Haški paradoks – Ratko Mladić
Page 5 of 24
Page 5 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Re: Haški paradoks – Ratko Mladić
Norka briljira.Noor wrote:eto...dzango wrote:Čega jebote?pokerjocker wrote:Nije mi jasno kako vas srbe nije barem malo sram pa da se pokrijete preko glave i ne javljate se barem tjedan dana?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Sve je relativno u ovom svijetu.
Imate u Siriji i Iraku na stotine Srebrenica ...ma šta stotine...
I nitko ne priča o genocidu u Siriji i Iraku.
Ovi svit je oša u qratz krasni.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Kako Evropa da kazni? Kaznite vi ako imate muda a ne da vas večno puštaju sa lanca da tuđim mudima gloginje mlatite. Evo sad. Sutra krenite.michaellcmacha wrote:ma jebeš to pa naravno da nije bilo genocida kao što ganije bilo ni u ND hrvatskoj za vrijeme ww2, ali to nije uopće bit ni poanta... dobro je kolega uočio jebena europa, a uz nju i onaj ovisnik o erekcinu su ujebali stvar što nisu kaznili srbiju kad već nije ispunila njihova prvotna očekivanja... trebali su pustiti da mi i uz nas muslimani očistimo sve i milimetar do drine i pometemo i najmanji trag pravoslavlja na ovim prostorima i to bi bilo to... vi bi se međusobno poklali tražeći krivca unutar bulumente i završena priča za slijedećih 150 godina ako ne i više... ovako mi imamo kontinuirani problem mogućeg izbijanja sukoba u BiH gdje će ako do njega doći najvjerojatnije najviše stradati hrvatski narod a mi silom prilika biti uključeni u taj sukob zbog pokušaja spašavanja bar jednog dijela od ukupne hrvatske komponente u BiH...dzango wrote:Kriv za Srebrenicu ali nema genocida u 7 opština čemu se nadalo Sarajevo. Znači sve po očekivanjima.
2014-04-19
pravi pobjednici ratova su uvijek preživjeli samo.. ovo ostalo je samo relativiziranje do besvjesti..
Eroo wrote:Sve je relativno u ovom svijetu.
Koja malicioznost...
darth_vader-
2014-04-17
Da je barem maslinovo bilo :-Dmichaellcmacha wrote:zar nije Eva bila vegetarijanka kako bi ugodila svom bolesnom dragom koji je jadan samo ječmenu kašu sa malo zejtina njupao...maggie13 wrote:Npr, kad kupis meso pa doda kost..to je zunta ;-)kic wrote:maggie13 wrote:Jos je i eva nastradala.kic wrote:
nema ni od Hitlera nijednog potpisa..
Za zuntu.
zuntu? :D
2014-04-12
nemoj reć'?! a odakle su emocije..iz dupeta?dzango wrote:Stid je emotivna reakcija a glupost intelektualna. Znači da ili si ti nešto pomešala, ili ovaj priča gluposti.Noor wrote:pokerjocker wrote:Nije mi jasno kako vas srbe nije barem malo sram pa da se pokrijete preko glave i ne javljate se barem tjedan dana?
da imaju imalo pameti i pokrili bi se preko glave...
uostalom, o tome je Freud odavno rekao istinu...prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida
da, stid je kompleksna emocija, koja se, u datom trenutku, razvija kao reakcija na sve oko nas, a pod utjecajem razuma, razmišljanja i razumijevanja.
dakle, pod direktnim utjecajem uma, odnosno intelekta, kojim kroz promišljanje i razumijevanje dolazimo do određene spoznaje.
a vaša spoznaja bi trebala biti to da vas treba biti stid. i bila bi da imate zdrav razum.
eto vidiš, ovaj ipak ne priča gluposti.
jedini pravi i istinski genocid je gladomor... iako je i taj naum na kraju završio samo kao dobar pokušaj on je u svojoj temeljnoj osnovi najbliži definiciji genocida i to u onom najpefidnijem obliku... za godinu i pol dana bez ispaljenog metka pobiti skoro 10 milijuna ljudi i pri tom ih navesti da jedu svoju djecu to je mogao osmisliti i u djelo sprovesti samo genocidan um kojeg nitko ni prije ni poslije nije dostigao...Eroo wrote:Sve je relativno u ovom svijetu.
2015-08-08
Opet pobjegulja dzango najglasniji oko rata u Bosni od kojeg je ekspresno pobjegao?
Što su ti kompleksi.
