Haški paradoks – Ratko Mladić
Page 8 of 24
Page 8 of 24 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24
Re: Haški paradoks – Ratko Mladić
A kako se zove ono šta se desilo Hrvatima u Bosni?jasambrend wrote:Eroo wrote:Sve je relativno u ovom svijetu.
Imate u Siriji i Iraku na stotine Srebrenica ...ma šta stotine...
I nitko ne priča o genocidu u Siriji i Iraku.
Ovi svit je oša u qratz krasni.
Koja malicioznost...
Doslovce su pometeni iz RS-a, kao iz dijela današnje Federacije (skupa cca 70%).
Zato mi se doslovce jebe i za Haag i za one koji to ne vide.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Sjetila se one snimke sastanka oko Peruce.AlfaOmega wrote:Koliko ima da živi, toliko je i dobio.
2014-04-12
srbi u hrvatrskoj i bih 100% su bili u pravu sto su odbili
preglasavanje.
ali, nisu mogli da donose odluke u centru koji je morao
da vodi racuna o interesima naroda i drzave a ne zabarikadiran
stavovima licnog politickog opredeljenja.
preglasavanje.
ali, nisu mogli da donose odluke u centru koji je morao
da vodi racuna o interesima naroda i drzave a ne zabarikadiran
stavovima licnog politickog opredeljenja.
Last edited by pizzon on 22/11/2017, 14:09; edited 2 times in total
Guest- Guest
O, jebate, Džango je za tebe Mati Tereza.pizzon wrote:meni r.m. da bude heroj, ne moze.
ali jeste dvostruka zrtva,
sistema koji ga je afirmisao,
a sam sistem nije bio kooperativan sa onima koji nam danas sude.
ako sam ja pretpostavljao da idemo pogresnim putem, kako to da nisu
oni koji su bili na celu drzave.
da je predsednik srbije bio neko a la pizzon, srebrenica se ne bi ni dogodila.
jer bosnjaci mujahedini ne bi imali šanse da neometano ubijaju srbe
po okolini srebrenice, a da im ta ista srebrenica bude baza odakle su
kretali u zlocine nad srbima.
ne bi doslo ni do opsade sarajeva, bilo bi pregazeno, bez zastjakivanja.
iako ja ne razumem to, bila je opsada sarajeva. u cemu je problem,
pa svi srbi u hr i bih bili su pod opsadom.
srbi su zrtve jednog nekooperativnog sistema, koji je omoguvcio da
ustasse i mujahedini budu proglaseni zrtvama.
neko je morao da zna sa kime na zapadu imamo posla, da ce politicko
distanciranje od nato pakta i politike zapada morati neko da plati.
platio je i placa srpski narod.
2016-07-22
Eroo wrote:A kako se zove ono šta se desilo Hrvatima u Bosni?jasambrend wrote:Eroo wrote:Sve je relativno u ovom svijetu.
Koja malicioznost...
Doslovce su pometeni iz RS-a, kao iz dijela današnje Federacije (skupa cca 70%).
Zato mi se doslovce jebe i za Haag i za one koji to ne vide.
Iz RS-a 140,000 a iz današnje Federacije 170,000. Davno prije Oluje.
O ovome danas ne čujem ni riječi u BG, kad se spominju hr Srbi,
a na Srajevo ne želim trošiti ni jedne riječi.
2016-07-22
Ja se ne branim.Noor wrote:ma nisi ti loš, samo te treba stavit u reddzango wrote:Nisam, ali lepo zvuči.Noor wrote:je, je...hvalite me usta mojadzango wrote:Ona što poznaje, još skuplje.Noor wrote:
skupo bi te platio tko te ne pozna
misliš da si takvo draguljče?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
vi zemunci ste ionako napola našidzango wrote:Ja se ne branim.Noor wrote:ma nisi ti loš, samo te treba stavit u reddzango wrote:Nisam, ali lepo zvuči.Noor wrote:je, je...hvalite me usta mojadzango wrote:
Ona što poznaje, još skuplje.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
sreća njegova, da je vrijeme carevine sad bi dobio nasadu na kolac... glogov... bez neke posebne dileme...maggie13 wrote:Ups, nismo na psihologiji.
