Haški paradoks – Ratko Mladić
Page 15 of 24
Page 15 of 24 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24
Re: Haški paradoks – Ratko Mladić
prosto ne razumem, pa evo čitam...sve eminentne ličnosti (Šešelj, Plavšićka, Dodik, Obradović...Vulin, jel..pa onaj akademik Palma sa žirafama ili čime već..dobro Vučić guta vlastita govna, jes da mu ide teško, al ide...štaš) se naprosto zgražaju nad ovako svirepom i nepravednom presudom za jednog istinskog srpskog junaka u borbi protiv krvoločnih ujkana i gordoj borbi za vekovna ognjišta na tuđoj zemlji...samo ovaj Nole veleizdajnik nešto gunđa ...ma baš je đubar...michaellcmacha wrote:pa dobro jel on srbin ili što li je... kako srbin može u javnost izaći sa takvom blasfemijom na račun Ratka Mladića koji je bio i ostao istinski zaštitnik srba i srpstva... bit će da on ipak nije srbin ili ako i je skroz neki loš... :)Noor wrote:Nole, izdajico!michaellcmacha wrote:sad ih jebe onaj Novak Đoković... eno razgalamio se da sram i stid ima da bude sve srbe koji veličaju ubojicu i koljača...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
da. jebe im se, dođu doma i nafrlje cecu. onda prozivaju di je ko bio 91 e a oni bili doma.michaellcmacha wrote:ma dobro jebeš to... meni je i dalje fascinantno kako je vrlo malom broju forumaša zasmetala činjenica da ovdje među nama također egzistira lik koji bez jebem ti kaže da su ti koji su pobijeni trebali biti pobijeni jer su ili imali uniformu ili su se presvukli... mene zanima gdje je ona kobila što je mene prijavljivala DORHu za ustaštvo da sad ovog bika prijavi za odobravanje i poticanje "ustaštva" u četničkoj izvedbi... mislim nebitno je prijavljivanje u toj priči nego činjenica da razno razni potencijalni Mladići žive tu među nama...kaja wrote:Pa jebalo majku ajde da Miha nekog proziva pa ajde.
Al on ne proziva a internet ratnici prozivaju.
Jel ima to igdje?!
vezano za našeg Ratka to im normalno valjda, ja sam evo primjetila pa očitavam namaz :)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nego, gde je to Nole išta rekao za Mladića?Noor wrote:prosto ne razumem, pa evo čitam...sve eminentne ličnosti (Šešelj, Plavšićka, Dodik, Obradović...Vulin, jel..pa onaj akademik Palma sa žirafama ili čime već..dobro Vučić guta vlastita govna, jes da mu ide teško, al ide...štaš) se naprosto zgražaju nad ovako svirepom i nepravednom presudom za jednog istinskog srpskog junaka u borbi protiv krvoločnih ujkana i gordoj borbi za vekovna ognjišta na tuđoj zemlji...samo ovaj Nole veleizdajnik nešto gunđa ...ma baš je đubar...michaellcmacha wrote:pa dobro jel on srbin ili što li je... kako srbin može u javnost izaći sa takvom blasfemijom na račun Ratka Mladića koji je bio i ostao istinski zaštitnik srba i srpstva... bit će da on ipak nije srbin ili ako i je skroz neki loš... :)Noor wrote:Nole, izdajico!michaellcmacha wrote:sad ih jebe onaj Novak Đoković... eno razgalamio se da sram i stid ima da bude sve srbe koji veličaju ubojicu i koljača...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
taman posla, pa da ga skratiš za glavudzango wrote:Nego, gde je to Nole išta rekao za Mladića?Noor wrote:prosto ne razumem, pa evo čitam...sve eminentne ličnosti (Šešelj, Plavšićka, Dodik, Obradović...Vulin, jel..pa onaj akademik Palma sa žirafama ili čime već..dobro Vučić guta vlastita govna, jes da mu ide teško, al ide...štaš) se naprosto zgražaju nad ovako svirepom i nepravednom presudom za jednog istinskog srpskog junaka u borbi protiv krvoločnih ujkana i gordoj borbi za vekovna ognjišta na tuđoj zemlji...samo ovaj Nole veleizdajnik nešto gunđa ...ma baš je đubar...michaellcmacha wrote:pa dobro jel on srbin ili što li je... kako srbin može u javnost izaći sa takvom blasfemijom na račun Ratka Mladića koji je bio i ostao istinski zaštitnik srba i srpstva... bit će da on ipak nije srbin ili ako i je skroz neki loš... :)Noor wrote:Nole, izdajico!michaellcmacha wrote:sad ih jebe onaj Novak Đoković... eno razgalamio se da sram i stid ima da bude sve srbe koji veličaju ubojicu i koljača...