Što su ti kompleksi.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Jok bre. Čovek može biti vrlo inteligentan a da nema stida. Stid je posledica moralnog kodeksa i čovekovih emocija na određena događanja. Nema nikakvih dodirnih tačaka sa inteligencijom.Noor wrote:nemoj reć'?! a odakle su emocije..iz dupeta?dzango wrote:Stid je emotivna reakcija a glupost intelektualna. Znači da ili si ti nešto pomešala, ili ovaj priča gluposti.Noor wrote:pokerjocker wrote:Nije mi jasno kako vas srbe nije barem malo sram pa da se pokrijete preko glave i ne javljate se barem tjedan dana?
uostalom, o tome je Freud odavno rekao istinu...prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida
da, stid je kompleksna emocija, koja se, u datom trenutku, razvija kao reakcija na sve oko nas, a pod utjecajem razuma, razmišljanja i razumijevanja.
dakle, pod direktnim utjecajem uma, odnosno intelekta, kojim kroz promišljanje i razumijevanje dolazimo do određene spoznaje.
a vaša spoznaja bi trebala biti to da vas treba biti stid. i bila bi da imate zdrav razum.
pa bio sam jasandzango wrote:Kako Evropa da kazni? Kaznite vi ako imate muda a ne da vas večno puštaju sa lanca da tuđim mudima gloginje mlatite. Evo sad. Sutra krenite.michaellcmacha wrote:ma jebeš to pa naravno da nije bilo genocida kao što ganije bilo ni u ND hrvatskoj za vrijeme ww2, ali to nije uopće bit ni poanta... dobro je kolega uočio jebena europa, a uz nju i onaj ovisnik o erekcinu su ujebali stvar što nisu kaznili srbiju kad već nije ispunila njihova prvotna očekivanja... trebali su pustiti da mi i uz nas muslimani očistimo sve i milimetar do drine i pometemo i najmanji trag pravoslavlja na ovim prostorima i to bi bilo to... vi bi se međusobno poklali tražeći krivca unutar bulumente i završena priča za slijedećih 150 godina ako ne i više... ovako mi imamo kontinuirani problem mogućeg izbijanja sukoba u BiH gdje će ako do njega doći najvjerojatnije najviše stradati hrvatski narod a mi silom prilika biti uključeni u taj sukob zbog pokušaja spašavanja bar jednog dijela od ukupne hrvatske komponente u BiH...dzango wrote:Kriv za Srebrenicu ali nema genocida u 7 opština čemu se nadalo Sarajevo. Znači sve po očekivanjima.
2015-08-08
Ovaj opet hiperventilira i tripuje. Kao i obično.Piglet wrote:Opet pobjegulja dzango najglasniji oko rata u Bosni od kojeg je ekspresno pobjegao?
Što su ti kompleksi.
2014-04-19
pa jebiga pobjego si... iako ti to opravdavaš povlačenjem snaga JA... a nije da se nisi mogao prijaviti za dobrovoljca... objeručke bi te primili bh srbi...dzango wrote:Ovaj opet hiperventilira i tripuje. Kao i obično.Piglet wrote:Opet pobjegulja dzango najglasniji oko rata u Bosni od kojeg je ekspresno pobjegao?
Što su ti kompleksi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Kako da vas puste kada su vas stavili na kratak lanac uz dogovor da se Srbija ne meša? Što ne probate sada za vlastite pare? Ne morate stalno sa lanca za tuđi račun. Reći će neko, ner daj Bože, da ste pičke i jajare.michaellcmacha wrote:pa bio sam jasandzango wrote:Kako Evropa da kazni? Kaznite vi ako imate muda a ne da vas večno puštaju sa lanca da tuđim mudima gloginje mlatite. Evo sad. Sutra krenite.michaellcmacha wrote:ma jebeš to pa naravno da nije bilo genocida kao što ganije bilo ni u ND hrvatskoj za vrijeme ww2, ali to nije uopće bit ni poanta... dobro je kolega uočio jebena europa, a uz nju i onaj ovisnik o erekcinu su ujebali stvar što nisu kaznili srbiju kad već nije ispunila njihova prvotna očekivanja... trebali su pustiti da mi i uz nas muslimani očistimo sve i milimetar do drine i pometemo i najmanji trag pravoslavlja na ovim prostorima i to bi bilo to... vi bi se međusobno poklali tražeći krivca unutar bulumente i završena priča za slijedećih 150 godina ako ne i više... ovako mi imamo kontinuirani problem mogućeg izbijanja sukoba u BiH gdje će ako do njega doći najvjerojatnije najviše stradati hrvatski narod a mi silom prilika biti uključeni u taj sukob zbog pokušaja spašavanja bar jednog dijela od ukupne hrvatske komponente u BiH...dzango wrote:Kriv za Srebrenicu ali nema genocida u 7 opština čemu se nadalo Sarajevo. Znači sve po očekivanjima.
