Hrvatska deklasirala Grcku
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Hrvatska deklasirala Grcku
Kao moj ZOP. Jeste mala i plaši se svega ali zato ima ženske bubice u glavi.Leviathan2 wrote:ja sharova dobio dzaba, bolju dzukelu stvarno nisam vidio, em je pas onak velik i stamen al isto tako vidis da je odlican trkac, dobrocudan prema djeci, postuje one koje pozna a nepoznate ne napada nego im samo neda prici dvoristuNoor wrote:eh, ti su iz rubrike...Mit Papieren, pa zato.Leviathan2 wrote:ao ti i njemacko govorno podrucje, vidim da su osjetno skuplji od talijana
https://www.deine-tierwelt.de/kleinanzeigen/alaskan-malamute-c84208/
dobra stara Dodz pasmina (domaca obicna dzukela) :D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
imam, 6 passportova :Ddzango wrote:Nema ni Levi papire pa šta mu fali?Noor wrote:eh, ti su iz rubrike...Mit Papieren, pa zato.Leviathan2 wrote:ao ti i njemacko govorno podrucje, vidim da su osjetno skuplji od talijana
vozacku
4 razreda osnovne
kurs za viljuskar
kurs za gradjevinski kran
kurs za skelarenje
kurs za rukovanje motornom pilom
kurs za mjesalicu
kurs za rukovanje gradjevinskim strojevima
kurs informatike prvi stupanj
kurs engleskog
oces jos
vidis koliko imam papira ebate
Bolji je na mešalici od onih sa papirima.Noor wrote:pa, papiridzango wrote:Nema ni Levi papire pa šta mu fali?Noor wrote:eh, ti su iz rubrike...Mit Papieren, pa zato.Leviathan2 wrote:ao ti i njemacko govorno podrucje, vidim da su osjetno skuplji od talijana
ti se zajebajes, jel ti znas koliko je mjesalica opustajuci posao, nema stresa ,dzango wrote:Bolji je na mešalici od onih sa papirima.Noor wrote:pa, papiridzango wrote:Nema ni Levi papire pa šta mu fali?Noor wrote:eh, ti su iz rubrike...Mit Papieren, pa zato.Leviathan2 wrote:ao ti i njemacko govorno podrucje, vidim da su osjetno skuplji od talijana
osim ako te ne strese struja
jebo sve ostalo
i ako ti ne uvati lopatuLeviathan2 wrote:ti se zajebajes, jel ti znas koliko je mjesalica opustajuci posao, nema stresa ,dzango wrote:Bolji je na mešalici od onih sa papirima.Noor wrote:pa, papiridzango wrote:Nema ni Levi papire pa šta mu fali?Noor wrote:
eh, ti su iz rubrike...Mit Papieren, pa zato.
jebo sve ostalo
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
dobro, to amaterima :DNoor wrote:i ako ti ne uvati lopatuLeviathan2 wrote:ti se zajebajes, jel ti znas koliko je mjesalica opustajuci posao, nema stresa ,dzango wrote:Bolji je na mešalici od onih sa papirima.Noor wrote:pa, papiridzango wrote:
Nema ni Levi papire pa šta mu fali?