2017-10-06
Taman posla. Nismo Hrvati. Kod nas svako ima pravo da razmišlja svojom glavom.Noor wrote:taman posla, pa da ga skratiš za glavudzango wrote:Nego, gde je to Nole išta rekao za Mladića?Noor wrote:prosto ne razumem, pa evo čitam...sve eminentne ličnosti (Šešelj, Plavšićka, Dodik, Obradović...Vulin, jel..pa onaj akademik Palma sa žirafama ili čime već..dobro Vučić guta vlastita govna, jes da mu ide teško, al ide...štaš) se naprosto zgražaju nad ovako svirepom i nepravednom presudom za jednog istinskog srpskog junaka u borbi protiv krvoločnih ujkana i gordoj borbi za vekovna ognjišta na tuđoj zemlji...samo ovaj Nole veleizdajnik nešto gunđa ...ma baš je đubar...michaellcmacha wrote:pa dobro jel on srbin ili što li je... kako srbin može u javnost izaći sa takvom blasfemijom na račun Ratka Mladića koji je bio i ostao istinski zaštitnik srba i srpstva... bit će da on ipak nije srbin ili ako i je skroz neki loš... :)Noor wrote:
Nole, izdajico!
Nego, gde je ta Noletova izjava?
2014-04-19
majke ti, gori si od Gestapadzango wrote:Taman posla. Nismo Hrvati. Kod nas svako ima pravo da razmišlja svojom glavom.Noor wrote:taman posla, pa da ga skratiš za glavudzango wrote:Nego, gde je to Nole išta rekao za Mladića?Noor wrote:prosto ne razumem, pa evo čitam...sve eminentne ličnosti (Šešelj, Plavšićka, Dodik, Obradović...Vulin, jel..pa onaj akademik Palma sa žirafama ili čime već..dobro Vučić guta vlastita govna, jes da mu ide teško, al ide...štaš) se naprosto zgražaju nad ovako svirepom i nepravednom presudom za jednog istinskog srpskog junaka u borbi protiv krvoločnih ujkana i gordoj borbi za vekovna ognjišta na tuđoj zemlji...samo ovaj Nole veleizdajnik nešto gunđa ...ma baš je đubar...michaellcmacha wrote:
pa dobro jel on srbin ili što li je... kako srbin može u javnost izaći sa takvom blasfemijom na račun Ratka Mladića koji je bio i ostao istinski zaštitnik srba i srpstva... bit će da on ipak nije srbin ili ako i je skroz neki loš... :)
Nego, gde je ta Noletova izjava?
2017-10-06
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Ona pandurčina izmislila. Stara udbaška škola.marcellus wrote:fakat di je to đole reko
2014-04-19
Um caruje, snaga klade valja.Stanojko wrote:Tacno. Samo nas seljake i postene domacine uvek salju... :)Eva_ wrote:Džango je urban lik, a takvi ne idu na ratišta.kaja wrote:Ok, posto si mu puno zamjerio sto nije došao u hrvatsku 90 ih i pogodio nekoga od nas metkom posred čela daj molim te, on te pitao a i mene sad zanima jer vidim da si ober Hrvat a takve obožavam gdje si ti bio , na kojim to ratištima ju-na-čino?Piglet wrote:Nisi pratila temu, malo je komplicirano - dzango je osvjedočeni pacifist koji bježi od rata i skriva se u Beogradu po podrumima dok ga bombarduje MZ na čiju lijepu zamolbu je prethodno zauvijek odbacio oružje.Sora wrote:Dzango bi sutra klao ..
Neki bi rekli kukavica i jajara, ali on to zove čovjek s drugim prioritetima.
