Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
Page 4 of 15
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
Nisi bio sa njima u cetri zida...pismejker wrote:evo i na forumu vidimo da su srbi,prema curama i zenama,jako pristojni,nikad nijednu nisu uvrijedili,dzentlmenski se odnose prema njima,diskreno ih svojim izrazajem sarmiraju...
yebi ga Levi,tema je jako zanimljiva..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
Evo,vidimo i ovdje,deklarirane Hrvatice,pa sa Džangom,Serbinjom,Pizonom i ostalima jako fino i blisko divane..
uostalom Decki,jako lijepo se i izrazavaju na forumu..
Guest- Guest
Ako mislis na srbiju...ne ide mi se..ako mislis na neku drugu drzavu uskoromaggie13 wrote:Neka gustaju:~vuksadinare wrote:Ove bi ja streljao...olicenje dronfuljenstine,lazi i slicno...ma i za to me zaboli nego me zasmetalo ono 'hrvatice'...koje hrvatice..a dvije su slovenke..treca po ocu srpkinjamaggie13 wrote:A, gle, ne volim osudjivat..svatko se snalazi najbolje sto zna sa svojim okolnostima:-)vuksadinare wrote:ha?...to tebi cure..to su kretenusemaggie13 wrote:Okrenule cure pilu naopako, da se malo pohvale..sve 5 :-D
Kad ces ti u SR?
2015-09-08
..ima i toga..istina..no,kakogod,ovo je javni forum,i odredjeni nivo komunikacije je pozeljan,..,sto druga strana istinski misli ili se u reali ponasa,nije moja briga...netjemo se nikad niti vidjeti..vuksadinare wrote:Nisi bio sa njima u cetri zida...pismejker wrote:evo i na forumu vidimo da su srbi,prema curama i zenama,jako pristojni,nikad nijednu nisu uvrijedili,dzentlmenski se odnose prema njima,diskreno ih svojim izrazajem sarmiraju...
yebi ga Levi,tema je jako zanimljiva..
Guest- Guest
A ko sa curama ovdje ruzno osim sa sorom..koja pocne prva vrijedjat sve zivo...do koskanja dolazi na politickim pitanjima ovako ne..pismejker wrote:Evo,vidimo i ovdje,deklarirane Hrvatice,pa sa Džangom,Serbinjom,Pizonom i ostalima jako fino i blisko divane..
2015-09-08
De ti plati privatno da ti provjere Rujku. I tako imaju sklonosti prema Srbima, a posebno ako je vjerovati naslovu.pismejker wrote:ne kaze nis..nije bila na ovim prostorima..Pitaj svoju mamu i kčerku,koje pohode kuratu srbadiju...Eroo wrote:Šta kaže Rujka, kakvi su Srbi yebatschi? Tlak 190...pismejker wrote:Pa nije..ispada da su srbi bolji yebaci,gentlemeni,onako prirodniji,sire ruke po pitanju cura...
Za tebe je zbog boje mislila da si Srbin i razočarala se...
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Ko je najviše popizdeo ?
:)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kad vec bas pitas..radi politike su izgorjele brojne cure,koje nisu drzale vodu,dezurnim rodoljubima..tako i dudete,i tko zna koje sve ne..vuksadinare wrote:A ko sa curama ovdje ruzno osim sa sorom..koja pocne prva vrijedjat sve zivo...do koskanja dolazi na politickim pitanjima ovako ne..pismejker wrote:Evo,vidimo i ovdje,deklarirane Hrvatice,pa sa Džangom,Serbinjom,Pizonom i ostalima jako fino i blisko divane..
Sora,u biti jako logicki spaja stvari,sad kome to ne pase,jebi ga..istina,Druga je strana,ali..logiku treba postivati..univerzalna jest..
evo i na Kayu ste se obortili cim je promijenila retoriku i pocela svojom glavom misliti,poceli je prozivati srpkinjom,srpskom ljubavi i slicno...
O tome se govori..
Guest- Guest
De mu ti, Kajo,objasni, meni ne vjeruje...kaja wrote:Ko je najviše popizdeo ?
2016-07-22
A sto da ne citam sve ..Eroo wrote:De mu ti, Kajo,objasni, meni ne vjeruje...kaja wrote:Ko je najviše popizdeo ?
