Fizički jači muškarci su za kapitalizam, slabići za socijalizam
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Fizički jači muškarci su za kapitalizam, slabići za socijalizam
aben wrote:normalno da sun pasivan, nis munjin roditimamin sin wrote:pa ruši i ori, ti samo teoretiziraš, ne djeluješ uopće, pasivan si
tebi je onda nizak testosteron, a sudeći po ostalim upisima nizak ti je dopamin, i visok seratonin
Guest- Guest
Deda laborant:)) sladak simamin sin wrote:aben wrote:normalno da sun pasivan, nis munjin roditimamin sin wrote:pa ruši i ori, ti samo teoretiziraš, ne djeluješ uopće, pasivan si
tebi je onda nizak testosteron, a sudeći po ostalim upisima nizak ti je dopamin, i visok seratonin
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
kaja wrote:pa po tome što postaje član nacionalističke stranke a da te ne buni socijalizam u njenom imenu on nije bio klasični socijalizam (nije bio u svrhu solidarnosti već nešto u svrhu postizanja višeg cilja, superiornosti, brojnosti , a sve u skladu s ciljem teritorijalnog širenja na druge države, uzimanje teritorija gdje žive njemci u drugim državama, pravo na državljanstvo samo etničkim njemcima itd.prckov wrote:po cemu je hitler desnicarkaja wrote:Istraživanje je bez veze, kapitalizam vs socijalizam.
Opcenito mislim da su desničari malog pimpeka, ili su pederi ( kao onaj Austrijanac kome su smjestili automobilsku nesreću) ili su ružni kao hitler . Sve te frustracije moraju kompenzirati nekom silom, moći , nasiljem.
Doduše i komunisti su bili nasilni pa mi se sad to ne uklapa, vjerojatno gabori među njima..
komunisti u Rusiji se nisu širili na druge zemlje?
Guest- Guest
jesu, međutim to su bile čisto teritorijalne pretenzije, nisu si umislili u glavu da su superiornija rasa...mamin sin wrote:kaja wrote:pa po tome što postaje član nacionalističke stranke a da te ne buni socijalizam u njenom imenu on nije bio klasični socijalizam (nije bio u svrhu solidarnosti već nešto u svrhu postizanja višeg cilja, superiornosti, brojnosti , a sve u skladu s ciljem teritorijalnog širenja na druge države, uzimanje teritorija gdje žive njemci u drugim državama, pravo na državljanstvo samo etničkim njemcima itd.prckov wrote:po cemu je hitler desnicarkaja wrote:Istraživanje je bez veze, kapitalizam vs socijalizam.
Opcenito mislim da su desničari malog pimpeka, ili su pederi ( kao onaj Austrijanac kome su smjestili automobilsku nesreću) ili su ružni kao hitler . Sve te frustracije moraju kompenzirati nekom silom, moći , nasiljem.
Doduše i komunisti su bili nasilni pa mi se sad to ne uklapa, vjerojatno gabori među njima..
i ameri se šire di mogu pa ne misle da su potomci nordijskih bogova..
Last edited by kaja on Thu 9 Nov - 14:04; edited 1 time in total (Reason for editing : ..)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jo verujen da bi eventually odumrla, al za ovaj naš život, odgovor je to protect life, property i libertyEva_ wrote:Pa ne bi to bilo nemoguće, a ni loše. Samo čemu onda država? Nepotrebna je.aben wrote:pa nemo.Eva_ wrote:Zgodno. A jel ima koji primjer u svijetu? Singapur, možda?aben wrote:privatizacija državnog zemljišta i infrastrukture, ukidanje državnog zdravstva, a za skule sun potpuno nefleksibilan, tu nemo kompromisa: skule tribo fizički srušiti i preorati zemljišta na kin su bila uziđana i posaditi zdraču. tako možda izbjegnemo osudu budućnosti, jer se stvor možda zaburavi..Eva_ wrote:
Koji je tvoj prijedlog?
