Haški paradoks – Ratko Mladić
Page 13 of 24
Page 13 of 24 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
Re: Haški paradoks – Ratko Mladić
Nisi pratila temu, malo je komplicirano - dzango je osvjedočeni pacifist koji bježi od rata i skriva se u Beogradu po podrumima dok ga bombarduje MZ na čiju lijepu zamolbu je prethodno zauvijek odbacio oružje.Sora wrote:Dzango bi sutra klao ..
Neki bi rekli kukavica i jajara, ali on to zove čovjek s drugim prioritetima.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Ok, posto si mu puno zamjerio sto nije došao u hrvatsku 90 ih i pogodio nekoga od nas metkom posred čela daj molim te, on te pitao a i mene sad zanima jer vidim da si ober Hrvat a takve obožavam gdje si ti bio , na kojim to ratištima ju-na-čino?Piglet wrote:Nisi pratila temu, malo je komplicirano - dzango je osvjedočeni pacifist koji bježi od rata i skriva se u Beogradu po podrumima dok ga bombarduje MZ na čiju lijepu zamolbu je prethodno zauvijek odbacio oružje.Sora wrote:Dzango bi sutra klao ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobar je dzani..nekad malo pretjera s teorijom velikosrbizma na forumu, ali oprostimo mu :-D
2014-04-12
ponese ga nakon mise i propovijedi vladike amfilohija :)maggie13 wrote:Dobar je dzani..nekad malo pretjera s teorijom velikosrbizma na forumu, ali oprostimo mu :-D
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kajo, traži ljubav na forumu po drugim temama i pusti nas da to riješimo. Tebe neću dirati niti komentirati na ovom forumu iz samilosti s obzirom da se sjećam svih tvojih ljubavnih eskapada pa mu se uvaljuj preko sore i noor, ne mene.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Na svim ratištima. Pušio vojnicima za 20 maraka. Sad se nervira što je ispao glup i što ne odgovaram pa se kači na tuđe postove. Meni žao da ga i dalje pokopavamkaja wrote:Ok, posto si mu puno zamjerio sto nije došao u hrvatsku 90 ih i pogodio nekoga od nas metkom posred čela daj molim te, on te pitao a i mene sad zanima jer vidim da si ober Hrvat a takve obožavam gdje si ti bio , na kojim to ratištima ju-na-čino?Piglet wrote:Nisi pratila temu, malo je komplicirano - dzango je osvjedočeni pacifist koji bježi od rata i skriva se u Beogradu po podrumima dok ga bombarduje MZ na čiju lijepu zamolbu je prethodno zauvijek odbacio oružje.Sora wrote:Dzango bi sutra klao ..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Može srednje srbizam?maggie13 wrote:Dobar je dzani..nekad malo pretjera s teorijom velikosrbizma na forumu, ali oprostimo mu :-D
2014-04-19
Jok more. Samo kad igra Partizan.kaja wrote:ponese ga nakon mise i propovijedi vladike amfilohija :)maggie13 wrote:Dobar je dzani..nekad malo pretjera s teorijom velikosrbizma na forumu, ali oprostimo mu :-D
2014-04-19
Jos se sjetim njegove ode seselju, kad su ga vracali tesko bolesna (prvenstveno u glavu):-Dkaja wrote:ponese ga nakon mise i propovijedi vladike amfilohija :)maggie13 wrote:Dobar je dzani..nekad malo pretjera s teorijom velikosrbizma na forumu, ali oprostimo mu :-D
Da je barem bio hommage..;@
2014-04-12
Bolje malosrbizam..pa kad te ponese, eskalira u srednje :-Ddzango wrote:Može srednje srbizam?maggie13 wrote:Dobar je dzani..nekad malo pretjera s teorijom velikosrbizma na forumu, ali oprostimo mu :-D
2014-04-12
Malosrbizam kao malodušnost. Kome je još do takvih? Bolje da je veliko pa nek ide život.maggie13 wrote:Bolje malosrbizam..pa kad te ponese, eskalira u srednje :-Ddzango wrote:Može srednje srbizam?maggie13 wrote:Dobar je dzani..nekad malo pretjera s teorijom velikosrbizma na forumu, ali oprostimo mu :-D
2014-04-19
Raspalis se ti brzo, ne treba puno cekat..:-Ddzango wrote:Malosrbizam kao malodušnost. Kome je još do takvih? Bolje da je veliko pa nek ide život.maggie13 wrote:Bolje malosrbizam..pa kad te ponese, eskalira u srednje :-Ddzango wrote:Može srednje srbizam?maggie13 wrote:Dobar je dzani..nekad malo pretjera s teorijom velikosrbizma na forumu, ali oprostimo mu :-D
Jesi lijepio plakate jucer?