jebo sve ostalo
mi profici drzimo distancu :D
A kurs esperanta i daktilografije?Leviathan2 wrote:imam, 6 passportova :Ddzango wrote:Nema ni Levi papire pa šta mu fali?Noor wrote:eh, ti su iz rubrike...Mit Papieren, pa zato.Leviathan2 wrote:ao ti i njemacko govorno podrucje, vidim da su osjetno skuplji od talijana
vozacku
4 razreda osnovne
kurs za viljuskar
kurs za skelarenje
kurs za mjesalicu
kurs engleskog
oces jos
Last edited by dzango on 11/11/2017, 00:25; edited 1 time in total
2014-04-19
Ja znam ali ne zna malamut. A za njega daju soma evra. Jebo ih malamut.Leviathan2 wrote:ti se zajebajes, jel ti znas koliko je mjesalica opustajuci posao, nema stresa ,dzango wrote:Bolji je na mešalici od onih sa papirima.Noor wrote:pa, papiridzango wrote:Nema ni Levi papire pa šta mu fali?Noor wrote:
jebo sve ostalo
2014-04-19
a daktilografiju me moja jedna bivsa cura naucila jos davno, pisanje bez gledanja i slicno, driblala me ko da ce mi bit profesijadzango wrote:A kurs esperanta i daktilografije?Leviathan2 wrote:imam, 6 passportova :Ddzango wrote:Nema ni Levi papire pa šta mu fali?Noor wrote:eh, ti su iz rubrike...Mit Papieren, pa zato.Leviathan2 wrote:ao ti i njemacko govorno podrucje, vidim da su osjetno skuplji od talijana
vozacku
4 razreda osnovne
kurs za viljuskar
kurs za skelarenje
kurs za mjesalicu
kurs engleskog
oces jos
a vidio ja da ljudi daju i za vece budalestine hrpu paradzango wrote:Ja znam ali ne zna malamut. A za njega daju soma evra. Jebo ih malamut.Leviathan2 wrote:ti se zajebajes, jel ti znas koliko je mjesalica opustajuci posao, nema stresa ,dzango wrote:Bolji je na mešalici od onih sa papirima.Noor wrote:pa, papiridzango wrote:
Nema ni Levi papire pa šta mu fali?
jebo sve ostalo
Ako. Bar si naučio i u mraku da pritisneš pravo dugme.Leviathan2 wrote:a daktilografiju me moja jedna bivsa cura naucila jos davno, pisanje bez gledanja i slicno, driblala me ko da ce mi bit profesijadzango wrote:A kurs esperanta i daktilografije?Leviathan2 wrote:imam, 6 passportova :Ddzango wrote:Nema ni Levi papire pa šta mu fali?Noor wrote:
vozacku
4 razreda osnovne
kurs za viljuskar
kurs za skelarenje
kurs za mjesalicu
kurs engleskog
oces jos
2014-04-19
Ja moga ZOP-a našao na ulici. Nije me koštao ni evra. Jeste da nema papire ali ne zna ni na mešalici.Leviathan2 wrote:a vidio ja da ljudi daju i za vece budalestine hrpu paradzango wrote:Ja znam ali ne zna malamut. A za njega daju soma evra. Jebo ih malamut.Leviathan2 wrote:ti se zajebajes, jel ti znas koliko je mjesalica opustajuci posao, nema stresa ,dzango wrote:Bolji je na mešalici od onih sa papirima.Noor wrote:
pa, papiri
jebo sve ostalo
2014-04-19
nema veze, jel radi buku i daje znakove zivota :Ddzango wrote:Ja moga ZOP-a našao na ulici. Nije me koštao ni evra. Jeste da nema papire ali ne zna ni na mešalici.Leviathan2 wrote:a vidio ja da ljudi daju i za vece budalestine hrpu paradzango wrote:Ja znam ali ne zna malamut. A za njega daju soma evra. Jebo ih malamut.Leviathan2 wrote:ti se zajebajes, jel ti znas koliko je mjesalica opustajuci posao, nema stresa ,dzango wrote:
Bolji je na mešalici od onih sa papirima.