Ma samo ti objasni ljudima, ne daj da nijedan post ostane neodgovoren Što glasniji na forumu, to veća kukavica u RL, ti si živi dokaz.dzango wrote:Ovaj opet hiperventilira i tripuje. Kao i obično.Piglet wrote:Opet pobjegulja dzango najglasniji oko rata u Bosni od kojeg je ekspresno pobjegao?
Što su ti kompleksi.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
dzango wrote:
Jok bre. Čovek može biti vrlo inteligentan a da nema stida. Stid je posledica moralnog kodeksa i čovekovih emocija na određena događanja. Nema nikakvih dodirnih tačaka sa inteligencijom.
Takvi su posebna kategorija i uobičajeno ih se stavlja u ladice sa naslovom psihopatske osobnosti.
Ima itekakvih dodirnih točaka sa inteligencijom, jer su osjećaji i emocije sastavni dio uma, a da um nema nikakve veze sa inteligencijom mogu tvrditi samo oni koji sa istom kategorijom nemaju nikakve veze.
Guest- Guest
može, vrlo rijetko u stvari, uglavno psihopatski primjeri, no to sa srbima nije slučaj. uzrok nedostatka stida u vašem slučaju Freud je precizno opisao.dzango wrote:Jok bre. Čovek može biti vrlo inteligentan a da nema stida. Stid je posledica moralnog kodeksa i čovekovih emocija na određena događanja. Nema nikakvih dodirnih tačaka sa inteligencijom.Noor wrote:nemoj reć'?! a odakle su emocije..iz dupeta?dzango wrote:Stid je emotivna reakcija a glupost intelektualna. Znači da ili si ti nešto pomešala, ili ovaj priča gluposti.Noor wrote:pokerjocker wrote:Nije mi jasno kako vas srbe nije barem malo sram pa da se pokrijete preko glave i ne javljate se barem tjedan dana?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
aj nemoj biti sam sebi smiješan... s čime bi se srbija umiješala... što ste vi to u tom trenutku imai na raspolaganju da bi presudno uključujući se u rat da li u hrvatskoj da li u BiH donijeli prevagu... samo i jedino bi izazvali neizostavnu smrt najmanje 300 000 a moguće i 500 000 srpskih civila koji bi se zatekli u sendviču... s tim da poznavajući vaši poslovičnu neosjetljivost spram vlastitog naroda vrlo bi bilo izgledno da više odpola vi sami pobijete...dzango wrote:Kako da vas puste kada su vas stavili na kratak lanac uz dogovor da se Srbija ne meša? Što ne probate sada za vlastite pare? Ne morate stalno sa lanca za tuđi račun. Reći će neko, ner daj Bože, da ste pičke i jajare.michaellcmacha wrote:pa bio sam jasandzango wrote:Kako Evropa da kazni? Kaznite vi ako imate muda a ne da vas večno puštaju sa lanca da tuđim mudima gloginje mlatite. Evo sad. Sutra krenite.michaellcmacha wrote:ma jebeš to pa naravno da nije bilo genocida kao što ganije bilo ni u ND hrvatskoj za vrijeme ww2, ali to nije uopće bit ni poanta... dobro je kolega uočio jebena europa, a uz nju i onaj ovisnik o erekcinu su ujebali stvar što nisu kaznili srbiju kad već nije ispunila njihova prvotna očekivanja... trebali su pustiti da mi i uz nas muslimani očistimo sve i milimetar do drine i pometemo i najmanji trag pravoslavlja na ovim prostorima i to bi bilo to... vi bi se međusobno poklali tražeći krivca unutar bulumente i završena priča za slijedećih 150 godina ako ne i više... ovako mi imamo kontinuirani problem mogućeg izbijanja sukoba u BiH gdje će ako do njega doći najvjerojatnije najviše stradati hrvatski narod a mi silom prilika biti uključeni u taj sukob zbog pokušaja spašavanja bar jednog dijela od ukupne hrvatske komponente u BiH...dzango wrote:Kriv za Srebrenicu ali nema genocida u 7 opština čemu se nadalo Sarajevo. Znači sve po očekivanjima.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Freud je rekao kako prepoznati glupu osobu: tako sto nema srama...i.to je to.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa ti prvi bi tj zasigurno jesi izbjegao mobilizacijski poziv za koji znamo da je bio razašiljan i prečanima i iz krajine i iz BiH pa kad su oni bježali od mobilizacije ko vrag od tamjana kako li ste tek vi giljali... ;)
2015-08-08
Nevjerojatno, to sam baš i pretpostavio. Kukavica i bijednik. Koji ljudski šljam nakon toliko nabrojanih zločina i tragedija ima obraza braniti isto?Piglet wrote:Opet pobjegulja dzango najglasniji oko rata u Bosni od kojeg je ekspresno pobjegao?
Što su ti kompleksi.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
Page 5 of 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Similar topics
» Umire Ratko Mladić u Haagu
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
Page 5 of 24