Fizički jači muškarci su za kapitalizam, slabići za socijalizam
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Fizički jači muškarci su za kapitalizam, slabići za socijalizam
Triny wrote:Slabići su općenito za socijalizam.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Samo debil dopušta da cigo iz Bangladeša ima ista prava ko i vi
Nemate pojma koliko ste debilni
To je kao prvo
A sad ono što vas zanima jer ste ovce
Socijalni kapitalizam je kapitalizam u kojem kapitalista ima obvezu jedan dio prihoda ubaciti natrag u društvo no sam bira gdje a ne nekakva država, ona mu samo nudi opcije
Nemate pojma koliko ste debilni
To je kao prvo
A sad ono što vas zanima jer ste ovce
Socijalni kapitalizam je kapitalizam u kojem kapitalista ima obvezu jedan dio prihoda ubaciti natrag u društvo no sam bira gdje a ne nekakva država, ona mu samo nudi opcije
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Skraćeno rečeno porezu su niski, ono nije PDV 25% nego 8% i to je za funkcioniranje osnova no dužni ste uplatiti još 17 %no vi birate gdje tako ako ne želite financirat nešto tamo nećete uplatit
A nećeš financirat nešto što ne želiš ili ti se ne sviđa kako rade tj nisi zadovoljan njihovim radom
Pa fino svake godine popunjavaš formular gdje odlučuje gdje će ovih tvojih 17% ići
Fakulteti, navedeno i koji
Zdravstvo
Vojska
Policija
Infrastruktura
Vrtići
Škole osnovne i srednje
Kultura
Ekologija
Znanost
Itd da sad ne nabrajam
A nećeš financirat nešto što ne želiš ili ti se ne sviđa kako rade tj nisi zadovoljan njihovim radom
Pa fino svake godine popunjavaš formular gdje odlučuje gdje će ovih tvojih 17% ići
Fakulteti, navedeno i koji
Zdravstvo
Vojska
Policija
Infrastruktura
Vrtići
Škole osnovne i srednje
Kultura
Ekologija
Znanost
Itd da sad ne nabrajam
2014-04-11
Baš me zanima koliko bi love dobila javna uprava i filozofski fakultet da se ovako postave stvari
Neradi čovjek samo radi love neg i da kreira društvo kakvo on oće
Izgubiš volje negdi i radit kad znaš da tvoju zaradu netko daje nekome koga nepodnosiš a imaš volje radit kad to usmjeriš prema nekome koga voliš
Neradi čovjek samo radi love neg i da kreira društvo kakvo on oće
Izgubiš volje negdi i radit kad znaš da tvoju zaradu netko daje nekome koga nepodnosiš a imaš volje radit kad to usmjeriš prema nekome koga voliš
2014-04-11
Kategorija za ustanovu zatvorena tipa.RayMabus wrote:Evo šta bi ja, kapitalistu ubit uzet mu sve, pojebat mu ženu i kćer u guzicu
Sirotinja kad počme dizat bunu izrokaj gantlingerom
Koja je to kategorija dragi ispitivaću ovaca
Guest- Guest
To ti je više da vam pokažem koliko ste ograničeni
Imaš u nastavku ono što želiš čuti
Francuska digne poreze i ovi prebace tvornice
Normalno šta bi oni financirali filozofski fakultet pa da ih takvi sutra jebu
Jeste li razmišljali bili isti premjestili te tvornice kad bi imali mogućnost samostalnog biranja gdje taj novac da završi
Možda čoek voli operu pa ok evo za kulturu nek iđe
Mislite da povlače tvornice radi dobiti ili jer neće da ih itko pravi majmunima
Imaš u nastavku ono što želiš čuti
Francuska digne poreze i ovi prebace tvornice
Normalno šta bi oni financirali filozofski fakultet pa da ih takvi sutra jebu
Jeste li razmišljali bili isti premjestili te tvornice kad bi imali mogućnost samostalnog biranja gdje taj novac da završi
Možda čoek voli operu pa ok evo za kulturu nek iđe
Mislite da povlače tvornice radi dobiti ili jer neće da ih itko pravi majmunima
2014-04-11
