Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
Page 1 of 15
Page 1 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
http://www.telegraf.rs/vesti/srbija/2914661-hrvatice-beogradom-zamenile-zagreb-pa-uputile-4-jake-reci-nasim-momcima-kod-vas-je-sve-vece-mocnije-krupnije-i-divlje-video
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
yuuu..!!!! sramoteee...
Guest- Guest
Re: Hrvatice Beogradom zamenile Zagreb, pa uputile 4 jake reči našim momcima: Kod vas je sve veće, moćnije, krupnije i divlje!
Uuuuu,onu prvu bi kresno sam tak.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Očekujem na ovoj temi svo bogatstvo našeg jezika danas
Drolje, smeća, kurve, protuhe , kurac, kalasture Itd
:)
Sto reci, đavolja posla..
Drolje, smeća, kurve, protuhe , kurac, kalasture Itd
:)
Sto reci, đavolja posla..
Last edited by kaja on 26/11/2017, 14:47; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Prvu?jastreb wrote:Uuuuu,onu prvu bi kresno sam tak.
Ma sve..ne moraju cak ni borosane obut :-D
2014-04-12
Progutale bi te bre samo tako...Srpkinje su zahtevne cure Jastrebe...ono,iskonske gutacice muskaraca...jastreb wrote:Uuuuu,onu prvu bi kresno sam tak.
Guest- Guest
koja debilna tema sa debilnim goscama od debilnog telegrama...strasno...ida prester...ljevicarke i nimfomanke sve od reda..a nit izgledaju bog zna sto..ma mars u tri lepe picke materine vi i telegram...mrs u picku materinu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
koje hrvatice...dvije su slovenke..mars bagro
2015-09-08
hahahahahaha..Fučino,ebe te misljenje Zena??!vuksadinare wrote:koja debilna tema sa debilnim goscama od debilnog telegrama...strasno...ida prester...ljevicarke i nimfomanke sve od reda..a nit izgledaju bog zna sto..ma mars u tri lepe picke materine vi i telegram...mrs u picku materinu
Kako ja ne mogu reci ni za jednu da je nimfomanka?
valjda jer svaku odradim do kraja..
Guest- Guest
...gdje nadjose ove dronfulje kr'u vas jebo...
2015-09-08
vuksadinare wrote:...gdje nadjose ove dronfulje kr'u vas jebo...
hahahahaha,Fuk se nakostrijesio...
Guest- Guest
Jebiga, nije nifomanka ako hoće dva puta.vuksadinare wrote:koja debilna tema sa debilnim goscama od debilnog telegrama...strasno...ida prester...ljevicarke i nimfomanke sve od reda..a nit izgledaju bog zna sto..ma mars u tri lepe picke materine vi i telegram...mrs u picku materinu
kojih zena?..to tebi zene..imas ti oci..od ove cetri tri osobno znam..ne svojom voljom..i kunem se mrtvim ocem...tri debilke odreda...sve batinom tanburat..pas mater bezobraznu..koje hrvatice..o nebo otvori se..glupog li portalapismejker wrote:hahahahahaha..Fučino,ebe te misljenje Zena??!vuksadinare wrote:koja debilna tema sa debilnim goscama od debilnog telegrama...strasno...ida prester...ljevicarke i nimfomanke sve od reda..a nit izgledaju bog zna sto..ma mars u tri lepe picke materine vi i telegram...mrs u picku materinu
2015-09-08
Ovu rieč moj stari rado rabi.kaja wrote:kalasture
Ma Vuxadinare je postao čistunac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Fale Ava Karabatić i Seva.
Pa yebi ga Fuk,piččku imaju,sise imaju,zenski izgledaju,yebat sse volu...kako da ih gledam??..imas ruzne,imas lijepe,imas zgodne,imas smotane,ove nisu neka ljeparija,ali su zenstvene i jebozovne,pozivaju na seks,a seks me sa zenama zanioma...vuksadinare wrote:kojih zena?..to tebi zene..imas ti oci..od ove cetri tri osobno znam..ne svojom voljom..i kunem se mrtvim ocem...tri debilke odreda...sve batinom tanburat..pas mater bezobraznu..koje hrvatice..o nebo otvori se..glupog li portalapismejker wrote:hahahahahaha..Fučino,ebe te misljenje Zena??!vuksadinare wrote:koja debilna tema sa debilnim goscama od debilnog telegrama...strasno...ida prester...ljevicarke i nimfomanke sve od reda..a nit izgledaju bog zna sto..ma mars u tri lepe picke materine vi i telegram...mrs u picku materinu
yebi ga..sto ih nego yebat..
Guest- Guest
jednu od ove cetri bitange...su se roditelji odrekli ne zato sto je zbrisala u beograd vec prije...onda vam je jasno koliko je sati kad vas se roditelji odreknu...a gdje onda takva osoba moze zavrsiti nego u beogradu..ko i onaj idiot modni macak...
2015-09-08
vuksadinare wrote:jednu od ove cetri bitange...su se roditelji odrekli ne zato sto je zbrisala u beograd vec prije...onda vam je jasno koliko je sati kad vas se roditelji odreknu...a gdje onda takva osoba moze zavrsiti nego u beogradu..ko i onaj idiot modni macak...
Fuk..pa mi bi samo malo yebali..necemo ih zeniti..
Guest- Guest
to ne bi jebao da mi jos placaju..ne zelim imenovat ali preko jedne od ove cetri preslo pola kvarta...kad ju je smetlar jebo znas koliko je sati..i onda smrdljivi sifilicni picok uvali glupim srbima...zaklat cu se majke mi....pismejker wrote:Pa yebi ga Fuk,piččku imaju,sise imaju,zenski izgledaju,yebat sse volu...kako da ih gledam??..imas ruzne,imas lijepe,imas zgodne,imas smotane,ove nisu neka ljeparija,ali su zenstvene i jebozovne,pozivaju na seks,a seks me sa zenama zanioma...vuksadinare wrote:kojih zena?..to tebi zene..imas ti oci..od ove cetri tri osobno znam..ne svojom voljom..i kunem se mrtvim ocem...tri debilke odreda...sve batinom tanburat..pas mater bezobraznu..koje hrvatice..o nebo otvori se..glupog li portalapismejker wrote:hahahahahaha..Fučino,ebe te misljenje Zena??!vuksadinare wrote:koja debilna tema sa debilnim goscama od debilnog telegrama...strasno...ida prester...ljevicarke i nimfomanke sve od reda..a nit izgledaju bog zna sto..ma mars u tri lepe picke materine vi i telegram...mrs u picku materinu
yebi ga..sto ih nego yebat..
2015-09-08
Page 1 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» Našim momcima fali jedna stvar koju BEOGRAĐANI IMAJU! OVAKO SU ZAGREPČANKE PRIČALE 1967. GODINE
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» AMERIKANKA KOJA ŽIVI U BEOGRADU POSETILA JE ZAGREB: Njeno poređenje dve prestonice će vas možda RAZBESNETI, ali imala je reči hvale za naše MUŠKARCE! (VIDEO)
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Zakrvio Boris Dežulović sa Beogradom
» Zbog nagomilanog otpada u Zagreb se spuštaju divlje svinje
» AMERIKANKA KOJA ŽIVI U BEOGRADU POSETILA JE ZAGREB: Njeno poređenje dve prestonice će vas možda RAZBESNETI, ali imala je reči hvale za naše MUŠKARCE! (VIDEO)
» Građanima treba reći istinu, ne znam zašto se nema hrabrosti reći to: Inu će kupiti Rusi
» Zakrvio Boris Dežulović sa Beogradom
Page 1 of 15