Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
Ja nikako da skontam sto je pis ili svetac...zidov,madjar,bosanac,albanac..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
Šta je to s vaših 5,000 godina arabiziranja? (fino rečeno)pismejker wrote:svakako nes plemenito od porijekla,dok si ti samo recimo..produkt 500 godina nasilja,silovanja i implemetacije tudjega..Eroo wrote:Tako sam i mislio. Šta se onda nerviraš? A to da nisi mrčav kao i polubraća ti? Jebiga, zhvali mami...pismejker wrote:I s mamom i tatom..bijeli i plavih ociju..tata svjetlije kose,mama smedje sa zelenim ocima..spustise se iz hungaryje.-.Eroo wrote:Kažeš da si bijele puti, možda imaš sreće s mamom. Je li ti objasnila zašto si drugačiji od druge djece?pismejker wrote:
Rujke uglavnom teze Rujama..u biti pa definitivno..sretjkovic je tko ugrabi pravu Rujku,a nije Rujkan..
ahhh boja koze??ero..s pram tenbe sam cist bijelac,s obzirom na tvoje turske gene..
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
po potrebi, jel tako sveto?vuksadinare wrote:Ja nikako da skontam sto je pis ili svetac...zidov,madjar,bosanac,albanac..
propalo to arabiziranje..pokusavano jeste,ali nije uspjelo..Eroo wrote:Šta je to s vaših 5,000 godina arabiziranja? (fino rečeno)pismejker wrote:svakako nes plemenito od porijekla,dok si ti samo recimo..produkt 500 godina nasilja,silovanja i implemetacije tudjega..Eroo wrote:Tako sam i mislio. Šta se onda nerviraš? A to da nisi mrčav kao i polubraća ti? Jebiga, zhvali mami...pismejker wrote:I s mamom i tatom..bijeli i plavih ociju..tata svjetlije kose,mama smedje sa zelenim ocima..spustise se iz hungaryje.-.Eroo wrote:
Kažeš da si bijele puti, možda imaš sreće s mamom. Je li ti objasnila zašto si drugačiji od druge djece?
No vi ste sasma fino ispali...onako i Turci na vas gledaju milo...
arabe se ne bi toliko ljutili da su uspjeli,dapace,a vis kako pljuju kiselinu na nas..ne bi da smo njihovi..
Guest- Guest
A cuj....valjda kako je tko raspolozen,pa me izdefinira...Noor wrote:po potrebi, jel tako sveto?vuksadinare wrote:Ja nikako da skontam sto je pis ili svetac...zidov,madjar,bosanac,albanac..
Guest- Guest
Vama Arapi 5,000 godina. Pa vidi vam se.pismejker wrote:500 godina vam cure,kćeri,majke,babe i prababe a i čuke yebavali...Eroo wrote:Odveli su šta su uhvatili. Vi niste mogli Arape izbjeć, ta braća ste...pismejker wrote:hahahahahaha..Ero,pazar nisi reko da kod vas uopce Turci nisu dosli???Eroo wrote:Kad malo promislim turski i nisu tako loši, kao tvoji, arapski...pismejker wrote:
hehehehehe,a tak ose to radi Ero..Hertzegovci plate da se provjeri Nevjesta...no,Ero,po selima i zabitima,Hertzegovine,ipak je tesko sto takvoga provesti...ucas se suknja zadigne i cast uprlja..
Rujke uglavnom teze Rujama..u biti pa definitivno..sretjkovic je tko ugrabi pravu Rujku,a nije Rujkan..
ahhh boja koze??ero..s pram tenbe sam cist bijelac,s obzirom na tvoje turske gene..
Kako je ovi dana u Kandaharu, je li te tamošnja rodbina informira?
Mi se nismo miješali s uljezima, zato i jesmo tako superiorni. Treba paziti s kim se razmnožavaš, jebiga..
2016-07-22
Ne znam sad ispalo da su mu korijeni iz madjarske...a do jucer bili iz spanjolske...rumunjske...bosne...Noor wrote:po potrebi, jel tako sveto?vuksadinare wrote:Ja nikako da skontam sto je pis ili svetac ... zidov, madjar, bosanac, albanac ..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
znam je da je na starom forumu u potpisu imao Magen David...vuksadinare wrote:Ne znam sad ispalo da su mu korijeni iz madjarske...a do jucer bili iz spanjolske...rumunjske...bosne...Noor wrote:po potrebi, jel tako sveto?vuksadinare wrote:Ja nikako da skontam sto je pis ili svetac ... zidov, madjar, bosanac, albanac ..
jel da vas zavara ili stvarno, ko će ga znat
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nisu,jer vis kako i dalje ljuto navaljuju na nas..ne bi da smo im Rodijaci,kao vi Turcima,koji vas milo gledaju..Eroo wrote:Vama Arapi 5,000 godina. Pa vidi vam se.pismejker wrote:500 godina vam cure,kćeri,majke,babe i prababe a i čuke yebavali...Eroo wrote:Odveli su šta su uhvatili. Vi niste mogli Arape izbjeć, ta braća ste...pismejker wrote:hahahahahaha..Ero,pazar nisi reko da kod vas uopce Turci nisu dosli???Eroo wrote:
Kad malo promislim turski i nisu tako loši, kao tvoji, arapski...
Kako je ovi dana u Kandaharu, je li te tamošnja rodbina informira?
Mi se nismo miješali s uljezima, zato i jesmo tako superiorni. Treba paziti s kim se razmnožavaš, jebiga..
turci su prilicno superiorni,i dan danas,odatle vam prilicno tvrdoglavost i vrutja krv..nes i pamet..