2015-08-15
hehehehehe,a tak ose to radi Ero..Hertzegovci plate da se provjeri Nevjesta...no,Ero,po selima i zabitima,Hertzegovine,ipak je tesko sto takvoga provesti...ucas se suknja zadigne i cast uprlja..Eroo wrote:De ti plati privatno da ti provjere Rujku. I tako imaju sklonosti prema Srbima, a posebno ako je vjerovati naslovu.pismejker wrote:ne kaze nis..nije bila na ovim prostorima..Pitaj svoju mamu i kčerku,koje pohode kuratu srbadiju...Eroo wrote:Šta kaže Rujka, kakvi su Srbi yebatschi? Tlak 190...pismejker wrote:Pa nije..ispada da su srbi bolji yebaci,gentlemeni,onako prirodniji,sire ruke po pitanju cura...
Rujke uglavnom teze Rujama..u biti pa definitivno..sretjkovic je tko ugrabi pravu Rujku,a nije Rujkan..
ahhh boja koze??ero..s pram tenbe sam cist bijelac,s obzirom na tvoje turske gene..
Guest- Guest
Mah.. budaletine , nek vrijeđaju ako ih veseli .. bmkpismejker wrote:Kad vec bas pitas..radi politike su izgorjele brojne cure,koje nisu drzale vodu,dezurnim rodoljubima..tako i dudete,i tko zna koje sve ne..vuksadinare wrote:A ko sa curama ovdje ruzno osim sa sorom..koja pocne prva vrijedjat sve zivo...do koskanja dolazi na politickim pitanjima ovako ne..pismejker wrote:Evo,vidimo i ovdje,deklarirane Hrvatice,pa sa Džangom,Serbinjom,Pizonom i ostalima jako fino i blisko divane..
Sora,u biti jako logicki spaja stvari,sad kome to ne pase,jebi ga..istina,Druga je strana,ali..logiku treba postivati..univerzalna jest..
evo i na Kayu ste se obortili cim je promijenila retoriku i pocela svojom glavom misliti,poceli je prozivati srpkinjom,srpskom ljubavi i slicno...
O tome se govori..
2015-08-15
Ma nije u centru svega niti uvreda kao takva,nego pokusaj diskreditacije,obezvrijedjivanje negijeg glasa i personalitija...vrlo star i vrlo barbarski cin..kaja wrote:Mah.. budaletine , nek vrijeđaju ako ih veseli .. bmkpismejker wrote:Kad vec bas pitas..radi politike su izgorjele brojne cure,koje nisu drzale vodu,dezurnim rodoljubima..tako i dudete,i tko zna koje sve ne..vuksadinare wrote:A ko sa curama ovdje ruzno osim sa sorom..koja pocne prva vrijedjat sve zivo...do koskanja dolazi na politickim pitanjima ovako ne..pismejker wrote:Evo,vidimo i ovdje,deklarirane Hrvatice,pa sa Džangom,Serbinjom,Pizonom i ostalima jako fino i blisko divane..
O tome se govori..
Guest- Guest
Gdje je Dudette?pismejker wrote:
Kad vec bas pitas..radi politike su izgorjele brojne cure,koje nisu drzale vodu,dezurnim rodoljubima..tako i dudete,i tko zna koje sve ne..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mislim na Sri Lanku.vuksadinare wrote:Ako mislis na srbiju...ne ide mi se..ako mislis na neku drugu drzavu uskoromaggie13 wrote:Neka gustaju:~vuksadinare wrote:Ove bi ja streljao...olicenje dronfuljenstine,lazi i slicno...ma i za to me zaboli nego me zasmetalo ono 'hrvatice'...koje hrvatice..a dvije su slovenke..treca po ocu srpkinjamaggie13 wrote:A, gle, ne volim osudjivat..svatko se snalazi najbolje sto zna sa svojim okolnostima:-)vuksadinare wrote:
ha?...to tebi cure..to su kretenuse
Kad ces ti u SR?
2014-04-12
Otjerali je Rodoljubi...pardon,Domoljubi..par..a neki Ljubi..yebat ih..jastreb wrote:Gdje je Dudette?pismejker wrote:
Kad vec bas pitas..radi politike su izgorjele brojne cure,koje nisu drzale vodu,dezurnim rodoljubima..tako i dudete,i tko zna koje sve ne..
