Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Da bi ostavili male plaće masovan uvoz Srba i Bosanaca
Triny wrote:Longi, primi se autoCADa, 3dsmax, rhino3d, maye...
Zasto bi se primio nečega, ako nema korist...
Kolika je njegova korist i koliko treba da ulozi.
Uglavnom, drustvo propagira da drugi ulože nesto a kad treba korist, onda ta stavka nestane kao avion na radaru.
Neko da oseti korist, ima brzo da se ubaci u pricu.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa normalnoSerbinho-3 wrote:Triny wrote:Longi, primi se autoCADa, 3dsmax, rhino3d, maye...
Zasto bi se primio nečega, ako nema korist...
Kolika je njegova korist i koliko treba da ulozi.
Uglavnom, drustvo propagira da drugi ulože nesto a kad treba korist, onda ta stavka nestane kao avion na radaru.
Neko da oseti korist, ima brzo da se ubaci u pricu.
Meni prije po godine s biroa aj javi se njima, javio se traži taj autocad, rekoh nemam ti ja pojma
A vidi znanja u malom prstu, daj mi pet dana rasturiti ću ga
A kad oćeš na gotovo onda jbga ja njemu lipo rekao da nemam pojma što i nemam plus ja namjerno pita jel to na engleskom, kaže on je a ja rekoh e ne znam ti ja baš engleski
Ajde Boooggggggg
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I tako fino odjebi
Ima ljudi koji su to studirali uložili vrijeme, energiju i novac u to pa ih fino traži i plati ih
Vidi kurca on bi sve na gotovo
A je bloka kad sam ga ja pita jel to na engleski
Kao koje je to pitanje
A koje je to tebi pitanje pizda ti materina, stavi onda u ponudi za posao odma da tražiš i informatičara a ne samo strojara
MA MRŠ
Ima ljudi koji su to studirali uložili vrijeme, energiju i novac u to pa ih fino traži i plati ih
Vidi kurca on bi sve na gotovo
A je bloka kad sam ga ja pita jel to na engleski
Kao koje je to pitanje
A koje je to tebi pitanje pizda ti materina, stavi onda u ponudi za posao odma da tražiš i informatičara a ne samo strojara
MA MRŠ
2014-04-11
Il piu grande scerzo e che sono adesso sulla burza di lavoro e devo stare citto che lo so italiano perche mi chiamera ogni giorno per lavorare per pochi soldi
U prevodu nesmim niti spominjati onom na zavodu za zapošljavanje da znam talijanski, zvao bi me svaki dan a primam naknadu
Neda znam engleski nego znam i talijanski
U prevodu nesmim niti spominjati onom na zavodu za zapošljavanje da znam talijanski, zvao bi me svaki dan a primam naknadu
2014-04-11
RayMabus wrote:to je neka formula u kojoj je broj 24 jako bitan, vjerovatno 24 sata
Eheh IF megaformula u Excelu, sjećam se mog prvog službenog posla , u toj firmi su noobovi tako vodili radne sate i još mnogo toga
catabbath-
2015-08-22
Ma vodili su oni kurac čim zbrajaju minute a ne interval od petnaest minuti, to odma vidiš da je glupava upravacatabbath wrote:RayMabus wrote:to je neka formula u kojoj je broj 24 jako bitan, vjerovatno 24 sata
Eheh IF megaformula u Excelu, sjećam se mog prvog službenog posla , u toj firmi su noobovi tako vodili radne sate i još mnogo toga
2014-04-11
RayMabus wrote:Il piu grande scerzo e che sono adesso sulla burza di lavoro e devo stare citto che lo so italiano perche mi chiamera ogni giorno per lavorare per pochi soldi
Ma, socijala je zakon, sto jeste jeste, pusti druge da se lome i stresiraju
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» ZAROBLJENO OKO 460 SRBA I BOSANACA Mnogi su se ubili
» Plaće male i strancima , 50% ih ne želi produljiti radnu dozvolu
» Počela trpačina Srba u Hrvatsku : Ukidaju se kvote za uvoz stranaca
» Veliko zapošljavanje Bošnjaka i Srba na našoj obali: plaće rastu i 4%
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Plaće male i strancima , 50% ih ne želi produljiti radnu dozvolu
» Počela trpačina Srba u Hrvatsku : Ukidaju se kvote za uvoz stranaca
» Veliko zapošljavanje Bošnjaka i Srba na našoj obali: plaće rastu i 4%
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
Page 7 of 7