Fizički jači muškarci su za kapitalizam, slabići za socijalizam
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Fizički jači muškarci su za kapitalizam, slabići za socijalizam
kic wrote:
eugeničari su centralni planeri ljudske biologije xD
izmislit će aben perpetuum mobile i besplatnu energiju, pa nam pomrsiti planove
Guest- Guest
Aha, smiješno je da su za eugeniku oni koji bi prvi bili njene žrtve.Bastet wrote:ni vrag da bi glupane "izbacili"aben wrote:hepovci bi svi poginuli već u prvon eugeničkom zahvatu.Bastet wrote:strašno.... npr. besplatna el. energija?! pa kud bi mi sa svim HEP-ovcimaaben wrote:zapravo, mi ne moremo znati ča bi stvorili.mamin sin wrote:
to je velikim djelom točno, fizički izgled, spretnost i inteligenciju nasljeđuješ od roditelja
kroz eugeniku moglo bi se stvoriti bolje društvo
centralni eugenički planeri ne moru znati bi li neki kreten nadahnuo nekog genijalca na izumi besplatnu energiju ili slično.
ali, poanta je u znanju, eugeničari možda moru izračunati kako izbociti niske ljude, glupe ljude, dlakave žene, nosate muške i sl, ali ne moru predviditi posljedice toga izbacivanja. they just cant.
jel to kao organizacija/projekt Lebensborn?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Znaci ja kažem teritorijalne pretenzije a ti zaključiš - znaci svoj na svome !mamin sin wrote:kaja wrote:jesu, međutim to su bile čisto teritorijalne pretenzije, nisu si umislili u glavu da su superiornija rasa...mamin sin wrote:kaja wrote:pa po tome što postaje član nacionalističke stranke a da te ne buni socijalizam u njenom imenu on nije bio klasični socijalizam (nije bio u svrhu solidarnosti već nešto u svrhu postizanja višeg cilja, superiornosti, brojnosti , a sve u skladu s ciljem teritorijalnog širenja na druge države, uzimanje teritorija gdje žive njemci u drugim državama, pravo na državljanstvo samo etničkim njemcima itd.prckov wrote:
po cemu je hitler desnicar
komunisti u Rusiji se nisu širili na druge zemlje?
i ameri se šire di mogu pa ne misle da su potomci nordijskih bogova..
znači desničar si samo ako želiš biti svoj na svome? bez obzira što su ti ekonomske politike socijalističke
a Britanci su liberalni kapitalisti dok drže pola svijeta pod kolonijama i imaju roblje
Pa sada, ili si blesav ili ti vodiš monolog .. ono nadovežes se na nečiji post i napišeš nešto sto nema veze s tim postom..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mozda jer su savjesni mizernosti i patnji koji uzrokuju njihove mane..ne znam razmišljam na glas...Eva_ wrote:EAha, smiješno je da su za eugeniku oni koji bi prvi bili njene žrtve.Bastet wrote:ni vrag da bi glupane "izbacili"aben wrote:hepovci bi svi poginuli već u prvon eugeničkom zahvatu.Bastet wrote:strašno.... npr. besplatna el. energija?! pa kud bi mi sa svim HEP-ovcimaaben wrote:
zapravo, mi ne moremo znati ča bi stvorili.
centralni eugenički planeri ne moru znati bi li neki kreten nadahnuo nekog genijalca na izumi besplatnu energiju ili slično.
ali, poanta je u znanju, eugeničari možda moru izračunati kako izbociti niske ljude, glupe ljude, dlakave žene, nosate muške i sl, ali ne moru predviditi posljedice toga izbacivanja. they just cant.
jel to kao organizacija/projekt Lebensborn?
Guest- Guest
U Dalmaciji je tada bila jedna pošalica u vezi Sinjanima i Zidova...Židov posudi u Sinjanina jedno jaje,eto ga nazad za par dana i vraća jaje Sinjaninu , a ovaj vadi vagu i izvaze ga, Židov zaključi " nema ovde kruva za mene"Noor wrote:točno, vjerojatno i jaje, ja znam za brašno...kila brašna se dobila za burmu.Eva_ wrote:Novac je bezvrijedan ak nema produkta. Za vrijeme 2.sv. rata jedno jaje je bilo jedan zlatni prsten. Papire nitko ni htel primit.mamin sin wrote:novac ili?Eva_ wrote:No, resursi nisu beskonačni.
