Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca
Deboto,sve dok ces dobro placat neces imati problem sa radnom snagom.
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
Ma brige njega, on će ovoga plačat ko i mene, šta će njima stan, mogu spavati u parku, brijat će se u zahodu glavnog kolodvora i dolaziti smrdljivi na posaovili40 wrote:Deboto,sve dok ces dobro placat neces imati problem sa radnom snagom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vili40 wrote:Deboto,sve dok ces dobro placat neces imati problem sa radnom snagom.
sto znaci dobro placat ? koji su to trzni odnosi kad trenutno u ZG ima 3 ljudi koje znam da mogu napraviti posao korektno i oni to isto znaju kao sto znaju da jos 10-15 firmi/ljudi ceka na njihove usluge ?
s druge strane narucitelj usluge ocekuje nisku cijenu i postivanje rokova a ja nekakvu zaradu u konacnici
treba ta ocekivanja sinergizirati , vise radnih dozvola dobar pocetak
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
RayMabus wrote:Ma brige njega, on će ovoga plačat ko i mene, šta će njima stan, mogu spavati u parku, brijat će se u zahodu glavnog kolodvora i dolaziti smrdljivi na posaovili40 wrote:Deboto,sve dok ces dobro placat neces imati problem sa radnom snagom.
cekaj malo , hoces li ti platit zidara 100kn satnicu za 100h rada a imas novca za 70h. ?
2014-04-12
Imas licencu?epikur37 wrote:Prtijavit ću posao kao sudski tumač za bosanski i srpski :)
saće diplome, dozvole, uvjerenja...
2014-04-12
Zatvori firmudebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ma brige njega, on će ovoga plačat ko i mene, šta će njima stan, mogu spavati u parku, brijat će se u zahodu glavnog kolodvora i dolaziti smrdljivi na posaovili40 wrote:Deboto,sve dok ces dobro placat neces imati problem sa radnom snagom.
cekaj malo , hoces li ti platit zidara 100kn satnicu za 100h rada a imas novca za 70h. ?
2014-04-11
To je nam je dobra i već mnogo puta oprobana strategija.
Dovedemo strance nek rade.
Kad prođe neko vrijeme i kad izgrade tvornice, kuće, gradove i sela itd, onda počnemo vikati da su to agresori, sve im otmemo i otjeramo ih.
Dovedemo strance nek rade.
Kad prođe neko vrijeme i kad izgrade tvornice, kuće, gradove i sela itd, onda počnemo vikati da su to agresori, sve im otmemo i otjeramo ih.
crvenkasti-
2014-04-17
Onda treba tražiti 15000 , pa izglasaju 10000.RayMabus wrote:Nije glupost, da tražiš u saboru minimalac od tri tisuće kuna nikad ga nebi izglasali, ovako tražiš četri da bi dobio tri tisuće kuna da se u saboru izglasa
Trinity-
2014-04-17
RayMabus wrote:Zatvori firmudebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ma brige njega, on će ovoga plačat ko i mene, šta će njima stan, mogu spavati u parku, brijat će se u zahodu glavnog kolodvora i dolaziti smrdljivi na posaovili40 wrote:Deboto,sve dok ces dobro placat neces imati problem sa radnom snagom.
necu , ovaj put sam zavrsim posao a kad se okrenu trzisni odnosi prvo ga pitam jel punica jos bolesna i neka nabavi nekoga za razvozit djecu , eto takav sam covjek kad me netko zajebe
2014-04-12
Nemoš ti njega plačat ko i mene ako je tvoja logika da ti njemu ne osiguravaš smještaj a treba ti cijelu godinu tj osoba živi u Hrdebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ma brige njega, on će ovoga plačat ko i mene, šta će njima stan, mogu spavati u parku, brijat će se u zahodu glavnog kolodvora i dolaziti smrdljivi na posaovili40 wrote:Deboto,sve dok ces dobro placat neces imati problem sa radnom snagom.
. To je NEIZVEDIVO
2014-04-11
Istina..sad sve Hercegovci i Bosanci krivi.crvenkasti wrote:To je nam je dobra i već mnogo puta oprobana strategija.
Dovedemo strance nek rade. 2
I Maminju bi sve oteli.
2014-04-12
Zato ja radim sama.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Zatvori firmudebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ma brige njega, on će ovoga plačat ko i mene, šta će njima stan, mogu spavati u parku, brijat će se u zahodu glavnog kolodvora i dolaziti smrdljivi na posaovili40 wrote:Deboto,sve dok ces dobro placat neces imati problem sa radnom snagom.
necu , ovaj put sam zavrsim posao a kad se okrenu trzisni odnosi prvo ga pitam jel punica jos bolesna i neka nabavi nekoga za razvozit djecu , eto takav sam covjek kad me netko zajebe
Trinity-
2014-04-17
RayMabus wrote:Nemoš ti njega plačat ko i mene ako je tvoja logika da ti njemu ne osiguravaš smještaj a treba ti cijelu godinu tj osoba živi u Hrdebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ma brige njega, on će ovoga plačat ko i mene, šta će njima stan, mogu spavati u parku, brijat će se u zahodu glavnog kolodvora i dolaziti smrdljivi na posaovili40 wrote:Deboto,sve dok ces dobro placat neces imati problem sa radnom snagom.
. To je NEIZVEDIVO
sto ja imam sa smjestajem ljudi ?
