Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca
veber wrote:to je satnica i radi besprjekorno. zagrada ti je nakon IF
Kako je veber pametan!
Jebote!
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Catia je uglavnom za strojare ako se ne varam.veber wrote:jebote acad, to koristim ujmjesto olovke i škanicla.Triny wrote:Longi, primi se autoCADa, 3dsmax, rhino3d, maye...
catia je zakon
Trinity-
2014-04-17
u sekundama ti je.RayMabus wrote:okveber wrote:to je satnica i radi besprjekorno. zagrada ti je nakon IF
Dobra stvar za bombu jer ako umjesto onaj plus jedan stavim brojčanu vrijednost jedna šezdesetina dobit ću minute
2014-12-30
uglavnom, daTriny wrote:Catia je uglavnom za strojare ako se ne varam.veber wrote:jebote acad, to koristim ujmjesto olovke i škanicla.Triny wrote:Longi, primi se autoCADa, 3dsmax, rhino3d, maye...
catia je zakon
i to razgranata, auto industrija koristi shape, alatničari solid.
2014-12-30
A ako staviš 0,5 moći ćeš računati i intervale od pola sata npr pola sata prekovremenih ako tko ostane tj imat ćeš osam i pol satiRayMabus wrote:okveber wrote:to je satnica i radi besprjekorno. zagrada ti je nakon IF
Dobra stvar za bombu jer ako umjesto onaj plus jedan stavim brojčanu vrijednost jedna šezdesetina dobit ću minute
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hrvati rade prosječno 3,8 sati, kažu istraživanja.RayMabus wrote:A ako staviš 0,5 moći ćeš računati i intervale od pola sata npr pola sata prekovremenih ako tko ostane tj imat ćeš osam i pol satiRayMabus wrote:okveber wrote:to je satnica i radi besprjekorno. zagrada ti je nakon IF
Trinity-
2014-04-17
okveber wrote:u sekundama ti je.RayMabus wrote:okveber wrote:to je satnica i radi besprjekorno. zagrada ti je nakon IF
No glupo je, treba upisati broj 900 tamo tako da računa samo intervale od petnajst minuta jer nitko neračuna radno vrijeme pet il deset minuta više
2014-04-11
upišeš 8:12 kao ulaz i 16:14 kao izlaz, formula ti daje 8h i 2min. možeš pisat i u sekundama ako želiš. to sam napravio davno.RayMabus wrote:A ako staviš 0,5 moći ćeš računati i intervale od pola sata npr pola sata prekovremenih ako tko ostane tj imat ćeš osam i pol satiRayMabus wrote:okveber wrote:to je satnica i radi besprjekorno. zagrada ti je nakon IF
2014-12-30
okveber wrote:upišeš 8:12 kao ulaz i 16:14 kao izlaz, formula ti daje 8h i 2min. možeš pisat i u sekundama ako želiš. to sam napravio davno.RayMabus wrote:A ako staviš 0,5 moći ćeš računati i intervale od pola sata npr pola sata prekovremenih ako tko ostane tj imat ćeš osam i pol satiRayMabus wrote:okveber wrote:to je satnica i radi besprjekorno. zagrada ti je nakon IF
Neznam za kog radiš ali stavi broj 900
Mora radit do kraja jer ako ode petnajst minuta prije piše mu se sedam i 45 a ne sedam i 55
Plaća se tek pola ure prikovremenog znači i da ostane dvadesetak minuta neće biti evidentirano
2014-04-11
longi, to je evidencija za mene. ne za druge.
2014-12-30
okveber wrote:longi, to je evidencija za mene. ne za druge.
Mislio sam da je za neki pogon jer mene zanima samo interval od petnaest minuta, tko mi odlazi i minutu prije pisat će sedam i 45 a vidim li ja da je to svako malo ja točno znam kakvi je to radnik
Bile bi munje i gromovi, ako to pređe četri puta to je jedan sat, evo ti manja plaća za taj jedan sat
2014-04-11
Triny wrote:
Hrvati rade prosječno 3,8 sati, kažu istraživanja.