Više volim bugi vugi nego šljakati na prugi.
itd.itd. znaš i sam...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Bolje ruka na pici neg na strojnici, to je recimo Džanoga furalo
2017-03-21
Sele..."u seljaka crna ruka, al` bela pogaca..." ;)Eva_ wrote:Um caruje, snaga klade valja.Stanojko wrote:Tacno. Samo nas seljake i postene domacine uvek salju... :)Eva_ wrote:Džango je urban lik, a takvi ne idu na ratišta.kaja wrote:Ok, posto si mu puno zamjerio sto nije došao u hrvatsku 90 ih i pogodio nekoga od nas metkom posred čela daj molim te, on te pitao a i mene sad zanima jer vidim da si ober Hrvat a takve obožavam gdje si ti bio , na kojim to ratištima ju-na-čino?Piglet wrote:
Nisi pratila temu, malo je komplicirano - dzango je osvjedočeni pacifist koji bježi od rata i skriva se u Beogradu po podrumima dok ga bombarduje MZ na čiju lijepu zamolbu je prethodno zauvijek odbacio oružje.
Neki bi rekli kukavica i jajara, ali on to zove čovjek s drugim prioritetima.
Više volim bugi vugi nego šljakati na prugi.
itd.itd. znaš i sam...
Manje pucaj, više tucaj...Što bi rekao Cane....Eva_ wrote:Bolje ruka na pici neg na strojnici, to je recimo Džanoga furalo
2014-04-19
Moze sele i od integralno, nema greske kod seljaka...Eva_ wrote:Bijelo brašno otrov.
Ti si na forumu najvece dubrecrvenkasti wrote:Jadni muslimani.
Ne dvoličan nego trolican
Po potrebi Srbin i Hrvat
A musliman svakako ti se ne isplati biti
Govno crveno
I životinja ima emocija vise od dzangadzango wrote:Još je sveže i bolno. Mora da se selegne i preboli.maggie13 wrote:Kako pa sta?dzango wrote:Jesam. Nosio sam i transparente. Pa šta.maggie13 wrote:Raspalis se ti brzo, ne treba puno cekat..:-Ddzango wrote:
Malosrbizam kao malodušnost. Kome je još do takvih? Bolje da je veliko pa nek ide život.
Jesi lijepio plakate jucer?
Heroj, a ne zlocinac!
Visoki tlak iVelika Srbija idu zajedno!
Etc.
:-))
A, gdje mi je rezime emocionalnog osvrta na domoljubne aktivnosti.
:-D
Proslo 25 godina od krvavih orgija cetnika po Bosni
I dzango to SVJEZE I BOLNO
MA MRS ..
tvoj je suštinski problem da nemas empatije niti ces ju imati niti da zivis jos dva put tu tvoju svježinu i bol
A to je sustinavuksadinare wrote:Srbin nikad ne priznaje zlocin nad drugim osim nad njim...i tacka..
Srbin i kad ubija on ne radi zlo vec na humanitaran nacin pomaze onom koji ne zeli zivjeti
Isko se odnosi na svaku nacionalisticku indoktrinaciju
No svakako , na srpsku najvise.
UVIJEK SU DRUGI KRIVI A NASI SU ZLOCINCI UVIJRK HEROJI
E jadna vam majka uz ovakvo ludilo u vasim glavama ..
Necete omoguciti vasoj djeci mirnih dana niti srece .
Necete, vjerujte.
To srackanje po forumu je blijeda slika onog sto vas ceka . Uz tu pokvarenost i luđačku narav.
Sora wrote:Ti si na forumu najvece dubrecrvenkasti wrote:Jadni muslimani.
Ne dvoličan nego trolican
Po potrebi Srbin i Hrvat
A musliman svakako ti se ne isplati biti
Govno crveno
U pravu su si, musliman se više ne isplati. Ne znam što je tim bosancima? Kako oni to ne vide?
crvenkasti-
2014-04-17
Treba izbjegavat brašno. Ja kruh uopće ne kozumiram, nit peciva. Dost mi je riža i povrće. Tu i tam neka pašta u salati.Stanojko wrote:Moze sele i od integralno, nema greske kod seljaka...Eva_ wrote:Bijelo brašno otrov.
2017-03-21
Page 15 of 24 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 24
Similar topics
» Umire Ratko Mladić u Haagu
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
» Ratko Mladic uskoro na slobodi
» FIFA, Marakana, Ratko Mladic
» Isarana grobnica narodnih heroja na Kalemegdanu i dopisano:'Ratko Mladic je heroj a ne ovi'
» ZA SERBINA I KOMPANIJU..... GENERAL GOTOVINA NA KANARIMA, RATKO MLADIĆ U KOKOŠINJCU KOD PANČEVA .. BWAAAAHAHAAHAHAHAHA
Page 15 of 24