2014-04-12
pa ok, ti koji prihvataju posao u hrvatskoj i sloveniji
jesu oni koji ne mogu da se prodaju na zapad,
znaci treca liga arbajtera,
ili regionalni nivo !
najcesce nemaju posao u srbiji !
jesu oni koji ne mogu da se prodaju na zapad,
znaci treca liga arbajtera,
ili regionalni nivo !
najcesce nemaju posao u srbiji !
Guest- Guest
Triny wrote:Zato ja radim sama.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Zatvori firmudebotoijusto wrote:RayMabus wrote:
Ma brige njega, on će ovoga plačat ko i mene, šta će njima stan, mogu spavati u parku, brijat će se u zahodu glavnog kolodvora i dolaziti smrdljivi na posao
ne mogu sam odradit ovaj posao na vrijeme tj. mogu ako sutra ustanem spreman kao njemacki vojnik 42 i tako 3-4 dana dok ne padnem s nogu
svaka se skola placa , mislio sam da ovu vec davno platio
2014-04-12
Zatvori firmudebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Zatvori firmudebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ma brige njega, on će ovoga plačat ko i mene, šta će njima stan, mogu spavati u parku, brijat će se u zahodu glavnog kolodvora i dolaziti smrdljivi na posaovili40 wrote:Deboto,sve dok ces dobro placat neces imati problem sa radnom snagom.
Ja sam deset godina radio bez dana bolovanja dakle nisam taj slučaj no sad otac ima zdravstvenih problema a jedino ja vozim i to
Dođe meni lik i kao evo ti 3800 kuna radiš i subote sve
Pitam ja njega a šta ako mi šta iskrsne brige njega
A pa nađi roba onda, nit od te plače mogu nekog platiti da mi oca prebaci do bolnice dok ja radim nit ti mogu kompezirati u subotu da ti odradim
Tako da ODJEBI
2014-04-11
Ako ne radiš subotom ubaci tu stavku radi sebe a ne za tog, kad ti upadne s tom šemom ok može ali komoeziraš mi u subotudebotoijusto wrote:Triny wrote:Zato ja radim sama.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Zatvori firmudebotoijusto wrote:
ne mogu sam odradit ovaj posao na vrijeme tj. mogu ako sutra ustanem spreman kao njemacki vojnik 42 i tako 3-4 dana dok ne padnem s nogu
Jbg ako on il ona mora trčati hitno doma jednom tjedno radi drugog člana obitelji lakše im je komopezurati ta četri subotom jer im treba to da znaju da mogu skoknit pa makar i jednom tjedno pola radnog vremena tj nekih četri sata
2014-04-11
RayMabus wrote:Ako ne radiš subotom ubaci tu stavku radi sebe a ne za tog, kad ti upadne s tom šemom ok može ali komoeziraš mi u subotudebotoijusto wrote:Triny wrote:Zato ja radim sama.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:
Zatvori firmu
Jbg ako on il ona mora trčati hitno doma jednom tjedno radi drugog člana obitelji lakše im je komopezurati ta četri subotom jer im treba to da znaju da mogu skoknit pa makar i jednom tjedno pola radnog vremena tj nekih četri sata
kolega @raj , ne shvacas bitak , ne postoje subote ni radna vremena bozicnice ni marende placene , nije ovo komunizam i zaposlenost vec projekt koji radimo zajedno te djelimo novac dogovorno , ja uslugu racuna/firme/opreme/prostora on rad/vjestine
korektno bi bilo da rekao malo mi novca ne radi mi se imam bolji projekt... sve 5
2014-04-12
Nema ti druge nego zapet.'debotoijusto wrote:Triny wrote:Zato ja radim sama.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Zatvori firmudebotoijusto wrote:
Ne znam šta je gore, zaposlit nekog ili s nekim u kompanjonstvo.
Ovo drugo ipak.
btw, šta lijepoga radiš u mayi?
Trinity-
2014-04-17
Ok ali ja koliko vidim tvoj slučaj upada u onih 10% koji su neka specifična radna snaga gdje su i plače relativno pristojne tako da to nije ono šta je u osnovi ova temadebotoijusto wrote:RayMabus wrote:Ako ne radiš subotom ubaci tu stavku radi sebe a ne za tog, kad ti upadne s tom šemom ok može ali komoeziraš mi u subotudebotoijusto wrote:Triny wrote:Zato ja radim sama.debotoijusto wrote:
kolega @raj , ne shvacas bitak , ne postoje subote ni radna vremena bozicnice ni marende placene , nije ovo komunizam i zaposlenost vec projekt koji radimo zajedno te djelimo novac dogovorno , ja uslugu racuna/firme/opreme/prostora on rad/vjestine
korektno bi bilo da rekao malo mi novca ne radi mi se imam bolji projekt... sve 5
2014-04-11
Longi, primi se autoCADa, 3dsmax, rhino3d, maye...
Trinity-
2014-04-17
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» ZAROBLJENO OKO 460 SRBA I BOSANACA Mnogi su se ubili
» Plaće male i strancima , 50% ih ne želi produljiti radnu dozvolu
» Počela trpačina Srba u Hrvatsku : Ukidaju se kvote za uvoz stranaca
» Veliko zapošljavanje Bošnjaka i Srba na našoj obali: plaće rastu i 4%
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Plaće male i strancima , 50% ih ne želi produljiti radnu dozvolu
» Počela trpačina Srba u Hrvatsku : Ukidaju se kvote za uvoz stranaca
» Veliko zapošljavanje Bošnjaka i Srba na našoj obali: plaće rastu i 4%
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
Page 4 of 7