2014-04-16
vrlo vjerojatno.mamin sin wrote:aben wrote:normalno da sun pasivan, nis munjin roditimamin sin wrote:pa ruši i ori, ti samo teoretiziraš, ne djeluješ uopće, pasivan si
jo sun sve to potroši u mladosti
2014-04-16
Ustroj kakav je bil prije agrarne revolucije. Živi i pusti druge živjet.aben wrote:jo verujen da bi eventually odumrla, al za ovaj naš život, odgovor je to protect life, property i libertyEva_ wrote:Pa ne bi to bilo nemoguće, a ni loše. Samo čemu onda država? Nepotrebna je.aben wrote:pa nemo.Eva_ wrote:Zgodno. A jel ima koji primjer u svijetu? Singapur, možda?aben wrote:
privatizacija državnog zemljišta i infrastrukture, ukidanje državnog zdravstva, a za skule sun potpuno nefleksibilan, tu nemo kompromisa: skule tribo fizički srušiti i preorati zemljišta na kin su bila uziđana i posaditi zdraču. tako možda izbjegnemo osudu budućnosti, jer se stvor možda zaburavi..
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
točno, vjerojatno i jaje, ja znam za brašno...kila brašna se dobila za burmu.Eva_ wrote:Novac je bezvrijedan ak nema produkta. Za vrijeme 2.sv. rata jedno jaje je bilo jedan zlatni prsten. Papire nitko ni htel primit.mamin sin wrote:novac ili?Eva_ wrote:No, resursi nisu beskonačni.
novac je racijonalni broj, skup racijonalnih brojeva je beskonačan.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Racionalni_broj
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Moderna je ljevica prije svega definirana idejom univerzalizma, idejom da su svi ljudi na svijetu braca i da su drzavne granice povijesni anakronizam. Moderna desnica je definirana opozicijom tome — nacionalizmom.kaja wrote:jesu, međutim to su bile čisto teritorijalne pretenzije, nisu si umislili u glavu da su superiornija rasa...mamin sin wrote:kaja wrote:pa po tome što postaje član nacionalističke stranke a da te ne buni socijalizam u njenom imenu on nije bio klasični socijalizam (nije bio u svrhu solidarnosti već nešto u svrhu postizanja višeg cilja, superiornosti, brojnosti , a sve u skladu s ciljem teritorijalnog širenja na druge države, uzimanje teritorija gdje žive njemci u drugim državama, pravo na državljanstvo samo etničkim njemcima itd.prckov wrote:po cemu je hitler desnicarkaja wrote:Istraživanje je bez veze, kapitalizam vs socijalizam.
Odnosno: hrvatski intuitivni ljevicar koji se zalaze za radnicka prava, visoke mirovine, socijalnu pravdu, i slicno, ali pritom misli, naravno, na Hrvate — zapravo je desnicar.
Hrvatski ekonomski desnicar koji se zalaze za privatizacije, smanjivanje poreza, smanjivanje drzavnog intervencionizma u svim poljima, i podrzava imigraciju u Hrvatsku — zapravo je ljevicar.
https://usporedbe.wordpress.com/
2014-04-16
razdoblje klasičnog liberalizma je odličan temeljEva_ wrote:Ustroj kakav je bil prije agrarne revolucije. Živi i pusti druge živjet.aben wrote:jo verujen da bi eventually odumrla, al za ovaj naš život, odgovor je to protect life, property i libertyEva_ wrote:Pa ne bi to bilo nemoguće, a ni loše. Samo čemu onda država? Nepotrebna je.aben wrote:pa nemo.Eva_ wrote:
Zgodno. A jel ima koji primjer u svijetu? Singapur, možda?
2014-04-16
kaja wrote:jesu, međutim to su bile čisto teritorijalne pretenzije, nisu si umislili u glavu da su superiornija rasa...mamin sin wrote:kaja wrote:pa po tome što postaje član nacionalističke stranke a da te ne buni socijalizam u njenom imenu on nije bio klasični socijalizam (nije bio u svrhu solidarnosti već nešto u svrhu postizanja višeg cilja, superiornosti, brojnosti , a sve u skladu s ciljem teritorijalnog širenja na druge države, uzimanje teritorija gdje žive njemci u drugim državama, pravo na državljanstvo samo etničkim njemcima itd.prckov wrote:po cemu je hitler desnicarkaja wrote:Istraživanje je bez veze, kapitalizam vs socijalizam.
znači desničar si samo ako želiš biti svoj na svome? bez obzira što su ti ekonomske politike socijalističke
a Britanci su liberalni kapitalisti dok drže pola svijeta pod kolonijama i imaju roblje
Guest- Guest
sve je to kak ti grah padne i iz kakve familije si se rodio, nekak mi se čini
Bastet-
2017-06-28
Noor wrote:točno, vjerojatno i jaje, ja znam za brašno...kila brašna se dobila za burmu.Eva_ wrote:Novac je bezvrijedan ak nema produkta. Za vrijeme 2.sv. rata jedno jaje je bilo jedan zlatni prsten. Papire nitko ni htel primit.mamin sin wrote:novac ili?Eva_ wrote:No, resursi nisu beskonačni.
novac je racijonalni broj, skup racijonalnih brojeva je beskonačan.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Racionalni_broj
burma je novac?
brašno i jaje nisu produkti?