Evo ja ću dignit poreze na 30% ali 10% klasika a ovih 20% sam biraš gdje ćeš
Neće nitko prebaciti tvornicu nigdje
Neće nitko prebaciti tvornicu nigdje
2014-04-11
A znate zašto neće pribacit tvornicu nigdje
Prvo ne radiš ga budalom
Drugo ako je to tvornica automobila svih 20% će dat pod rubriku tehnički fakulteti
Prvo ne radiš ga budalom
Drugo ako je to tvornica automobila svih 20% će dat pod rubriku tehnički fakulteti
2014-04-11
Jeste skopčali
Mađarska će imat opći porez od 20% a u mene je 30% s tim da je 10% opći a 20% gdje ti hoćeš
I dođe kapitalista iz farmaceutskog biznisa i gleda gdje će otvoriti tvornicu i izabere mene
Kako je to moguće
Pa onih 20% on će uložiti u razvoj farmacije, zaokružiti će farmaceutski faks, 20% ide njima
Mađarska će imat opći porez od 20% a u mene je 30% s tim da je 10% opći a 20% gdje ti hoćeš
I dođe kapitalista iz farmaceutskog biznisa i gleda gdje će otvoriti tvornicu i izabere mene
Kako je to moguće
Pa onih 20% on će uložiti u razvoj farmacije, zaokružiti će farmaceutski faks, 20% ide njima
2014-04-11
Ovako vam to inače funkcionira na uređenim planetama
Nisam ja toliko inteligentan nego samo znam
Ja bih bolje radio kad bi od onih 25% poreza ja birao gdje će završit onih 15%
Hrvatska vojska, mornarica za podmornicu
Onda znam zašto radim i imam motiv
Nisam ja toliko inteligentan nego samo znam
Ja bih bolje radio kad bi od onih 25% poreza ja birao gdje će završit onih 15%
Hrvatska vojska, mornarica za podmornicu
Onda znam zašto radim i imam motiv
2014-04-11
Ali daleko ste vi od ovoga, prije će biti da će se neka bolje uređena zemlja ovog sjetit a onda će glupavi Rvati gledati u čudu jer to su šugava socijalistička govna
2014-04-11
Seren se ja na vas sviju ali istinu za volju ovdje mi je bitnija planetarne evolucija pa uvede li ovo i neka zemlja južne Amerike to je to, ide domino efekt
2014-04-11
teoreticari zakurac, sve te odlike su stvar odgoja i zrelosti jedinkePinochet wrote: “Our results suggest that wealthier men who are more formidable physically are more likely to oppose redistribution of wealth. Essentially, they seem more motivated to defend their resources. But less wealthy men who are still physically formidable don’t seem more inclined to support redistribution either,” Price said. “They’re not demanding a share of the wealth.”
čak i jaki muškarci koji su siromašni, ali su fizički jaki - nisu zainteresirani za redistribuciju bogatstva - zanimljivo
ja sam fizicki jaci od bilo koga na ovom forumu pa ipak pomazem ljudima, odricem se svoje imovine u korist nekih potrebitih i uvijek sam spreman izaci u susret nekomu manje sposobnom da ga poguram da i on uhvati crtu
smatram da uvijek treba pomoci potrebite ali i isto tako ih uputit sto je najveca pomoc, medjtim ako nekom pomognem dvaput i on se nije pomogao, onda je tu kraj price
mentalitet ljudi kroz drustvo je formiran na brizi takozvanijeh drzava za socijalni mir i davanju ljudima bez da su ti isti pokusali svojim trudom da si poboljsaju stanje
Više nisu u modi ustaše, partizani, i ostali :)Leviathan2 wrote:teoreticari zakurac, sve te odlike su stvar odgoja i zrelosti jedinkePinochet wrote: “Our results suggest that wealthier men who are more formidable physically are more likely to oppose redistribution of wealth. Essentially, they seem more motivated to defend their resources. But less wealthy men who are still physically formidable don’t seem more inclined to support redistribution either,” Price said. “They’re not demanding a share of the wealth.”
