Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca
Da se ne radi povratnicima iz Sirije? Trenirali su na glavama, valjda će i to brzo naučit...asilovski wrote:Kaže mi sestrićna doktorica da dovlače makedonce sa lažnim diplomama medicinskog fakulteta hehe komedija ne znaju odrezat pupčanu vrpcu
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Treba podignit minimalac u Hr na četri tisuće kuna pa nek onda uvoze šta god hoće
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Opet Srbi u RH...Jedan majmun na Aparatima..
Guest- Guest
Ko že da ide u HR ako može u Norvešku, Austriju...
Pa ne moze legaliti,osim ako ne ozeni norvezanku ili austrijanku..na crno ce ih jebati sa isplatama i visinom cijene rada..
Guest- Guest
Jebeš legalno, to niko ne jebe odavno. 500 evra mogu leti da uzmu i u Srbiji.
RH je spasila Unija..mogu misliti sto bi bilo da hrvatski gradjani ne mogu legalno van...
Guest- Guest
Spasila od čega? Od depopulacije sigurno nije.pismejker wrote:RH je spasila Unija..mogu misliti sto bi bilo da hrvatski gradjani ne mogu legalno van...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
nisi me skuzio...u biti Unija je spasila čestite gradjane RH,koji vani mogu legalno raditi.Da ne mogu raditi vani,nego ostati u RH,ne znam sto bi bilo...dzango wrote:Spasila od čega? Od depopulacije sigurno nije.pismejker wrote:RH je spasila Unija..mogu misliti sto bi bilo da hrvatski gradjani ne mogu legalno van...
Guest- Guest
weberu su sad joojca izmedju dvi cigle..radi u firmi sa preko 60% Srba...bas me zanima,jel ima mooda svoju forumsku retoriku prenijeti tamo....
Guest- Guest
Probisvjeti od vlastodrzaca zbog masovnog egzodusa ljudi van mogu slobodno disati jer da je sve to ostalo u zemlji vec bi se bila dogodila ulica.To dode kao cardakov ispusni ventil pa sad mogu beskonacno odgadati promjene.Raj za povlastene,benificirane,uhljebljene i ostale parazite a dokle sve to jos moze ici,vidjet cemo rekli bi slijepi.
vili40-
2015-08-02
Dobro receno...vili40 wrote:Probisvjeti od vlastodrzaca zbog masovnog egzodusa ljudi van mogu slobodno disati jer da je sve to ostalo u zemlji vec bi se bila dogodila ulica.To dode kao cardakov ispusni ventil pa sad mogu beskonacno odgadati promjene.Raj za povlastene,benificirane,uhljebljene i ostale parazite a dokle sve to jos moze ici,vidjet cemo rekli bi slijepi.
Guest- Guest
Glupost. Tko može živjeti s tim.RayMabus wrote:Treba podignit minimalac u Hr na četri tisuće kuna pa nek onda uvoze šta god hoće
Trinity-
2014-04-17
Nije glupost, da tražiš u saboru minimalac od tri tisuće kuna nikad ga nebi izglasali, ovako tražiš četri da bi dobio tri tisuće kuna da se u saboru izglasa
2014-04-11
pismejker wrote:weberu su sad joojca izmedju dvi cigle..radi u firmi sa preko 60% Srba...bas me zanima,jel ima mooda svoju forumsku retoriku prenijeti tamo....
Weber svako jutro pokaže koliko je visoka kuruza kod njega. A i kad ide doma velu da je za doma spreman. Ljudi su skroz normalni i jebem ih da koji kurac nisu zgibali za srbiju. Kulturološki ipak pripadaju Hrvatskoj. I za razliku od opančara, Hrvatsku smatraju kao svoju domovinu. Kada je hr igrala protiv gr skupila se ekipa i otišli zavijat na stadion. Kasnije sam ih zajebavao da su za Grčku išli navijat.
Inače webera trebaju, oni su mene zvali. Gazdu znam 30 g.
2014-12-30
podrzavam veci broj radnih dozvola i jednostavniji proces izdavanja
posla ima , nema tko radit
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pa za onakve plaće koji oni nude ovdje nema tko raditdebotoijusto wrote:podrzavam veci broj radnih dozvola i jednostavniji proces izdavanja
2014-04-11
Nije mi to bas jasno.Pa nisu li se najvise poslodavci pozivali na otvoreno trziste radne snage?Koji kurac sad cvile i kukaju?Ako ne mozes posteno platiti radnika zatvori to svoje sranje od firme i ne radi drugima konkurenciju koji to mogu.Jebote pa takvima ne bi bilo dovoljno ni da ne moraju isplacivati nista pa bi trazili da radnik jos nosi novac od doma.
vili40-
2015-08-02
Točno, radio sam u par takvih formi ali u prosjeku vrlo kratko ono dva tri mjeseca najviše, jbte ono da ti crkavicu, nema putnih troškova ni marende i eto kao to ti je to a upregnete i još ti kasni s plaćom, aj zdravovili40 wrote:Nije mi to bas jasno.Pa nisu li se najvise poslodavci pozivali na otvoreno trziste radne snage?Koji kurac sad cvile i kukaju?Ako ne mozes posteno platiti radnika zatvori to svoje sranje od firme i ne radi drugima konkurenciju koji to mogu.Jebote pa takvima ne bi bilo dovoljno ni da ne moraju isplacivati nista pa bi trazili da radnik jos nosi novac od doma.
2014-04-11
Pa velim,ti koji traze skoro pa besplatnu radnu snagu napravili bi veliku korist i uslugu drzavi da jednostavno zatvore.Ima u njemackoj posla i za njih a ne da glumataju biznismene.
vili40-
2015-08-02
RayMabus wrote:Pa za onakve plaće koji oni nude ovdje nema tko raditdebotoijusto wrote:podrzavam veci broj radnih dozvola i jednostavniji proces izdavanja
kad bude dovoljno radnih dozvola trziste se samo regulira
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» ZAROBLJENO OKO 460 SRBA I BOSANACA Mnogi su se ubili
» Plaće male i strancima , 50% ih ne želi produljiti radnu dozvolu
» Počela trpačina Srba u Hrvatsku : Ukidaju se kvote za uvoz stranaca
» Veliko zapošljavanje Bošnjaka i Srba na našoj obali: plaće rastu i 4%
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Plaće male i strancima , 50% ih ne želi produljiti radnu dozvolu
» Počela trpačina Srba u Hrvatsku : Ukidaju se kvote za uvoz stranaca
» Veliko zapošljavanje Bošnjaka i Srba na našoj obali: plaće rastu i 4%
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
Page 2 of 7