Heroj, a ne zlocinac!
Visoki tlak iVelika Srbija idu zajedno!
Etc.
:-))
2014-04-12
Jesam. Nosio sam i transparente. Pa šta.maggie13 wrote:Raspalis se ti brzo, ne treba puno cekat..:-Ddzango wrote:Malosrbizam kao malodušnost. Kome je još do takvih? Bolje da je veliko pa nek ide život.maggie13 wrote:Bolje malosrbizam..pa kad te ponese, eskalira u srednje :-Ddzango wrote:Može srednje srbizam?maggie13 wrote:Dobar je dzani..nekad malo pretjera s teorijom velikosrbizma na forumu, ali oprostimo mu :-D
Heroj, a ne zlocinac!
Etc.
2014-04-19
Džango je urban lik, a takvi ne idu na ratišta.kaja wrote:Ok, posto si mu puno zamjerio sto nije došao u hrvatsku 90 ih i pogodio nekoga od nas metkom posred čela daj molim te, on te pitao a i mene sad zanima jer vidim da si ober Hrvat a takve obožavam gdje si ti bio , na kojim to ratištima ju-na-čino?Piglet wrote:Nisi pratila temu, malo je komplicirano - dzango je osvjedočeni pacifist koji bježi od rata i skriva se u Beogradu po podrumima dok ga bombarduje MZ na čiju lijepu zamolbu je prethodno zauvijek odbacio oružje.Sora wrote:Dzango bi sutra klao ..
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Kako pa sta?dzango wrote:Jesam. Nosio sam i transparente. Pa šta.maggie13 wrote:Raspalis se ti brzo, ne treba puno cekat..:-Ddzango wrote:Malosrbizam kao malodušnost. Kome je još do takvih? Bolje da je veliko pa nek ide život.maggie13 wrote:Bolje malosrbizam..pa kad te ponese, eskalira u srednje :-Ddzango wrote:
Može srednje srbizam?
Heroj, a ne zlocinac!
Etc.
A, gdje mi je rezime emocionalnog osvrta na domoljubne aktivnosti.
:-D
Last edited by maggie13 on 23/11/2017, 10:29; edited 1 time in total
2014-04-12
sad ih jebe onaj Novak Đoković... eno razgalamio se da sram i stid ima da bude sve srbe koji veličaju ubojicu i koljača...
2015-08-08
Auuuuu...opece...:-Pmichaellcmacha wrote:sad ih jebe onaj Novak Đoković... eno razgalamio se da sram i stid ima da bude sve srbe koji veličaju ubojicu i koljača...
2014-04-12
Još je sveže i bolno. Mora da se selegne i preboli.maggie13 wrote:Kako pa sta?dzango wrote:Jesam. Nosio sam i transparente. Pa šta.maggie13 wrote:Raspalis se ti brzo, ne treba puno cekat..:-Ddzango wrote:Malosrbizam kao malodušnost. Kome je još do takvih? Bolje da je veliko pa nek ide život.maggie13 wrote:
Bolje malosrbizam..pa kad te ponese, eskalira u srednje :-D
Heroj, a ne zlocinac!
Etc.
2014-04-19
U redu, necu te forsirat >:)dzango wrote:Još je sveže i bolno. Mora da se selegne i preboli.maggie13 wrote:Kako pa sta?dzango wrote:Jesam. Nosio sam i transparente. Pa šta.maggie13 wrote:Raspalis se ti brzo, ne treba puno cekat..:-Ddzango wrote:
Malosrbizam kao malodušnost. Kome je još do takvih? Bolje da je veliko pa nek ide život.
Heroj, a ne zlocinac!
Etc.
Samo nemoj pjevat ' suzama sam lijepio plakate'...potreslo bi me :-P
2014-04-12
Može ono: Đenerale...maggie13 wrote:U redu, necu te forsirat >:)dzango wrote:Još je sveže i bolno. Mora da se selegne i preboli.maggie13 wrote:Kako pa sta?dzango wrote:Jesam. Nosio sam i transparente. Pa šta.maggie13 wrote:
Raspalis se ti brzo, ne treba puno cekat..:-D
Heroj, a ne zlocinac!
Etc.
Samo nemoj pjevat ' suzama sam lijepio plakate'...potreslo bi me :-P
2014-04-19
Nole, izdajico!michaellcmacha wrote:sad ih jebe onaj Novak Đoković... eno razgalamio se da sram i stid ima da bude sve srbe koji veličaju ubojicu i koljača...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 13 of 24 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18 ... 24
Similar topics
» Umire Ratko Mladić u Haagu
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
Page 13 of 24