jebo sve ostalo
ako da nemas brige
Sve to i još ima žensku pamet. Ubo sam premiju.Leviathan2 wrote:nema veze, jel radi buku i daje znakove zivota :Ddzango wrote:Ja moga ZOP-a našao na ulici. Nije me koštao ni evra. Jeste da nema papire ali ne zna ni na mešalici.Leviathan2 wrote:a vidio ja da ljudi daju i za vece budalestine hrpu paradzango wrote:Ja znam ali ne zna malamut. A za njega daju soma evra. Jebo ih malamut.Leviathan2 wrote:
ti se zajebajes, jel ti znas koliko je mjesalica opustajuci posao, nema stresa ,
jebo sve ostalo
ako da nemas brige
2014-04-19
Kakve veze ovo ima s time da smo satrali Grke???....jebote koji ste vi manijaci...dzango wrote:Sve to i još ima žensku pamet. Ubo sam premiju.Leviathan2 wrote:nema veze, jel radi buku i daje znakove zivota :Ddzango wrote:Ja moga ZOP-a našao na ulici. Nije me koštao ni evra. Jeste da nema papire ali ne zna ni na mešalici.Leviathan2 wrote:a vidio ja da ljudi daju i za vece budalestine hrpu paradzango wrote:
Ja znam ali ne zna malamut. A za njega daju soma evra. Jebo ih malamut.
ako da nemas brige
Guest- Guest
Juda te jebo koji si ti skrti bodul to nisu istine.niste vi normalniaben wrote:ma ne patin, to je samo igranje igara o mon troškuvuksadinare wrote:Patite jalnusiaben wrote:da sun zno da se igra utakmica, navijo bi protiv naše reprezentacije. ne za tuju, nego protiv naše.
ali da bi loši rezultati tih igara pojačali fokus javnosti na uhljebe- bi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mislim , po Marcelu a i po mnogim drugim ne treba pisati o sportu osbito ako ide dobro. Dok traje socijalisticka revolucija, vlest adz-sdp-ja, dok se ne digne spomenik ILR,dok je Titovih ulica, dok je zivih udbasa i sl, ne treba pisati o sportu i narocito ne o pobjedi. Odvlaci se pozornost od onoga bitnog. Fokus radnika , seljaka i postene inteligencije treba drzati na onome sta rade Jakovina, Markovina, Esih, Karamarkova zena, Todoriceva kcer, Oberkrmak, Plenki, kurac, palac i drugi pregaoci. tststststsss kila mozga.....
Bilo kako bilo , napokon, lijep nogomet. Obrana jako losa ali ostalo ko svicarska urica. Ako ce se i jedan klinac-ka, odluciti da nabija loptu, ne pusi, ne pije, ne drogira se, trenira, uci se radu i odricanju, postivanju i radu za kolektiv, onda jako , jako dobra utakmica.
Bilo kako bilo , napokon, lijep nogomet. Obrana jako losa ali ostalo ko svicarska urica. Ako ce se i jedan klinac-ka, odluciti da nabija loptu, ne pusi, ne pije, ne drogira se, trenira, uci se radu i odricanju, postivanju i radu za kolektiv, onda jako , jako dobra utakmica.
2014-04-14
vuksadinare wrote:...sto ti krivojasambrend wrote:Obrana propuh, Grci osim prekidima i centarsutevima ionako ne znaju ugroziti nikog i od tri-cetiri njihova izleta svaki put panika i plivanje u obrani...napad je profunkcionirao jer nije igrao Mandzukic, nego igraci koji nekog kurca znaju odigrati...eto, sad smo opet maltene svjetski prvaci, ma samo sto nismo...
Jebo te Mamić...ovako se moglo i zadnjih pet-šest godina igrati, a ne neki poluleševi na terenu cijelo ovo vrijeme...
darth_vader-
2014-04-17
Tocno..abraham wrote:Mislim , po Marcelu a i po mnogim drugim ne treba pisati o sportu osbito ako ide dobro. Dok traje socijalisticka revolucija, vlest adz-sdp-ja, dok se ne digne spomenik ILR,dok je Titovih ulica, dok je zivih udbasa i sl, ne treba pisati o sportu i narocito ne o pobjedi. Odvlaci se pozornost od onoga bitnog. Fokus radnika , seljaka i postene inteligencije treba drzati na onome sta rade Jakovina, Markovina, Esih, Karamarkova zena, Todoriceva kcer, Oberkrmak, Plenki, kurac, palac i drugi pregaoci. tststststsss kila mozga.....