:-D
Koliko je dobio Mladic, ili je oslobodjen?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa da kojim slučajem nije bilo zračnog mosta HR - bihać oni bi također doživjeli srpsku inačicu gladomora... (bošnjaci ili kako već bi trebali do u vijeke vjekova biti zahvalni ukrajinskim pilotima koji su svakonoćno dopremali hranu u bihaćki džep)Eroo wrote:Da.michaellcmacha wrote:jedini pravi i istinski genocid je gladomor... iako je i taj naum na kraju završio samo kao dobar pokušaj on je u svojoj temeljnoj osnovi najbliži definiciji genocida i to u onom najpefidnijem obliku... za godinu i pol dana bez ispaljenog metka pobiti skoro 10 milijuna ljudi i pri tom ih navesti da jedu svoju djecu to je mogao osmisliti i u djelo sprovesti samo genocidan um kojeg nitko ni prije ni poslije nije dostigao...Eroo wrote:Sve je relativno u ovom svijetu.
Genocid je bio nad Židovima, a "Golodomor" je varijacija na istu temu.
Sirija i Irak...ima tu dosta toga što bi s moglo nazvati istim imenom.
PS: "Genocid" je židovski naziv za ono što se njima dogodilo, a za ostalo bi možda trebalo potražiti neki drugi naziv.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa da kojim slučajem nije bilo zračnog mosta HR - bihać oni bi također doživjeli srpsku inačicu gladomora... (bošnjaci ili kako već bi trebali do u vijeke vjekova biti zahvalni ukrajinskim pilotima koji su svakonoćno dopremali hranu u bihaćki džep)Eroo wrote:Da.michaellcmacha wrote:jedini pravi i istinski genocid je gladomor... iako je i taj naum na kraju završio samo kao dobar pokušaj on je u svojoj temeljnoj osnovi najbliži definiciji genocida i to u onom najpefidnijem obliku... za godinu i pol dana bez ispaljenog metka pobiti skoro 10 milijuna ljudi i pri tom ih navesti da jedu svoju djecu to je mogao osmisliti i u djelo sprovesti samo genocidan um kojeg nitko ni prije ni poslije nije dostigao...Eroo wrote:Sve je relativno u ovom svijetu.
PS: "Genocid" je židovski naziv za ono što se njima dogodilo, a za ostalo bi možda trebalo potražiti neki drugi naziv.
sve Ukri? wow
Konačna je smrtna, ako dobro vidim.pizzon wrote:odluka je nepravosnazna, sacekajmo konacnu !"?
2016-07-22
pa on s obzirom da tvrdi da je vekovni zemunski ognjištarac bi lako moguće mogao biti u pol osmine hrvat... :)))Noor wrote:vi zemunci ste ionako napola našidzango wrote:Ja se ne branim.Noor wrote:ma nisi ti loš, samo te treba stavit u reddzango wrote:Nisam, ali lepo zvuči.Noor wrote:
je, je...hvalite me usta moja
2015-08-08
da imao sam ih prilike upoznati na heliodromu kod bolnice u dubravi,istina da su letjeli za lovu ali to i nije bitno kad se sagleda koliko su svojim angažmanom doprinijeli da srbi ne bi dobili još jednu "etiketu" onu staljinovu... odradili su oni lavovski posao i za nas, njihove su posade bile nositelji borbenih zadaća u topovnjačama "hind" ali to ajmo reći nije baš korektno iznositi kao činjenicu nego više onako reda radi...kic wrote:michaellcmacha wrote:pa da kojim slučajem nije bilo zračnog mosta HR - bihać oni bi također doživjeli srpsku inačicu gladomora... (bošnjaci ili kako već bi trebali do u vijeke vjekova biti zahvalni ukrajinskim pilotima koji su svakonoćno dopremali hranu u bihaćki džep)Eroo wrote:Da.michaellcmacha wrote:jedini pravi i istinski genocid je gladomor... iako je i taj naum na kraju završio samo kao dobar pokušaj on je u svojoj temeljnoj osnovi najbliži definiciji genocida i to u onom najpefidnijem obliku... za godinu i pol dana bez ispaljenog metka pobiti skoro 10 milijuna ljudi i pri tom ih navesti da jedu svoju djecu to je mogao osmisliti i u djelo sprovesti samo genocidan um kojeg nitko ni prije ni poslije nije dostigao...Eroo wrote:Sve je relativno u ovom svijetu.
sve Ukri? wow
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Nikad to nisam rekao. Ja sm Ercov. Iz Čičinog kraja. A tamo nema ni jednog vašeg.michaellcmacha wrote:pa on s obzirom da tvrdi da je vekovni zemunski ognjištarac bi lako moguće mogao biti u pol osmine hrvat... :)))Noor wrote:vi zemunci ste ionako napola našidzango wrote:Ja se ne branim.Noor wrote:ma nisi ti loš, samo te treba stavit u reddzango wrote:
Nisam, ali lepo zvuči.