Guest- Guest
Bastet wrote:sve je to kak ti grah padne i iz kakve familije si se rodio, nekak mi se čini
to je velikim djelom točno, fizički izgled, spretnost i inteligenciju nasljeđuješ od roditelja
kroz eugeniku moglo bi se stvoriti bolje društvo
Guest- Guest
mamin sin wrote:Bastet wrote:sve je to kak ti grah padne i iz kakve familije si se rodio, nekak mi se čini
to je velikim djelom točno, fizički izgled, spretnost i inteligenciju nasljeđuješ od roditelja
možeš htjeti i truditi se ali u našem nikad savršenom društvu (po cijelom svijetu) ako nemaš poznanstva nema uspjeha...a ako neki i uspiju bez toga onda ili lažu ili ...ma nema ili
e, kad uspiješ i kad su ti potomci (i njihovi potomci) osigurani materijalno možemo pričati i misliti o boljem društvu ... i tu empatiju naslijeđujemo od roditelja ili bar učimo od njih
Bastet-
2017-06-28
zapravo, mi ne moremo znati ča bi stvorili.mamin sin wrote:Bastet wrote:sve je to kak ti grah padne i iz kakve familije si se rodio, nekak mi se čini
centralni eugenički planeri ne moru znati bi li neki kreten nadahnuo nekog genijalca na izumi besplatnu energiju ili slično.
2014-04-16
strašno.... npr. besplatna el. energija?! pa kud bi mi sa svim HEP-ovcimaaben wrote:zapravo, mi ne moremo znati ča bi stvorili.mamin sin wrote:Bastet wrote:sve je to kak ti grah padne i iz kakve familije si se rodio, nekak mi se čini
centralni eugenički planeri ne moru znati bi li neki kreten nadahnuo nekog genijalca na izumi besplatnu energiju ili slično.
Bastet-
2017-06-28
hepovci bi svi poginuli već u prvon eugeničkom zahvatu.Bastet wrote:strašno.... npr. besplatna el. energija?! pa kud bi mi sa svim HEP-ovcimaaben wrote:zapravo, mi ne moremo znati ča bi stvorili.mamin sin wrote:Bastet wrote:sve je to kak ti grah padne i iz kakve familije si se rodio, nekak mi se čini
ali, poanta je u znanju, eugeničari možda moru izračunati kako izbociti niske ljude, glupe ljude, dlakave žene, nosate muške i sl, ali ne moru predviditi posljedice toga izbacivanja. they just cant.
2014-04-16
ni vrag da bi glupane "izbacili"aben wrote:hepovci bi svi poginuli već u prvon eugeničkom zahvatu.Bastet wrote:strašno.... npr. besplatna el. energija?! pa kud bi mi sa svim HEP-ovcimaaben wrote:zapravo, mi ne moremo znati ča bi stvorili.mamin sin wrote:Bastet wrote:sve je to kak ti grah padne i iz kakve familije si se rodio, nekak mi se čini
ali, poanta je u znanju, eugeničari možda moru izračunati kako izbociti niske ljude, glupe ljude, dlakave žene, nosate muške i sl, ali ne moru predviditi posljedice toga izbacivanja. they just cant.
jel to kao organizacija/projekt Lebensborn?
Bastet-
2017-06-28
aben wrote:hepovci bi svi poginuli već u prvon eugeničkom zahvatu.Bastet wrote:strašno.... npr. besplatna el. energija?! pa kud bi mi sa svim HEP-ovcimaaben wrote:zapravo, mi ne moremo znati ča bi stvorili.mamin sin wrote:Bastet wrote:sve je to kak ti grah padne i iz kakve familije si se rodio, nekak mi se čini
eugeničari su centralni planeri ljudske biologije xD
kic wrote:
eugeničari su centralni planeri ljudske biologije xD
izmislit će aben perpetuum mobile i besplatnu energiju, pa nam pomrsiti planove
Guest- Guest
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Hrvatima ne vrijede ni kapitalizam ni socijalizam, ali vole zloporabe
» Kapitalizam vs Marksizam
» Sarajevo: Počeli fizički napadi na LGBT
» Pupovca fizicki strah od Milanovića?