Vi bas i niste imali izbora ,odnosno vase prabake i cukunbake i ostale dame..Nema kod Turaka hotju-necu,zene su bivale poharate..
Arabe su u biti mekusci i galamdzije..Turci su real fajteri..zato ste i vi takvi..
Guest- Guest
Ma nemoj mi reć?vuksadinare wrote:Ne znam sad ispalo da su mu korijeni iz madjarske...a do jucer bili iz spanjolske...rumunjske...bosne...Noor wrote:po potrebi, jel tako sveto?vuksadinare wrote:Ja nikako da skontam sto je pis ili svetac ... zidov, madjar, bosanac, albanac ..
2016-07-22
To si ti kao naveo razliku između vas i nas? Pa tu je to. Barem što se razlike tiče.pismejker wrote:
Arabe su u biti mekusci i galamdzije..Turci su real fajteri..zato ste i vi takvi..
2016-07-22
Ma je li? A znaš li ti tko su Dedijeri? Čuvena srpska hercegovačka familija iz okolice Bileće.Eroo wrote:
Znaš li kako su nastali? Tako što je jedan napoleonov vojnik oplodio Hercegovku i ostao ondje. Znači Francuz. Didier.
I niste se miješali sa uljezima?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ero govorimo o podrijetlu vas hertzegovaca..budi posten i priznaj.,da kad su Turci zaprijetili samom beču,kako to da nisu poharali sve na tom putu..turci ste podrijetlom i amen..ili incestuozno pleme,koje se krilo po vrletima i petjinama,da ih niti Turci nisu mogli naci..razmnozavali ste se onda medju sobom i jacali "gene i obiteljske" veze...Eroo wrote:To si ti kao naveo razliku između vas i nas? Pa tu je to. Barem što se razlike tiče.pismejker wrote:
Odluci se više..bem mu misha..
Guest- Guest
Oooooo..!!! Skandal..!!! Enece Eri u glavu da sve cure imaju cijenu,pa i one hertzegovacke,dapace,jako volu lovu..jastreb wrote:Ma je li? A znaš li ti tko su Dedijeri? Čuvena srpska hercegovačka familija iz okolice Bileće.Eroo wrote:
Znaš li kako su nastali? Tako što je jedan napoleonov vojnik oplodio Hercegovku i ostao ondje. Znači Francuz. Didier.
Guest- Guest
Nismo jebiga, barem ne u ostotku kao naše komšije.jastreb wrote:Ma je li? A znaš li ti tko su Dedijeri? Čuvena srpska hercegovačka familija iz okolice Bileće.Eroo wrote:
75% čistoća, to ti je nešto kao 24 karatno zlato.
2016-07-22
pismejker wrote:Oooooo..!!! Skandal..!!! Enece Eri u glavu da sve cure imaju cijenu,pa i one hertzegovacke,dapace,jako volu lovu..jastreb wrote:Ma je li? A znaš li ti tko su Dedijeri? Čuvena srpska hercegovačka familija iz okolice Bileće.Eroo wrote:
Lako za Francuza, ali turci su im 500 godina jebali žene, zato Ere ima kockastu glavu, tamniju put, lopovsku narav a žene im imaju brkove i kao onda se nisu mješali istina s nikim osim s turcima kako su se i sami do prije 100njak godina izjašnjavali :)
catabbath-
2015-08-22
Pa jeste..mislim,Turci su doslovno dominirali u Hertzegovini..slike silovanja hertzegovackih zena su ovjekovjecene na platnima raznim,uljanom tehnikom..catabbath wrote:pismejker wrote:Oooooo..!!! Skandal..!!! Enece Eri u glavu da sve cure imaju cijenu,pa i one hertzegovacke,dapace,jako volu lovu..jastreb wrote:Ma je li? A znaš li ti tko su Dedijeri? Čuvena srpska hercegovačka familija iz okolice Bileće.Eroo wrote:
Lako za Francuza, ali turci su im 500 godina jebali žene, zato Ere ima kockastu glavu, tamniju put, lopovsku narav a žene im imaju brkove i kao onda se nisu mješali istina s nikim osim s turcima kako su se i sami do prije 100njak godina izjašnjavali :)
ja se puno iznenadih kad naletih u svabiji na turke 2-3,sad i 4vrte generacije..isto kao juzni bosanci,odnosno hertzegovci..Da su se Hercegovci suprotstavljali Turcima,ovi bi ih zbrisal isa lica zemlje..ovako su Hercegovci dali sve,nudjeli svoje zene,da svi sacuvaju zive glave...ne treba im zamjeriti..osim sto su preuzeli lose obicaje Turaka,koje si naspomenuo...strasno..i tose sad siri europom..
Guest- Guest
Ko na kraju ima veći?
Čekamo odgovor upoznatih
Ove četiri kažu da imaju Srbi a Vuk to negira. Valjda Vuk zna bolje od njih četiri. Neću da ga pitam odakle.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» Našim momcima fali jedna stvar koju BEOGRAĐANI IMAJU! OVAKO SU ZAGREPČANKE PRIČALE 1967. GODINE
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» AMERIKANKA KOJA ŽIVI U BEOGRADU POSETILA JE ZAGREB: Njeno poređenje dve prestonice će vas možda RAZBESNETI, ali imala je reči hvale za naše MUŠKARCE! (VIDEO)
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Zakrvio Boris Dežulović sa Beogradom
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» AMERIKANKA KOJA ŽIVI U BEOGRADU POSETILA JE ZAGREB: Njeno poređenje dve prestonice će vas možda RAZBESNETI, ali imala je reči hvale za naše MUŠKARCE! (VIDEO)
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Zakrvio Boris Dežulović sa Beogradom
Page 6 of 15