide.,.
Guest- Guest
Kažeš da si bijele puti, možda imaš sreće s mamom. Je li ti objasnila zašto si drugačiji od druge djece?pismejker wrote:
2016-07-22
Hm...eva i ja imamo jedan specifican odnos...kako bi se reklo...emotivnost na djelu...ne mrzimo se..kaja wrote:Nisi mene Vuče .. al znas Evu vrijeđati
2015-09-08
I s mamom i tatom..bijeli i plavih ociju..tata svjetlije kose,mama smedje sa zelenim ocima..spustise se iz hungaryje.-.Eroo wrote:Kažeš da si bijele puti, možda imaš sreće s mamom. Je li ti objasnila zašto si drugačiji od druge djece?pismejker wrote:
ŽNis ja od materi nisam ucio..to Ćerima treba..Sve od oca ucio..
Prva igra Monopoliy i slagalica kranova Mehanotehnika Izola,prva Knjiga Bontton..
A ti..?
Guest- Guest
Pretocite onda to u fizicku pozitivnost,ne jalovo truckanje i vrijedjanje..volutese intenzivno..vuksadinare wrote:Hm...eva i ja imamo jedan specifican odnos...kako bi se reklo...emotivnost na djelu...ne mrzimo se..kaja wrote:Nisi mene Vuče .. al znas Evu vrijeđati
Guest- Guest
..pa tko je rekao da se mi vrijedjamo..zakacimo se ali nije to bas kako ti mislispismejker wrote:Pretocite onda to u fizicku pozitivnost,ne jalovo truckanje i vrijedjanje..volutese intenzivno..vuksadinare wrote:Hm...eva i ja imamo jedan specifican odnos...kako bi se reklo...emotivnost na djelu...ne mrzimo se..kaja wrote:Nisi mene Vuče .. al znas Evu vrijeđati
2015-09-08
Tako sam i mislio. Šta se onda nerviraš? A to da nisi mrčav kao i polubraća ti? Jebiga, zhvali mami...pismejker wrote:I s mamom i tatom..bijeli i plavih ociju..tata svjetlije kose,mama smedje sa zelenim ocima..spustise se iz hungaryje.-.Eroo wrote:Kažeš da si bijele puti, možda imaš sreće s mamom. Je li ti objasnila zašto si drugačiji od druge djece?pismejker wrote:
2016-07-22
Serbinho-3 wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2914661-hrvatice-beogradom-zamenile-zagreb-pa-uputile-4-jake-reci-nasim-momcima-kod-vas-je-sve-vece-mocnije-krupnije-i-divlje-video
ihaaa...ima li koja na forumu da potvrdi ove navode??
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
svakako nes plemenito od porijekla,dok si ti samo recimo..produkt 500 godina nasilja,silovanja i implemetacije tudjega..Eroo wrote:Tako sam i mislio. Šta se onda nerviraš? A to da nisi mrčav kao i polubraća ti? Jebiga, zhvali mami...pismejker wrote:I s mamom i tatom..bijeli i plavih ociju..tata svjetlije kose,mama smedje sa zelenim ocima..spustise se iz hungaryje.-.Eroo wrote:Kažeš da si bijele puti, možda imaš sreće s mamom. Je li ti objasnila zašto si drugačiji od druge djece?pismejker wrote:
Guest- Guest
Pa neke se trude,onako kroz bliske razgovore sa nasim forumskim Srbima,mozda promjeriti...Noor wrote:Serbinho-3 wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2914661-hrvatice-beogradom-zamenile-zagreb-pa-uputile-4-jake-reci-nasim-momcima-kod-vas-je-sve-vece-mocnije-krupnije-i-divlje-video
Guest- Guest
promjeriti?pismejker wrote:Pa neke se trude,onako kroz bliske razgovore sa nasim forumskim Srbima,mozda promjeriti...Noor wrote:Serbinho-3 wrote:http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2914661-hrvatice-beogradom-zamenile-zagreb-pa-uputile-4-jake-reci-nasim-momcima-kod-vas-je-sve-vece-mocnije-krupnije-i-divlje-video
misliš izmjeriti promjer?
ili izmjeriti? provjeriti?
da? a, koje to?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ja nikako da skontam sto je pis ili svetac...zidov,madjar,bosanac,albanac..
2015-09-08
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Našim momcima fali jedna stvar koju BEOGRAĐANI IMAJU! OVAKO SU ZAGREPČANKE PRIČALE 1967. GODINE
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» AMERIKANKA KOJA ŽIVI U BEOGRADU POSETILA JE ZAGREB: Njeno poređenje dve prestonice će vas možda RAZBESNETI, ali imala je reči hvale za naše MUŠKARCE! (VIDEO)
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Zakrvio Boris Dežulović sa Beogradom
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» AMERIKANKA KOJA ŽIVI U BEOGRADU POSETILA JE ZAGREB: Njeno poređenje dve prestonice će vas možda RAZBESNETI, ali imala je reči hvale za naše MUŠKARCE! (VIDEO)
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Zakrvio Boris Dežulović sa Beogradom
Page 5 of 15