Valjda ne laže.michaellcmacha wrote:pa da kojim slučajem nije bilo zračnog mosta HR - bihać oni bi također doživjeli srpsku inačicu gladomora... (bošnjaci ili kako već bi trebali do u vijeke vjekova biti zahvalni ukrajinskim pilotima koji su svakonoćno dopremali hranu u bihaćki džep)Eroo wrote:Da.michaellcmacha wrote:jedini pravi i istinski genocid je gladomor... iako je i taj naum na kraju završio samo kao dobar pokušaj on je u svojoj temeljnoj osnovi najbliži definiciji genocida i to u onom najpefidnijem obliku... za godinu i pol dana bez ispaljenog metka pobiti skoro 10 milijuna ljudi i pri tom ih navesti da jedu svoju djecu to je mogao osmisliti i u djelo sprovesti samo genocidan um kojeg nitko ni prije ni poslije nije dostigao...Eroo wrote:Sve je relativno u ovom svijetu.
I nakon svega imamo suđenje "šestorki".
Nema to obraza, ali ima cilj.
2016-07-22
dzango molim te ne muljaj, ti si Ratko. I javljaš se iz sudnice.dzango wrote:Nikad to nisam rekao. Ja sm Ercov. Iz Čičinog kraja. A tamo nema ni jednog vašeg.michaellcmacha wrote:pa on s obzirom da tvrdi da je vekovni zemunski ognjištarac bi lako moguće mogao biti u pol osmine hrvat... :)))Noor wrote:vi zemunci ste ionako napola našidzango wrote:Ja se ne branim.Noor wrote:
ma nisi ti loš, samo te treba stavit u red
da ne kvarimo zabavu.nekima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ajd, sačekaj ti.pizzon wrote:odluka je nepravosnazna, sacekajmo konacnu !"?
mi čemo dalje..
2015-08-15
Haški sud je sprdačina i politička farsa. Dakle jel' po mjeri balkanske farsične sprdačine? Taman po balkanskom kroju u nanometar! ...tak da ne razmem kaj se tu sad svi ti trogloditi baklančeroski nekaj bune? bolje ni ne zaslužuj-u/etedzango wrote:Sve po političkom nalogu. Haški sud je smejurija koja je odavno izgubila legitimitet. Dobro kaže Ljubica.kaja wrote:Pa mislim da se nešto slično dogodilo s hrvatskom , osuđeni su oni iz BiH.dzango wrote:Stvar je u tome što su osuđene sve vođe Srba u Bosni a oslobođeni Srbi iz Srbije. Takva je bila politička direktiva.marcellus wrote:pa stvar je u tome da, ako su amnestirali srpsku politiku, kojeg onda smisla ima osuđivati srpsku vojsku? Pa nije vojska ratovala za svoj račun i u svoje ime.slidingdoorsoperator wrote:
Šešelj je političar, a Mladić ratni zapovjednik. Nije isto. Jedan je huškao na genocid i organizacijski stvarao preduvjete za isti, a drugi je to konkretno kao vojni zapovjednik realizirao na terenu. Ovo drugo je puno lakše dokazati nego prvo.
Od Alphonsa Oriea se doduše može svašta očekivati, ali mislim da je jasno da će Mladić teško izbjeći doživotnu kaznu oličenu u presudi. Druga je priča što će za njega svaka iole dulja kazna zapravo predstavljati doživotnu.
Mogu da budem, ako Norka baš ima želju...kaja wrote:dzango molim te ne muljaj, ti si Ratko. I javljaš se iz sudnice.dzango wrote:Nikad to nisam rekao. Ja sm Ercov. Iz Čičinog kraja. A tamo nema ni jednog vašeg.michaellcmacha wrote:pa on s obzirom da tvrdi da je vekovni zemunski ognjištarac bi lako moguće mogao biti u pol osmine hrvat... :)))Noor wrote:vi zemunci ste ionako napola našidzango wrote:
Ja se ne branim.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ja te baš htjela pitati pitati kako tlak ali pretpostavljam da ćeš to povezati sa digao i spustiodzango wrote:Mogu da budem, ako Norka baš ima želju...kaja wrote:dzango molim te ne muljaj, ti si Ratko. I javljaš se iz sudnice.dzango wrote:Nikad to nisam rekao. Ja sm Ercov. Iz Čičinog kraja. A tamo nema ni jednog vašeg.michaellcmacha wrote:pa on s obzirom da tvrdi da je vekovni zemunski ognjištarac bi lako moguće mogao biti u pol osmine hrvat... :)))Noor wrote:
vi zemunci ste ionako napola naši
pa ćeš nastaviti u tom tonu i začatati ćemo temu..
2015-08-15
Page 8 of 24 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24
Similar topics
» Umire Ratko Mladić u Haagu
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
Page 8 of 24