ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca - Page 3 Empty Re: Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca

Post by debotoijusto 26/11/2017, 08:40

RayMabus wrote:
debotoijusto wrote:podrzavam veci broj radnih dozvola i jednostavniji proces izdavanja
posla ima , nema tko radit
Pa za onakve plaće koji oni nude ovdje nema tko radit

kad bude dovoljno radnih dozvola trziste se samo regulira

debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca - Page 3 Empty Re: Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca

Post by RayMabus 26/11/2017, 08:41

vili40 wrote:Pa velim,ti koji traze skoro pa besplatnu radnu snagu napravili bi veliku korist i uslugu drzavi da jednostavno zatvore.Ima u njemackoj posla i za njih a ne da glumataju biznismene.
Dok god plaćaju doprinose državi, državi su korisni no šta se mene tiče ne postoje kao ni ta njihova kvazi radna mjesta, mogu slobodno i na sto tisuća dignit te kvazi radne kvote, jednostavno nisu moja posla
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 26/11/2017, 08:51

Ali od kud bi dosli ti jadnici koji bi tesko radili za 3 tisuce a najmanje bi 2 tisuce morali platiti troskove boravka?Oni koji bi se i zaletjeli ne bi dugo ostali vec bi produzili nekud dalje.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/11/2017, 08:54

RayMabus wrote:
vili40 wrote:Pa velim,ti koji traze skoro pa besplatnu radnu snagu napravili bi veliku korist i uslugu drzavi da jednostavno zatvore.Ima u njemackoj posla i za njih a ne da glumataju biznismene.
Dok god plaćaju doprinose državi, državi su korisni no šta se mene tiče ne postoje kao ni ta njihova kvazi radna mjesta, mogu slobodno i na sto tisuća dignit te kvazi radne kvote, jednostavno nisu moja posla

ako ti konkurencija netko za najednostavnije poslove onda imas problem na trzistu rada nevezan za radne dozvole , ovo vise nije pitanje odnosa poslodavac/djelatnik jer ovih drugih jednostavno nema
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/11/2017, 08:54

vili40 wrote:Ali od kud bi dosli ti jadnici koji bi tesko radili za 3 tisuce a najmanje bi 2 tisuce morali platiti troskove boravka?Oni koji bi se i zaletjeli ne bi dugo ostali vec bi produzili nekud dalje.
Pa kog brige, to su jednostavno kvazi radna mjesta koja za Hrvate nepostoje jer se radi o modernoj verziji ropstva tj prejeftina radna snaga koja radi za sendvič
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/11/2017, 08:56

debotoijusto wrote:
RayMabus wrote:

ako ti konkurencija netko za najednostavnije poslove onda imas problem na trzistu rada nevezan za radne dozvole , ovo vise nije pitanje odnosa poslodavac/djelatnik jer ovih drugih jednostavno nema
Pa šta ti pričam cijelo vrijeme nego to da mene boli kurac za te kikiriki poslove koje će ovi moderni robovi iz uvoza radit
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 26/11/2017, 08:57

Ma kupiti bunt Čamuga onako fino svezanih za gleznjeve.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vili40 26/11/2017, 09:02

Sve to nece funkcionirati pa da se svi oni postave na glavu.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/11/2017, 09:03

RayMabus wrote:
debotoijusto wrote:
RayMabus wrote:

Pa šta ti pričam cijelo vrijeme nego to da mene boli kurac za te kikiriki poslove koje će ovi moderni robovi iz uvoza radit

sve 5 , nemas potrebu to radit kao i vecina gradjana HR , budimo realni no netko te poslove treba radit , vjerujem da mislis na ove oko ljeta u dalmaciji poslove
ja govorim o "normalnim" poslovima gdje potrebne vjestine i tih ljudi nedostaje ...radne dozvole niveliraju cijene rada i dovedu potreban kadar
hoce li to biti arapi ili susjedi je tema o kojoj treba raspravljat a ne sustav dozvola radnih
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/11/2017, 09:05

Funkcionirati će, ima dovoljno očajnih na planeti koji bi u Hr radili za smještaj i sendvič samo šta takvi kvazi poslovi nikog u Hr nezanimaju niti će u budućnosti zanimati
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by epikur37 26/11/2017, 09:07

Prtijavit ću posao kao sudski tumač za bosanski i srpski :)

saće diplome, dozvole, uvjerenja...
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/11/2017, 09:09