U državnim firmama. S time da ne rade nego provode vrijeme na poslu.
catabbath-
2015-08-22
Zbrojio bi mu na kraj mjeseca te intervale od petnajst minuta, ako je nekad osta više onda se poništava
Ako je ima dva takva viška onda jedan prekovremeni od po ure mu se neće platit
Pa ti ajd prije, ne moram ja tebe kontrokrolirat non stop, samo zbrojim brzinski intervale na kraju mjeseca
Ako je ima dva takva viška onda jedan prekovremeni od po ure mu se neće platit
Pa ti ajd prije, ne moram ja tebe kontrokrolirat non stop, samo zbrojim brzinski intervale na kraju mjeseca
2014-04-11
Bosanci već odavno nisu najzastupljenija populacija na bauštelama. Imaš starijih Bosanaca,ali oni tu žive još od vremena Juge,ili su došli za vrijeme rata.
Na bauštelama danas dominiraju Slavonci. Slavonci i Slavonke također dominiraju i kao ljetna radna snaga u kafićima. Kao konobari(ce),kao kuhari(ce) i slično.
Slavonci dominiraju i u policiji.
Na bauštelama danas dominiraju Slavonci. Slavonci i Slavonke također dominiraju i kao ljetna radna snaga u kafićima. Kao konobari(ce),kao kuhari(ce) i slično.
Slavonci dominiraju i u policiji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa stavi plus šezdeset tj jednu minutu, koji će ti kuac sekunda, samo sebe maltretiraš nepotrebnim podacimaveber wrote:longi, to je evidencija za mene. ne za druge.
2014-04-11
jebem te mutava, ovisi kako upišeš. ja upisujem u inutama, možeš i u sec. ako želiš ili u satima. možeš prepravbit formulu pa da ti piše tvojih 15 min.
2014-12-30
Okveber wrote:jebem te mutava, ovisi kako upišeš. ja upisujem u inutama, možeš i u sec. ako želiš ili u satima. možeš prepravbit formulu pa da ti piše tvojih 15 min.
Sad sam opet pročitao onaj post kako upisuješ
Skužio sam, sve ok
2014-04-11
Pa ne bih sebi to prepravljao nego ponudio poslodavcima tako obrađen program tj oćeš na pet, deset ili petnajst minuta da vidiš tko ti kasnije i ranije odlazi s posla
2014-04-11
to je vrlo jednostavno dodat, može zakružit. ovisno što mu upišeš.RayMabus wrote:Pa ne bih sebi to prepravljao nego ponudio poslodavcima tako obrađen program tj oćeš na pet, deset ili petnajst minuta da vidiš tko ti kasnije i ranije odlazi s posla
2014-12-30
Da plus onaj detektor prsta da uopće upali aparat na tvoje imeveber wrote:to je vrlo jednostavno dodat, može zakružit. ovisno što mu upišeš.RayMabus wrote:Pa ne bih sebi to prepravljao nego ponudio poslodavcima tako obrađen program tj oćeš na pet, deset ili petnajst minuta da vidiš tko ti kasnije i ranije odlazi s posla
A je imam ideje koje bi se prodavale svugdje gdje je pogon od preko tridesetak radnika
2014-04-11
Triny wrote:Longi, primi se autoCADa, 3dsmax, rhino3d, maye...
Zasto bi se primio nečega, ako nema korist...
Kolika je njegova korist i koliko treba da ulozi.
Uglavnom, drustvo propagira da drugi ulože nesto a kad treba korist, onda ta stavka nestane kao avion na radaru.
Neko da oseti korist, ima brzo da se ubaci u pricu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» ZAROBLJENO OKO 460 SRBA I BOSANACA Mnogi su se ubili
» Plaće male i strancima , 50% ih ne želi produljiti radnu dozvolu
» Počela trpačina Srba u Hrvatsku : Ukidaju se kvote za uvoz stranaca
» Veliko zapošljavanje Bošnjaka i Srba na našoj obali: plaće rastu i 4%
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Plaće male i strancima , 50% ih ne želi produljiti radnu dozvolu
» Počela trpačina Srba u Hrvatsku : Ukidaju se kvote za uvoz stranaca
» Veliko zapošljavanje Bošnjaka i Srba na našoj obali: plaće rastu i 4%
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
Page 6 of 7