čak i jaki muškarci koji su siromašni, ali su fizički jaki - nisu zainteresirani za redistribuciju bogatstva - zanimljivo
ja sam fizicki jaci od bilo koga na ovom forumu pa ipak pomazem ljudima, odricem se svoje imovine u korist nekih potrebitih i uvijek sam spreman izaci u susret nekomu manje sposobnom da ga poguram da i on uhvati crtu
smatram da uvijek treba pomoci potrebite ali i isto tako ih uputit sto je najveca pomoc, medjtim ako nekom pomognem dvaput i on se nije pomogao, onda je tu kraj price
mentalitet ljudi kroz drustvo je formiran na brizi takozvanijeh drzava za socijalni mir i davanju ljudima bez da su ti isti pokusali svojim trudom da si poboljsaju stanje
Sad socijalisti, kapitalisti i libertarijanci :)
Guest- Guest
Koji si ti kurac sadmativka wrote:Više nisu u modi ustaše, partizani, i ostali :)Leviathan2 wrote:teoreticari zakurac, sve te odlike su stvar odgoja i zrelosti jedinkePinochet wrote: “Our results suggest that wealthier men who are more formidable physically are more likely to oppose redistribution of wealth. Essentially, they seem more motivated to defend their resources. But less wealthy men who are still physically formidable don’t seem more inclined to support redistribution either,” Price said. “They’re not demanding a share of the wealth.”
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ju!
Tako prema jednoj dami :)
Guest- Guest
Kurca si vidjela pa cemu iznenadjenje... ...a ovo sorry sto sam te zamjeniomativka wrote:Ju!
2015-09-08
Socijalista ili kapitalista ? :D
Guest- Guest
Ne...mislio sam da je neki frajer opet promjenio nick...mativka wrote:Socijalista ili kapitalista ? :D
2015-09-08
ma ebes shabane, uvijek se svrstavaju u neke ladicemativka wrote:Više nisu u modi ustaše, partizani, i ostali :)Leviathan2 wrote:teoreticari zakurac, sve te odlike su stvar odgoja i zrelosti jedinkePinochet wrote: “Our results suggest that wealthier men who are more formidable physically are more likely to oppose redistribution of wealth. Essentially, they seem more motivated to defend their resources. But less wealthy men who are still physically formidable don’t seem more inclined to support redistribution either,” Price said. “They’re not demanding a share of the wealth.”
Da, to sam i ja pomislila :)Leviathan2 wrote:ma ebes shabane, uvijek se svrstavaju u neke ladicemativka wrote:Više nisu u modi ustaše, partizani, i ostali :)Leviathan2 wrote:teoreticari zakurac, sve te odlike su stvar odgoja i zrelosti jedinkePinochet wrote: “Our results suggest that wealthier men who are more formidable physically are more likely to oppose redistribution of wealth. Essentially, they seem more motivated to defend their resources. But less wealthy men who are still physically formidable don’t seem more inclined to support redistribution either,” Price said. “They’re not demanding a share of the wealth.”
Guest- Guest
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Hrvatima ne vrijede ni kapitalizam ni socijalizam, ali vole zloporabe
» Kapitalizam vs Marksizam
» Sarajevo: Počeli fizički napadi na LGBT
» Pupovca fizicki strah od Milanovića?
» Feministkinje fizički napale Le Penn
» Kapitalizam vs Marksizam
» Sarajevo: Počeli fizički napadi na LGBT
» Pupovca fizicki strah od Milanovića?
» Feministkinje fizički napale Le Penn