Marcel kmeci sto godina kako su mu komunci nacionalizirali stan a meni je 12 clanova obitelji ubijena u dva zadnja rata...sam sam ranjen dva puta...a on cesao dupe tada...ali toliko cvilit o karamarku jer je marcel mislio da je bas on taj koji ce sprovest lustraciju...pa toda i rusi ovo ono...ne volim ni ja plenkija..a sto je tu kriva reprezentacija i dobra utakmica
2015-09-08
Moglo se...ali jebat mater reprezentaciji zbog jednog covjeka meni nije normalno...jasambrend wrote:vuksadinare wrote:...sto ti krivojasambrend wrote:Obrana propuh, Grci osim prekidima i centarsutevima ionako ne znaju ugroziti nikog i od tri-cetiri njihova izleta svaki put panika i plivanje u obrani...napad je profunkcionirao jer nije igrao Mandzukic, nego igraci koji nekog kurca znaju odigrati...eto, sad smo opet maltene svjetski prvaci, ma samo sto nismo...
Jebo te Mamić...ovako se moglo i zadnjih pet-šest godina igrati, a ne neki poluleševi na terenu cijelo ovo vrijeme...
2015-09-08
Obrana ne valja?? Obrana propuh?? Obrana šuplja??...Sve ste to ovdje napisali...Vidi se da ste totalni laici za nogomet...
Pa gospodo odlučite se hoćete li imati ofenzivne bekove ili defanzivne...Nama je jučer trebala gol razlika...Bekovi bili odlični po tom pitanju...
Ne valja obrana?
Pravoslavci u 90 minuta opalili 2 puta u okvir gola i ne valja obrana???
Ukrajinci doma u isto toliko vremena oplili jednom ili dvaput u okvir gola i ne valja obrana???
Turci jednom pošteno zapucai po golu i ne valja obrana???
E sad, drugo je to što je od 2 stopera jedan u katastrofalnoj formi...1 od 2 je 50%... Ne znam zašto nije stavio Mitrovića ko i u Ukrajni...
Ali to ne znači da ne valja obrana... Naša obrana je napadala....trebalo nam je golova...
CILJ JE OSTVAREN! JEBALI SMO GRCIMA MATER S OBRANOM!!!
A KAKVA JE TO ONDA GRČKA OBRANA, AKO NAŠA NE VALJA????
Pa gospodo odlučite se hoćete li imati ofenzivne bekove ili defanzivne...Nama je jučer trebala gol razlika...Bekovi bili odlični po tom pitanju...
Ne valja obrana?
Pravoslavci u 90 minuta opalili 2 puta u okvir gola i ne valja obrana???
Ukrajinci doma u isto toliko vremena oplili jednom ili dvaput u okvir gola i ne valja obrana???
Turci jednom pošteno zapucai po golu i ne valja obrana???
E sad, drugo je to što je od 2 stopera jedan u katastrofalnoj formi...1 od 2 je 50%... Ne znam zašto nije stavio Mitrovića ko i u Ukrajni...
Ali to ne znači da ne valja obrana... Naša obrana je napadala....trebalo nam je golova...
CILJ JE OSTVAREN! JEBALI SMO GRCIMA MATER S OBRANOM!!!
A KAKVA JE TO ONDA GRČKA OBRANA, AKO NAŠA NE VALJA????
Guest- Guest
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Ekskluzivno: Hrvatska policija brani grčku granicu od turskih sigurnosnih snaga
» Hrvatska uz Grčku i Cipar najzaostalija zemlja Europe prema broju rođenih izvan obitelji
» Pizzone, kako ces u Grcku?
» Jak zemljotres pogodio i Grčku
» Stari Bogovi se vraćaju u Grčku
» Hrvatska uz Grčku i Cipar najzaostalija zemlja Europe prema broju rođenih izvan obitelji
» Pizzone, kako ces u Grcku?
» Jak zemljotres pogodio i Grčku
» Stari Bogovi se vraćaju u Grčku
Page 5 of 12