Guest- Guest
Kad malo promislim turski i nisu tako loši, kao tvoji, arapski...pismejker wrote:hehehehehe,a tak ose to radi Ero..Hertzegovci plate da se provjeri Nevjesta...no,Ero,po selima i zabitima,Hertzegovine,ipak je tesko sto takvoga provesti...ucas se suknja zadigne i cast uprlja..Eroo wrote:De ti plati privatno da ti provjere Rujku. I tako imaju sklonosti prema Srbima, a posebno ako je vjerovati naslovu.pismejker wrote:ne kaze nis..nije bila na ovim prostorima..Pitaj svoju mamu i kčerku,koje pohode kuratu srbadiju...Eroo wrote:Šta kaže Rujka, kakvi su Srbi yebatschi? Tlak 190...pismejker wrote:Pa nije..ispada da su srbi bolji yebaci,gentlemeni,onako prirodniji,sire ruke po pitanju cura...
Rujke uglavnom teze Rujama..u biti pa definitivno..sretjkovic je tko ugrabi pravu Rujku,a nije Rujkan..
ahhh boja koze??ero..s pram tenbe sam cist bijelac,s obzirom na tvoje turske gene..
Kako je ovi dana u Kandaharu, je li te tamošnja rodbina informira?
2016-07-22
Pa i ne baš. Masa njih naših ljudi koja je otišla raditi u Rusiju,obično dovede sa sobom i neku Natašu,Nadeždu,Olgu,ili Tamaru.pismejker wrote:
Pa znaš i sam da je gro hrvatskih zarobljenika(među njima i Tito) iz 1.svj.rata ondje našlo žene.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja kaju ne vrijedjam tako mi mojih ociju....neka kaja potvrdipismejker wrote:Kad vec bas pitas..radi politike su izgorjele brojne cure,koje nisu drzale vodu,dezurnim rodoljubima..tako i dudete,i tko zna koje sve ne..vuksadinare wrote:A ko sa curama ovdje ruzno osim sa sorom..koja pocne prva vrijedjat sve zivo...do koskanja dolazi na politickim pitanjima ovako ne..pismejker wrote:Evo,vidimo i ovdje,deklarirane Hrvatice,pa sa Džangom,Serbinjom,Pizonom i ostalima jako fino i blisko divane..
O tome se govori..
2015-09-08
:)jastreb wrote:Pa i ne baš. Masa njih naših ljudi koja je otišla raditi u Rusiju,obično dovede sa sobom i neku Natašu,Nadeždu,Olgu,ili Tamaru.pismejker wrote:
Pa znaš i sam da je gro hrvatskih zarobljenika(među njima i Tito) iz 1.svj.rata ondje našlo žene.
Nisam ni sumnjala da ces se Tita sjetiti
2015-08-15
...tamo krajem treceg mjeseca 2018...maggie13 wrote:Mislim na Sri Lanku.vuksadinare wrote:Ako mislis na srbiju...ne ide mi se..ako mislis na neku drugu drzavu uskoromaggie13 wrote:Neka gustaju:~vuksadinare wrote:Ove bi ja streljao...olicenje dronfuljenstine,lazi i slicno...ma i za to me zaboli nego me zasmetalo ono 'hrvatice'...koje hrvatice..a dvije su slovenke..treca po ocu srpkinjamaggie13 wrote:
A, gle, ne volim osudjivat..svatko se snalazi najbolje sto zna sa svojim okolnostima:-)
Kad ces ti u SR?
2015-09-08
Page 4 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» Našim momcima fali jedna stvar koju BEOGRAĐANI IMAJU! OVAKO SU ZAGREPČANKE PRIČALE 1967. GODINE
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» AMERIKANKA KOJA ŽIVI U BEOGRADU POSETILA JE ZAGREB: Njeno poređenje dve prestonice će vas možda RAZBESNETI, ali imala je reči hvale za naše MUŠKARCE! (VIDEO)
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Zakrvio Boris Dežulović sa Beogradom
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» AMERIKANKA KOJA ŽIVI U BEOGRADU POSETILA JE ZAGREB: Njeno poređenje dve prestonice će vas možda RAZBESNETI, ali imala je reči hvale za naše MUŠKARCE! (VIDEO)
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Zakrvio Boris Dežulović sa Beogradom
Page 4 of 15