Forum je dno dna
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Forum je dno dna
arhitekti, nadzor, lokalni pijanci, šef bauštele itd.Noor wrote:svašta...a tko je toga željan, daj mi reci?veber wrote:i poloče šljakerima cugu.Noor wrote:nek pije ko hoće. i nadzor nije na baušteli stalno, dođe u kratku kontrolu i ode.
a, jebote.
2014-12-30
jastreb wrote:Nitko!!! Sve OKNoor wrote:a ko tebe večeras rastužio?jastreb wrote:https://www.youtube.com/watch?v=BNOu1LJUrgE
Moj susjed iz zavičaja, Milorad hvalio se da je bio u vezi š njon.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa kakve veze mirovina ima s radom... u mirovinu sam otjeran, ali to ne znači da sam se odrekao rada i radnih navika... jedino što od umirovljenja na ovamo ne radim ono što sam radio... jel dok sam radio...mativka wrote:A, mirovina?michaellcmacha wrote:kak misliš da sam ostavljao dojam da mi se ne može dogoditi da odem raditi... pa cijeli život radim... čak i sad kad sam sa značajnim propuhom na pumpi uslijed teškog hardataka svejedno radim i ne pada mi na pamet prestati raditi... čak i sve dane oporavka prošle godine i onih dva do tri mjeseca rekoperacije nakon udara samo sam i jedino razmišljao kako da se uhvatim nekog posla u skladu sa tada trenutnim mogućnostima...mativka wrote:Ispričavam se, nismo nikada komunicirali ali ostavljao si dojam osobe kojoj se takvo što ne može dogoditi...michaellcmacha wrote:ma šljakati naravno... dhl plus neki vid dostave ona dodatna 4 sataLeviathan2 wrote:
ides ko turista il ides sljakat?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
samo tako onda :)jastreb wrote:Nitko!!! Sve OKNoor wrote:a ko tebe večeras rastužio?jastreb wrote:https://www.youtube.com/watch?v=BNOu1LJUrgE
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nije ti dovoljna, il smatraš da je premala s obzirom na zasluge?michaellcmacha wrote:pa kakve veze mirovina ima s radom... u mirovinu sam otjeran, ali to ne znači da sam se odrekao rada i radnih navika... jedino što od umirovljenja na ovamo ne radim ono što sam radio... jel dok sam radio...mativka wrote:A, mirovina?michaellcmacha wrote:kak misliš da sam ostavljao dojam da mi se ne može dogoditi da odem raditi... pa cijeli život radim... čak i sad kad sam sa značajnim propuhom na pumpi uslijed teškog hardataka svejedno radim i ne pada mi na pamet prestati raditi... čak i sve dane oporavka prošle godine i onih dva do tri mjeseca rekoperacije nakon udara samo sam i jedino razmišljao kako da se uhvatim nekog posla u skladu sa tada trenutnim mogućnostima...mativka wrote:Ispričavam se, nismo nikada komunicirali ali ostavljao si dojam osobe kojoj se takvo što ne može dogoditi...michaellcmacha wrote:
ma šljakati naravno... dhl plus neki vid dostave ona dodatna 4 sata
Guest- Guest
haha, nema niš od toga :)veber wrote:arhitekti, nadzor, lokalni pijanci, šef bauštele itd.Noor wrote:svašta...a tko je toga željan, daj mi reci?veber wrote:i poloče šljakerima cugu.Noor wrote:nek pije ko hoće. i nadzor nije na baušteli stalno, dođe u kratku kontrolu i ode.
a, jebote.
profesionalizam je na prvom mjestu, nisu to više ona vremena :)
Noor wrote:haha, nema niš od toga :)veber wrote:arhitekti, nadzor, lokalni pijanci, šef bauštele itd.Noor wrote:svašta...a tko je toga željan, daj mi reci?veber wrote:i poloče šljakerima cugu.Noor wrote:nek pije ko hoće. i nadzor nije na baušteli stalno, dođe u kratku kontrolu i ode.
a, jebote.
Ja zato izbrojim radnike i svakom po pivu....jedna tura na počpetku tjedna a druga na kraju...msm da je to ok i dovoljno od mene :)
noorka potvrdi kao nadzor¨! :)
2015-08-06
posve dovoljno :)epikur37 wrote:Noor wrote:haha, nema niš od toga :)veber wrote:arhitekti, nadzor, lokalni pijanci, šef bauštele itd.Noor wrote:svašta...a tko je toga željan, daj mi reci?veber wrote:
i poloče šljakerima cugu.
a, jebote.