Debotoijusto 90% ovih kvota ti je prva kategorija a tek 10% ta sa strućnom radnom snagom tj specifični poslovi gdje u Hr nema takvog kadra

Nemože on meni pričat kako u Hr nema profi kuhara i konobara pa nije to inžinjer svemirskog prometa nego ti pajdo moj očeš ROBA ZA KIKIRIKI
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 26/11/2017, 09:13

Debo,a koji su ti poslovi za koje su potrebne vjestine?Nauci radnika i posteno ga plati da ti ne ode i nema problema.Ili su ti sirijci rodeni tako vjesti?Ovdje u njemackoj to funkcionira,ali da,u hrvatskoj je tehnologija puno naprednija.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/11/2017, 09:20

epikur37 wrote:Prtijavit ću posao kao sudski tumač za bosanski i srpski :)

eto vidis , sama usluga dovodjenja 20-30t. ljudi podigne BDP , od papirologije do smjestaja prehrane te novih kulturoloskih potreba...bez jednog radnog sata odradjenog , popune se prazni stanovi , sagrade bogomolje vremenom , penzici primaju svoj sitnis i drzava ima za platit razne skupine glede izbora
osobno bi platio te ljude isto kao i domace no profitirao na produktivnosti , danas slusam kakav je to covjek koji ne da po klince otic , do placa skocit , punicu obic , nesto samo vidit...u radno vrijeme
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vili40 26/11/2017, 09:27

Ja ne znam ni jednu privatnu firmu gdje se za radno vrijeme skace i smuca okolo ali zato znam da oni koji rade za drzavu mogu radit sto hoce.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/11/2017, 09:28

debotoijusto wrote:
epikur37 wrote:Prtijavit ću posao kao sudski tumač za bosanski i srpski :)

eto vidis , sama usluga dovodjenja 20-30t. ljudi podigne BDP , od papirologije do smjestaja prehrane te novih kulturoloskih potreba...bez jednog radnog sata odradjenog , popune se prazni stanovi , sagrade bogomolje vremenom , penzici primaju svoj sitnis i drzava ima za platit razne skupine glede izbora
osobno bi platio te ljude isto kao i domace no profitirao na produktivnosti , danas slusam kakav je to covjek koji ne da po klince otic , do placa skocit , punicu obic , nesto samo vidit...u radno vrijeme
Viš ako ga budeš plaćao ko mene neće ti radit, brat bratu svi su oni podstanari a to ispod 1200 kuna mjesečno neš nigdje naći tako daš ga ipak morati platiti tisuću kuna više od mene i to mi odgovara jer će plaća onda biti pet tisuća kuna a ne ćetri
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/11/2017, 09:29

vili40 wrote:Debo,a koji su ti poslovi za koje su potrebne vjestine?Nauci radnika i posteno ga plati da ti ne ode i nema problema.Ili su ti sirijci rodeni tako vjesti?Ovdje u njemackoj to funkcionira,ali da,u hrvatskoj je tehnologija puno naprednija.

ja da ucim radit nekoga ? smijesno , trebam sutra lika sa znanjem rada u 3dsmax i radom u maya koji nema punicu djecu majku ...kao obvezu u radno vrijeme 
kolega medalja ima dvije strane  ;)
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/11/2017, 09:32

Deboto dragi ti sretan ko mala guza kao tiš njega platit ko i mene

E sine budeš ti njih plaćao kao i mene koji nemam 1200 kuna podstanarstvo mjesečno neš daleko
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by debotoijusto 26/11/2017, 09:35

vili40 wrote:Ja ne znam ni jednu privatnu firmu gdje se za radno vrijeme skace i smuca okolo ali zato znam da oni koji rade za drzavu mogu radit sto hoce.

kad si bitan i nezamjenjiv a nemas radne navike onda mozes sto hoces
svaki posao u HR ima takve ljude
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/11/2017, 09:39

Pametni i pripametni moj Deboto, sine mili akoš ti njega plačat ko i mene...... pametno moje njega moraš platit ko i mene plus 1200 kuna za podstanarstvo

A ako ćeš mu dat toliku plaču onda ti on ni netriba ja ču radit
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vili40 26/11/2017, 09:39

Deboto,sve dok ces dobro placat neces imati problem sa radnom snagom.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics