ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca - Page 7 Empty Re: Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca

Post by Serbinho-3 26/11/2017, 13:06

Triny wrote:Longi, primi se autoCADa, 3dsmax, rhino3d, maye...

Zasto bi se primio nečega, ako nema korist...

Kolika je njegova korist i koliko treba da ulozi.

Uglavnom, drustvo propagira da drugi ulože nesto a kad treba korist, onda ta stavka nestane kao avion na radaru.

Neko da oseti korist, ima brzo da se ubaci u pricu.

Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca - Page 7 Empty Re: Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca

Post by RayMabus 26/11/2017, 13:10

Serbinho-3 wrote:
Triny wrote:Longi, primi se autoCADa, 3dsmax, rhino3d, maye...

Zasto bi se primio nečega, ako nema korist...

Kolika je njegova korist i koliko treba da ulozi.

Uglavnom, drustvo propagira da drugi ulože nesto a kad treba korist, onda ta stavka nestane kao avion na radaru.

Neko da oseti korist, ima brzo da se ubaci u pricu.
Pa normalno 

Meni prije po godine s biroa aj javi se njima, javio se traži taj autocad, rekoh nemam ti ja pojma 

A vidi znanja u malom prstu, daj mi pet dana rasturiti ću ga 

A kad oćeš na gotovo onda jbga ja njemu lipo rekao da nemam pojma što i nemam plus ja namjerno pita jel to na engleskom, kaže on je a ja rekoh e ne znam ti ja baš engleski 

Ajde Boooggggggg
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/11/2017, 13:18

I tako fino odjebi 

Ima ljudi koji su to studirali uložili vrijeme, energiju i novac u to pa ih fino traži i plati ih 

Vidi kurca on bi sve na gotovo 

A je bloka kad sam ga ja pita jel to na engleski 

Kao koje je to pitanje 

A koje je to tebi pitanje pizda ti materina, stavi onda u ponudi za posao odma da tražiš i informatičara a ne samo strojara 

MA MRŠ
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/11/2017, 13:36

Il piu grande scerzo e che sono adesso sulla burza di lavoro e devo stare citto che lo so italiano perche mi chiamera ogni giorno per lavorare per pochi soldi 

U prevodu nesmim niti spominjati onom na zavodu za zapošljavanje da znam talijanski, zvao bi me svaki dan a primam naknadu 

Neda znam engleski nego znam i talijanski
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by catabbath 26/11/2017, 13:42

RayMabus wrote:to je neka formula u kojoj je broj 24 jako bitan, vjerovatno 24 sata

Eheh IF megaformula u Excelu, sjećam se mog prvog službenog posla , u toj firmi su noobovi tako vodili radne sate i još mnogo toga cheers
catabbath
catabbath

Male
2015-08-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/11/2017, 13:46

catabbath wrote:
RayMabus wrote:to je neka formula u kojoj je broj 24 jako bitan, vjerovatno 24 sata

Eheh IF megaformula u Excelu, sjećam se mog prvog službenog posla , u toj firmi su noobovi tako vodili radne sate i još mnogo toga cheers
Ma vodili su oni kurac čim zbrajaju minute a ne interval od petnaest minuti, to odma vidiš da je glupava uprava
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 26/11/2017, 13:54

RayMabus wrote:Il piu grande scerzo e che sono adesso sulla burza di lavoro e devo stare citto che lo so italiano perche mi chiamera ogni giorno per lavorare per pochi soldi 

U prevodu nesmim niti spominjati onom na zavodu za zapošljavanje da znam talijanski, zvao bi me svaki dan a primam naknadu 

Neda znam engleski nego znam i talijanski

Ma, socijala je zakon, sto jeste jeste, pusti druge da se lome i stresiraju :cleanteeth
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Back to top

- Similar topics