Ja zato izbrojim radnike i svakom po pivu....jedna tura na počpetku tjedna a druga na kraju...msm da je to ok i dovoljno od mene :)
na privatnim gradnjama to tako ide, za svaku ploču sanduk pive, al spremi se i za janje, kad bude krov
2017-10-06
koja?Noor wrote:haha, nema niš od toga :)veber wrote:arhitekti, nadzor, lokalni pijanci, šef bauštele itd.Noor wrote:svašta...a tko je toga željan, daj mi reci?veber wrote:i poloče šljakerima cugu.Noor wrote:nek pije ko hoće. i nadzor nije na baušteli stalno, dođe u kratku kontrolu i ode.
a, jebote.
kada ste lokali i žderali po bauštelama?
2014-12-30
Noor wrote:posve dovoljno :)epikur37 wrote:Noor wrote:haha, nema niš od toga :)veber wrote:arhitekti, nadzor, lokalni pijanci, šef bauštele itd.Noor wrote:
svašta...a tko je toga željan, daj mi reci?
na privatnim gradnjama to tako ide, za svaku ploču sanduk pive, al spremi se i za janje, kad bude krov
Popizdili kad su izlijevali ploču a bio mrak i 7 u večer.
Kao zašto nas nije nitko obišao a ja se mislim...znam da im je pukao film bolje da ne dolazim.
Sutra dođem i fino počastim.
Za krov ću podebljati :D
2015-08-06
da oni vide kak se leti s baustele radi cuge,uuu samo takoNoor wrote:haha, nema niš od toga :)veber wrote:arhitekti, nadzor, lokalni pijanci, šef bauštele itd.Noor wrote:svašta...a tko je toga željan, daj mi reci?veber wrote:i poloče šljakerima cugu.Noor wrote:nek pije ko hoće. i nadzor nije na baušteli stalno, dođe u kratku kontrolu i ode.
a, jebote.
kod mene ima uvijek pive u frizideru i kad je sihta gotova onda se ispred kontejnera okrene pivica i kud koji
al za radnog vremena, nema, ja bi prvi otjerao nekog da vidim da pije
Kao zašto nas nije nitko obišao a ja se mislim...znam da im je pukao film bolje da ne dolazim.
Guest- Guest
kic wrote:
dno dna
dna dno
koja je razlika?
u padežima
uže lingvistički dno dna je gore dna dno
2015-08-06
Kserks_ wrote:Kakav si ti to domaćin..u mene se uvik jede bilo plaćeno ili prijateljski da se radi..epikur37 wrote:Noor wrote:posve dovoljno :)epikur37 wrote:Noor wrote:
haha, nema niš od toga :)
Ključ u ruke, firma.
Ovo što dajem je bonus, ipak u svakom pravom bosancu čuči dobar bauštelac pa dečke počastim tu i tamo ;)
2015-08-06
ja sam tada bila još studošicaveber wrote:koja?Noor wrote:haha, nema niš od toga :)veber wrote:arhitekti, nadzor, lokalni pijanci, šef bauštele itd.Noor wrote:svašta...a tko je toga željan, daj mi reci?veber wrote:
a, jebote.
2017-10-06
Znam jednoga keramičara on sam sa demijanicom vina od 5litara i strusili do 3-4 popodne skoro cilu...pa kaže, neću vise moram rizat kamenLeviathan2 wrote:da oni vide kak se leti s baustele radi cuge,uuu samo takoNoor wrote:haha, nema niš od toga :)veber wrote:arhitekti, nadzor, lokalni pijanci, šef bauštele itd.Noor wrote:svašta...a tko je toga željan, daj mi reci?veber wrote:
a, jebote.
kod mene ima uvijek pive u frizideru i kad je sihta gotova onda se ispred kontejnera okrene pivica i kud koji
al za radnog vremena, nema, ja bi prvi otjerao nekog da vidim da pije
Guest- Guest
aaa!Noor wrote:ja sam tada bila još studošicaveber wrote:koja?Noor wrote:haha, nema niš od toga :)veber wrote:arhitekti, nadzor, lokalni pijanci, šef bauštele itd.Noor wrote:
svašta...a tko je toga željan, daj mi reci?
2014-12-30
jesu je drugi dan polijevali?epikur37 wrote:Noor wrote:posve dovoljno :)epikur37 wrote:Noor wrote:haha, nema niš od toga :)veber wrote:
arhitekti, nadzor, lokalni pijanci, šef bauštele itd.
da, tu su jako osjetljivi, ali i shvaćam, ožedne ko pustinja, dok sav taj betom razvuku i poravnaju :)
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Ebome irud koji forum našao..Forum bivših pripadnika nekadašnje JNA(konačno Jastreb,Crveni i Gnječ doma)
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Najludji forum u RH
» forum net.hr - RIP
» RIP net.hr forum
» RIP FORUM
» Najludji forum u RH
» forum net.hr - RIP
Page 9 of 12