novac je racijonalni broj, skup racijonalnih brojeva je beskonačan.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Racionalni_broj
Guest- Guest
Opet neke teorije zavjere, šta to ima veze fizički jak ili slabić uopće, znači ako ima dva metra onda nije za socijalizam
Koje gluposti
Koje gluposti
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Žene su slabiji spol i ne treba vam nikakvi testovi da skužite da su one za socijalizam tj da grupa pomaže njen pomladak koji je nejać
2014-04-11
Pa to je zadaća čopora, da podiže mlade.RayMabus wrote:Žene su slabiji spol i ne treba vam nikakvi testovi da skužite da su one za socijalizam tj da grupa pomaže njen pomladak koji je nejać
2017-03-21
Da i to je socijalizam očitoEva_ wrote:Pa to je zadaća čopora, da podiže mlade.RayMabus wrote:Žene su slabiji spol i ne treba vam nikakvi testovi da skužite da su one za socijalizam tj da grupa pomaže njen pomladak koji je nejać
2014-04-11
Prema potrebitima. Kasnije će ta djeca pomagat tebi kad budeš star i nemoćan.RayMabus wrote:Da i to je socijalizam očitoEva_ wrote:Pa to je zadaća čopora, da podiže mlade.RayMabus wrote:Žene su slabiji spol i ne treba vam nikakvi testovi da skužite da su one za socijalizam tj da grupa pomaže njen pomladak koji je nejać
2017-03-21
Nisam socijalista pa da mi trebaju pomagatiEva_ wrote:Prema potrebitima. Kasnije će ta djeca pomagat tebi kad budeš star i nemoćan.RayMabus wrote:Da i to je socijalizam očitoEva_ wrote:Pa to je zadaća čopora, da podiže mlade.RayMabus wrote:Žene su slabiji spol i ne treba vam nikakvi testovi da skužite da su one za socijalizam tj da grupa pomaže njen pomladak koji je nejać
2014-04-11
Socijalizam eufemizam za parazitiranje.
Guest- Guest
A za muške fizička snaga je bila prije postepeno je to išlo ka umu dakle imamo sposobnost da se dočepa sredstava vlastitim trudom dakle sposobni nisu za socijalizam nesposobni jesu... očito
2014-04-11
Ministarstvo branitelja. Di ćeš većih parazita. U naponu snage a u mirovini.Kserks_ wrote:Socijalizam eufemizam za parazitiranje.
2017-03-21
Nisi bio ni beba. Ti si se rodio s 80 kila i 190RayMabus wrote:Nisam socijalista pa da mi trebaju pomagatiEva_ wrote:Prema potrebitima. Kasnije će ta djeca pomagat tebi kad budeš star i nemoćan.RayMabus wrote:Da i to je socijalizam očitoEva_ wrote:Pa to je zadaća čopora, da podiže mlade.RayMabus wrote:Žene su slabiji spol i ne treba vam nikakvi testovi da skužite da su one za socijalizam tj da grupa pomaže njen pomladak koji je nejać
2017-03-21
Eva nisam ni rekao da sam i kapitalista mentalno
Najbliže sam nekakvom nacional socijalizmu gdje su crnci i ostala gamad robovi
To nisu testirali
Nesmiju
Najbliže sam nekakvom nacional socijalizmu gdje su crnci i ostala gamad robovi
To nisu testirali
Nesmiju
2014-04-11
Eva_ wrote:Pa to je zadaća čopora, da podiže mlade.RayMabus wrote:Žene su slabiji spol i ne treba vam nikakvi testovi da skužite da su one za socijalizam tj da grupa pomaže njen pomladak koji je nejać
nije zadaća obitelji, nego čopora
Guest- Guest
Pa tak sam i napisala. Ali, ak misliš obrnuto. Kaj ak se otac i majka razbole i umru. Kaj s djecom?mamin sin wrote:Eva_ wrote:Pa to je zadaća čopora, da podiže mlade.RayMabus wrote:Žene su slabiji spol i ne treba vam nikakvi testovi da skužite da su one za socijalizam tj da grupa pomaže njen pomladak koji je nejać
nije zadaća obitelji, nego čopora
2017-03-21
Znate šta je vaš problem, ono društvo i u tom društvu ovi su kao za ovo oni za ono
Znači Đingis kan nepostoji
Kategorija Varvari ništa jel
Samo poslušne ovce
Znači Đingis kan nepostoji
Kategorija Varvari ništa jel
Samo poslušne ovce
2014-04-11
Evo šta bi ja, kapitalistu ubit uzet mu sve, pojebat mu ženu i kćer u guzicu
Sirotinja kad počme dizat bunu izrokaj gantlingerom
Koja je to kategorija dragi ispitivaću ovaca
Sirotinja kad počme dizat bunu izrokaj gantlingerom
Koja je to kategorija dragi ispitivaću ovaca
2014-04-11
Triny wrote:Slabići su općenito za socijalizam.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Hrvatima ne vrijede ni kapitalizam ni socijalizam, ali vole zloporabe
» Kapitalizam vs Marksizam
» Sarajevo: Počeli fizički napadi na LGBT
» Pupovca fizicki strah od Milanovića?
» Feministkinje fizički napale Le Penn
» Kapitalizam vs Marksizam
» Sarajevo: Počeli fizički napadi na LGBT
» Pupovca fizicki strah od Milanovića?